19. Λευτέρης Λύρατζης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης
Για μένα με τσιγγαρα λυρατζη(εφόσον δεν υπολογίζει Ροντρίγκο) ντελια και κουτσια έχει κάνει λάθος διαχείριση ο λουτσεσκου.
Έπρεπε όλοι να έχουν πάρει 2-3 ματς. Και ίσως είχαμε λιγότερη κόπωση και τραυματισμους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έπρεπε όλοι να έχουν πάρει 2-3 ματς. Και ίσως είχαμε λιγότερη κόπωση και τραυματισμους.
19. Λευτέρης Λύρατζης
Εγώ πάλι φοβάμαι ότι είναι τόσο χάλια η ομάδα που θα τους είχε κάψει …
Όσο για τον Λύραντζη, να πω την αλήθεια δεν είδα κάτι φοβερό.. αλλά και πάλι είναι πολύ χάλια η ομάδα για να κρίνεις παίκτες ατομικά
Όσο για τον Λύραντζη, να πω την αλήθεια δεν είδα κάτι φοβερό.. αλλά και πάλι είναι πολύ χάλια η ομάδα για να κρίνεις παίκτες ατομικά
Και μόνο που δεν είδες (για πρώτη φορά) τον Ζίφκοβιτς να εκνευρίζεται με τον μπακ που έχει πίσω του θα έπρεπε να σου έλεγε κάτι αυτό.-keeper- έγραψε:Εγώ πάλι φοβάμαι ότι είναι τόσο χάλια η ομάδα που θα τους είχε κάψει …
-
ο κόουτς είπε ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή να μπουν, τώρα είναι έτοιμοι.....εγώ θα το αντιστρέψω και θα πω, ότι ο κόουτς είναι που είναι τώρα έτοιμος για να τους βάλει και όχι οι παίκτες. Του πήρε χρόνο να καταλάβει ότι τα κολλήματα του τον οδηγούν στο αδιέξοδο. Έστω, κάλιο αργά παρά ποτέ....sourmenetes έγραψε:Για μένα με τσιγγαρα λυρατζη(εφόσον δεν υπολογίζει Ροντρίγκο) ντελια και κουτσια έχει κάνει λάθος διαχείριση ο λουτσεσκου.
Κ ο σβαμπΑποστόληςΑ έγραψε:Η μόνη εναλλακτική ήταν ο Esiti. Άλλες δεν υπήρχαν.dragon έγραψε:Ο Ντέλιας μόλις πηρε παιχνιδια έπαθε κοβιντ το ίδιο κ ο κουτσιας. Ο τσιγγαρας μπηκε σημερα ενώ υπήρχαν εναλλακτικές. Δεν θέλω να υπερασπιστω τον Λουτσέσκου αλλά το την πιθανοτητα ο προπονητης να ξέρει καλυτερα απο εμάς15_50 έγραψε:Το ίδιο συνέβη και με τον Τσιγγάρα;
Το ίδιο συμβαίνει και με Κουτσια, Κωνσταντέλια;
Βρε καλά μας κάνει...
- stavrospgr
Το παιδί τακτικά και ποιοτικά είναι πολύ καλύτερος από τους απίθανους Ροντρίγκο και Τέυλορ. Όλοι οι μπακ δεν είναι Μάτος και Λίνο, ο Λύρατζης είναι ένας νορμάλ ακραίος αμυντικός.
-
Αυτό. Τελικά μάλλον δεν χρειάζεται να έχουμε δίπλωμα από την σχολή της Κολωνίας για να εμπιστευόμαστε τα ματάκια μας.
Μάτος δεν είναι και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ, αλλά τίποτα δεν με πείθει ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερος του Ροντρίγκο και του Τέιλορ.
Εμπιστοσύνη θέλει και δουλειά.
Μάτος δεν είναι και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ, αλλά τίποτα δεν με πείθει ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερος του Ροντρίγκο και του Τέιλορ.
Εμπιστοσύνη θέλει και δουλειά.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος Σβαμπ; Ο Σβαμπ κόντεψε να πάθει θλάση την Πέμπτη και μπήκε στη θέση του ο Τσιγγάραςdragon έγραψε: Κ ο σβαμπ
Για μπακ απ στα δεξιά, σε μια στρωμένη ομάδα, με βασικό έναν παικταρά, το παιδί είναι μια χαρά.
- WeWillRockYou
Του αξίζουν συγχαρητήρια για το γκολ. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έδωσε βαθμούς στην ομάδα.
Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται
Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται

- giwrgos04dex
-
- Επικοινωνία:
Μπράβο παλικαρε για την εμφάνιση σήμερα.Συνέχισε την δουλειά με ταπεινότητα και θα ανταμειφθείς σύντομα. Επιτέλους ένα δεξί μπακ φέτος να κάνει τα βασικά. Με τους γιαλαντζί Βραζιλιάνους που μπλέξαμε έχουμε ξεχάσει και τα βασικά
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα. Μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Τέιλορ.
Το έγκλημα είναι ότι οι απίθανοι έχουν πάρει ενα καρό παιχνίδια αντί για τον Λευτέρη …stavrospgr έγραψε:Το παιδί τακτικά και ποιοτικά είναι πολύ καλύτερος από τους απίθανους Ροντρίγκο και Τέυλορ. Όλοι οι μπακ δεν είναι Μάτος και Λίνο, ο Λύρατζης είναι ένας νορμάλ ακραίος αμυντικός.
Το ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι η ομάδα δεν πήρε εκεί έναν παιχταρα ο οποίος θα κάνει ακόμα καλύτερο και τον Λευτέρη
Έγκλημα ότι έχουν ξοδέψει ένα καρό χρήματα του Σαββιδη για δυο παλτά και έχουν κόψει τον δρόμο σε ένα καλό ταλέντο της ομάδας …
Ευτυχώς γιατί πρόκειται για ένα λογικό και σοβαρό παλικάρι … μακάρι να πάρει η ομάδα επιτέλους έναν καλό παίχτη στην θέση και να στείλει τα δυο παλτά
- Alkatraz-4b