Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Δε το ξέρω το παίκτη. θα τολμήσω να πω ότι τέτοιοι έχουν περάσει δεκάδες απο το ΠΑΟΚ .
Δε θα πρέπει να πέσουμε στη παγίδα να κρίνουμε αν μας κάνει ένας παίκτης με βάση τη τωρινή κατάσταση του ροστερ που έχει επηρεαστεί απο τραυματισμούς , κούραση κλπ. Χαίρω πολύ κι ο κανένας να έρθει στο τωρινό ΠΑΟΚ , θα βοηθήσει την εντελώς σκασμένη ομάδα.
Είναι λύση όμως αυτή? Να φορτωθούμε μέτριους παίκτες και μετά πάλι το καλοκαίρι να θέλουμε ξεσκαρτάρισμα? Για τέτοιος μου φαίνεται ο (οποιοσδήποτε) Ουσέρο.
ΚάτσεΤσανδάρηδες έχω. Και κάνουν καλά τη δουλειά τους . Νάτχο μου λείπει και πραγματική ποιότητα . Τα ίδια ισχύουν και στις υπόλοιπες γραμμές.
Ιδανικά θα ήθελα να έπαιρνα παίκτη που θα είχε φανέλα βασικού στη καλή μας εποχή , προ διμήνου. Κι ο Ουσέρο δεν είμαι σίγουρος πως είναι τέτοιος. Αντιθέτως , έχουν ακουστεί πολύ πολύ ενδιαφέρονται ονόματα και βιογραφικά που πραγματικά μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Δε θα πρέπει να πέσουμε στη παγίδα να κρίνουμε αν μας κάνει ένας παίκτης με βάση τη τωρινή κατάσταση του ροστερ που έχει επηρεαστεί απο τραυματισμούς , κούραση κλπ. Χαίρω πολύ κι ο κανένας να έρθει στο τωρινό ΠΑΟΚ , θα βοηθήσει την εντελώς σκασμένη ομάδα.
Είναι λύση όμως αυτή? Να φορτωθούμε μέτριους παίκτες και μετά πάλι το καλοκαίρι να θέλουμε ξεσκαρτάρισμα? Για τέτοιος μου φαίνεται ο (οποιοσδήποτε) Ουσέρο.
ΚάτσεΤσανδάρηδες έχω. Και κάνουν καλά τη δουλειά τους . Νάτχο μου λείπει και πραγματική ποιότητα . Τα ίδια ισχύουν και στις υπόλοιπες γραμμές.
Ιδανικά θα ήθελα να έπαιρνα παίκτη που θα είχε φανέλα βασικού στη καλή μας εποχή , προ διμήνου. Κι ο Ουσέρο δεν είμαι σίγουρος πως είναι τέτοιος. Αντιθέτως , έχουν ακουστεί πολύ πολύ ενδιαφέρονται ονόματα και βιογραφικά που πραγματικά μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
- Josey Wales
Και κυρίως είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στα μαρκαρίσματα και έχει πολλά τρεξίματα, που είναι πολύ σημαντικό για τα χαφ του Άγγελου. Αν δεν κάνω λάθος τώρα κοντά έκλεισε τα 30 χρόνια του, οπότε δύο καλές χρονιές τις έχει ακόμα. Από τραυματισμούς δεν ξέρω τι είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν θυμάμαι να έλλειψε για κάποιο μεγάλο διάστημα.Athens έγραψε:Αν αληθεύει ο ουσερο έχει ρήτρα φυγής 250 χιλ....αν όχι η Τρίπολη θα ζητήσει υψηλό ποσο για να τον αφήσει...
Όπως και να ζει είναι καλός παικτης και θα γεμίσει την μεσαία γραμμή
Συμφωνώ και γω για παίκτες τύπου Ουσέρο.
Δεν χρειάζεται μεταγραφη για να γεμίζει η θέση (Κατσε, Τζιόλης, Τσανδάρης) αριθμητικά. Χρειάζεται να γεμίσει η θέση ποιοτικα.
