Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Κατι που γραφουν οι αρδ περι πιθανου αποκλεισμου ισχυει?Αν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα ας μην παρουμε σεντερ τωρα να γλιτωσουμε καποιους μισθους...
- john4serres
o raznatovic τρελάθηκε και δίνει τσάμπα παίκτες στον ΠΑΟΚ. δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μισό ευρώ στα ταμεία φέτος...
Ας φέρει και τον Θόδωρα τον Γκετσέφσκι μαζί, που από ότι βλέπω στα 39 του είναι 1ος σκόρερ (19.5 πόντους
), 1ος στα δίποντα (67.2%
) και 2ος στα τρίποντα (46.2%
) στα πρωτάθλημα των Σκοπίων με τη Ραμποτνίτσκι!
Πάντως αυτός o Σαμαρτζίσκι φαίνεται ο κλασσικός δεινόσαυρος που πάντα γουστάρει ο Σούλης στο 5. Μεγάλο κορμί και σέντερ παλαιάς κοπής που θα γεμίζει τη ρακέτα..Έχει να πέσει πολύ άλεϊ-ούπ από τους αντίπαλοι φέτος..Αφού ξεκολλήσαμε από τον Μπάγκαριτς που ήθελε κάθε χρόνο πάλι καλά!
Πέρα από την πλάκα πάντως καλό όνομα ο Σκοπιανός, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και ένα μπακ-απ σέντερ πιο αθλητικό, αλλά θα μου πείς εδώ δε μπορούν να βρούν τα 15 χιλιάρικα για το παράβολο του Eurocup, μου θες και μπακ-απ..?
Πάντως αυτός o Σαμαρτζίσκι φαίνεται ο κλασσικός δεινόσαυρος που πάντα γουστάρει ο Σούλης στο 5. Μεγάλο κορμί και σέντερ παλαιάς κοπής που θα γεμίζει τη ρακέτα..Έχει να πέσει πολύ άλεϊ-ούπ από τους αντίπαλοι φέτος..Αφού ξεκολλήσαμε από τον Μπάγκαριτς που ήθελε κάθε χρόνο πάλι καλά!
Πέρα από την πλάκα πάντως καλό όνομα ο Σκοπιανός, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και ένα μπακ-απ σέντερ πιο αθλητικό, αλλά θα μου πείς εδώ δε μπορούν να βρούν τα 15 χιλιάρικα για το παράβολο του Eurocup, μου θες και μπακ-απ..?
Καλησπέρα κι από μένα. McCarthy, θα σε χαλούσε ο Γκετσέφσκι ρε τύπε, έχεις καλύτερο;
Βασικά, έχεις γενικά;
Και ο Λάζος θα με έψηνε, νομίζω ο Σούλης θα πετούσε τη σκούφια του από τη χαρά του για τον συγκεκριμένο..
Βασικά, έχεις γενικά;
Και ο Λάζος θα με έψηνε, νομίζω ο Σούλης θα πετούσε τη σκούφια του από τη χαρά του για τον συγκεκριμένο..
- buffalobill4
Η γνωμη μου ειναι οτι σε 1-2 χρονια, θα εχει γινει επιστροφη παλι σε τεχνικα σεντερ. Φυσικα και θα υπαρχουν τα αθλητικα, αλλα ο ρολος τους θα περιοριζεται σε σκυλισιες αμυνες.
Ειναι πολλα τα χρονια που απο το ευρωπαικο μπασκετ εγκαταληφθηκε το τεχνικο 5αρι (γιατι δεν υπαρχουν και οσοι ειναι καπως καλοι πανε στο nba) που να μπορει να παιζει με πλατη και να πασαρει σωστα. Βασικα απο τις τοπ ομαδες, μονο η Μπαρτσα στηριζει αυτου του ειδους τους ψηλους (Τομιτς-Πλαις).
Ειναι πολλα τα χρονια που απο το ευρωπαικο μπασκετ εγκαταληφθηκε το τεχνικο 5αρι (γιατι δεν υπαρχουν και οσοι ειναι καπως καλοι πανε στο nba) που να μπορει να παιζει με πλατη και να πασαρει σωστα. Βασικα απο τις τοπ ομαδες, μονο η Μπαρτσα στηριζει αυτου του ειδους τους ψηλους (Τομιτς-Πλαις).
Μακάρι να ήμασταν σε θέση να διαλέξουμε εμείς τι είδους ψηλό θα πάρουμε, τεχνικό, αθλητικό, τεχνοαθλητικό, και δεν ξερωγώ τι άλλο..
Αλλά δεν είμαστε.
Το ταμείο πρέπει να είναι πιο μείον από κάθε άλλη φορά, και δεν θα με προξενήσει καμία εντύπωση αν ΔΕΝ πάρουμε κι όλας.
Κι εδώ που τα λέμε, και λίγο κλάϊν, έτσι;
Όσο κι αν ενισχύθηκαν οι άλλοι δύο, όσο κι αν δυσκολεύει η φάση τρίτη θέση, το θέμα είναι να αναλογιστούμε ποιος πραγματικά είναι ο στόχος μας για φέτος.
