66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 66.Bibras Natcho

Δημοσίευση από Alastor »

Dimg4 έγραψε:Εβγαλε ετοιμα γκολ αλλα ο ενας ξαφναστηκε, ο αλλος κοντρολ οτι ναναι, ο αλλος δεν προλαβε κλπ κλπ

αυτος ειναι και ο λογος που δε θα μεινει του χρονου πιστευω,παρα το οικονομικο :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στα 6-7 ετοιμα γκολ που βγαζεις σε καθε παιχνιδι αξιοποιουν το ενα που και που...τι εχουν να δουν τα ματια σου ακομα...
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Εισαι παιχτουρα αλλα οι επιθετικοι κοιμουνται.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σουπερ παικτης που οι συμπαικτες του ειναι μια κατηγορια κατω απο αυτον και δεν καταλαβαινουν τις πασες του...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tzelas έγραψε:Αλλη μια φορά γιατί η συζήτηση έχει πάει τελείως αλλού:

Βίντεο (http://www.paokfc.gr/en/news-en/bibras- ... ard-video/) στο 3:10
Ερώτηση προς Bibras: Θέλει να δώσει δύο εντυπώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, για τον διαιτητή γιατί συζητήθηκε πολύ τελευταία η διαιτησία.
Bibras: Για τους διαιτητές καταρχήν δεν θέλω να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι αυτή δεν είναι η δουλειά μου, δεν κάνει καλό......
Συμπέρασμα : Αποφεύγει στην ερώτηση-παγίδα για την διαιτησία να μιλήσει για αυτήν.

Αντίστοιχα το δημοσίευμα που παρέθεσε παραπάνω ο Othin
Ερώτηση: Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Απάντηση: "Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλησω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα και για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά".
Συμπέρασμα: Η ερώτηση παραποιήθηκε από τον συντάκτη του γραπτού κειμένου και η πρώτη εντύπωση που έκανε στον Bibras το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτητές και δεν θέλει όμως να το προχωρήσει παραπέρα αλλά το στιγματίζει ώς πρώτη εικόνα.

Επομένως το δημοσίευμα στοχοποιεί τον Bibras στους διατητές: Παραποιείται το νόημα των απαντήσεων και εμφανίζεται ο ίδιος να στοχοποιεί την διαιτησία (ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο) και αυτό μπορεί να φέρει αντίποινα στην συνέχεια. Αντί να τον σέβονται οι διαιτητές με βάση την αξία του, να τον στοχοποιήσουν και αυτοί ως εκδίκηση. Είναι δημοσίευμα που με τον τρόπο που αποδίδεται είναι αχρείο γιατί εκμεταλλευόμενοι μια σημαντική στιγμή για τον ίδιο, λειτουργεί αγωνιστικά και μεταγραφικά εις βάρος της ομάδας για αυτό και η αγανάκτηση μου και sorry για την επιμονή μου.
Είδαμε σήμερα τα αποτελέσματα από την παραπάνω στοχοποίηση. Φάουλ κοντά στην γραμμή που δεν έδωσε σε διείσδυση του, τον εκνεύρισε με τα ανάποδα σφυρίγματα φάουλ εις βάρος του και τον κιτρίνισε.

Στο επικοινωνιακό κομμάτι είμαστε πολύ πίσω καθώς δεν κάνουμε ούτε τα στοιχειώδη για να υπερασπιστούμε την επικοινωνιακά επαγγελματική παραποίηση του νοήματος των δηλώσεων του πολυτιμότερου παίκτη σου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο καημένος θα τραβάει τα λιγοστά μαλλιά του.. Βγάζει 4-5 μπαλιές πάρε-βάλε σε κάθε παιχνίδι και σε τελική καταλήγει η μία.

Είναι παιχτούρα και γουστάρω πολύ που τον βλέπω να παθιάζεται και να τσαμπουκαλεύεται. Νομίζω κι εγώ πως αν τον διώξει κάτι, θα είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος και της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και εγω αυτο φοβάμε
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αγαπητε μπιρμπας σε παρακαλω σταματα να εκθετεις τους συμπαικτες σου με τις φαρμακερες καθετες μπαλιες σου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δυστυχώς τον παίχτη τον έχουν σημαδέψει τα κοράκια.

3 αγώνες δεν έχει πάρει ούτε ένα φάουλ έξω απο την περιοχή και κάθε του επαφή με τον αντίπαλο δίνεται κατά του.

φαίνεται ότι προσπαθούν αν τον ξενερώσουν.

αλλα δεν θα τους περάσει. όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις. ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παικτάρα μου σ' ευχαριστώ που μας κάνεις την τιμή και φορά τον Δικέφαλο στο στήθος! Έστω και για ένα εξάμηνο! Με ένα Βιερίνια θα πετούσαμε φωτιές...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλά αγωνιστικά τι να πω, ας κάνει η ΠΑΕ κανά βίντεο με τις πάσες σου, να τις ξαναβλέπουν οι συμπαίκτες μπας και τις καταλάβουν κάποια στιγμή.

Τα κοράκια εννοείται και θα τον εκνευρίσουν και θα τον κιτρινίσουν και θα φάει και κόκκινη σύντομα θα το δείτε. Απλά θα του πιστοποιήσουν με ξεκάθαρο τρόπο οτι "εδώ φίλε, δεν μας νοιάζει ποιος είσαι, εδώ έχουμε Σάμαρη και Μανωλά, εδώ εμείς σφυράμε στα κόκκινα και εσύ χορεύεις, οκ;"

Και επειδή το παλικάρι ναι μεν πορώνεται σαν σωστός επαγγελματίας και παιχταράς, αλλά δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια του δε, θα πει το "αί σιχτίρι με τη βρώμα εδώ πέρα" πολύ γρήγορα δυστυχώς.

Γιατί συμπαίκτες που να κάνουν γκολ τις πάσες τους θα φέρεις/βρεις (μαζί με Κλάους :D ), τα κοράκια όμως δεν αλλάζουν.

Που να δει ο καημένος τι τον περιμένει στα ματς με γαύρο...θα φάει κλωτσά σύννεφο από την αρχή και την πρώτη κίτρινη μέχρι το 30'...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κανονίστε εκεί στην ΠΑΕ με τις μ@λακίες σας, να τον πάρει ο γαύρος.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάντε και δώστε του όσα θέλει σε μαύρες σακούλες και χτίστε ομάδα γύρω του.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Επαναλαμβάνω IVAN πάρτον εχθές θα σου ανεβάσει χρηματιστηριακά την ομάδα και όφελος πρώτα θα έχεις εσύ και μετα τα ματάκια μας!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

Ό,τι δίνεις παίρνεις τελικά.. Παιχταράς που άνετα παίζει Αγγλία, με αξία πάνω από 10 χαρτιά.
Μακάρι να πειστεί να καθήσει μετά το καλοκαίρι, αν και πολυ δύσκολα το κόβω με τέτοιο πρωτάθλημα που έχουμε. Μετά από χρόνια θα λέμε πως αυτή η παιχτούρα έπαιξε στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”