Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καλα τα πες τζωνυ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pilotos έγραψε:Άρχοντας ο Μιχελ, σιγά μην απαντήσει στον πουθενά. Μια χαρά τον χειρίστηκε τον κάτω του μετρίου.

Δεν έχετε διοικήσει ούτε περίπτερο μερικοί κι έχετε κι άποψη για εταιρείες που τζιραρουν εκατομμύρια σε δουλειές.

Ας ήταν ποδοσφαιριστής του gay, κι ας τολμούσε να πει ότι είπε... Δε θα ακουμπουσε μπάλα ούτε στην θάλασσα

SM-G935F
Αδερφε μου πιλοτε σεβομαι αυτα που γραφεις και το ξερεις αλλα εδω εισαι φάουλ.

Και εισαι φαουλ με την εννοια οτι κρινεις επαγγελματικες συμπεριφορες υπο το πρισμα της ελλαδας που ολα ειναι "ενταξει μωρε οκ ναι κλπ".

Δεν ειναι επαγγελματικο να κανεις σε καποιον προταση κ να την παιρνεις πισω χωρις προφανη λογο. Αυτο ας πουμε δεν θα γινοτανε ποτε σε οργανωμενο ευρωπαικο κλαμπ. Η δεν θα του κανανε προταση η θα του κανανε και αν ελεγε ναι θα συνεχιζε.

Ουτε γκρινια για το μιχελ ουτε τίποτα. Ειναι ενα λαθος του αν εγιναν τα πραματα οπως τα δηλωνει ο βιτορ, μακαρι να μαθει απ αυτό και να το διορθωσει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σωστός ο Ακμετ σαυτα π επισημαινει..

Αλλα και ο hasio πολυ καλα τα λεει..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γω ξέρω ότι λόγω των χειρισμών του Μιχελ, είδαμε τον καλύτερο της 3ετιας, μόλις του έβαλε το αυγό στον λοκο...
;)

Και τώρα ξεκατινιαζεται σαν παιδάκι στο fb, για ποιον λόγο;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οπως εκανε και ο φιλτατος Ολσεν μήπως?

Που ο λιγοψυχος μεταξυ αλλων ειπε οτι δεν του εκανε καλο ο ανταγωνισμος (με τη σκια του μηπως?)..
Αλλα εκει πσηλε μου σε αδίκησαν και σαγαπαμε.

Λιγη αντικειμενικότητα ρε μαγκες οπως λεει ο hasio..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντα περνουν κάποιοι δεδομένα αυτά που λέει κάποιος που έφυγε και φυσικά πάντα φταίει ο ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με κάνει τρομερή εντύπωση που κανένας δεν διάβασε τα 2 posts μου στην σελίδα 25... :shock: :shock:

Που κανένας δεν βρήκε επιχείρημα να ανταπαντήσει σε όσα ισχυρίζομαι αλλά και κανένας που να συμφωνήσει μαζί μου στις απόψεις μου!!!! Ίσως όλοι πλέον με έχετε στο "ignore mode", δίχως να καταλαβαίνω (?) τον λόγο!!! :roll:

:idea: :idea: Τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. έβαλαν σαν στόχο και μάλιστα από τις 3 Ιουλίου, ξέρετε γιατί??? :? :?

Γιατί πιο οργανωμένο και δυνατό παράλληλα Π.Α.Ο.Κ. δεν είχαν ξαναδεί ποτέ, μα ποτέ έως τώρα ξανά!!!! :shock: :o

Κι εμείς, αντί να πανηγυρίζουμε γι αυτό και να τον προστατεύσουμε, κάνουμε σαν τις μωρές παρθένες ξεσκίζοντας τις σάρκες μας και ταΐζοντας μ αυτές τους σαρκοφάγους ΑΡΔ του Π.Α.Ο.Κ. μας εδώ και πάνω από 30 χρόνια!!! :x

Δυστυχώς ντρέπομαι και λυπάμαι, και μόνο που χρειάστηκε να ξαναγράψω για το ίδιο θέμα κύριοι... :oops: :oops: :( :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο hasio έχει και αυτός σωστό point. Αλλά έχει παραγίνει αυτό με την υπερεξουσία των μάνατζερ. Στην τελική και τους ποδοσφαιριστές - "πελάτες" τους κάνουν κακό (πχ Τσανδάρης και τόσοι άλλοι). Πάντως διαφορετικά συμπεριφέρεσαι σε ένα παίκτη που τον έχεις βασικό και διαφορετικά σε έναν που θέλεις να διώξεις, αλλά δεν είσαι σίγουρος.

