16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:
joshua έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2015 8:30 am

Με σενα τωρα τι συμβαινει ακριβως; Εισαι πλεον σχεδον ενα μηνα εντος ομαδας χωρις προβληματα και με τον αξονα να παραπαιει δεν εχεις παρει λεπτο συμμετοχης,φανταζομαι θα παρεις θεση βασικου στο παιχνιδι με τα χανια,δεν αντεχει η ομαδα και αλλη κακη μεταγραφικη επιλογη.
Χωρις καν να τον δουμε.Καληνυχτα και καλη τυχη.

ΥΓ Σιμπα καταλαβες τωρα?
Εσυ δηλαδη τωρα τι καταλαβες απο το ποστ μου για τον Τσιμιροτ και εγραψες αυτο που εγραψες; Παλυ καλα που ο Σιμπα στον οποιο απευθυνθηκες καταλαβε οτι αυτο που γραφω ειναι ευχη για τον παικτη αντιθετα με εσενα που προφανως εχεις την μυγα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άντε ρε, που τρώγεστε χωρίς λόγο, τώρα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

1) Κατ, δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό που είπε ο Τζος πριν από 15 μέρες. Αντίθετα, παραξενεύτηκε που ακόμα δεν είχε πάρει λεπτό συμμετοχής ο μικρός. Όλοι μας, νομίζω, είχαμε αυτήν την απορία, αφού ο μικρός ήταν έτοιμος από καιρό και δεδομένου ότι εδώ 1,5- 2 μήνες το κέντρο μας δεν είναι και στα πολύ πάνω του, ίσως να έπρεπε να μπει σαν αλλαγή είτε με Πανθρακικό, είτε με Παναιτωλικό. Πολύ λογική απορία, Σίγουρα δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπε ο φίλος.

2) Τζος, ποιος έχει τη μύγα; Ο Κατ; Εδώ και τόσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει ποιος είναι ο Κατ και τον υποτιμάς έτσι; Έλεος! Όχι, δεν δέχομαι, επ' ουδενί, να μην μιλάτε όπως πρέπει σε κάποια μέλη που είναι παραπάνω από εμφανές ότι ξεχωρίζουν για το επίπεδό τους, εδώ μέσα, όπως και συ άλλωστε. Για το λόγο αυτό, θέλω να είστε πιο προσεκτικοί.

ΠΑΟΚ, ρεεεε!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Asimos έγραψε:Αυτο που παιρνει μπαλα, γυριζει μετωπο στην αντιπαλη εστια και τρεχει πρεπει να το βλεπει ο Τζιωλης και να δακρυζει...
:lol: :lol: :lol:

Τζος αν ηταν απλα ευχη δε χρειαζοταν ο προλογος που δινει αλλο νοημα ,τουλαχιστον σε μενα.
Εισαι πλεον σχεδον ενα μηνα εντος ομαδας χωρις προβληματα και με τον αξονα να παραπαιει δεν εχεις παρει λεπτο συμμετοχης,φανταζομαι θα παρεις θεση βασικου στο παιχνιδι με τα χανια,
Εγω το καταλαβαινω "αφου δεν εχεις προβλημα γιατι δε σε βαζει ,μηπως εισαι αλλη μια κακη μεταγραφικη επιλογη?" και ποιες ηταν οι αλλες δηλαδη?Και εν παση περίπτωση γιατι κόλλησες σε μενα ,δε στα χω πει μονο εγω.Στο ειπαν κι αλλοι .Αντε εγω ειμαι ο πυροβολημμένος,ο κολλημενος ,με τη μυγα κλπ.Οι αλλοι?

Ντινο χαλαρωσε ,ποιος ειναι ο κατ και πιτσες μπλε.Δεν ειπε τιποτα.Κουβεντα κανουμε λογικο να υπαρχει λιγη ενταση.Εδω μας εχουν πει αλλα κι αλλα .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ηταν κατι αυτο που εγραψα και ειδικα ο προλογος ηταν μομφη προς τον Τουντορ οχι τον Τσιμιροτ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ξαναλεω οτι ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ στα ματια μου και καποιων αλλων δε σημαινει οτι ειναι κιολας.Ο Σιμπα πχ εχει αλλη οπτικη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Α, έτσι, ε;

Τζος, χώστου τα κανονικά και με το νόμο, του γεροχούφταλου που έμαθε και μπαλίστα και έχει γνώμη!

Τράβα, ρε, στο καφενείο να πείτε τον καφέ σας με τους άλλους τους αποξηραμένους και αφήστε μας στην ησυχία μας στα τόπικ που είναι για τους ειδικούς...

Άμα πια!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγινεεεε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΟΑΣΗ στο κεντρο, κυριως στο επιθετικο κομματι στο κουβαλημα της μπαλας ΕΜΠΡΟΣ.Ο 23χρονος κι οχι 21 οπως ειπωθηκε πριν θα βαλει γκολ την Κυριακη η θα δωσει ασιστ για τα γενεθλια του(το Σαββατο κλεινει τα 23).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγώ λεω να τον βάλουμε δεκάρι να τον κάψουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Αυτός ο Μανιακός είναι μεγάλο τρολ, με φαίνεται εμένανε!

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Προσπαθω να φανταστω τι θα γινοταν αν δεν ειχαμε 20+ θλασεις σε ενα 4μηνο,νομιζω οτι με την επιστροφη ολων των παικτων κ με την προσθηκη ενος ηγετη στην αμυνα θα εχουμε τρομερη πορεια στον δευτερο γυρο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πολύ καλός παίκτης ,ένα κέντρο μόνος του με την ντορτμουντ αλλά και με τον κομποτη.Ενας κάτσε που ξέρει πολύ μπάλα ειναι ο γκοικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”