15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Χωρις να λεω οτι φταιει ο Αγγελος. Καλα εκανε και εδιωξε τον παιχτη αν του αντιμιλησε.

Τωρα βεβαια πιστευει κανεις οτι ο Σαλπι μπορουσε και σουταρε με το κουντεπιε και οχι με το μιτο? Ο Σαλπι δεν αντιμιλαει ομως. Δεν τον εκραξε ομως κιολας
captaincaptain

Δημοσίευση από captaincaptain »

Παίρνουμε το άρθρο του Γιώργου Ζαίρη κ το αναλύουμε

<<Θέλει να φύγει ο Βιτόρ; Στο καλό... Ξεκάθαρα πράγματα>> Γκεμπελισμός ή διαμόρφωση της κοινής
γνώμης, εδώ ο ΓΖ προσπαθεί να εξηγήσει, το γεγονός ότι ο παίκτης πρέπει να φύγει έστω κ αν έχει συμβόλαιο,
φυσικά εννοεί ότι πρέπει να τον διώξουμε κ η ομάδα να ζημιωθεί.

<<Ο Αναστασιάδης του ζήτησε να εκτελεί την άσκηση όπως τη ζήτησε λέγοντας «με δουλεύεις; Άλλα ζητώ και άλλα κάνεις..» με τον Πορτογάλο να του απαντά: «έτσι το κάνω εγώ...». Ο Αναστασιάδης του ζήτησε να αποχωρήσει και ακολούθησε το ξέσπασμα του Πορτογάλου. Άρχισε να κλωτσά τις μπάλες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του ενώ το ίδιο έκανε στα αποδυτήρια με τον Βρύζα να τον ακολουθεί και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.>> περιγράφει τα γεγονότα ως αυτόπτης μάρυρας, άρα,

α) ήταν παρών = φάουλ της διοίκησης
β) του μεταφέρθηκαν από παίκτες= έχουμε ρουφιάνους κ αυτό φάουλ της διοίκησης
γ) του μεταφερθηκαν από Άγγελο Αναστασιάδη ή Ζήση Βρύζα κ αυτό φάουλ της διοίκησης, τέτοια θέματα
λύνονται ενδοοικογενειακά χωρίς να παίρνουν θέση οι δημοσιογράφοι

<<Ο Βρύζας ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Δικαιολογίες δεν χωρούν. Στήριξη στην απόφαση του προπονητή αλλιώς θα μιλάμε για ξεκάθαρο τρύπημα>>

Εδώ αν συγκρίνουμε αυτά που έγραψα για το Ζήση Βρύζα στο τοπικ του με τίτλο The Zisis Vryzas case study
βλέπουμε τις ομοιότητες με την υπόθεση Λούκας, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση,

Δεν είναι σπάνιο να μαλώσει ένας προπονητής με ένα παίκτη αυτό όμως δε σημαίνει ότι αύριο ο παίκτης
θα ζητήσει συγγνώμη κ το επεισόδιο θα λήξει,

Εδώ λοιπόν γεννιέται το ερώτημα τι συμφέροντα εξυπηρετεί το άρθρο του ΓΖ του ΠΑΟΚ? ή ιδιωτικά?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οταν τα κανει ο λουκας και σου λεει οτι θελω να φυγω κ φευγει...τα ιδια θα κανει οποιος θελει να φυγει.... θα δημιουργει θεμα και μετα θα λεει αφηστε με.... ωραια... αν δεν γουσταρει 1 μυριο να φερει και δρομο...αλλιως κερκιδα... εβγαλε γλωσσα κ ο βιτορ ρε... θα τρελαθουμε τελειως....
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

RoMaN έγραψε:mike, ζητώ συγγνώμη για το post που διεγράφη, το επαναφέρω εδώ:

mike έγραψε:
cellophan έγραψε:Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.

