Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Του ζαμπρανο ειναι 100%? Γιατι αργει;
21:23
S
Είναι 100%
milios sdna
21:23
S
Είναι 100%
milios sdna
Αν δεν κατσει του Ζαμπρανο, να παρουμε Πουγγουρα.
Παντως χωρις πλακα ο μικρος εχει πολυ καλες προδιαγραφες. Να δυναμωσει λιγο κ του χρονου τον θελω στη θεση του Μαλε
Παντως χωρις πλακα ο μικρος εχει πολυ καλες προδιαγραφες. Να δυναμωσει λιγο κ του χρονου τον θελω στη θεση του Μαλε
-
Μήπως εξαντλούν τα περιθώρια επειδή δόθηκε άτυπη παράταση για ελεύθερη μεταγραφή?
Εδώ που έφτασε δε νομίζω να μην ανακοινωθεί είτε με δανεισμό είτε με ελεύθερη μεταγραφή.
Εδώ που έφτασε δε νομίζω να μην ανακοινωθεί είτε με δανεισμό είτε με ελεύθερη μεταγραφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Πέμ 31 Αύγ 2017, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@mbison
εγω θα ηθελα και φετος να μεινει, εκτος αν κρινουν οτι θα εχει δυνατοτητα να παρει συμμετοχες και να εξελιχθει καλυτερα εκει που θα παει
εγω θα ηθελα και φετος να μεινει, εκτος αν κρινουν οτι θα εχει δυνατοτητα να παρει συμμετοχες και να εξελιχθει καλυτερα εκει που θα παει
ΑΧ ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ!!! Εμφραγμα θα παθω ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ!!!
- SplashBro22
Έχουμε κολλήσει όλοι με το f5 και κρεμόμαστε απ΄τα γραπτά σου με κομμένη την ανάσα.
Πάντως η λογική λέει ότι θα είναι στην ομάδα. Το μόνο που μπορεί να διαπραγματεύονται είναι με ποιο τρόπο. Άλλωστε τι περιμένετε ρε μάγκες, όλες οι μεταγραφές πλην Βιέρι ανακοινώθηκαν μετά από δύο μέρες. Ε αυτή θα κρατήσει λίγο λιγότερο, αλλά μην το βγάλουμε και τα μάτια.

Πάντως η λογική λέει ότι θα είναι στην ομάδα. Το μόνο που μπορεί να διαπραγματεύονται είναι με ποιο τρόπο. Άλλωστε τι περιμένετε ρε μάγκες, όλες οι μεταγραφές πλην Βιέρι ανακοινώθηκαν μετά από δύο μέρες. Ε αυτή θα κρατήσει λίγο λιγότερο, αλλά μην το βγάλουμε και τα μάτια.

- Petros1988
Ρε παιδιά από τη στιγμή που το περνάει το transfermarkt είναι τελειωμένο τέλος! Μπορεί να το αλλάξει οποίος θέλει? Δεν είναι σαν το Wikipedia.
Δεν χρειαζόμαστε αμυντικούς θα παίζουμε φουλ επίθεσηSplashBro22 έγραψε:Και αν είναι έτσι γιατί έδωσαν Πούγγουρα;

Την Ρουμπίν την συμφέρει να τον πουλήσει πιστεύω. Εμείς μπορουμε να του κάνουμε ένα τριετές και να δώσουμε κάποιο ποσό στην ομάδα (όπως κάναμε με Βιερίνια). Αν τον δανείσουν απλά γλιτώνουν μέρος του συμβολαίου του.
Δεν ξέρω αλλά ίσως εκεί στην ΠΑΕ να προσπαθούν για αγορά απευθείας.
Δεν ξέρω αλλά ίσως εκεί στην ΠΑΕ να προσπαθούν για αγορά απευθείας.
- Ekatnetworkltd
Φούλ του over θα παίζουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σωστό, απλά υποθέτω ότι ίσως μπορεί να αλλάξει το deal και από δανεισμό να γίνει κάτι άλλο. Θα δούμε. Υπομονή λίγο ακόμη.Petros1988 έγραψε:Ρε παιδιά από τη στιγμή που το περνάει το transfermarkt είναι τελειωμένο τέλος! Μπορεί να το αλλάξει οποίος θέλει? Δεν είναι σαν το Wikipedia.
- loukas karadimos
Ερωτηση προς admin: Γιατι δεν περνάτε κανένα σχόλιο μου απο τον μαιο και μετά?
Σχολιο που ελπιζω να περασετε :
Αριστα δεκα στις μεταγραφες, και δημιουργια προσδοκιας για ωραιο ποδοσφαιρο. Με τους τιτλους δεν υπαρχει συμβολαιο και αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να περιμενουμε ενα χρονο ακομα καθως η προετοιμασια χαθηκε.
Ελπιζω η διοικηση να εμαθε απο τα λαθη της και του χρονουν να μπουμε στην προετοιμασια με σοβαρο πλανο και μετρημενες κινησεις σε επιπεδο αναπληρωματικων και μονο.
Και κατι τελευταιο, Κωστα Περαια, ενημερωσε σε παρακαλω τον κυρκυρ οτι ο Κολκας μολις αποκαλεσε πουστη τον Μιχελ στο facebook.
Καλη χρονια!!
Σχολιο που ελπιζω να περασετε :
Αριστα δεκα στις μεταγραφες, και δημιουργια προσδοκιας για ωραιο ποδοσφαιρο. Με τους τιτλους δεν υπαρχει συμβολαιο και αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να περιμενουμε ενα χρονο ακομα καθως η προετοιμασια χαθηκε.
Ελπιζω η διοικηση να εμαθε απο τα λαθη της και του χρονουν να μπουμε στην προετοιμασια με σοβαρο πλανο και μετρημενες κινησεις σε επιπεδο αναπληρωματικων και μονο.
Και κατι τελευταιο, Κωστα Περαια, ενημερωσε σε παρακαλω τον κυρκυρ οτι ο Κολκας μολις αποκαλεσε πουστη τον Μιχελ στο facebook.
Καλη χρονια!!