Igor Tudor
- kataramenos5
Re: Igor Tudor
Το παραπανω Poll δεν εχει πλεον κανενα νοημα.Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ΟΠΛΙΣΕ Ο ΣΑΛΠΙ . 

Οπλισε αλλα ξεχασε να βαλει σφαιρες 
Δεν υπαρχει θεμα προκρισης αρα ατοπη και η συζητηση.

Δεν υπαρχει θεμα προκρισης αρα ατοπη και η συζητηση.
- Dinos_Liverpool
Μετεξέλιξη σε μέγα τρολ, για έτσι με φαίνεται;kataramenos5 έγραψε:Το παραπανω Poll δεν εχει πλεον κανενα νοημα.Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ΟΠΛΙΣΕ Ο ΣΑΛΠΙ .

Θα μπορούσατε οι υπόλοποι να αποφύγετε τα περί τιτίκας, κοπριάς και τα ρέστα; Λέω εγώ...
ΥΓ. Όσο και να μην έχετε άδικο -αυτό είναι γεγονός- προτείνω εγκράτεια.
- ΑποστόληςΑ
Συ είπας (= είναι όπως τα λες)abg12d34 έγραψε: γιατι τον λετε θοδωρη ρε παιδια.....
το επιθετο ειναι ..................θεοδωρου
το ονομα..........................γρηγορης
ικγορ τουντορ...................γρηγορης θεοδωρου
Προφανως και το ποστ μου δεν εχει χαρακτηρα αφορισμου ουτε και τελικης κρισης θα ηταν τουλαχιστον αστειο,ειναι απλα ποδοσφαιρικο.Ιγκορ ναι γουσταρεις 3-5-2,θες καποια στιγμη να το εφαρμοσεις αλλα παλικαρι μου πως να το κανουμε,δεν εχεις το υλικο για να το παιξεις.3-5-2 με 3 στοπερ το ενα πιο βαρυ απο το αλλο και το ενα πιο ατεχνο απο το αλλο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ο Σαντος αν ειχε ενα χαρισμα αυτο ηταν να προσαρμοζει το παιχνιδι του καθε φορα στο υλικο που ειχε και να παιρνει το max των ικανοτητων των παικτων που ειχε.Καλος ο εγωισμος,καλο το θρασος ,αλλα μην πηγαινεις φιρι φιρι να φας το κεφαλι σου τοσο νωρις.Γυρνα το σε 4-2-3-1 και οταν με το καλο παρεις τους παικτες που θες παιξε οτι θελεις, γιατι αν δυσκολευεσαι μια φορα να φερεις παικτες τωρα, αν μεινουμε και εκτος ευρωπης τοτε κλαφτα.
Φίλε έχεις άδικο για τον σάντοςjoshua έγραψε:Προφανως και το ποστ μου δεν εχει χαρακτηρα αφορισμου ουτε και τελικης κρισης θα ηταν τουλαχιστον αστειο,ειναι απλα ποδοσφαιρικο.Ιγκορ ναι γουσταρεις 3-5-2,θες καποια στιγμη να το εφαρμοσεις αλλα παλικαρι μου πως να το κανουμε,δεν εχεις το υλικο για να το παιξεις.3-5-2 με 3 στοπερ το ενα πιο βαρυ απο το αλλο και το ενα πιο ατεχνο απο το αλλο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ο Σαντος αν ειχε ενα χαρισμα αυτο ηταν να προσαρμοζει το παιχνιδι του καθε φορα στο υλικο που ειχε και να παιρνει το max των ικανοτητων των παικτων που ειχε.Καλος ο εγωισμος,καλο το θρασος ,αλλα μην πηγαινεις φιρι φιρι να φας το κεφαλι σου τοσο νωρις.Γυρνα το σε 4-2-3-1 και οταν με το καλο παρεις τους παικτες που θες παιξε οτι θελεις, γιατι αν δυσκολευεσαι μια φορα να φερεις παικτες τωρα, αν μεινουμε και εκτος ευρωπης τοτε κλαφτα.
Ακόμα θυμάμαι τις καρδούλες και τον ρόμβο με γκαρσία αριστερο χαφ πάνω στη γραμμή!
Σε χαίρομαι γιατί δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, για να περάσεις αυτό που πιστεύεις ....
Στο τέλος μάλλον θα δικαιωθείς!!!!
Στο τέλος μάλλον θα δικαιωθείς!!!!

Κοουτς σε πιστευουμε.Συνεχισε το εργο σου.Καλα εκανες και τιμωρησες Λουκας και Φακουντο παρα το σημερινο αποτελεσμα.
- kataramenos5
- buffalobill4
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες τα συστηματα,οι τακτικες μπορουν να αλλαξουν.Το σημαντικο ειναι να περασθει σωστη φιλοσοφια και να στηριχθει ο προπονητης.Αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να κριτικαρουμε.Λαθη θα κανει.
Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι,τον πιστευω,βλεπω ηδη πολλα θετικα και θελω βρεξει χιονισει να βγαλει την χρονια,απλα τον εαυτο του θελω να προστατεψει πρωτα και μετα την ομαδα,χεστηκα για το αν θα εκτεθουν τα λιμα του ροστερ,απλα δεν θελω να καει μαζι τους.
-