φίλε (αδερφό δεν μπορώ να σε πω) μάλλον κι αυτό το πράμα σουρωμένος το έγραψες!
υποψιν είμαι από τους τελευταίους που θα ήθελαν τον ΑΑ ως προπονητή, αλλά εδώ η *** βαράει κόκκινο, κι εξηγούμαι:
- φταίει ο Αναστασιάδης που η διοίηκηση άφησε την ομάδα χωρίς στόπερ?
- πρέπει να κάνουμε τα κέφια σε κάθε τσουτσέκι, επειδή μπαλώνει μια τρύπα, κι αυτό εις βάρος της όμάδας?
- αν ο κάθε Βίτορ κάνει τη μαγκιά του χωρίς τιμωρία ξέρεις τι θα ακολουθήσει στην επόμενη προπόνηση?
8888888

αααα ..... είσαι **

Έγινε double post (προφανώς κολλάει ο server) και διέγραψα το ένα και έφυγαν και τα δύο..!
Το post δεν υπέστη ΚΑΜΙΑ επεξεργασία.

Τι είναι αυτά, ρε roman; Μπορεί να εκφράζεται έτσι ο κάθε mike για οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ. Πόσο μάλλον για το cellophan που είναι απ' τους πιο σοβαρούς εδώ μέσα.
Και ανάθεμα αν κατάλαβε τι διάβασε! Γιατί μίλησε για **... :D

Το Post υπέστη επεξεργασία και σβήστηκαν τα προσβλητικά κομμάτια.Δεν είναι τρόπος αυτός για να μιλάμε σε άλλα μέλη..Odi.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Αν η ΠΑΕ δεν είχε το βεβαρημένο ιστορικό λάθους διαχείρισης κρίσεων, απειθαρχίας και γενικά του έμψυχου δυναμικού της ομάδας τώρα δεν θα συζητούσαμε τίποτε απο όλα αυτα.

Αλήθεια ποιος απο εμάς εχει εμπιστοσύνη πως το όποιο θέμα θα λυθεί ήσυχα, επαγγελματικά, χωρις κραυγές και χωρις να γίνει Σαπουνόπερα; Μάλλον ελάχιστοι... Για αυτό και εδώ, μεταξύ μας, σκεφτόμαστε ξαφνικά αν ο ΑΑ μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια που πριν λίγες ημέρες ουτε θα μας περνούσε απο το μυαλό. Τώρα όμως στο μυαλό του ΠΑΟΚτση όλα ειναι πιθανά.

Ας τηρηθούν τα στοιχειώδη επιτέλους. Ας κάνουν τα βασικά... Αυτό αρκεί προς το παρόν. Για παραπάνω αργότερα.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Πάντως όποιος υποστήριζε Πάμπλο τα τελευταία χρόνια ,ίσως και από τότε που ήρθε , στις κόντρες του με τους εκάστοτε προπονητές και σήμερα υποστηρίζει Άγγελο είναι τουλάχιστον μεγάλος κωλοτούμπας. :lol:

Βιτοράκο, ο Άγγελος δεν είναι ούτε ολλλανδός γεράκος, ούτε μαθητευόμενος. Δεν ήξερες, δε ρώταγες;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μπλακ ναι, θυμάμαι εναν Σανθ πως έκανε πάρτι τον Ολλανδό γεράκο :)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Asimos έγραψε:Μπλακ ναι, θυμάμαι εναν Σανθ πως έκανε πάρτι τον Ολλανδό γεράκο :)

Κι εγώ έναν Μίροσλαβ να του λέει fuck off μπροστά σε όλον τον κόσμο και να τιμωρείται με επίπληξη. :D
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.

τώρα τα περί αφεντικού και άλλες λοιπές λαλακιες τα προσπερναω γιατί με το ίδιο σκεπτικό ο βρύζας μπορεί να πηγαίνει στην προπόνηση και να ευτελίζει τον προπονητή αναστασιάδη και τον άνθρωπο αναστασιάδη μιας και είναι το αφεντικό του