Φέρνεις έναν θεό εκεί και ακολουθούν οι Κάτσε, Τζιόλης, Τσανδάρης.
Δεν χρειάζεται μεταγραφη για να γεμίζει η θέση (Κατσε, Τζιόλης, Τσανδάρης) αριθμητικά. Χρειάζεται να γεμίσει η θέση ποιοτικα.
Φέρνεις έναν θεό εκεί και ακολουθούν οι Κάτσε, Τζιόλης, Τσανδάρης.
Παιχταρας ο Ουσερο συγκριτικα με τα λιμα τυπου Μαντουρο που εχουμε μαζεψει
Η επιλογή Ουσέρο είναι καλή. Μακάρι να προχωρήσει. Μπορεί να μπεί άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσει. Διαφωνώ με την αγορά παικτών/λαχεία σε αυτή την φάση. Θέλουμε παίκτες ετοιμοπόλεμους και τρεχαλαντζήδες. Τέτοιος είναι ο Ουσέρο. Και για σέντερ μπακ, μια από τα ίδια, επειδή είδα κάτι σχόλια για τον ουκρανό.
Ο παίκτης Ουσέρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βγεί. Δεν σου βγαίνουν οι παίκτες από τους οποίους ζητάς το κάτι παραπάνω, να κάνουν την ατομική προσπάθεια, να περάσουν 1-2 αντιπάλους. Από τον Ουσέρο ζητάς να τρέχει και να μαρκάρει και αυτό το έχει. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ισάξιο αντικαταστάτη των Κάτσε και Τσανδάρη και πιο έμπειρο για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η κούραση.
Και ένα γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας τα εντός ελλάδος ματσάκια τα έχουμε αρκεί να μην είμαστε πτώματα. Το γκολ δηλαδή το έχουμε. Στην άμυνα θέλουμε δουλειά. Μακάρι βέβαια να ερχόταν ο βιερίνια αλλά έτσι όπως παίζουμε δεν είναι απαραίτητος (με την προυπόθεση ότι παίζει ο Μακ και δεν είναι έξω όπως τώρα σχεδόν έναν μήνα).
Ο παίκτης Ουσέρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βγεί. Δεν σου βγαίνουν οι παίκτες από τους οποίους ζητάς το κάτι παραπάνω, να κάνουν την ατομική προσπάθεια, να περάσουν 1-2 αντιπάλους. Από τον Ουσέρο ζητάς να τρέχει και να μαρκάρει και αυτό το έχει. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ισάξιο αντικαταστάτη των Κάτσε και Τσανδάρη και πιο έμπειρο για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η κούραση.
Και ένα γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας τα εντός ελλάδος ματσάκια τα έχουμε αρκεί να μην είμαστε πτώματα. Το γκολ δηλαδή το έχουμε. Στην άμυνα θέλουμε δουλειά. Μακάρι βέβαια να ερχόταν ο βιερίνια αλλά έτσι όπως παίζουμε δεν είναι απαραίτητος (με την προυπόθεση ότι παίζει ο Μακ και δεν είναι έξω όπως τώρα σχεδόν έναν μήνα).
giapas έγραψε:Δε το ξέρω το παίκτη. θα τολμήσω να πω ότι τέτοιοι έχουν περάσει δεκάδες απο το ΠΑΟΚ .
Mη σκας δεν ερχετε αυτος στον ΠΑΟΚ,αυτη ειναι κλασικη περιπτωση μανατζεροδουλειας εχει προταθει και στους τρεις μεγαλους αν τον θελει ο ολυμπιακος θα τον παρει (πριν μερικες μερες ειχε βρωμισει οτι τον εχουν κλεισει,τωρα αλλαξαν παλι οι πληροφοριες) αν δε βρει κατι καλυτερο.
Τα χαρακτηριστικα του ουσερο δε λειπουν απο τον ΠΑΟΚ,συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Εμεις στο κεντρο θελουμε ποδοσφαιριστη τυπου Νατχο και ο μονος που θα μπορουσε απο την ελλαδα να πει καποιος οτι μας ταιριαζει ειναι ο ουμπιδες.
