Dimg4 έγραψε:Εβγαλε ετοιμα γκολ αλλα ο ενας ξαφναστηκε, ο αλλος κοντρολ οτι ναναι, ο αλλος δεν προλαβε κλπ κλπ
αυτος ειναι και ο λογος που δε θα μεινει του χρονου πιστευω,παρα το οικονομικο

Dimg4 έγραψε:Εβγαλε ετοιμα γκολ αλλα ο ενας ξαφναστηκε, ο αλλος κοντρολ οτι ναναι, ο αλλος δεν προλαβε κλπ κλπ
Είδαμε σήμερα τα αποτελέσματα από την παραπάνω στοχοποίηση. Φάουλ κοντά στην γραμμή που δεν έδωσε σε διείσδυση του, τον εκνεύρισε με τα ανάποδα σφυρίγματα φάουλ εις βάρος του και τον κιτρίνισε.tzelas έγραψε:Αλλη μια φορά γιατί η συζήτηση έχει πάει τελείως αλλού:
Βίντεο (http://www.paokfc.gr/en/news-en/bibras- ... ard-video/) στο 3:10
Ερώτηση προς Bibras: Θέλει να δώσει δύο εντυπώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, για τον διαιτητή γιατί συζητήθηκε πολύ τελευταία η διαιτησία.
Bibras: Για τους διαιτητές καταρχήν δεν θέλω να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι αυτή δεν είναι η δουλειά μου, δεν κάνει καλό......
Συμπέρασμα : Αποφεύγει στην ερώτηση-παγίδα για την διαιτησία να μιλήσει για αυτήν.
Αντίστοιχα το δημοσίευμα που παρέθεσε παραπάνω ο Othin
Ερώτηση: Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Απάντηση: "Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλησω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα και για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά".
Συμπέρασμα: Η ερώτηση παραποιήθηκε από τον συντάκτη του γραπτού κειμένου και η πρώτη εντύπωση που έκανε στον Bibras το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτητές και δεν θέλει όμως να το προχωρήσει παραπέρα αλλά το στιγματίζει ώς πρώτη εικόνα.
Επομένως το δημοσίευμα στοχοποιεί τον Bibras στους διατητές: Παραποιείται το νόημα των απαντήσεων και εμφανίζεται ο ίδιος να στοχοποιεί την διαιτησία (ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο) και αυτό μπορεί να φέρει αντίποινα στην συνέχεια. Αντί να τον σέβονται οι διαιτητές με βάση την αξία του, να τον στοχοποιήσουν και αυτοί ως εκδίκηση. Είναι δημοσίευμα που με τον τρόπο που αποδίδεται είναι αχρείο γιατί εκμεταλλευόμενοι μια σημαντική στιγμή για τον ίδιο, λειτουργεί αγωνιστικά και μεταγραφικά εις βάρος της ομάδας για αυτό και η αγανάκτηση μου και sorry για την επιμονή μου.