8.Hedwiges Maduro
- john4serres
Re: 8.Hedwiges Maduro
Πιστεύω κολλάει με τζιωλη και κατσε. 3αδα που κρατάει σκορ σε εκτός έδρας παιχνιδι. Οχι σε βασικό σχήμα αλλά μετά απο αλλαγή.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
- opaoktsis4
Κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που είχε. Αν καταφέρει και παίξει όπως έπαιζε πριν την επέμβαση που είχε στην καρδια του, μιλάμε για νέα μεταγραφη..
- desperando
- Επικοινωνία:
δειξε μου ενα αρθρο που λεει για επενβαση στην καρδια.οχι πολλα ενα
ο καθενας μου φαινεται γραφει οτι του καπνισει ή οτι ακουει στα καφενεια
- opaoktsis4
desperando έγραψε:δειξε μου ενα αρθρο που λεει για επενβαση στην καρδια.οχι πολλα ενα
Κατ'αρχας χαλάρωσε.. Κουβέντα κάνουμε.. Έψαξα και τελικά δεν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στην καρδιά του.. Αλλα διαγνώστηκε με πρόβλημα στη στεφανιαία αρτηρία του, πράγμα που είναι μεν σπάνιο και μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο αλλά μετά από τεστ που έκαναν στον Μαντούρο τον συμβούλεψαν οτι δεν ειναι αναγκαίο να σταματήσει την μπάλα
http://www.insidespanishfootball.com/17 ... -problems/
- desperando
- Επικοινωνία:
ειμαι τσιτομενος φιλε γιατι η παραπληροφορηση στο συγκεκριμενο θεμα απο την μερα που ηρθε ο παικτης παει συννεφο.
με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να λενε το απιστευτο οτι ο παικτης εχει καρδιακο προβλημα και οτι ηταν παικταρας αλλα μετα το προβλημα στην καρδια το πλεον δεν μπορει και γι αυτο δεν παιζει στον ΠΑΟΚ.κατι το οποιο ειναι τελειως αναληθες γιατι ο παικτης απο την αρχη της καριερας του επαιζε με αυτην την καρδιακη ανωμαλια με την μονη διαφορα οτι δεν γνωριζε το προβλημα του.
αν ο παικτης εχει ενα προβληματο οποιο θα πρεπει να μας απασχολει και ειναι και αυτο το οποιο τον εχει ταλαιπωρησει ειναι αυτο που εβγαλε και σε εμας κοντα στην περιοχη του αστραγαλου.
το θεμα ειναι οτι οπως και πολλοι αλλοι εγραψες χωρις να το ψαξεις οτι ο παικτης εχει κανει εγχειρηση στην καρδια
με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να λενε το απιστευτο οτι ο παικτης εχει καρδιακο προβλημα και οτι ηταν παικταρας αλλα μετα το προβλημα στην καρδια το πλεον δεν μπορει και γι αυτο δεν παιζει στον ΠΑΟΚ.κατι το οποιο ειναι τελειως αναληθες γιατι ο παικτης απο την αρχη της καριερας του επαιζε με αυτην την καρδιακη ανωμαλια με την μονη διαφορα οτι δεν γνωριζε το προβλημα του.
αν ο παικτης εχει ενα προβληματο οποιο θα πρεπει να μας απασχολει και ειναι και αυτο το οποιο τον εχει ταλαιπωρησει ειναι αυτο που εβγαλε και σε εμας κοντα στην περιοχη του αστραγαλου.
το θεμα ειναι οτι οπως και πολλοι αλλοι εγραψες χωρις να το ψαξεις οτι ο παικτης εχει κανει εγχειρηση στην καρδια
- ΑποστόληςΑ
Τελικά για να παίξει κάποιος στον ΠΑΟΚ ή πρέπει να είναι μέθυσος και ακόλαστος (Στοχ), ή πρέπει να είναι ανάπηρος. (σύμφωνα με τους ΑΡΔ, πάντα)
- Ekatnetworkltd
Εγώ πάλι πιστεύω οτί αυτά τα 4-5 κιλά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Μην ξεχνάτε οτί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 κιλά κάτω από το κανονικό. Επίσης η προετοιμασία έχει να κάνει πολύ με έκρηξη. Μπορεί να μην μπορείς να την αυξήσεις στα 28 σου αλλά με κακή προετοιμασία άνετα την χάνεις, βάλε και τα 4-5 κιλάκια παραπάνω και αποχή...
Ο τύπος δεν ήταν ποτέ σκύλος στυλ μασεράνο, πιο πολύ ογκόλιθος που ξέρει μπάλα. Ιδανικός για 4-3-3 στην μέση. με δύο 8ρια δίπλα του.
Ο τύπος δεν ήταν ποτέ σκύλος στυλ μασεράνο, πιο πολύ ογκόλιθος που ξέρει μπάλα. Ιδανικός για 4-3-3 στην μέση. με δύο 8ρια δίπλα του.
- kanapedakias
-
-
εδειξε διαθεση σημερα στο πρωτο φιλικο ματς...
και οτι ειναι μπροστα απο τους υπολοιπους
και οτι ειναι μπροστα απο τους υπολοιπους
Working hard and training hard. Trying to get better and better.
Αυτο έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό ο Μαντουρο, στο twitter.
Λέει ότι δουλεύει σκληρά και στην προπόνηση σκληρά επίσης. προσπαθώντας από το καλό στο καλύτερο.
Αυτο έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό ο Μαντουρο, στο twitter.
Λέει ότι δουλεύει σκληρά και στην προπόνηση σκληρά επίσης. προσπαθώντας από το καλό στο καλύτερο.
- hasio_john
Εμενα παλι δε μου φαινεται οτι θα προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο. Μακαρι να με διαψευσει βεβαια γιατι τουλαχιστον δειχνει ορεξατος.