Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020

Δημοσίευση από potamda »

Πάντως στο sdna γράφει ότι αποκτήθηκε καταρχήν μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά ανάλογα με τις εμφανίσεις του.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Εντάξει...από Α2 τον παίρνει ομάδα που διεκδικεί τίτλους.
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να ανταποδώσει είναι να κάνει διπλοβάρδια παίζοντας τα Σάββατα με την ομάδα μπάσκετ. Με τέτοιο ύψος χειρότερος από τους υπάρχοντες δεν παίζει να είναι ...(ημι-οφτοπικ)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ηταν αμερικανός,θα συμφωνούσα, ολλανδός όμως δύσκολα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Schaftenaar Ολλανδός είναι!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Άνετο 3-0. Να δούμε και ο καινούριος ο Βαν Ντάικ τι θα βγει.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Djuric όταν είχε έρθει κάναμε όνειρα και μας βγήκε τραυματίας!!
Με τον Ολλάνδο έχω πολύ καλό προαίσθημα ανεξαρτήτως ηλικίας, μην ξεχνάμε τον 36χρονο Ντάντε που πήρε την κούπα μόνος του μέσα στην χαβούζα
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Άδειο γήπεδο σήμερα. Sign of the Times, όπως λένε. Η Διοίκηση κατάφερε αυτό που προσπαθούσε απο την κατάκτηση του Πρώτου Πρωταθλήματος, να διώξει τον κόσμο απο το Γήπεδο. Έδιωξαν και τους τελευταίους. Συγχαρητήρια στους μπατζετ-ούχους το ΕΝΟΣ(!) Εκατομμυρίου(!) ευρώ(?). Επόμενος στόχος, να γυρίσει η ομάδα στη Μίκρα.

Σε μια κρύα και μελαγχολική ατμόσφαιρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε σχετικά άνετα έναν πολύ κατώτερο αλλά πολυδιαφημισμένο ΟΦΗ, που παρουσίασε ένα κατα διαστήματα τραγικό θέαμα. Δεν βλέπω βελτίωση στην ομάδα, οι αντίπαλοι φέτος είναι πολύ μέτριοι και κάπου εκεί επένδυσαν τα κολλητάρια της ΕΟ της Διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, επένδυσαν στο οτι το Πρωτάθλημα είναι χάλια. Ακόμη και σε αυτό το χάλια Πρωτάθλημα των 10 ομάδων, αλλά ουσιαστικά 6-7 ομάδων, θα δυσκολευτεί πολύ να μπεί στους τελικούς, ακόμη και στην τριάδα.

Εκεί και ο Γκαράς, ο Λίμπερο που άφησε να φύγει (ουσιαστικά τον έδιωξε) με προσωπική ευθύνη του ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ πριν απο 3 χρόνια για 3 χιλιάρικα και απο τότε φτάσαμε στο 2019 και τον 39χρονο Στεφάνου για να δούμε κανονικό Λίμπερο στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαράς που θυμίζει εκείνη τη χρυσή διετία-τριετία, τότε που η ομάδα έμπαινε στην Ελλάδα φαβορί και χιλιάδες κόσμου ερχόταν να δεί βόλλευ.

:pano: :pano: :pano: :pano:
ilovegame27 έγραψε:Ο Djuric όταν είχε έρθει κάναμε όνειρα και μας βγήκε τραυματίας!!
Με τον Ολλάνδο έχω πολύ καλό προαίσθημα ανεξαρτήτως ηλικίας, μην ξεχνάμε τον 36χρονο Ντάντε που πήρε την κούπα μόνος του μέσα στην χαβούζα
Φίλε, δεν μας "βγήκε" τραυματίας ο Τζούριτς, ήταν σε αποθεραπία και εκτός αγώνων έναν ολόκληρο χρόνο πριν έρθει σε εμάς. Η Διοίκηση έχει την απόλυτη ευθύνη, ήξεραν όλοι για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του, τον πέρασε απο ιατρικά, ήξερε σε ποιό στάδιο βρίσκεται και αποφάσισε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ. Η συνέχεια γνωστή.

Ο Ντάντε ήταν Μύθος. Ο Van Djik μάλλον προσωρινή λύση είναι. Άλλη μια μαεστρική κίνηση απο τα σαϊνια, αυτοί που διατυμπάνιζαν απο το 2015 δημοσίως σε συνεντεύξεις, οτι στο βόλευ ο Προπονητής δεν παίζει ρόλο (και άρα τον άλλάζουμε όποτε γουστάρουμε με τον οποιονδήποτε).

Γνωρίζω αρκετά για το τι συμβάινει στην Ομάδα. Έχω μιλήσει με αρκετούς που ασχολούνται με το βόλευ. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έγραφα λεπτομέριες για να μη διώξω αυτούς που ερχόταν στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Κυρ 24 Νοέμ 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

θα προτιμουσα σερχιο ραμος αλλα τεςπα :mrgreen:

επειδη ειναι ορανιε κραταω μια πισινη να τον δουμε πρωτα

αλλα καλο ειναι να ψαχνουμε για ενα μεγαλο ονομα να ερθει αρχες γεναρη..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Schaftenaar Ολλανδός είναι!

