29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Δεν ήταν καλος ανάγκασε τον άγγελο να τον αλλάξει πλευρά για να μην τον εχει ο Απόστολό
Βέβαια το γκολ απο τον συνδυασμό του με τον Σκόνδρα μπαινει αλλά ειναι και η ποιοτητα
Βέβαια το γκολ απο τον συνδυασμό του με τον Σκόνδρα μπαινει αλλά ειναι και η ποιοτητα
- ΑποστόληςΑ
Μέτριος σήμερα. Έκανε δύο μπούκες προς το τέλος, αλλά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πού ήταν;
- desperando
- Επικοινωνία:
- back in black
Μέτριος σήμερα, το παράξενο είναι ότι όταν ήρθε δεξιά, στη θεωριτικά καλή του πλευρά, χάθηκε
ξενερωμενος με φανηκε...
βασικα ολοι ξενερωσανε με τον ΑΑ, χαθηκανε πανηγυρικα τα αποδυτηρια απο το ματς με καλλονη οταν οι παικτες το πηρανε επανω τους και γυρησανε εκεινο το ματς!
βασικα ολοι ξενερωσανε με τον ΑΑ, χαθηκανε πανηγυρικα τα αποδυτηρια απο το ματς με καλλονη οταν οι παικτες το πηρανε επανω τους και γυρησανε εκεινο το ματς!
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω αν διαβάζεις καν όσα γράφουμε εδώ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα μου είναι 500 χλμ μακριά επειδή κάποιοι "αδερφοί" μου σου έκαναν ζημιές. Δεν ξέρω τί άλλο να σου πω. Η εικόνα σου να κλαις θα μου μείνει για καιρό πάντως.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα μου είναι 500 χλμ μακριά επειδή κάποιοι "αδερφοί" μου σου έκαναν ζημιές. Δεν ξέρω τί άλλο να σου πω. Η εικόνα σου να κλαις θα μου μείνει για καιρό πάντως.
Και από μένα Μακ!Spiros_S έγραψε:Δεν ξέρω αν διαβάζεις καν όσα γράφουμε εδώ.
- PAOK_Antarctica
Δεν είδα το ματς αλλά, αν αληθεύει πως έκλαψες όταν τελείωσε το ματς, είσαι ωραίος.