Και οι δυο ειναι κοντοί και οπισθοβαροι . Ο σαλπιγγιδης δεν ειχε τρομερη έκρηξη πριν τα 30; τωρα αν ο ενας είναι τεχνίτης και ο άλλος ατεχνος είναι και θέμα ταλέντου. Οχι σουλουπιου.Demir έγραψε:Ποιο σουλούπι ειναι ίδιο?. Ο αντρε ειναι απίστευτα εκρηκτικός και το βασικότερο που κάνει διαφορα ειναι η τεχνική και η αντίληψη... ο αντρε εχει φοβερή τεχνική ενώ ο σαλπι με τα καλάμια την κλοτσούσε...
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- shikabala81
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- kataramenos5
Dimg4 έγραψε:Τιτλο με τον ΠΑΟΚ.

It ain't over till the fat pig sings
Αλλα θα μου πεις, εδω αλλοι που ειναι ηδη στον ΠΑΟΚ και δεν εχουν κινητρο καν, ο Βιερινια θα εχει?
Συγκρινε καποιος φιλος τον Βιερινια με τον Σαλπιγγιδη? Ουτε εγω ρε παλικαρι
!!!
Υ.Γ Το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι γρηγορο,τεχνικη απαιτει για να κανεις την διαφορα και απο τετοια αν μη τι αλλο εχει μπολικη,το μονο που με τρομαζει εμενα ειναι ο επιθετικος ευνουχισμος του απο την βολφσμπουργκ.