Σωστός ο μπαρκαρουτσος,σε λίγο ρε,θα γνωρίζεις περισσότερα για το μπάσκετ και από εμένα τον γκουρού.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δύσκολα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ήρθε το θηρίο!
Στη Θεσσαλονίκη ο Βαν Ντάικ για τον ΠΑΟΚ

25-11-2019, 22:12 ΒΟΛΕΫ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ PAOK24

Ήρθε το θηρίο!

Ο Ολλανδός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγα λεπτά και πλέον κλείνει ένα θέμα που ταλαιπώρησε τον ΠΑΟΚ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ

Ο νέος διαγώνιος του Δικεφάλου Κάι Βαιν Ντάικ έφθασε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Μακεδονία και εκεί τον υποδέχθηκε για λογαριασμό της ομάδας ο team manager Κώστας Αυγητίδης.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη υπογράψει και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για να μπει και σε ρυθμό αγώνων.

https://www.paok24.com/volei/141808/irthe-to-thirio
«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Βαν Ντάικ!

Αναστασία Τανάκα
25. Νοεμβρίου 2019, 22:13

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Βαν Ντάικ! (pics)
Ο Ολλανδός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ ήρθε να «γεμίσει» ο Κάι Βαν Ντάικ, διαγώνιος ύψους 215 εκατοστών ο οποίος πριν από λίγο όπως ήταν προγραμματισμένο και όπως σας είχε ενημερώσει το INPAOK (δείτε ΕΔΩ), έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ήρθε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Κώστα Δεληκώστα, που αναμένεται να συναντήσει αύριο, όπως και τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη προπόνηση στο Παλατάκι.

Δείτε εικόνες από την άφιξη του Ολλανδού, με την υποδοχή του να γίνεται από τον team manager του ΤΑΠ

https://inpaok.com/615254/patise-thessa ... taik-pics/
VOLLEY LEAGUE

Στην Θεσσαλονίκη ο Φαν Ντάικ για τον ΠΑΟΚ (pic)

25-11-2019 22:15
Βόλεϊ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κάι Φαν Ντάικ, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Δικέφαλο.
Ο πολύπειρος Ολλανδός ακραίος, έφτασε λίγο μετά τις 22:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου τον παρέλαβαν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Ο θηριώδης διαγώνιος, ύψους 2,15μ., έχει περάσει από Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία (Λορέτο , Μολφέτα και Τρεντίνο), Πολωνία, και Τουρκία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο έμπειρος αθλητής, έρχεται αρχικά μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου και είναι στο... χέρι του, να δείξει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από την άφιξη του Κάι Φαν Ντάικ στην Θεσσαλονίκη:

https://www.sdna.gr/bolei/663344_stin-t ... n-paok-pic
Καλως Ήρθες Παικταρά! Καλή Δύναμη!

Σας βάζω και τα 3 link για να χορτάσετε.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μακάρι να βοηθήσει

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Καλώς τον γομαρά!

2,15 ε; Αρκεί να μην είναι παλαίμαχος ήδη...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πρόκειται για παικταρά, το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι, αυτό όμως θα φανεί πολύ σύντομα.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

«Αν με θέλει ο ΠΑΟΚ έρχομαι… αύριο!»

Μπορεί να αγωνίστηκε μόνο για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, η καρδιά του όμως παραμένει για πάντα «ασπρόμαυρη». Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Όκολιτς, που θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στο Παλατάκι.

Ο Σέρβος κεντρικός μίλησε στο INPAOK, και αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει προς τον Δικέφαλο και τον κόσμο του, θέλοντας να ζήσει ξανά τις περσινές στιγμές στο Παλατάκι.

Αναλυτικά:

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και ψάχνω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Έχω αρκετές προτάσεις τις οποίες και εξετάζω».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, και έχω πει στην διοίκηση ότι είμαι ελεύθερος και θέλω να επιστρέψω. Αν με θέλουν έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟΚ!»

Για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι φανταστική, μου έχουν στείλει πάρα πολλοί μήνυμα να επιστρέψω στην ομάδα. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου, η διοίκηση γνωρίζει καλύτερα από εμένα πως πρέπει να κινηθεί».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Έκανα ένα ανοιχτό συμβόλαιο με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, ώστε να τους βοηθήσω στα επόμενα παιχνίδι, αλλά και να μείνω σε φόρμα. Υπάρχει και η περίπτωση της Μιλάνο, στην οποία υπάρχουν κάποια διαδικαστικά προβλήματα. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον το που θα συνεχίσω».

Ακούτε εκεί στο ΤΑΠ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΡΙΟ λέει, όχι τον Δεκέμβρη!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”