Αν ισχυουν οσα γραφτηκαν (που κι εσυ μαλλον αυτα σχολιαζεις), σε παρακαλω μην τα σχολιαζεις κατα το δοκουν.. Οταν ο παικτης εκτελεσει λαθος την ασκηση, ο προπονητης φυσικα δεν θα τον διωξει, θα του κανει παρατηρηση.. Οταν ο μαγκας στην παρατηρηση απαντησει με εξυπναδες του τυπου "εγω αυτα ξερω, αυτα κανω", τον στελνεις πακετο αδερφε.. Διαφωνεις? Τι κανεις? τον κρατας και τον χαιδευεις και δινει πατημα σε ολους να φερονται ετσι?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:φίλε ντίνο σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες, τον παίκτη τον έδιωξε ο προπονητής γιατί δεν εκτελούσε σωστά τεχνικα την άσκηση , μετά ο παίκτης άρχισε να φωνάζει και να βαραει ότι έβρισκε μπροστά του (μπορείς φαντάζομαι να καταλάβεις γιατί;το αίσθημα της αδικίας είναι πολύ δυνατό).
πίστεψε με αν διώχνονταν οποίος παίκτης δεν εκτελεί σωστά τεχνικα μια άσκηση στο τέλος η προπόνηση θα τελείωνε με δέκα παίκτες το πολύ.

υγ αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι ότι αυτό που κανείς αργά ή γρήγορα θα το βρεις έγραψα μπροστά σου
Ρε συ despe... απο πουθενα δεν βγαινει οτι τον εδιωξε για δεν εκτελεσε σωστα την ασκηση.. Του εκανε παρατηρηση γι αυτο... Σε μια νορμαλ κατασταση, κανει ο προπονητης την παρατηρηση και ο παικτης λεει "οκ κοοουτς.. δεν ειχα καταλαβει", η κατι τετοιο... Ε, οταν ο αλλος στην παρατηρηση απανταει "αυτα μπορω, αυτα κανω", ειναι σαν να σε λεει "αντε γ@μησου"... τι κανεις? τον κρατας και τον χαιδευεις? Τον στελνεις...

Και οταν μετα απο ολα αυτα, αυτος φευγει βριζοντας και κλωτσοντας.... ε, τον στελνεις στην κερκιδα να πουλαει σπορια... αυτη ειναι η γνωμη μου..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

sic-4 έγραψε:Οταν ο παικτης εκτελεσει λαθος την ασκηση, ο προπονητης φυσικα δεν θα τον διωξει, θα του κανει παρατηρηση.. Οταν ο μαγκας στην παρατηρηση απαντησει με εξυπναδες του τυπου "εγω αυτα ξερω, αυτα κανω", τον στελνεις πακετο αδερφε.. Διαφωνεις? Τι κανεις? τον κρατας και τον χαιδευεις και δινει πατημα σε ολους να φερονται ετσι?
Η αλήθεια είναι ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τί ακριβώς ειπώθηκε και με ποιόν τόνο.
Διάβασα ότι ο Βίτορ είπε:
- Έτσι κάνω εγώ.
- Εγώ αυτά ξέρω, αυτά κάνω.
- Έτσι το κάνω καλύτερα.
- Έτσι μπορώ να το κάνω.
Τα δύο πρώτα φαίνονται αρκούντως προκλητικά, για οποιαδήποτε δουλειά, πόσο μάλλον για ομαδική.
Στο τρίτο ο παίκτης ισχυρίζεται απλώς ότι ξέρει καλύτερα τον εαυτό του από τον προπονητή του (που είναι λογικό, δύο μήνες συνεργάζονται), η απάντηση του προπονητή μπορεί να είναι π.χ. «όχι, το θέλω όπως σου είπα».
Και στην τέταρτη εκδοχή... φταίει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κπς μας κάνει πλάκα μάλλον..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