Εγώ πιστεύω ότι έγινε το εξής (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία):
1. Η ομάδα ήθελε τον Βίτωρ για τα πλέι οφ και τον ήθελε στρατιώτη. Αν του λέγανε δε θα μείνει την επόμενη σεζόν, μπορεί τώρα να μην παίζαμε προκριματικά. Του μιλήσαν έτσι για να πάρουν από αυτόν το 110%, και να ελπίζει σε ανανέωση. Τίποτα το κακό σε αυτό. Εξάλλου στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Μπορεί όντως να μας έπειθε.
2. Ο μάνατζέρ του ζητούσε αύξηση στις αποδοχές του και μάλιστα σημαντικές, ενώ στον ΠΑΟΚ ήταν μια μετριότητα, που είχε τη θέση βασικού ελλείψει ανταγωνισμού. Η κακή αμυντική λειτουργία τον βαραίνει. Όσο έπαιξε ο Μαλεζάς στη θέση του φάγαμε ελάχιστα γκολ.
3. Ο προπονητής του είπε σε υπολογίζω, για να πάρει το 100% από αυτόν. Προφανώς ο Ίβιτς δεν καίγονταν για τον Βίτωρ. Για αυτό και τον αφήσαμε ελεύθερο. Καλώς δεν καιγότανε κατ'εμέ.
4. Το μόνο λάθος που χρεώνω στο χειρισμό ήταν η τελευταία επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ, με 350Κ λογικά, που ισχυρίζεται ότι αποδέχτηκε ο Βίτωρ, και έπιασε αδιάβαστο το Μίχελ, που πίστεψε ότι θα απορρίψει. Η ομάδα θέλει δεμένα αποδυτήρια και ήθελε να είναι "politically correct" στη στάση της. Η "politically correct" στάση γύρισε μπούμερανγκ επικοινωνιακά εν τέλει με τις δηλώσεις Βίτωρ. Ίσως θα έπρεπε να του προτείνουν συμβόλαιο με λιγότερα λεφτά (200Κ) που σιγουρα θα αρνούνταν. Βασικά μια προσφορά μισθού που κρίνονταν συμφέρουσα για το σωματείο (value/money), δηλ 200Κ/έτος. Δεν προσφέρει με τίποτα παραπάνω από το Μαλεζά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 18:40, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το είχα υπονοείσει σε πρωινό μου σχόλιο, αλλά το διαπιστώνω πλέον με βεβαιότητα. Στους 24 έχει μείνει, από το πρωί μέχρι τώρα, κυρίαρχη πρώτη είδηση με τον τίτλο "Ανέντιμος ο Μίχελ".
Τελικώς, όντως, άρχισε το πριόνισμα. Πολλές ειδήσεις με πρωτιά είχε το INPAOK !
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Στην παρουσίαση του Ίβιτς ο Μίχελ όταν ρωτήθηκε για τον Βίτορ είπε ότι ψάχνουμε για κάποιον καλύτερο. Επειδή δεν συνηθίζεται να γίνεται αρνητικό σχόλιο από Τ.Δ. για παίχτη, δε θεωρείται fair, σκέφτηκα αμέσως ότι κάτι έχει παιχτεί ανάμεσά τους.
Δε βάζω τους αρδ στο παιχνίδι γιατί ο Βίτορ είπε όσα είπε στο fb κι όχι σε συνέντευξη. Αν ισχύουν όσα είπε, επαινώ τον Μίχελ γιατί κράτησε ζεστό τον παίχτη μέχρι τον τελευταίο αγώνα και τον κατηγορώ από κει και πέρα. Έπρεπε να του πει ότι είναι εκτός πλάνων και τέλος. Αν δεν ισχύουν ή αν είναι η μισή αλήθεια το βλέπω σαν πίκρα που βγάζει ο Βίτορ γιατί ίσως δεν του αρέσει εκεί που πήγε. Πιστεύω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς τι συνέβη κι ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάντως το θέμα είναι άσχετο με την απόδοση του παίχτη. Κι ο χειρότερος παίχτης πρέπει να έχει επαγγελματική αντιμετώπιση και σεβασμό.
Δεν το θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα ώστε να πάρει συνέχεια. Το ότι ο Μίχελ μίλησε για συμβόλαιο με τον Βαρέλα πριν συμφωνήσει στα λεφτά με τον Μπεκάλι κι όλο αυτό καθυστερεί ή χαλάει τη μεταγραφή με απασχολεί περισσότερο.
KOSTAS54

