Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
okkas73

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από okkas73 »

Θυμαμαι μια φαση στην τουμπα που τρεχει καμια 20ρια μετρα ο Σαμπο και ο Κατσε διπλα του παλευει να τον ριξει κατω και χαλαρα του εκανε απλα αερα στα @@.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Πάμε αρρωστάκια μου να σας ενημερώσω όσο μπορώ...
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..

Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Sambo.Δεν τον είχα δει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Ελπίζω να βοήθησα ότι θέλετε ρωτάτε συνάρρωστοι :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

agios έγραψε:Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Πάμε αρρωστάκια μου να σας ενημερώσω όσο μπορώ...
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..

Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Sambo.Δεν τον είχα δει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Ελπίζω να βοήθησα ότι θέλετε ρωτάτε συνάρρωστοι :)

Ευχαριστουμε φιλε Αγιε για τις πληροφοριες..
Για Cimirot καμια πληροφορια αν εχεις και αν εχει παρει το αυτι σου κανα αλλο παικτακι που να ρωτησε ο Frank...... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Κυρ 09 Αύγ 2015, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.

Αυτος ηταν ο αντικαταστατης του οζιλ στη βερντερ,μεγαλο ταλεντο που ποτε δεν δικαιολογησε αυτα που πιστευαν γιαυτον.
Θυμιζει λιγο φαση μπουανανοτε που παιρνει η ΑΕΚ.
Δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο,τετοιους ειχαμε και δεν επαιξε κανενας.
Απο την αλλη θα μου πεις και ποιος θα ερθει στην ελλαδα;
Γιαυτο σου ειπα οτι δεν πιστευω οτι θα παμε για επιτελικο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
τραυματισμοι πολλοι, ενδιαφερον για μπαλα σχεδον μηδενικο, χωρις συγκεκριμενη θεση, φτερο στον ανεμο...

βασικα ο γερμανος κουτσουμπιλουλης...οσο πιο μακρια γινεται εχω πολυ ασχημη εικονα...

υγ τωρα που το σκεφτομαι και καλυτερα πρεπει να εχει παιξει ελαχιστα παιχνιδια τα τελευταια 3 χρονια
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Ακούστηκε ο Marko Marin για μας? Αυτός ο Γερμανός της Τσέλσι? Αυτός στα χαρτιά είναι μεγάλο όνομα αλλά βολοδέρνει δανεικός δεξιά αριστερά, σε μεγάλες όμως ομάδες, Σεβίλη Φιορεντίνα κλπ. πρέπει να έχει ψιλο-απαγορευτικό συμβόλαιο...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δλδ ρε τζος, ο,τι μισοριξια δεις εσυ να παιζει στο χωρο του κεντρου τον ακυρωνεις?
Χωρις να λεω οτι ειναι ιδια φαση, αλλα και ο Κοκε της Ατλετι άχρηστος κ αυτος?
Ή επειδη ειναι πιο δημιουργικος και δεν επιφορτιζεται με (πολλα) αμυντικα καθηκοντα, δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια?
Ο Γκατουζο πχ δε θα εκανε αερα στα @@ του Σαμπο οταν ετρεχε σα το ατι..

ΠΧ ο Ζεκα (αν και ειναι πιο δυνατος) αχρηστος?

Για τον Τζιολη που λες..
Ο Τιαγο της Ατλετι δεν ειναι ιδια φαση?
Και οι δυο καπως αργοι, αλλα λογω εμπειριας, μυαλου,παραστασεων και ψυχραιμιας ειναι μεγαλες σταθερες σε μια ομαδα..

Νταξει τι να κανουμε, δε μπορουμε να βρουμε τον Τουρε των φτωχων, ουτε με 1μυριο που ειναι το ταβανι μας μπορούμε να φερουμε ενα κραμα Κατσε-Τζιολη..

Δεν ξερω ρε γμτ, μην παμε να κατεδαφισουμε 2-3 σταθερες που εχουμε..

Ας ελπισουμε πρωτα να φτασουμε στο επιπεδο όπου η ομαδα θα τους ξεπερασει
και φυσικα στην αγοραστικη δυνατοτητα που θα μπορουμε να παρουμε τους σφιχτες των 2 ηπειρων που φανταζεστε για τις θεσεις αυτες..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

aoratos έγραψε:Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
+6

Aφου με προλαβες,ας λουφαρω.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

simba έγραψε:Δλδ ρε τζος, ο,τι μισοριξια δεις εσυ να παιζει στο χωρο του κεντρου τον ακυρωνεις?
Χωρις να λεω οτι ειναι ιδια φαση, αλλα και ο Κοκε της Ατλετι άχρηστος κ αυτος?
Ή επειδη ειναι πιο δημιουργικος και δεν επιφορτιζεται με (πολλα) αμυντικα καθηκοντα, δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια?
Ο Γκατουζο πχ δε θα εκανε αερα στα @@ του Σαμπο οταν ετρεχε σα το ατι..

ΠΧ ο Ζεκα (αν και ειναι πιο δυνατος) αχρηστος?

Για τον Τζιολη που λες..
Ο Τιαγο της Ατλετι δεν ειναι ιδια φαση?
Και οι δυο καπως αργοι, αλλα λογω εμπειριας, μυαλου,παραστασεων και ψυχραιμιας ειναι μεγαλες σταθερες σε μια ομαδα..

Νταξει τι να κανουμε, δε μπορουμε να βρουμε τον Τουρε των φτωχων, ουτε με 1μυριο που ειναι το ταβανι μας μπορούμε να φερουμε ενα κραμα Κατσε-Τζιολη..

Δεν ξερω ρε γμτ, μην παμε να κατεδαφισουμε 2-3 σταθερες που εχουμε..

Ας ελπισουμε πρωτα να φτασουμε στο επιπεδο όπου η ομαδα θα τους ξεπερασει
και φυσικα στην αγοραστικη δυνατοτητα που θα μπορουμε να παρουμε τους σφιχτες των 2 ηπειρων που φανταζεστε για τις θεσεις αυτες..
++++ το αυτό
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

prist64 έγραψε:
aoratos έγραψε:Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω δίδυμο Κατσε-Σάμπο, με τον Κάτσε στο 6. Πιστεύω ότι απο όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ο συγκεκριμένος είναι ο πιο πλήρης σε χαρακτηριστικά.
+6

Εσενα σου εχουμε αναθεσει αλλη δουλεια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εκλεισε ο λεοβατς λεει το ρεβολουσιον
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Λεο σαμπο ερχονται σημερα...μαλεζας ηδη εδω...αντε ομαδαρα.... :nairepaok:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sourmenetes έγραψε:
prist64 έγραψε:
+6

Εσενα σου εχουμε αναθεσει αλλη δουλεια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στο καφενειο για νεωτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”