16.Cristhian Noboa
-
τσιριγώτης
Re: 16.Cristhian Noboa
εντάξει, πέρα απο το ότι το καινούριο σάϊτ της παε κυριολεκτικά, τα σπάει! ένα πρώτο στοιχείο που μου έμεινε απο την εκεί περιήγηση, είναι ότι ο Νοβόας έχει καταφέρει ήδη να είναι μέσα στους 3 πρώτους σε συνολικό αριθμό πασών στην ομάδα. κάτι που δείχνει το πόσο πολύ περνάει το παιχνίδι απο τα πόδια του....
Ο τελικος του τσου λου είναι 6 Ιουνίου. Οτι τι δηλαδή; Αν περάσει η μπάρτσα Μέσι, Σουάρεζ και Νειμαρ δε θα παίξουν για να πάνε κόπα Αμέρικα;
Αν και δεν ξέρω αν είναι οι εθνικές τους περασμένες, που λογικά είναι.
Αν και δεν ξέρω αν είναι οι εθνικές τους περασμένες, που λογικά είναι.
Πολύ σωστή παρατήρηση.
Περασμένες είναι όπως και η Κολομβία (Χάμες Ροντρίγκεζ)
Περασμένες είναι όπως και η Κολομβία (Χάμες Ροντρίγκεζ)
- ΑποστόληςΑ
Τι δήλωσε στη Nova:
Για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ: "Αυτός είναι ο κανονισμός της ΦΙΦΑ. Πρέπει να είμαι με την Εθνική ομάδα της χώρας μου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα παίξω δύο παιχνίδια στα πλέι οφ. Από κει και πέρα παλεύουμε να κερδίσουμε ακόμη ένα ή και δύο παιχνίδια. Για να το πετύχουμε αυτό μιλάμε με τον προπονητή του Εκουαδόρ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας".
Για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ: "Αυτός είναι ο κανονισμός της ΦΙΦΑ. Πρέπει να είμαι με την Εθνική ομάδα της χώρας μου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα παίξω δύο παιχνίδια στα πλέι οφ. Από κει και πέρα παλεύουμε να κερδίσουμε ακόμη ένα ή και δύο παιχνίδια. Για να το πετύχουμε αυτό μιλάμε με τον προπονητή του Εκουαδόρ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας".
-
staurostoumpa
να στησουμε την ομαδα πανω του
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesyste ... 473102.JPG
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesyste ... 473102.JPG
-
ron-swanson
[youtube]HIETrf0-654[/youtube]
Αυτα εκανε απεναντι στην Αργεντινη πριν 1 μηνα.
Ακομα απορω πως καταφεραμε και τον πηραμε, αλλα καλο ειναι να φερουμε και τιποτα καλους παιχτες γιατι στον σημερινο ΠΑΟΚ τον παρασερνουμε στην μετριοτητα μου φαινεται.
Αυτα εκανε απεναντι στην Αργεντινη πριν 1 μηνα.
Ακομα απορω πως καταφεραμε και τον πηραμε, αλλα καλο ειναι να φερουμε και τιποτα καλους παιχτες γιατι στον σημερινο ΠΑΟΚ τον παρασερνουμε στην μετριοτητα μου φαινεται.
-
τσιριγώτης
Μέσα Ιουλίου θα ξεκινάει προετοιμασία. με τη λογική σου, του χρόνου θα τον κράζετε γιατί είναι απροπόνητος, γιατι λούφαρε στην προετοιμασία, γιατί προτίμησε να κάνει διακοπές στην Χαλκιδική (που σαν και αυτήν δεν έχει) αντί για προετοιμασία και άλλα τέτοια πολλά... 
Η ''λογική'' μου, είναι ότι πληρώνεται για να είναι ο σταρ της ομάδας
και είναι άφαντος πέραν από 2-3 σαραντάρες μπαλιές.
Απ την άλλη, δεν προεξοφλώ κανένα κράξιμο, ούτε εφευρίσκω εκ των προτέρων δικαιολογίες.
Κι άσε τον δεύτερο πληθυντικό, αν παίζει του χρόνου εδώ και παίζει σε αυτό το στύλ, όλοι θα τον κράζουν.
Οι δικαιολογίες για όλους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τελειώνουν τον Ιούνιο.
και είναι άφαντος πέραν από 2-3 σαραντάρες μπαλιές.
Απ την άλλη, δεν προεξοφλώ κανένα κράξιμο, ούτε εφευρίσκω εκ των προτέρων δικαιολογίες.
Κι άσε τον δεύτερο πληθυντικό, αν παίζει του χρόνου εδώ και παίζει σε αυτό το στύλ, όλοι θα τον κράζουν.
Οι δικαιολογίες για όλους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τελειώνουν τον Ιούνιο.