Και γιαυτον ομως θεωρω οτι εχει μικρο ταβανι,αλλα αυτη τη στιγμη τετοιον ποδοσφαιριστη δεν εχουμε.
Νομιζω οτι θα παρουμε σιγουρα ποδοσφαιριστη στο κεντρο και σε συνδυασμο με τον στοπερ θα κρινουν τη χρονια μας.
Αν ερθουν δυο παιχταραδες σε αυτες τις θεσεις (που να τους βρεις γεναρη μηνα; υπαρχουν αλλα θελουν πακετο) τοτε θα ειμαστε πολυ καλα.
Τα ακρα ετσι οπως παιζουμε καλυπτονται γιατι εχουμε πολλους ποδοσφαιριστες στην επιθεση,το θεμα ειναι οτι θελουν καποιον να τους περναει σωστα τη μπαλα.
Δε λεω οτι δε θελουμε ακραιο,ετσι οπως παιζουμε ομως προτερεοτητα για μενα εχουν ο στοπερ και ο καλος κουβαλητης της μπαλας.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, ο Ουσέρο είναι ένα σκυλί στη μέση και λίγο πιο μπροστά εάν χρειαστεί, πιέζει, τρέχει, καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει από σούπα λίγδα, δεν θυμάμαι τραυματισμούς, θα μπει και θα προσφέρει από τον Πανιώνιο κιόλας που λέει ο λόγος.
Δεν είναι αυτός που θα σε ανεβάσει μόνος του επίπεδο, αλλά δεν θα τρέμεις για το πότε θα πρέπει να εκτίσει ποινές ο Κάτσε (γιατί θα τις πιάσει σίγουρα τις 12-13 κάρτες) ή πότε θα κλατάρει εντελώς ο Φάνης.
Ο Ουσέρο δίνει βάθος και νομίζω οτι μπορεί να ανεβάσει και το παιχνίδι λίγο πιο εύκολα από Κάτσε, Φάνη, Τζιόλη, διορθώστε με οι πιο μπαλαδόροι.
Παίκτης εργαλείο, θα μου άρεσε, μια και δεν φαίνεται να μπαίνει γερά φέτος ο Σαββίδης και ο Μαντούρο μας κουνάει μαντήλι. Και ας γίνει το μπαμ πίσω και πλάι.
Βέβαια από Τρίπολη, μάλλον ο χοντρός θα ψωνίσει εάν θελήσει, ειδικά εάν πλασαριστεί οτι ψαχνόμαστε κι εμείς.
Απλά μην ξεχνάμε μόνο τι μας λείπει τώρα, αλλά τι επιπλέον θα μας λείπει εάν έχουμε και αποχωρήσεις.
Δεν είναι αυτός που θα σε ανεβάσει μόνος του επίπεδο, αλλά δεν θα τρέμεις για το πότε θα πρέπει να εκτίσει ποινές ο Κάτσε (γιατί θα τις πιάσει σίγουρα τις 12-13 κάρτες) ή πότε θα κλατάρει εντελώς ο Φάνης.
Ο Ουσέρο δίνει βάθος και νομίζω οτι μπορεί να ανεβάσει και το παιχνίδι λίγο πιο εύκολα από Κάτσε, Φάνη, Τζιόλη, διορθώστε με οι πιο μπαλαδόροι.
Παίκτης εργαλείο, θα μου άρεσε, μια και δεν φαίνεται να μπαίνει γερά φέτος ο Σαββίδης και ο Μαντούρο μας κουνάει μαντήλι. Και ας γίνει το μπαμ πίσω και πλάι.
Βέβαια από Τρίπολη, μάλλον ο χοντρός θα ψωνίσει εάν θελήσει, ειδικά εάν πλασαριστεί οτι ψαχνόμαστε κι εμείς.
Απλά μην ξεχνάμε μόνο τι μας λείπει τώρα, αλλά τι επιπλέον θα μας λείπει εάν έχουμε και αποχωρήσεις.