Είναι η διατήρηση των κεκτημένων - κεκτημένα τα οποία τρόπον τινά, είναι να χαμε να λέγαμε;
Να μειώσουμε κι άλλο τα παλιά χρέη;
Να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο;
Να παίξουμε καλό μπάσκετ κι ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει;
Σε ένα πρωτάθλημα ανέκδοτο, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον εκτός των θέσεων που οδηγούν σε υποβιβασμό, από τη στιγμή που δεν κατεβαίνεις για να το διεκδικήσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται.
Ακόμα και η συμμετοχή στο ΜικυΜάου Κάπ ελέγχεται, κυρίως δε όσον αφορά τα "κέρδη" που αποκομίζουμε από τη διοργάνωση.
Στο point μου: Έχουμε την ομάδα που είναι γεμάτη παντού, και μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους γαβροβάζελους; Τότε να πάμε και για ένα, και για δύο σέντερ, και ας μην μειώσουμε το χρέος, και ας δημιουργήσουμε καινούριο.
Δεν την έχουμε, και μάλιστα έχουμε και χτυπητές ελλείψεις κι από πάνω, στις θέσεις του play maker πχ, ή ακόμα και του "2", μέχρι τουλάχιστον να γυρίσει ο 40ρης Χαραλαμπίδη;
Ας κάτσουμε στα αυγά μας, ας μειώσουμε λίγο ακόμα τις παλιές αμαρτίες των pantak και του στοιχηματζή των 5 ηπείρων, και ας απολαύσουμε τον συμπολίτη και την ξαδέρφη να κρέμονται από τα αρχίδια και τις κάβλες 2 ανθρώπων, οι οποίοι κι αυτοί αφού δουν και καταλάβουν ότι τσάμπα παίζουμε, θα τους παρατήσουν και θα φύγουν, και θα τους αφήσουν νέες κληρονομιές τιμωριών από τις Ούλεμπ για οφειλές σε παίχτες, μάνατζερ κτλ, κτλ..
ΠΑΟΚ είσαι μεν, αλλά κι αυτό το στάτους που υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, δυστυχώς δεν αλλάζει.
Dura lex, sed lex
Αλλά δεν είμαστε.
Το ταμείο πρέπει να είναι πιο μείον από κάθε άλλη φορά, και δεν θα με προξενήσει καμία εντύπωση αν ΔΕΝ πάρουμε κι όλας.
Κι εδώ που τα λέμε, και λίγο κλάϊν, έτσι;
Όσο κι αν ενισχύθηκαν οι άλλοι δύο, όσο κι αν δυσκολεύει η φάση τρίτη θέση, το θέμα είναι να αναλογιστούμε ποιος πραγματικά είναι ο στόχος μας για φέτος.
Είναι η διατήρηση των κεκτημένων - κεκτημένα τα οποία τρόπον τινά, είναι να χαμε να λέγαμε;
Να μειώσουμε κι άλλο τα παλιά χρέη;
Να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο;
Να παίξουμε καλό μπάσκετ κι ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει;
Σε ένα πρωτάθλημα ανέκδοτο, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον εκτός των θέσεων που οδηγούν σε υποβιβασμό, από τη στιγμή που δεν κατεβαίνεις για να το διεκδικήσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται.
Ακόμα και η συμμετοχή στο ΜικυΜάου Κάπ ελέγχεται, κυρίως δε όσον αφορά τα "κέρδη" που αποκομίζουμε από τη διοργάνωση.
Στο point μου: Έχουμε την ομάδα που είναι γεμάτη παντού, και μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους γαβροβάζελους; Τότε να πάμε και για ένα, και για δύο σέντερ, και ας μην μειώσουμε το χρέος, και ας δημιουργήσουμε καινούριο.
Δεν την έχουμε, και μάλιστα έχουμε και χτυπητές ελλείψεις κι από πάνω, στις θέσεις του play maker πχ, ή ακόμα και του "2", μέχρι τουλάχιστον να γυρίσει ο 40ρης Χαραλαμπίδη;
Ας κάτσουμε στα αυγά μας, ας μειώσουμε λίγο ακόμα τις παλιές αμαρτίες των pantak και του στοιχηματζή των 5 ηπείρων, και ας απολαύσουμε τον συμπολίτη και την ξαδέρφη να κρέμονται από τα αρχίδια και τις κάβλες 2 ανθρώπων, οι οποίοι κι αυτοί αφού δουν και καταλάβουν ότι τσάμπα παίζουμε, θα τους παρατήσουν και θα φύγουν, και θα τους αφήσουν νέες κληρονομιές τιμωριών από τις Ούλεμπ για οφειλές σε παίχτες, μάνατζερ κτλ, κτλ..
ΠΑΟΚ είσαι μεν, αλλά κι αυτό το στάτους που υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, δυστυχώς δεν αλλάζει.
