1. Μάρκος Βελλίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 1. Μάρκος Βελλίδης
Ελπίζω να τα γιορτάσει αλλου του χρονου με ωραια ψάρια ατενίζοντας τη λίμνη της κυρ Φροσυνης
- Παλαιολόγος
παρεμπιπτοντως τοσες φορες εχω παει γιαννενα,μια φορα στο νησακι δεν πηγα και εχει λενε και ωραια εδεσματαMANIAKOS έγραψε:Ελπίζω να τα γιορτάσει αλλου του χρονου με ωραια ψάρια ατενίζοντας τη λίμνη της κυρ Φροσυνης
συνεχιζουμε
βελλιδη φυγε αγοριμ ,δεν μπορεις για πρωτος,παρε και γλυκο μαζι
- Mr.Charlie
Απο το RNA
Ο 29χρονος πορτιέρο φόρεσε τα ασπρόμαυρα τον περασμένο Γενάρη, υπογράφοντας για 6 μήνες με οψιόν για δύο ακόμα χρόνια.
Σύμφωνα με τη «Live Sport» ωστόσο ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη οψιόν, καθώς στον Δικέφαλο δεν θέλουν να πάνε με το δίδυμο Βελλίδη-Γλύκου τη νέα σεζόν. Οσο για το μέλλον του; Δεν πρόκειται να γυρίσει στον ΠΑΣ, αλλά θα μείνει ελεύθερος και θα ψάξει για την επόμενη ομάδα του.
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Γράφω απλά για να πω ευχαριστώ για αυτά που έδωσες, καλή συνέχεια. Από όσο φαίνεται την κάνεις για ομάδες που μπορείς...pilotos έγραψε:Αυτόν τον είδαν πριν τον πάρουν;
Δεν ξαναγράφω σε αυτό το τοπικ.-
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
Δεν είναι λίγο περίεργο να του έχουν πει οτι δε θα συνεχίσει πριν ολοκληρωθούν τα πλέυ οφφ; Εκτός αν υπάρχει ρήτρα με ημερομηνία...
- kataramenos5
Οκ για πρωτος δεν κανει σιγουρα,για δυετερος δεν θα με χαλουσε αν και θα προτιμουσσ καποιον καλυτερο.Για πρωτο,αν και το λεμε αυτο συνεχεια πρεπει να βρουμε κασποιον αξιοπιστο τερματοφυλακα.Παντως αυτος ο Γλυκος πως καταφερνει παντα και ειτε,ετσι ειτε αλλιως ειναι πρωτος τερματοφυλακαα?
Είναι οι ίδιοι που τρία χρόνια μας είχαν πρήξει τα @@ με δημοσιεύματα για να έρθει. Τους κάνω χάζιkataramenos5 έγραψε:Οντως παραξενο.Εκτος κι αν καποιοι τρεξαν να προλαβουν...
SM-G935F
- και 1 επισκέπτης
αυτά είναι ρεπορτάζ του τυπου "δεν εχω θεμα σημερα... χμμμ. ο Βελλιδης που εκανα τοσο αγωνα να ερθει γιατι δεν παιζει? να δεις που θελουν να τον διωξουν! θα τους ξεμπροστιασω ομως πρωτος εγω γιατι την ψιλιαστηκα τη δουλεια.. καλα ε είμαι φοβερος δημοσιογράφος!!!"pilotos έγραψε:Είναι οι ίδιοι που τρία χρόνια μας είχαν πρήξει τα @@ με δημοσιεύματα για να έρθει. Τους κάνω χάζιkataramenos5 έγραψε:Οντως παραξενο.Εκτος κι αν καποιοι τρεξαν να προλαβουν...
SM-G935F
....
- ΑποστόληςΑ
Ας επιστρεψει λοιπον στην....................Ιθακη του.
Το μονο καλο που βλεπω σ' αυτον ειναι οτι,
καταγεται απο το χωριο της μάνας μου.
Το μονο καλο που βλεπω σ' αυτον ειναι οτι,
καταγεται απο το χωριο της μάνας μου.