Mario Branco
- Maximus
Re: Mario Branco
Διαβάζοντας το παρών φόρουμ, τέτοια άρθρα γράφω και εγώ...
Μπορεί να μείνει φεύγοντας ή να φύγει μένοντας, μπορεί να έρθει ο ένας, μπορεί ο άλλος, θα αποφασίσει ο Σαββίδης...
Μπορεί να μείνει φεύγοντας ή να φύγει μένοντας, μπορεί να έρθει ο ένας, μπορεί ο άλλος, θα αποφασίσει ο Σαββίδης...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ιστορία με τον κορονοιο θα τραβήξει στην χειρότερη μέχρι αρχές Μαίου..johnys999 έγραψε:Ας λάβουμε υπόψη ότι αυτή η ιστορία με τον ιό μπορεί να επηρεάσει πολύ τα έσοδα των ομάδων, το πρόγραμμα και γενικά τον προγραμματισμό. Γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πηγαίναμε σε χαμηλότερου προϋπολογισμού σχεδιασμό, εφόσον υπάρχει κ το ffp στο οποίο δεν πρέπει να είμαστε και πολύ άνετοι. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον τ.δ. αλλά γενικά
Μετά θα σκάσει κάνα εμβόλιο, κάνα φαρμακο και όλα μέλι γάλα..
Η ιστορία με τον κορωνοϊό, όμως, ίσως "ελαφρύνει" και τους κανονισμούς του ffp, έστω και πρόσκαιρα...
Mitsospaoki4 έγραψε:Η ιστορία με τον κορονοιο θα τραβήξει στην χειρότερη μέχρι αρχές Μαίου..johnys999 έγραψε:Ας λάβουμε υπόψη ότι αυτή η ιστορία με τον ιό μπορεί να επηρεάσει πολύ τα έσοδα των ομάδων, το πρόγραμμα και γενικά τον προγραμματισμό. Γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πηγαίναμε σε χαμηλότερου προϋπολογισμού σχεδιασμό, εφόσον υπάρχει κ το ffp στο οποίο δεν πρέπει να είμαστε και πολύ άνετοι. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον τ.δ. αλλά γενικά
Μετά θα σκάσει κάνα εμβόλιο, κάνα φαρμακο και όλα μέλι γάλα..
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.
Μας ενδιαφέρει εάν είναι μεταγραφική γλάστρα ή εάν έκανε αποτυχημένες δαπανηρές επιλογές?
Και στην μια και στην άλλη περίπτωση το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Λίγος. Ελάχιστος.
Και επειδή έχουμε χορτάσει παπά, εάν είχε την άκρες που τον παρουσιάζουν να έχει θα την είχε κάνει μόνος του και δεν θα τον σταματούσε καμία μη αποδοχή παραιτήσεις.
Είναι δεδομένο ότι από το καλοκαίρι προσπαθεί να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά αλλά όταν δαγκώνεις τον εργοδότη με μεταγραφές τύπου Εσιτι γίνεσαι καμμένο χαρτί και δεν σε παίρνει κανείς για να διαχειριστείς τα λεφτά του.
Θα βρει δουλειά σε κανένα τημ χωρίς διαχείριση οικονομικών.
Τέλος το ότι έφερε, αν έφερε τον μισιτς δεν μου λέει τίποτα γιατί πιστεύω ότι τον πίστευε μέχρι 5ο χαφ.
Και στην μια και στην άλλη περίπτωση το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Λίγος. Ελάχιστος.
Και επειδή έχουμε χορτάσει παπά, εάν είχε την άκρες που τον παρουσιάζουν να έχει θα την είχε κάνει μόνος του και δεν θα τον σταματούσε καμία μη αποδοχή παραιτήσεις.
Είναι δεδομένο ότι από το καλοκαίρι προσπαθεί να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά αλλά όταν δαγκώνεις τον εργοδότη με μεταγραφές τύπου Εσιτι γίνεσαι καμμένο χαρτί και δεν σε παίρνει κανείς για να διαχειριστείς τα λεφτά του.
Θα βρει δουλειά σε κανένα τημ χωρίς διαχείριση οικονομικών.
Τέλος το ότι έφερε, αν έφερε τον μισιτς δεν μου λέει τίποτα γιατί πιστεύω ότι τον πίστευε μέχρι 5ο χαφ.
Άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα, που πήρε την άγουσα...
Ακριβώς αυτήν, που τον περίμενε, πριν καν έρθει...
Απορώ πώς φεύγει αυτός ("σαν κύριος", που λέει και το inPAOK) και μένει η ....... επιλογή του, ο Άμπελ...
Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβε τι εννοούν όταν λένε..."Βαριά είναι η καλογερική"...
Στο καλό και αφιερωμένο το άσμα....
[youtube]n77IU4dONGI[/youtube]

Ακριβώς αυτήν, που τον περίμενε, πριν καν έρθει...

