Θυμαμαι μια φαση στην τουμπα που τρεχει καμια 20ρια μετρα ο Σαμπο και ο Κατσε διπλα του παλευει να τον ριξει κατω και χαλαρα του εκανε απλα αερα στα @@.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Πάμε αρρωστάκια μου να σας ενημερώσω όσο μπορώ...
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..
Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Sambo.Δεν τον είχα δει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Ελπίζω να βοήθησα ότι θέλετε ρωτάτε συνάρρωστοι
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..
Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
-
makispaspartou
agios έγραψε:Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Ευχαριστουμε φιλε Αγιε για τις πληροφοριες..
Για Cimirot καμια πληροφορια αν εχεις και αν εχει παρει το αυτι σου κανα αλλο παικτακι που να ρωτησε ο Frank......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Κυρ 09 Αύγ 2015, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
Αυτος ηταν ο αντικαταστατης του οζιλ στη βερντερ,μεγαλο ταλεντο που ποτε δεν δικαιολογησε αυτα που πιστευαν γιαυτον.
Θυμιζει λιγο φαση μπουανανοτε που παιρνει η ΑΕΚ.
Δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο,τετοιους ειχαμε και δεν επαιξε κανενας.
Απο την αλλη θα μου πεις και ποιος θα ερθει στην ελλαδα;
Γιαυτο σου ειπα οτι δεν πιστευω οτι θα παμε για επιτελικο.
τραυματισμοι πολλοι, ενδιαφερον για μπαλα σχεδον μηδενικο, χωρις συγκεκριμενη θεση, φτερο στον ανεμο...joshua έγραψε:Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
βασικα ο γερμανος κουτσουμπιλουλης...οσο πιο μακρια γινεται εχω πολυ ασχημη εικονα...
υγ τωρα που το σκεφτομαι και καλυτερα πρεπει να εχει παιξει ελαχιστα παιχνιδια τα τελευταια 3 χρονια
Ακούστηκε ο Marko Marin για μας? Αυτός ο Γερμανός της Τσέλσι? Αυτός στα χαρτιά είναι μεγάλο όνομα αλλά βολοδέρνει δανεικός δεξιά αριστερά, σε μεγάλες όμως ομάδες, Σεβίλη Φιορεντίνα κλπ. πρέπει να έχει ψιλο-απαγορευτικό συμβόλαιο...
Δλδ ρε τζος, ο,τι μισοριξια δεις εσυ να παιζει στο χωρο του κεντρου τον ακυρωνεις?
Χωρις να λεω οτι ειναι ιδια φαση, αλλα και ο Κοκε της Ατλετι άχρηστος κ αυτος?
Ή επειδη ειναι πιο δημιουργικος και δεν επιφορτιζεται με (πολλα) αμυντικα καθηκοντα, δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια?
Ο Γκατουζο πχ δε θα εκανε αερα στα @@ του Σαμπο οταν ετρεχε σα το ατι..
ΠΧ ο Ζεκα (αν και ειναι πιο δυνατος) αχρηστος?
Για τον Τζιολη που λες..
Ο Τιαγο της Ατλετι δεν ειναι ιδια φαση?
Και οι δυο καπως αργοι, αλλα λογω εμπειριας, μυαλου,παραστασεων και ψυχραιμιας ειναι μεγαλες σταθερες σε μια ομαδα..
Νταξει τι να κανουμε, δε μπορουμε να βρουμε τον Τουρε των φτωχων, ουτε με 1μυριο που ειναι το ταβανι μας μπορούμε να φερουμε ενα κραμα Κατσε-Τζιολη..
Δεν ξερω ρε γμτ, μην παμε να κατεδαφισουμε 2-3 σταθερες που εχουμε..
Ας ελπισουμε πρωτα να φτασουμε στο επιπεδο όπου η ομαδα θα τους ξεπερασει
και φυσικα στην αγοραστικη δυνατοτητα που θα μπορουμε να παρουμε τους σφιχτες των 2 ηπειρων που φανταζεστε για τις θεσεις αυτες..
Ή επειδη ειναι πιο δημιουργικος και δεν επιφορτιζεται με (πολλα) αμυντικα καθηκοντα, δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια?
Για τον Τζιολη που λες..
Και οι δυο καπως αργοι, αλλα λογω εμπειριας, μυαλου,παραστασεων και ψυχραιμιας ειναι μεγαλες σταθερες σε μια ομαδα..
Νταξει τι να κανουμε, δε μπορουμε να βρουμε τον Τουρε των φτωχων, ουτε με 1μυριο που ειναι το ταβανι μας μπορούμε να φερουμε ενα κραμα Κατσε-Τζιολη..
και φυσικα στην αγοραστικη δυνατοτητα που θα μπορουμε να παρουμε τους σφιχτες των 2 ηπειρων που φανταζεστε για τις θεσεις αυτες..
+6aoratos έγραψε:Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
Aφου με προλαβες,ας λουφαρω.
++++ το αυτόsimba έγραψε:Δλδ ρε τζος, ο,τι μισοριξια δεις εσυ να παιζει στο χωρο του κεντρου τον ακυρωνεις?
Για τον Τζιολη που λες..
- sourmenetes
- Moderator
Εσενα σου εχουμε αναθεσει αλλη δουλεια...prist64 έγραψε:+6aoratos έγραψε:Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
Aφου με προλαβες,ας λουφαρω.
- Dimitris_L4
Στο καφενειο για νεωτερα.sourmenetes έγραψε:Εσενα σου εχουμε αναθεσει αλλη δουλεια...prist64 έγραψε:+6aoratos έγραψε:Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
Aφου με προλαβες,ας λουφαρω.![]()
![]()
![]()
![]()