13.Στέλιος Μαλεζάς
- kataramenos5
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Μια χαρά απάντησε ο Μάικ.
Σοβαρά τώρα, διαμορφώνεις άποψη ύστερα από μία βδομάδα προπονήσεων; Ή δεν ξέρεις τον Μαλεζά;
Εντάξει .... έλεος ....
Σοβαρά τώρα, διαμορφώνεις άποψη ύστερα από μία βδομάδα προπονήσεων; Ή δεν ξέρεις τον Μαλεζά;
Εντάξει .... έλεος ....
Ο Μαλεζας δεν ηταν ποτε καλος αθλητης,ισα ισα,εμαθε ομως την θεση τακτικα δίπλα στον Σαντος και μαλιστα εξαιρετικα για ενα διαστημα,εφτασε ομως ταβανι και οταν ηρθαν και οι τραυματισμοι,μας τελειωσε,δεν εχει θεση πια σε ομαδα επιπεδου και αν δεν το αποφασισουν θα μας κοστισει.
Υ.Γ Τα εξαιρετικα χαμηλου επιπεδου πλει οφ δεν ειναι ενδεικτικα.
Υ.Γ Τα εξαιρετικα χαμηλου επιπεδου πλει οφ δεν ειναι ενδεικτικα.
Εκτός του ότι κανένας δεν ξέρει ακόμα ποιο θα είναι το βασικό δίδυμο των στόπερ, εσύ ξέρεις πράγματα για τον Μαλεζά που δεν τα βλέπει ο Ίβιτς και καμιά 4-5 γυμναστές.
ΟΚ.

ΟΚ.
- kataramenos5
No mercy.DC έγραψε:Μια χαρά απάντησε ο Μάικ.
Εντάξει .... έλεος ....

Όταν έρθει σεντερμπάκαρος (και δίχως να φύγει κανένας με μεταγραφή) θα πρέπει ένας απ τους 5 υπάρχοντες στόπερ να αποχωρήσει...
Η δική μου γνώμη είναι ο Στέλλιος αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Βλάντο ξέρει καλύτερα, αφού ξέρει πολύ καλά και τον Πούγγουρα που "τον έβγαλε" ο ίδιος και εκτιμώ ότι δεν είναι με τίποτα χαζός ή άδικος σαν προπονητής...

Υ.Γ. Ο Στέλλιος είναι πολύ καλός-χρειαζούμενος για τα αποδυτήρια γιατί έχει ταυτόσημη "φιλοσοφία Βλάντο" όσον αφορά τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών, ειδικά δε των νεαρότερων...

Η δική μου γνώμη είναι ο Στέλλιος αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Βλάντο ξέρει καλύτερα, αφού ξέρει πολύ καλά και τον Πούγγουρα που "τον έβγαλε" ο ίδιος και εκτιμώ ότι δεν είναι με τίποτα χαζός ή άδικος σαν προπονητής...

Υ.Γ. Ο Στέλλιος είναι πολύ καλός-χρειαζούμενος για τα αποδυτήρια γιατί έχει ταυτόσημη "φιλοσοφία Βλάντο" όσον αφορά τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών, ειδικά δε των νεαρότερων...