Υ.Γ Το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι γρηγορο,τεχνικη απαιτει για να κανεις την διαφορα και απο τετοια αν μη τι αλλο εχει μπολικη,το μονο που με τρομαζει εμενα ειναι ο επιθετικος ευνουχισμος του απο την βολφσμπουργκ.
Ο Μάτος γιατί έχει κίνητρο ας πούμε;kataramenos5 έγραψε:Κινητρο εχει πλεον?Dimg4 έγραψε: Και τριτον μιλαμε για παικτη 30 στα 31 που ειναι φουλ γυμνασμενος πλεον με τρομερη τεχνικη και φυσικη κατασταση λογω γερμανιας. Δε μιλαμε για βετερανο, ο βιερινια εχει μια τριετια τρομερη μπροστα του
Αρκεί ο ποδοσφαιριστής να είναι επαγγελματίας.
Δε θα σταθώ στο αν αγαπά ή όχι τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ. Αλλά είναι ένας παίκτης που όσο ήταν στην ομάδα δούλευε και βελτιωνόταν. Και συνέχισε να το κάνει κι όταν έφυγε. Αυτό κάτι δείχνει.
Αν είναι να αναρωτιόμαστε για το κίνητρο ας μην έρχεται κανένας παίκτης άνω των 28 και με παρουσίες.
Από την άλλη είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μετατρέψει σε τουρίστες παίκτες και παίκτες, αλλά νομίζω ότι η περίπτωση Βιεϊρίνια διαφέρει.
ακούσαμε και για βιερίνια δεκάρι?
ρε παίδες... συγκεντρωθείτε...
ο βιερίνια ΑΝ έρθει, ποιον θα κάθίσουμε στον πάγκο? οεο?
ρε παίδες... συγκεντρωθείτε...
ο βιερίνια ΑΝ έρθει, ποιον θα κάθίσουμε στον πάγκο? οεο?
Σουρμενέτες κανένας καημός δεν υπάρχει αν ο αλλος σκορπάει τα λεφτά του. Καημό έχω/έχουμε η ομάδα να πάει μπροστά και να πάρει πρωταθλήματα επιτέλους. Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ κινείται σε ένα μπάτζετ και μπορούμε να το δούμε από το Μ.Ο των μπάτζετ στην εποχή Ιβάν. Όταν ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ πηγαίνει σε αποζημιώσεις, υπερκοστολογιμένους και μετριοπαλτά, μετά δεν υπάρχει χώρος για κάτι παραπάνω. Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Σαββίδης ήταν εκνευρισμένος με τις αγορές Άρνεσεν,δηλαδή δεν είμαστε και τόσο άνετοι όσο πολλοί νομίζουν σε διάθεση να πέσει υπερβολικό χρήμα.sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη ρε shikabala αλλα τι εννοεις θα εχει πτωτικη πορεια;;;επι 5 χρονια στη budesliga προπονειται.
Πλακα κανουμε τωρα.το μονο που φοβαμαι ειναι οι τραυματισμοι,αλλα απο ποτε ενας 31 χρονος του γερμανικου πρωταθληματος δεν κανει για το ελ.ποδοσφαιρο;;;
Περυσι τσου λου επαιζε.
Και απο την αλλη αυτο με τα λεφτα καημος σας εγινε..
Το θέμα είναι αυτά τα περιπου 20εκ του wage budget να τα διαχειρίζονται σωστά, μπας και δούμε πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ πληρώνει 20εκ περίπου, για ποιότητα που αντιστοιχεί σε μπάτζετ των 12-13εκ. Αυτή είναι η περίπου η αναλογία. Υπάρχουν ομάδες που πληρώνουν 8εκ και έχουν ποιότητα για μπάτζετ των 12εκ. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι με τα 20εκ/ έτος να χτίσει ποιότητα ομάδος που να αντιστοιχεί σε 25εκ. Όταν γίνει αυτό, θα μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα ακόμη και απέναντι σε πιο ισχυρό γκέι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 22 Δεκ 2016, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vs40 έγραψε:Σουρμενέτες κανένας καημός δεν υπάρχει αν ο αλλος σκορπάει τα λεφτά του. Εμένα με νοιάζει η ομάδα να πάει μπροστά και να πάρει πρωταθλήματα επιτέλους. Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ κινείται σε ένα μπάτζετ και μπορούμε να το δούμε από το Μ.Ο των μπάτζετ στην εποχή Ιβάν. Όταν ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ πηγαίνει σε αποζημιώσεις, υπερκοστολογιμένους και μετριοπαλτά, μετά δεν υπάρχει χώρος για κάτι παραπάνω. Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Σαββίδης ήταν εκνευρισμένος με τις αγορές Άρνεσεν,δηλαδή δεν είμαστε και τόσο άνετοι όσο πολλοί νομίζουν σε διάθεση να πέσει υπερβολικό χρήμα.sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη ρε shikabala αλλα τι εννοεις θα εχει πτωτικη πορεια;;;επι 5 χρονια στη budesliga προπονειται.
Πλακα κανουμε τωρα.το μονο που φοβαμαι ειναι οι τραυματισμοι,αλλα απο ποτε ενας 31 χρονος του γερμανικου πρωταθληματος δεν κανει για το ελ.ποδοσφαιρο;;;
Περυσι τσου λου επαιζε.
Και απο την αλλη αυτο με τα λεφτα καημος σας εγινε..
+1926
Το θέμα είναι αυτά τα περιπου 20εκ του wage budget να τα διαχειρίζονται σωστά, μπας και δούμε πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ πληρώνει 20εκ περίπου, για ποιότητα που αντιστοιχεί σε μπάτζετ των 12-13εκ. Αυτή είναι η περίπου η αναλογία. Υπάρχουν ομάδες που πληρώνουν 8εκ και έχουν ποιότητα για μπάτζετ των 12εκ. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι με τα 20εκ/ έτος να χτίσει ποιότητα ομάδος που να αντιστοιχεί σε 25εκ. Όταν γίνει αυτό, θα μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα ακόμη και απέναντι σε πιο ισχυρό γκέι.
Αδέρφια καλησπέρα από την παγωμένη Αλεξανδρούπολη. Για βιειρίνια έχω να πώ πως είναι παικταρας και με παραστάσεις μεγαλύτερες του Μάτος και γεννημένος νικητής όπως και ο παιχταράς μας Μάτος. Θέλω οποιοσδήποτε εδω μέσα να σχολιάσει την άποψη μου για το τι χρειάζεται η ΠΑΟΚΑΡΑ μας φέτος στις μεταγραφές συμπεριλαμβανομένου και του καλοκαιριού.... Πρώτον να μεταγραφουν τζιόλης και σκόνδρας έστω και με 100 χιλιάρικα. Μεταγραφή τζαβέλα με 1 μύριο εάν γίνεται. Δανεικοι στο εξωτερικό με κάλυψη συμβολαίων Βελλίδη Σαμπό Αντόνις Κοροβέσης Πουγγουρας Κάτσε(πώληση εάν βρεθεί ομάδα ναδώσει ένα μθριο) κίτσιου κουλούρη Γιαννούλη και ίσως πέλκα μέχρι να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.Επαναφορά κωνσταντινίδη το καλοκαίρι. Και ίσως Χατζηισαία. Και ανανέωση Μαλεζά για έναν χρόνο. Απο κεί και πέρα έναν επιθετικό με αυτόν της λοριάν να μου αρέσει από τα βίντεο που είδα όπως επείσης μου αρέσει πολύ ο μποκανί. Ένα οχτάρι με επιθετικό προσανατολισμό στυλ νάτχο και όχι νομπόα. Και ένα εξτρέμ πρωτοκλασσάτο μακάρι τον Βιειρινια για να έχουμε τρεις πρωτοκλασσάτους και ανταγωνισμο. Το καλοκάιρι θα ήθελα να αφήσει περέιρα και εάν δεν κρατήσει υον Κλάους που είναι ποθλέν μου να πάρει φόρ στυλ ανσαριφάντ για μπάκ απ. Επίσης πρωτοκλασσάτο για ενδεκάδα αριστερό μπακ στύλ λίνο ή μάτος, κεντρικό αμυντικό σοβαρό όπως τον κρέσπο και εξάρι κάλυψη του κάνιας με στοιχεία γκνιάτιτς ψηλό να ξέρει μπάλα και σχετικά νεαρό μέχρι 24.
ΥΓ: Ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ μας.... ΠΑΟΚ είσαι!!!!!!!!
ΥΓ: Ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ μας.... ΠΑΟΚ είσαι!!!!!!!!

καθόλου εύκολο. ειδικά όταν ο Κάμπος έχει προσαρμοστεί τόσο με τον Μάτος, είναι δεύτερος σε εκτέλεση φάσεων μετά τον Γκάρυ και γενικά δείχνει να ανεβαίνει.Dimg4 έγραψε:Ευκολο. Καμπος.
Μια αλλη ιδεα θα ηταν να πηγαινε ο ματτος απο αριστερα και να μείνει εκτος ο λεοβατς.
Βεβαια ας ερθει ο χοντροκωλης κ το βλεπουμε μετα αυτό
Βεβαια ας ερθει ο χοντροκωλης κ το βλεπουμε μετα αυτό
- Sick Bastard
Συγνώμη, αλλά η κουβέντα είναι αν θα έρθει που θα παίζει;
Σοβαρευτείτε ρε σεις, Χριστούγεννα έρχονται.
Σοβαρευτείτε ρε σεις, Χριστούγεννα έρχονται.

Μάκαρος συμφωνώ στο να πάνε δανεικοί αρκετοί νεαροί και παραγκωνισμένοι μέχρι να πλησιασουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν να κάθονται στην πόλη τους άπραγοι και αραχτοί, παρά να πάνε στο εξωτερικό να βελτιωθούν.