stephanos έγραψε:
sic-4 έγραψε:Οταν ο παικτης εκτελεσει λαθος την ασκηση, ο προπονητης φυσικα δεν θα τον διωξει, θα του κανει παρατηρηση.. Οταν ο μαγκας στην παρατηρηση απαντησει με εξυπναδες του τυπου "εγω αυτα ξερω, αυτα κανω", τον στελνεις πακετο αδερφε.. Διαφωνεις? Τι κανεις? τον κρατας και τον χαιδευεις και δινει πατημα σε ολους να φερονται ετσι?
Η αλήθεια είναι ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τί ακριβώς ειπώθηκε και με ποιόν τόνο.
Διάβασα ότι ο Βίτορ είπε:
- Έτσι κάνω εγώ.
- Εγώ αυτά ξέρω, αυτά κάνω.
- Έτσι το κάνω καλύτερα.
- Έτσι μπορώ να το κάνω.
Τα δύο πρώτα φαίνονται αρκούντως προκλητικά, για οποιαδήποτε δουλειά, πόσο μάλλον για ομαδική.
Στο τρίτο ο παίκτης ισχυρίζεται απλώς ότι ξέρει καλύτερα τον εαυτό του από τον προπονητή του (που είναι λογικό, δύο μήνες συνεργάζονται), η απάντηση του προπονητή μπορεί να είναι π.χ. «όχι, το θέλω όπως σου είπα».
Και στην τέταρτη εκδοχή... φταίει ο προπονητής.

Πραγματι, εχεις δικιο οτι παιζει μεγαλο ρολο η ακριβης απαντηση και ο τονος... το υφος..
ομως ακομα και την τεταρτη εκδοχη που αναφερεις, τη θεωρω απαγορευτικη για επαγγελματια αθλητη.
Δεν μπορει να παιζεις σε ομαδα Europa League, να παιρνεις χοντρα μπακιρια σε εποχες που ο κοσμος πειναει και να μην μπορεις να κανεις μια απλη ασκηση που ζηταει ο προπονητης (δεν νομιζω να ζητουσε μαγικα).. Ε αν δεν μπορεις ρε φιλε πανε γινε οδηγος στον ΟΑΣΘ.. Τι θα πει "ετσι μπορω να το κανω"? Να μαθεις να το κανεις σωστα.. γι αυτο πληρωνεσαι χοντρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ότι δεν ξεκίνησε με ίντερ είχε τη σημασία του μαλλον
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

koseco έγραψε:
desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.
18 χρόνια πριν είμαι στην προπόνηση (μπάσκετ) της εφηβικής ομάδας (ήμουν 15) και ο προπονητής μας μάθαινε ένα σύστημα. 2 ημέρες πριν είχα βάλει 43 πόντους σε φιλικό με 11/13 τρίποντα, 3/3 δίποντα και 4/6 βολές. Γενικώς έβλεπα το καλάθι λίγο μεγαλύτερο. Αντί για τζάμπολ πολλές φορές στο οικογενειακό διπλό παίζαμε κόντρα στα τρίποντα με μεγάλο όνομα της εποχής που έπαιζε στην 1η ομάδα. Κατά την διάρκεια της προπόνησης μένω 3 συνεχόμενες φορές μόνος, σπάω το σύστημα και σουτάρω από τα 7 μέτρα. Όλα πήγαν μέσα. Ο προπονητής με διώχνει από την προπόνηση και εγώ του τα χώνω σαν νταλικιέρης.

18 χρόνια μετά ξέρω πως είχε δίκιο. Εκτέλεσα (εσκεμμένα μάλιστα) λάθος μία άσκηση και αυτός σωστά με επέπληξε. Εγώ στα 15 μου δεν το καταλάβαινα και αντέδρασα. Παρ' ότι σε κανονικό αγώνα θα έπρεπε να σουτάρω, στην προπόνηση θα έπρεπε απλά να εκτελώ εντολές. Πως αλλιώς θα βελτιωνόμουν εγώ αλλά και η ομάδα ως σύνολο;

Όποιος έχει παίξει σε ομάδα καταλαβαίνει πως ο ΑΑ έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ μπάσκετ δεν θα έπαιζα ποτέ γιατί απλά δεν μπορούσα να μπω σε καλούπια. Ο Βιτόρ είναι επαγγελματίας και ΠΡΕΠΕΙ να μπει σε καλούπια. Δυστυχώς γι' αυτόν τα καλούπια τα σχεδιάζει ο Άγγελος και όχι ο ίδιος.

Είμαι βέβαιος πως ο ΑΑ δεν τον έδιωξε με την 1η. Ούτε με την 2η. Όταν όμως συνεχώς εκτελείς λάθος μία άσκηση πας γυρεύοντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”