- Metagrafakias
κι εμενα δεν μου γεμιζει το ματι ο ουσερο.....ειναι καλος παικτης αλλα οχι αυτος που θα κανει την διαφορα....θυμαμαι και τον φιλομενο πως φαινοταν στην τριπολη και τι παικτης ηταν τελικα στον ΠΑΟΚ......Ο ΠΑΟΚ θελει παικτη να κανει την διαφορα στο κεντρο στυλ νατχο να βγαζει καθετες φωτια....αν θελουμε να λεμε οτι παμε για πρωταθλημα με ουσερο δυστυχως δεν......ο ουσερο απλα σου δινει βαθος στον παγκο δεν σου κανει την διαφορα.....
-
Οι μεταγραφές του χειμωνα θα ακολουθησουν αυτές που γινανε το καλοκαιρι,πειράζει που εχω εμπιστοσύνη στον οργανισμο που λέγεται ΠΑΟΚ?
Ο Ουσερο χρειάζεται μακάρι να έρθει, αν και τελειώνουν τα διπλα παιχνιδια και τα ταξιδια ,η ομάδα θα κυνηγηθει πολύ ,με τον Ουσερο θα απελευθερωθούν Κατσε,Τζανδαρης .Είναι παίκτης νικητης ,αρχηγος και αν και 30 φιλοδοξος διψαει. Επισης να βάλετε να δειτε τα ματς Τριπολης με τον γαυρο ,τρελαίνονταν με τις σφαγές.
Ο Ουσερο χρειάζεται μακάρι να έρθει, αν και τελειώνουν τα διπλα παιχνιδια και τα ταξιδια ,η ομάδα θα κυνηγηθει πολύ ,με τον Ουσερο θα απελευθερωθούν Κατσε,Τζανδαρης .Είναι παίκτης νικητης ,αρχηγος και αν και 30 φιλοδοξος διψαει. Επισης να βάλετε να δειτε τα ματς Τριπολης με τον γαυρο ,τρελαίνονταν με τις σφαγές.
Ο Ουσέρο στα 30 του είναι πιο ολοκληρωμένο 8αρι από αυτά που ήδη έχουμε. Σίγουρα έχει τις αρετές που έχουν και οι υπόλοιποι. Μπορεί να πρεσάρει σε υψηλή ένταση κάτι πολύ βασικό για ομάδα Άγγελου, ηγετικός με καλή πρώτη μεταβίβαση και πολύ σταθερός σε απόδοση. Αυτό που θα δώσει περισσότερο από τα χαφ που έχουμε είναι ότι αρέσκεται να πατάει πολύ περιοχή και να τελειώνει φάσεις. Αυτά τα δυο τα κάνει πολυ καλά, ίσως καλύτερα από κάθε άλλο 8αρι στο πρωτάθλημα. Η κίνηση του χωρίς την μπάλα και το καλό διάβασμα των φάσεων θα φέρνει έναν επιπλέον παίχτη στην αντίπαλη περιοχή και θα κάνει το παιχνίδι μας πιο aggressive. Αυτό είναι κάτι που προσπαθούν πολύ να το κάνουν ως τώρα ο Τζανδάρης με τον Γκολάσα αλλά μέχρις στιγμής δεν το καταφέρνουν ίσως και λόγω έλλειψης εμπειρίας. Αν κάτι με προβληματίζει είναι αν έχει την ποιότητα να φτιάξει παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ από τον άξονα ετσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να αναπτύσεται από εκεί με την ίδια ποιότητα που το κάνει και από τις πτέρυγες. Στον ΠΑΟΚ λείπει η κάθετη.
+++++ Τα είπες όλα!obanebane έγραψε: Εμεις στο κεντρο θελουμε ποδοσφαιριστη τυπου Νατχο και ο μονος που θα μπορουσε απο την ελλαδα να πει καποιος οτι μας ταιριαζει ειναι ο ουμπιδες.
Και γιαυτον ομως θεωρω οτι εχει μικρο ταβανι,αλλα αυτη τη στιγμη τετοιον ποδοσφαιριστη δεν εχουμε.
