Tennis
- paok re niamou
Re: Tennis
κακο πραγμα η ζηλια.
Περυσι στο Λονδινο εκλεισε πολλα στοματα και αφησε υποσχεσεις για το μελλον που ειναι μπροστα του
Περυσι στο Λονδινο εκλεισε πολλα στοματα και αφησε υποσχεσεις για το μελλον που ειναι μπροστα του
Εντάξει στο χώμα δεν είναι τόσο καλός, ήταν και περίεργη η χρονιά φέτος για όλους.
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Iσα ισα εχει ανεβει πολυυυ στο χωμα σε βαθμο που ισως ειναι πλεον η καλη του επιφανεια,σχεδον το ιδιο με το σκληρο.
Με Ισπανό θα ξανά παίξει κι αν πάει στα 5 θα το χάσει...
Έτσι νομίζω.
Μακάρι να περάσει
Στάλθηκε από SM-N975F
Έτσι νομίζω.
Μακάρι να περάσει
Στάλθηκε από SM-N975F
Τον Κουεβας τον νικησε πριν λιγες μερες στο χωμα παλι,η κουραση των 5 σετ ομως μπορει να αποβει μοιραια.Γενικα εχει εξελιξει πααααρα πολυ το παιχνιδι του ,παραμενει ομως ως μεγαλυτερο μειονεκτημα το mind game στο οποιο υστερει.
Ο Κουεβας ειναι περιοριορισμενων δυνατοτητων με αδυνατο σερβις και παροτι καλος στο χωμα και πολυ τεχνικος (εχει αφθονα higlights που σε αφηνουν με ανοικτο το σστομα) δεν ειναι σκυλι σαν τον Munar να κυνηγαει ολες τις μπαλες...Θεωρω θα τον κερδισει πιο ευκολα...γενικα εχει ανοικτο δρομο για semi με Djockovic αν δεν κανει παλι τραγικες επιλογες σε πιθανο QF με τον Rublev...
- Μπαρκαρούτσος
Επειδή είναι ΑΕχ;tad έγραψε:Και με τεράστιες θυσίες των γονιών θα πρόσθετα.joshua έγραψε:To γυρισε...Πραγματικα με σοκαρει να βλεπω ανθρωπους να περιμενουν με αγωνια να χασει ενα παλικαρι που εχει ακολουθησει εναν εξαιρετικα δυσκολο και μοναχικο ΑΘΛΗΤΙΚΑ δρομο κατι σχεδον πρωτοφανες για Ελληνα αθλητη και καποιοι να τον περιμενουν στη γωνια γιατι?
Που δεν είναι από πλούσια @@ ... όπως η ιστορία του Άντε ...
Κι εμείς αντί να τους επαινούμε τους περιμένουμε στην γωνία σε ότι λάθος σε εισαγωγικά κάνουν ή λένε να τους ξεσκίσουμε.
Όπως ακριβώς γράφεις ... και εμένα με σοκάρει ... το γιατί έχουμε γίνει έτσι πραγματικά με σοκάρει
- Μπαρκαρούτσος
Πινακίδες Μονακό;
ΛΑΘΡΟΗΖΒΟΛΕΦΣ!
Εμένα μη με τα λες, εγώ δεν τον κράζω.. ψιλοαδιάφορος με είναι, δεν τον έχω δει ακόμα να παίζει. Οκ, μπράβο του, αλλά ψιλοκλάην.
ΛΑΘΡΟΗΖΒΟΛΕΦΣ!

Εμένα μη με τα λες, εγώ δεν τον κράζω.. ψιλοαδιάφορος με είναι, δεν τον έχω δει ακόμα να παίζει. Οκ, μπράβο του, αλλά ψιλοκλάην.
Θα το γυρισουμε στο τεννις...Πολυ ευκολη νικη για τον Τσιτσιπα απεναντι στο Κουεβας και προκριση στον τριτο γυρο του roland garros.Χαρακτηριστικα το πρωτο σετ το πηρε σε 23 λεπτα με 6-1.
Εγω το επαιξα παντως...crow1581 έγραψε:Ο νεαρος ειναι μεγαλο ταλεντο και ισως μεγαλυτερο απο τον Τσιτσιπα. Ειδικα στο χωμα (Ιταλος γαρ)...Μαυρο Χιονι έγραψε:Τσιτσι τι έγινε ρε;;; Από το σινερ ρε; Από το σινερ;;;;;;;; Αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
Έρχεται.............
Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααααααααπ!
Καλο Bet να φτασει quarters RG αν εχει καλη κληρωση...
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator