Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Eγω κανω απο τωρα κολοτουμπα (και δεν την αφηνω για μετα) και αποκαλω τον Ραζβαν "αλεπού", γιατι αν ερθει θα πρεπει να τον στηριξω.
Για Λαμπαντία, θα προτιμουσα Γερμανο με γερμενικο ονομα, να εκπεμπει πειθαρχία. Το "Λαμπαντία¨ μοιαζει με το Παναγία.
Αν ειπε ο Λάμπρος ο σκιάς για νεο κ εξελιξιμο, θα πρεπει να εννοει τον Ρε μπρο, όπως ειπε και κ ο φίλος πιο πάνω και όχι τον Ραζβαν που εφτασε τα 48.
Για Λαμπαντία, θα προτιμουσα Γερμανο με γερμενικο ονομα, να εκπεμπει πειθαρχία. Το "Λαμπαντία¨ μοιαζει με το Παναγία.
Αν ειπε ο Λάμπρος ο σκιάς για νεο κ εξελιξιμο, θα πρεπει να εννοει τον Ρε μπρο, όπως ειπε και κ ο φίλος πιο πάνω και όχι τον Ραζβαν που εφτασε τα 48.
GoMaRoS
1ος Οσφπ 77
3ος ΠΑΟΚ 61
Όλες τις χρονιές ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιούσε νεώτερους παίχτες.
Εγώ πάντα παρακολουθώ τις ακαδημίες, από την εποχή που έπαιζε εκεί ο Παράσχος , ο Καραμήτσος και ο ΑΑ.
1ος Οσφπ 77
3ος ΠΑΟΚ 61
Εγώ πάντα παρακολουθώ τις ακαδημίες, από την εποχή που έπαιζε εκεί ο Παράσχος , ο Καραμήτσος και ο ΑΑ.
KOSTAS54 έγραψε:GoMaRoS
1ος Οσφπ 77
3ος ΠΑΟΚ 61
ναι αλλα φετος έγινε πολύ μεγάλη αλλαγή του ροστερ, και σε αυτες τις ηλικιες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. θελουμε να βγαλουμε εναν προπονητη απο τα σπλάχνα της ομαδας, θα δούμε στο μελλον αν ο γκαρσια θα ειναι αυτος
- desperando
- Επικοινωνία:
Γομαρος κάθε χρόνο έχουμε μέσο όρο 2 χρόνια νεανικοτερη ομάδα απ τους υπόλοιπους,ενώ και οι αλλαγές κάθε χρόνο είναι πάρα πολλές στο ρόστερ.
Από την άλλη,η φετινή ομάδα είναι η πιο ταλαντούχα σύμφωνα με όσους ασχολούνται με τις ακαδημίες.
Ενώ και το μπάτζετ των ακαδημιών κάθε χρόνο είναι και πιο υψηλό.
Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από τον κοουτς Γκαρσία και ελπίζω να αλλάξει Ρότα.
Το παν στο ποδόσφαιρο είναι το μυαλό και όλα τα άλλα έπονται.
Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που λέει ότι ο καλύτερος κοουτς που έχει συνεργαστεί είναι ο αγκυρε
Από την άλλη,η φετινή ομάδα είναι η πιο ταλαντούχα σύμφωνα με όσους ασχολούνται με τις ακαδημίες.
Ενώ και το μπάτζετ των ακαδημιών κάθε χρόνο είναι και πιο υψηλό.
Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από τον κοουτς Γκαρσία και ελπίζω να αλλάξει Ρότα.
Το παν στο ποδόσφαιρο είναι το μυαλό και όλα τα άλλα έπονται.
Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που λέει ότι ο καλύτερος κοουτς που έχει συνεργαστεί είναι ο αγκυρε

- navigator11
Ψήφο σε Καράνκα. Κάπου το πήρε το μάτι μου το όνομά του στο πλαίσιο της αχανους παπαρολογίας!
Χαβαλέ κάνω, βέβαια. Αλλά μου άρεσε πολύ σαν παίχτης.