Dura lex, sed lex
Κι ο Ντρομπνιακ θα ηταν μια καλη περιπτωση αλλα μας προλαβαν οι Σακραμεντο και τον πηραν στη διοικηση μαζι με τον Πετζα (ασε που χασαμε και τον Πετζα που ετοιμος ηταν να ερθει να μας αναλαβει..!)pr0wler έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. McCarthy, θα σε χαλούσε ο Γκετσέφσκι ρε τύπε, έχεις καλύτερο;
Βασικά, έχεις γενικά;
Εν τω μεταξυ τον σεντερ κοβω να τον παιρνουμε αρχες Οκτωβριου μπας και γλιτωσουμε και το μηνιατικο του Σεπτεμβριου ή οπως λεει κι ο νεοπας ο θαυμαστης του Paul Di' Anno αν συνεχισει ετσι ο Μαρκοβιτς κι αν κατακτησουμε αυριο και το τουρνουα στο Κατοβιτσε μας βλεπω να βαφουμε μαυρο τον Κωττα και να πραγματοποιουμε το ονειρο του Λαζου για κομμουνιστικη ομαδα χωρις αμερικανους!
Αυτά τα περί Πέτζα στη διοίκηση ούτε για πρωταπριλιάτικο του PAOK Basketball Retro..McCarthy έγραψε:Κι ο Ντρομπνιακ θα ηταν μια καλη περιπτωση αλλα μας προλαβαν οι Σακραμεντο και τον πηραν στη διοικηση μαζι με τον Πετζα (ασε που χασαμε και τον Πετζα που ετοιμος ηταν να ερθει να μας αναλαβει..!)pr0wler έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. McCarthy, θα σε χαλούσε ο Γκετσέφσκι ρε τύπε, έχεις καλύτερο;
Βασικά, έχεις γενικά;
Καλά τα λες πάντως για το κομμάτι του σέντερ.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο τώρα.
Άσσο πήραμε; :ugeek:
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο τώρα.
Άσσο πήραμε; :ugeek:
Και ο ντουβνιακ και τσοχλας και τεπιτς πιστευω θα μαστε οκ οργανωτικά
Θα φανεί νωρις αυτο δεν κρύβεται
Στο πέντε τωρα δεν ξερω εμενα αδυναμία μου ειναι τα κλασσικά Σέντερ αλλα δεν ξερω το χρειαζόμαστε , πεντάρι αμερικανό στυλ 4-5 η κλασσικό κλασσικό
Θα φανεί νωρις αυτο δεν κρύβεται
Στο πέντε τωρα δεν ξερω εμενα αδυναμία μου ειναι τα κλασσικά Σέντερ αλλα δεν ξερω το χρειαζόμαστε , πεντάρι αμερικανό στυλ 4-5 η κλασσικό κλασσικό
Καθαρο σεντερ θα παρουμε αθλητικο και δυνατο κατω απο το καλαθι το θεμα ειναι το ποτε θα τον παρουμε.
Κι εγω πιστευω οτι θελαμε να γλιτωσουμε 2 μισθους για να παρουμε καλυτερο παικτη με τα χρηματα που εχουμε να διαθεσουμε περιμενοντας να πεσουν και λιγο οι απαιτησεις οσο κλεινουν τα ροστερ αλλων ομαδων.
Ο Νειμικ πιστευω θα ηταν οτι πρεπει (γνωριζει την λιγκα ....στην Θεσσαλονικη ηταν και περσυ) απλα το μονο κακο του ειναι οι πολλοι τραυματισμοι που εβγαλε περσυ (ενα συμβολαιο αναλογα με τις συμμετοχες θα ηταν οτι πρεπει).
Κι εγω πιστευω οτι θελαμε να γλιτωσουμε 2 μισθους για να παρουμε καλυτερο παικτη με τα χρηματα που εχουμε να διαθεσουμε περιμενοντας να πεσουν και λιγο οι απαιτησεις οσο κλεινουν τα ροστερ αλλων ομαδων.
Ο Νειμικ πιστευω θα ηταν οτι πρεπει (γνωριζει την λιγκα ....στην Θεσσαλονικη ηταν και περσυ) απλα το μονο κακο του ειναι οι πολλοι τραυματισμοι που εβγαλε περσυ (ενα συμβολαιο αναλογα με τις συμμετοχες θα ηταν οτι πρεπει).
Αυτόν τον Μπρίστολ που κοιτούσαμε κι εμείς για σέντερ, έναν ψιλοάμπαλο επιθετικά, αλλά με πολλά ριμπάουντ και κοψίματα..τον πήρε η Κηφισιά, που μαζί με τον Μαυροειδή μάλλον θα είναι πιο γεμάτη από εμάς στα σέντερ!
Μπορεί και σήμερα να ανακοινωθεί ψηλός, όχι απαραίτητα σέντερ, ο οποίος είχε αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία 4-5 χρόνια.
30ρης, περίπου, όχι σεβενφούτερ.
(Φ)ίδωμεν.
30ρης, περίπου, όχι σεβενφούτερ.
(Φ)ίδωμεν.