Απορώ πώς φεύγει αυτός ("σαν κύριος", που λέει και το inPAOK) και μένει η ....... επιλογή του, ο Άμπελ...

Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβε τι εννοούν όταν λένε..."Βαριά είναι η καλογερική"...

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Branco ήταν αρνητικός για την πρόσληψη του Abel και σε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν δική του επιλογή. Ίσως δεν μάθουμε ποτέ την αλήθεια.
-
goran 64 έγραψε:Άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα, που πήρε την άγουσα...![]()
Ακριβώς αυτήν, που τον περίμενε, πριν καν έρθει...![]()
Απορώ πώς φεύγει αυτός ("σαν κύριος", που λέει και το inPAOK) και μένει η ....... επιλογή του, ο Άμπελ...![]()
Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβε τι εννοούν όταν λένε..."Βαριά είναι η καλογερική"...![]()
Αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι ο Αμπέλ δεν ήταν επιλογή του Μπράνκο αλλά της οικογένειας μέσω του καναλιού Ζήση Βρύζα και ευλογιών Φερνάντο Σάντος. Ο Μπράνκο ήθελε έναν Ισπανό με τον οποίο είχε συμφωνήσει και δεύτερη επιλογή (επίσης είχε συμφωνήσει) ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν που ήταν Αποελ και Λήντς. Απλά όταν του είπαν (και επέβαλαν) την επιλογή πήγε και έκανε τις τελικές διαπραγματεύσεις με Μπράνκα και ίσως και τον Αμπέλ (αν και νομίζω αυτόν τον συμφώνησε το κανάλι που σου ανέφερα). Το ότι δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει και να πει τι έγινε και φαίνεται να παίρνει αυτός την ευθύνη της κακής επιλογής....μάλλον εκεί πάει το "σαν κύριος" και η εκτίμηση της οικογένειας, ότι ποτέ δεν έκανε κάτι που θα έθιγε το σύλλογο!!
Ωραίο παραμυθάκι.
Και αν τα έκανε όλα σωστά, και η οικογένεια Σαββίδη όλα λάθος, γιατί δεν τον ανανεώνουν λοιπόν να συνεχίσει το έργο του;
Και αν τα έκανε όλα σωστά, και η οικογένεια Σαββίδη όλα λάθος, γιατί δεν τον ανανεώνουν λοιπόν να συνεχίσει το έργο του;
Αν είναι παραμυθάκι, θεωρώ, σαν πολύ πιο φυσιολογικό, να απομακρυνθεί και η λάθος επιλογή του προπονητή...
Ως παράδειγμα, για να συγκρίνουμε, θυμάμαι άτι κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην περίπτωση Άρνεσεν-Τούντορ...
Ίδωμεν...
Ως παράδειγμα, για να συγκρίνουμε, θυμάμαι άτι κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην περίπτωση Άρνεσεν-Τούντορ...
Ίδωμεν...
- bersekeros
Λογικά μιλώντας .
Υπάρχει ένας...ΕΝΑΣ....που να φαντάζεται τον Άβελ προπονητή ... για τη νέα χρονιά;
Διαδικαστικό δεν είναι το θέμα; Αποζημιώσεις κλπ;
Υπάρχει ένας...ΕΝΑΣ....που να φαντάζεται τον Άβελ προπονητή ... για τη νέα χρονιά;
Διαδικαστικό δεν είναι το θέμα; Αποζημιώσεις κλπ;
- bersekeros
rainmaker έγραψε:Εγώ τον φαντάζομαι.
Αν μείνει,
σου πληρώνω το διαρκείας σου, πλην θύρας 1- 2 - 3 ,
γιατί έχω να δίνω 4000 ευρώ φέτος για φροντιστήρια για τα παιδιά (πανελλαδικές το 2021 η μεγάλη).
Το email το έχεις...