Δυσκολεύομαι να καταλάβω την τόσο απαξίωση του Μαλεζά (κυρίως στο topic των μεταγραφών). Ήδη από την περσινή χρονιά χαρακτηριζόταν σχεδόν παλαίμαχος, πλην όμως όσες φορές χρειάστηκε, προσέφερε και με το παραπάνω. Ιδιαιτέρως στα περσινά play off, όπου με την παρουσία του η άμυνα απέκτησε μια στοιχειώδη σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ουδέποτε ήταν πρότυπο αθλητή, ούτε και η παρουσία του αλλάζει επίπεδο την ομάδα, αλλά παίζει πάντα όσο μπορεί, κατευθύνει τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του, κάθεται αδιαμαρτύρητα στον πάγκο ως 3-4 επιλογή και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμος στα αποδυτήρια. Με το υπάρχον ρόστερ, εκτιμώ πως θα έχει ρόλο και φέτος, μικρό ή μεγάλο. Αν πάλι αποκτηθεί και άλλο σέντερ μπακ, όπως είπε και ο Γρηγόρης, ο προπονητής θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι.
Εγω σας λεω οτι ο Στελιος δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει.... και πολυ σωστα κατα τη γνωμη μου. Πιο πθθανο βλεπω ας πουμε το δανεισμο χατζηισαια. Η του Πουγγουρα. Ο Μαλεζας ομως δεν θα φυγει. Καο οταν παλι σφιξουν τα γαλατα, θα ερθει ξανα απο τον παγκο ο8ως περυσι να δωσει αυτα που ξερει. Αυτο δεν μπορει να το κανει κανενας απο τους 2 που ανεφερα πριν.
- Παλαιολόγος
Ο Στελιος ειναι χρησιμος σαν 4ο-5ο center back.Χρειαζονται οι ομαδες τετοιους παικτες που δεν δημιουργουν προβλημα στα αποδυτηρια και εναι εκει οταν τους χρειαστει ο προπονητης τους
Απο κει και περα,ο Στελιος ειναι σκια του εαυτου του σε σχεση με οταν αγωνιζοταν παλιοτερα σε μας.Εχει πεσει αισθητα η αποδοση του και δεν ειναι ο Μαλεζινιο που ξεραμε
Απο κει και περα,ο Στελιος ειναι σκια του εαυτου του σε σχεση με οταν αγωνιζοταν παλιοτερα σε μας.Εχει πεσει αισθητα η αποδοση του και δεν ειναι ο Μαλεζινιο που ξεραμε
- kataramenos5
Δε διαφωνουμε σ αυτα το θεμα ειναι ποσο μπορει.Εγω μια παρατηρηση εκανα, ουτε απαξιωση, ουτε ειπα να φυγει και φυσικα δεν ειμαι προπονητης.Bagheera έγραψε:αλλά παίζει πάντα όσο μπορεί, κατευθύνει τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του, κάθεται αδιαμαρτύρητα στον πάγκο ως 3-4 επιλογή και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμος στα αποδυτήρια. Με το υπάρχον ρόστερ, εκτιμώ πως θα έχει ρόλο και φέτος, μικρό ή μεγάλο. Αν πάλι αποκτηθεί και άλλο σέντερ μπακ, όπως είπε και ο Γρηγόρης, ο προπονητής θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι.
4ος-5ος στόπερ φέτος, δάσκαλος για τους νέους και με συνεισφορά στα αποδυτήρια, και μετά τιμητική αποστράτευση κι αν το επιθυμεί μέρος του προπονητικού τιμ για μένα το ιδανικό σενάριο για το Στέλιο.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σ' εσένα kat. Σέβομαι και υπολογίζω την γνώμη σου πάνταkataramenos5 έγραψε:Δε διαφωνουμε σ αυτα το θεμα ειναι ποσο μπορει.Εγω μια παρατηρηση εκανα, ουτε απαξιωση, ουτε ειπα να φυγει και φυσικα δεν ειμαι προπονητης.Bagheera έγραψε:αλλά παίζει πάντα όσο μπορεί, κατευθύνει τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του, κάθεται αδιαμαρτύρητα στον πάγκο ως 3-4 επιλογή και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμος στα αποδυτήρια. Με το υπάρχον ρόστερ, εκτιμώ πως θα έχει ρόλο και φέτος, μικρό ή μεγάλο. Αν πάλι αποκτηθεί και άλλο σέντερ μπακ, όπως είπε και ο Γρηγόρης, ο προπονητής θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι.

Αν είδα τον αγώνα;;;; Σαν πρεζόνι που παίρνει την δόση του.kataramenos5 έγραψε:No mercy.DC έγραψε:Μια χαρά απάντησε ο Μάικ.
Εντάξει .... έλεος ....Ρε συ μου φανηκε οτι δε μπορει να τρεξει καθολου.Το ειδες το παιχνιδι?Υποθετω οτι υπαρχει καποιο προβλημα τραυματισμου γι αυτο ρωτησα.

Και όχι, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν "βαρύς" ή όχι αλλά μικρή σημασία έχει σε αυτό το χρονικό σημείο.

Θα είναι έγκλημα αν φύγει, καθώς αυτήν την στιγμή είναι η μόνη "σταθερά" στα στόπερ: ξέρεις ποιος είναι και τι θα πάρεις από αυτον. Από τους άλλους, όχι ακόμα.