Νομιζω οτι θα παρουμε σιγουρα ποδοσφαιριστη στο κεντρο και σε συνδυασμο με τον στοπερ θα κρινουν τη χρονια μας.
Αν ερθουν δυο παιχταραδες σε αυτες τις θεσεις (που να τους βρεις γεναρη μηνα; υπαρχουν αλλα θελουν πακετο) τοτε θα ειμαστε πολυ καλα.
Τα ακρα ετσι οπως παιζουμε καλυπτονται γιατι εχουμε πολλους ποδοσφαιριστες στην επιθεση,το θεμα ειναι οτι θελουν καποιον να τους περναει σωστα τη μπαλα.
Δε λεω οτι δε θελουμε ακραιο,ετσι οπως παιζουμε ομως προτερεοτητα για μενα εχουν ο στοπερ και ο καλος κουβαλητης της μπαλας.
Ο Ούμπιδες είναι ο Νάτχο των φτωχών

όποιος από εσάς έχει εικόνα ή ήχο από ΠΑΕ, τέθηκε ποτέ θέμα επιστροφής Αλάνι; έστω και με την αρνητική έννοια, δηλ. π.χ. να είπε ο ΖΒ του Άγγελου και αυτός να έβγαλε αφρούς... ή το αντίστροφο. Για να μην ελπίζω άδικα και να βγω από τη φούσκα μου 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα (16/12) ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Ο 24χρονος αμυντικός που θα αγωνίζεται από 1/1/2015 και για τα επόμενα τρία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε τυπικές ιατρικές εξετάσεις.
Επιθυμία του Παπαγιαννόπουλου είναι να βρεθεί και το απόγευμα της Πέμπτης στους Ζωσιμάδες προκειμένου να είναι δίπλα στην νέα ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τον Αναστασιάδη και τους ανθρώπους της διοίκησης.
Την Κυριακή θα αναχωρήσει ξανά για την Σουηδία για λίγες μέρες, μέχρι να επιστρέψει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη κοντά στα τέλη Δεκεμβρίο
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
υπάρχει λόγος να μην προπονείται με την ομάδα αφού έχει υπογραψει;
ξερεις κανείς τα τυπικά;
δεν βλεπω τον λογο να μην ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα (οχι να παιξει) αλλα να προπονείται με τους υπόλοιπους!
Ο 24χρονος αμυντικός που θα αγωνίζεται από 1/1/2015 και για τα επόμενα τρία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε τυπικές ιατρικές εξετάσεις.
Επιθυμία του Παπαγιαννόπουλου είναι να βρεθεί και το απόγευμα της Πέμπτης στους Ζωσιμάδες προκειμένου να είναι δίπλα στην νέα ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τον Αναστασιάδη και τους ανθρώπους της διοίκησης.
Την Κυριακή θα αναχωρήσει ξανά για την Σουηδία για λίγες μέρες, μέχρι να επιστρέψει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη κοντά στα τέλη Δεκεμβρίο
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
υπάρχει λόγος να μην προπονείται με την ομάδα αφού έχει υπογραψει;
ξερεις κανείς τα τυπικά;
δεν βλεπω τον λογο να μην ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα (οχι να παιξει) αλλα να προπονείται με τους υπόλοιπους!
- john4serres
[youtube]VI5CYUPIyFA[/youtube]
τα 2 γκολ του Ουσερο , σε εκεινο το καταραμενο παιχνιδι ημιτελικου κυπελλου με Δωνη στον παγκο
τα 2 γκολ του Ουσερο , σε εκεινο το καταραμενο παιχνιδι ημιτελικου κυπελλου με Δωνη στον παγκο
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιος ουσερο
τι εχει να κερδισει ο ΠΑΟΚ αποτην μεταγραφη του 30χρονου ουσερο?
ας ελπισουμε να ειναι παπατζιλικια των μανατζαρεων

τι εχει να κερδισει ο ΠΑΟΚ αποτην μεταγραφη του 30χρονου ουσερο?
ας ελπισουμε να ειναι παπατζιλικια των μανατζαρεων