VS40, τα 200 ήταν χειρότερη και προσβλητική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Το είχα υπονοείσει σε πρωινό μου σχόλιο, αλλά το διαπιστώνω πλέον με βεβαιότητα. Στους 24 έχει μείνει, από το πρωί μέχρι τώρα, κυρίαρχη πρώτη είδηση με τον τίτλο "Ανέντιμος ο Μίχελ".
Είχαν και μια αγάπη στον βιτορ

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν το καταλαβαίνω KOSTAS54. Αφού δηλώνει ότι ήθελε ηλικρίνεια σήμερα. Η ομάδα προσφέρει για 200Κ μισθό. Λίγα είναι σε χρονιά που τρώγαμε 1.08γκολ/αγώνα? Αν σε άλλη ομάδα του δίνουν 500Κ, ας πάει εκεί.
KOSTAS54

eorptol έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Το είχα υπονοείσει σε πρωινό μου σχόλιο, αλλά το διαπιστώνω πλέον με βεβαιότητα. Στους 24 έχει μείνει, από το πρωί μέχρι τώρα, κυρίαρχη πρώτη είδηση με τον τίτλο "Ανέντιμος ο Μίχελ".
Είχαν και μια αγάπη στον βιτορ

Και είναι το μόνο άρθρο που δεν μπορείς να σχολιάσεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

hasio_john έγραψε:Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μέχρι να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ στο γρασίδι.... :lol: :mrgreen:

Ωραία προσέγγιση Che :opaokara:
che4 έγραψε: Μακαρι ο μιχελ να ειναι επαγγελματικα κωλοπαιδο οπως τον περιεγραψε ο βιτορ και μη μασατε .... Τα καλα παιδια καντε τα γαμπρους στις κορες σας ..... Βαρεθηκα μαυτα θέλω επιτελους καποιον που να κανει πραγματα και να παορνει σκληρες αποφασεις με μοναδικο γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ
Edit: Ενώ στην σελίδα 25, ακριβώς κάτω απ τα 2 δικά μου posts έγραψες...
hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά (δυστυχώς) πιστεύω τον Βιτορ και νομίζω πως πάντα ήταν ντόμπρος και ένιωθε τι ακριβώς φορούσε στο στήθος! Θα περιμένω τι θα πει ο Μιχελ (αν πει) και μετά θα κρίνω καλύτερα. Σαν πρώτη πάντως σκέψη με ξενέρωσε ο μιχέλ! :| (Προσωπική φυσικά άποψη)
Αδερφέ Hasio_John, δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν είσαι μπερδεμένος ακόμα με το θέμα αλλά κάπου εκεί οδηγούμαι απ τα γραφόμενα σου!!!!

Όχι ότι με καίει δηλαδή κιόλας, αλλά το να βρίσκεις μία εντελώς διαφορετική με την δική σου προσέγγιση ωραία μετά από περίπου 2 ώρες μόνο και δίχως να έχει προκύψει νέο στοιχείο να αλλάζεις 180 μοίρες την άποψη σου, με οδηγεί τουλάχιστον στο συμπέρασμα ότι έχεις λιγάκι μπερδευτεί ή στο ότι έχεις δύο αντιφατικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα!!!!

Δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν ήθελες, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τελικά πως αισθάνεσαι για τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. τώρα και τι ζητάς απ αυτόν???

Υ.Γ. Che4, θα μπορούσες πολύ εύκολα να συμφωνήσεις μαζί μου, μιας και το point μας είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά προτίμησες να εκφράσεις την ίδια ακριβώς άποψη με διαφορετικά, πιο οπαδικά-μάγκικα λόγια!!!! Θεμιτόν φυσικά!!!! Όταν όμως μου βρεις κανένα ψεγαδάκι σε ανούσια θέματα, μου την λες με ευκολία, δεν είναι έτσι??? :roll:

No offense φυσικά από μένα και στους δύο συμφορουμίτες... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”