10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από pilotos »

nikolasf έγραψε:
simba έγραψε:Λες να αργησει με τη Μπεντλει στη Μεσημβρια και ο Ιγκορ να του ριξει προστιμο? :lol: :lol: :lol:
100 EUROS :D :D :D :D
Δηλαδή ένα γκάζι στο πάτωμα , βενζίνα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

pilotos έγραψε:
nikolasf έγραψε:
simba έγραψε:Λες να αργησει με τη Μπεντλει στη Μεσημβρια και ο Ιγκορ να του ριξει προστιμο? :lol: :lol: :lol:
100 EUROS :D :D :D :D

Μισό μαρσάρισμα στην Μπέντλευ θα έλεγα 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάντως... Παίζει να είναι τσιπης,αυτός που φέραμε..... (το λέω με επιφυλαξη) Είδατε που είχε Βουλγαρικές πινακίδες στο αυτοκίνητο;;;;;;

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Φιλος απο Γερμανια:
Black_White_Heart έγραψε:Μάγκες μόλις έφυγα από την δουλειά και μπήκα αμέσως εδώ και βλέπω τις φωτογραφίες, τον κόσμο.......

Φιλος απο Ελλαδα:
klainmein έγραψε:Είμαι στη δουλειά και είμαι με ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη βλέποντας το live...

Φιλος απο Ελλαδα:
K_geo έγραψε:η τρίχα έγινε κάγκελο μόλις είδα εικόνες... σταματήσαμε δουλειά, όλα τα πάντα στοπ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Simpa πάντως για την ιςτορία σε ένα αγώνα μεταξύ τους νομίζω πως ο τούντορ έβαλε γκόλ και όχι ο Dimitar,3-1οξύμωρο δέ αληθινο δέ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

nikolasf έγραψε:
pilotos έγραψε:
nikolasf έγραψε: 100 EUROS :D :D :D :D

Μισό μαρσάρισμα στην Μπέντλευ θα έλεγα 8-)
Μέχρι τις 3526 στροφές δεν καίει πολύ. ;) ;);) μόλις βρει πάτωμα το γκάζι, αν είναι πίσω σου κάνα γύφτος, βάζει μπετονι και μαζεύει...

Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

aisiodoksos έγραψε:Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα μέχρι τις 30.6.2016.

Ο Βούλγαρος επιθετικός γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1981 και στην πολύ πλούσια καριέρα του μέχρι σήμερα συνέδεσε το όνομά του με το γκολ. Οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν, καθώς σε 635 ματς με τις ομάδες του, έχει πετύχει 274 γκολ! Έχει πετύχει άλλα 48 σε 78 παιχνίδια με την Εθνική Βουλγαρίας. Η μεγάλη καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το 1998 (65 ματς – 38 γκολ) από την οποία μεταπήδησε τον Ιανουάριο του 2001 στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στις Ασπιρίνες παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2006 (208 ματς – 96 γκολ), όταν η Τότεναμ δαπάνησε πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει (101 ματς – 46 γκολ). Άλλα 40 εκατομμύρια έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να τον πάρει το 2008 στο Μάντσεστερ όπου έμεινε ως το 2012 (149 ματς – 56 γκολ). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Φούλαμ (54 ματς – 20 γκολ) και τελευταίος του σταθμός ήταν για 1,5 χρόνο η Μονακό (53 ματς – 18 γκολ). Έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα, 2 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ Αγγλίας, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Κύπελλο Βουλγαρίας, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες προσωπικές διακρίσεις, όπως αυτή του πρώτου σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ (2010-11 με 20 γκολ) και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001-02, 7 γκολ με ΤΣΣΚΑ Σόφιας) Καλωσορίζουμε στον μεγάλο Σύλλογό μας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή! Καλή επιτυχία Ντίμιταρ!

ΠΡΩΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!

ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

aisiodoksos είπα να αλλάξω λίγο το 1ο ποστ :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εχθες 2 ΑΕΚτσακια στο γραφειο κοροιδευαν το κουτσαλογο Μπερμπατοφ...

Σημερα λεγανε τον Τιγρη γατακι που δεν εριξε φραγκο και θα πανε με φορ τον Αραβιδη.

Κυριοι.. δεν ειναι που ο Ντιμιταρ δεν ξερουμε αν θελησει να παιξει. Ειναι οτι δεν τον πηραν αυτοι οπως ηταν μαθημενοι και δεν το χονευουν.

Η μεγαλυτερη επικοινωνιακη νικη ηταν αυτη και η πρωτη για φετος.

Και δεν ειναι πως τον πηραμε εμείς, ειναι γιατι δεν τον πηρε ο Τιγρης η ο Βαγγελας και μην ακουτε σανοφαγους
..
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Αν πω πως δεν δάκρυσα θα είναι ψέμα! Γι' αυτό είμαστε Π.Α.Ο.Κ. Τέτοια συγκίνηση σε παρουσίαση ποδοσφαιριστή μόνο η ΠΑΟΚΑΡΑ μπορεί να προσφέρει! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ανατριχιασα ρε γαμωτο...αν αυτος ο παικτης παιξει αυτο που ξερει πραγματικα δεν ξερω που μπορει να σταματησει το κοντερ..
Υγεια ντιμι , πανω απο ολα υγεια..τα αλλα θα τα κανεις ειμαι σιγουρος!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

dim72 έγραψε:Αν πω πως δεν δάκρυσα θα είναι ψέμα! Γι' αυτό είμαστε Π.Α.Ο.Κ. Τέτοια συγκίνηση σε παρουσίαση ποδοσφαιριστή μόνο η ΠΑΟΚΑΡΑ μπορεί να προσφέρει! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όνειρο και του πάνε τρομερά τα ασπρόμαυρα
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Είμαι 46χρονών τα τελευταία λοιπόν 35 χρόνια έχουν έρθει πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές αλλά αυτό το επίπεδο δεν νομίζω να το πλησιάζαμε.
Καλως ήρθες παιχταρά ! το επιπεδό σου και η ηληκία σου μας είναι γνωστά εσύ απλώς δώσε το 100% και προσπάθεισε να μείνεις υγειής τα 15 γκολ στην SL θα είναι τυπική διαδικασία.
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΧΑΖΟΥΣ PLEASE

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μεγάλο ταγάρι ο καινούργιος. 10 σέντρες έβγαλε, ούτε μια δε με πέτυχε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”