Χαβαλέ κάνω, βέβαια. Αλλά μου άρεσε πολύ σαν παίχτης.
Αυτή η νοοτροπία, των δικών μας παιδιών, με συγχωρείτε, αλλά είναι άλλης εποχής. Κι έχει και τις ρίζες της σε άλλες εποχές. Στην αρχή ήταν οι προπονητές, δοκιμάσαμε 5-6, μετά τελείωσαν, πήγαμε στους παίχτες, το δοκιμάσαμε κι αυτό, δεν έβγαλε πουθενά, μετά πάλι στους προπονητές λόγω της ελπίδας που έφερε ο Ίβιτς, που τελικά δεν ευδοκίμησε, πάει το μυαλό πολλών τώρα στον Γκαρσία. Μετά τον Γκαρσία? Πάλι από την αρχή?
Να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι καθόλου αντίθετος, ίσα ίσα, να παίζουν στην ομάδα παίχτες από τα σπλάχνα, και προπονητής, αν αξίζει πραγματικά κάποιος. Αλλού είναι το πρόβλημά μου. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα το project και μετά να βλέπουμε ποια πρόσωπα μπορούν να το τρέξουν, όχι να βρίσκουμε το πρόσωπο και μετά να προσαρμόζουμε πάνω του το project, το οποίο αλλάζει συνέχεια μ' αυτό τον τρόπο, όπως κάναμε με όλους τους προπονητές μέχρι τώρα εκτός ίσως του Τούντορ, άσχετα αν δεν υπηρέτησε το project που βγήκε τότε όπως έπρεπε. Ξέρω τον αντίλογο, ότι αυτό είναι θέμα του Ιβάν, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότερες αποφάσεις του Ιβάν έχουν να κάνουν με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έτσι λειτουργεί, έχει αποδειχτεί αυτό. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τεχνοκρατικό, δεν διαφέρει στα βασικά πολύ από μια επιχείρηση. Κι εφόσον θέλουμε να διακριθούμε μέσα σε αυτό το περιβάλλον ίσως πρέπει να προσαρμοστούμε λίγο στην εποχή.
Σήμερα πετυχαίνουν αυτοί που φτιάχνουν ένα σωστό πλάνο λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και βρίσκουν ανθρώπους να το υπηρετήσουν. Το δικό μας πλάνο σαν ομάδα ποιο είναι? Αυτό είναι η δική μου αγωνία αυτή τη στιγμή κι όχι ποιος θα είναι ο προπονητής. Το πρωτάθλημα, έτσι γενικόλογα, είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε, γιατί αυτό είναι θέμα συγκυριών και τύχης πολλές φορές. Αν δεν είναι ξεκάθαρη και η παραμικρή λεπτομέρεια του σχεδίου, όποιος και να έρθει μόνο συγκυριακές επιτυχίες θα κάνει, αν κάνει. Όταν με το καλό ανακοινωθεί ο προπονητής, ελπίζω να μάθουμε επίσημα και με λεπτομέρειες και το project, όχι με διαρροές και μισόλογα.
Να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι καθόλου αντίθετος, ίσα ίσα, να παίζουν στην ομάδα παίχτες από τα σπλάχνα, και προπονητής, αν αξίζει πραγματικά κάποιος. Αλλού είναι το πρόβλημά μου. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα το project και μετά να βλέπουμε ποια πρόσωπα μπορούν να το τρέξουν, όχι να βρίσκουμε το πρόσωπο και μετά να προσαρμόζουμε πάνω του το project, το οποίο αλλάζει συνέχεια μ' αυτό τον τρόπο, όπως κάναμε με όλους τους προπονητές μέχρι τώρα εκτός ίσως του Τούντορ, άσχετα αν δεν υπηρέτησε το project που βγήκε τότε όπως έπρεπε. Ξέρω τον αντίλογο, ότι αυτό είναι θέμα του Ιβάν, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότερες αποφάσεις του Ιβάν έχουν να κάνουν με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έτσι λειτουργεί, έχει αποδειχτεί αυτό. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τεχνοκρατικό, δεν διαφέρει στα βασικά πολύ από μια επιχείρηση. Κι εφόσον θέλουμε να διακριθούμε μέσα σε αυτό το περιβάλλον ίσως πρέπει να προσαρμοστούμε λίγο στην εποχή.
Σήμερα πετυχαίνουν αυτοί που φτιάχνουν ένα σωστό πλάνο λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και βρίσκουν ανθρώπους να το υπηρετήσουν. Το δικό μας πλάνο σαν ομάδα ποιο είναι? Αυτό είναι η δική μου αγωνία αυτή τη στιγμή κι όχι ποιος θα είναι ο προπονητής. Το πρωτάθλημα, έτσι γενικόλογα, είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε, γιατί αυτό είναι θέμα συγκυριών και τύχης πολλές φορές. Αν δεν είναι ξεκάθαρη και η παραμικρή λεπτομέρεια του σχεδίου, όποιος και να έρθει μόνο συγκυριακές επιτυχίες θα κάνει, αν κάνει. Όταν με το καλό ανακοινωθεί ο προπονητής, ελπίζω να μάθουμε επίσημα και με λεπτομέρειες και το project, όχι με διαρροές και μισόλογα.
Απο προπονητες χωρις εμπειρια στην σουπαλιγδα θα με αρεζε ο Τσολος Ο Σιμεονες γιατι αν ερθει κανας αλλος θα κανει κανα χρονο να καταλαβει που βρισκεται. Αντε και με Αντσελοτι θα συμβιβαστω. :ugeek:
- Notorious4
Επειδή παρακολουθώ την Κ20 μπορώ να σου πω οτί κατά 99% δεν θα κάνει καριέρα προπονητή , δεν έχει το mentality που χρειάζεται και ας τον έχουν σημαία μερικοί για μένα ούτε ζέστη ούτε κρύο.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Επειδή ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια κατηγορία μόνος του σε πληροφορώ ότι με τον Πάμπλο Γκαρσία θα δούμε τον καθρέπτη όσων πρεσβευουμε,πιστεύουμε κι ονειρευομαστε στο χορτάρι.οχι ακόμα όμως....Notorious4 έγραψε:O Garcia δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σοβαρός προπονητής.
Σύμφωνω και εγώ... και το έχω παρατηρήσει σε αγώνες που ειδα και μου το μεταφέρανε άτομα που ξέρουν...ενώ για Ίβιτς απο την αρχή φαινόταν ... απο το πως στέκονταν στον πάγκο της κ20 ,πως μιλούσε,πως τον ακούγανε...ολα... τεσπα επειδή κάποια μέρα δυστυχώς θα γίνει προπονητής της 1ης ομάδας ,ελπιζω να έχω άδικο...
- Kostas_Peraia4
Έγραψε ένας ρεπορτερ του gazzetta το παρακάτω post στο twitter

Δεν ξεκαθαρίζει αν τον ρωτάει ή αν επικαλείται πληροφορίες από τον ιταλό DiMarzio

Δεν ξεκαθαρίζει αν τον ρωτάει ή αν επικαλείται πληροφορίες από τον ιταλό DiMarzio