Θα διαφωνησω Καναδε,το Μαρακι ειναι το δεξι χερι του Ιβαν,δεν ειναι απλως οικονομικη διευθυντρια.Ειναι διοικητικα το ατομο κατω απο τον Ιβαν.Καλα εκανε κ μιλησε στο μαγκικο.
Επειδη ειμαι μεγαλος κουτσομπολης,τσεκαρα το ινστα της,η κοπελα μου φαινεται πολυ ταπεινη για το πορτοφολι της και βοηθαει πολλα μικρα παιδακια της Αφρικης.
Ειναι τιμη μας να την εχουμε στην ομαδα μας.
Μαρία Γκοντζάρεβα
- Kabamaru11
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Logistis, leomatos88, theo-drama
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Είναι ξεκάθαρα το μάτι του Προέδρου στην ομάδα, το ότι καμιά φορά παίρνει το ανάθεμα η ίδια είναι για να μένει στο απυρόβλητο ο Ιβάν. Για μένα κάνει εξαιρετική διαχείριση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που έχει. Φαίνεται επίσης να έχει χημεία με τον Ραζβάν.
Ξέρω ότι μερικοί θα σχολιάσετε κακεντρεχώς, αλλά επίσης είναι πολύ όμορφη με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
Ξέρω ότι μερικοί θα σχολιάσετε κακεντρεχώς, αλλά επίσης είναι πολύ όμορφη με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
- theo-drama
Γειά σου Χόλγκερ μερακλή!Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 21:06 Είναι ξεκάθαρα το μάτι του Προέδρου στην ομάδα, το ότι καμιά φορά παίρνει το ανάθεμα η ίδια είναι για να μένει στο απυρόβλητο ο Ιβάν. Για μένα κάνει εξαιρετική διαχείριση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που έχει. Φαίνεται επίσης να έχει χημεία με τον Ραζβάν.
Η Μαρία ούτε λογίστρια είναι , ούτε οικονομική διευθύντρια είναι. Ούτε βέβαια κάποιον ανεπίσημο ρόλο έχει ως το ματι του Ιβάν.
Η Μαρία είναι η αντιπρόεδρος και CEO της Π.Α.Ε
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
- abc_o_ karpouzas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
- Montrealiotis
Το 2024 αν θυμάμαι καλά δεν είχε γίνει ceo.
Για αυτό και αναφέρομαι στον ρόλο της ως CFO
Για αυτό και αναφέρομαι στον ρόλο της ως CFO