Vladan Ivic
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic
Η κουλα αυτη τη στιγμη δειχνει τι επιπεδου ομαδα ειναι αυτη που μας κερδισε την προηγούμενη αγωνιστική και ο προπονητης ζητουσε φορτουνιδες και ιντεγιες για να παρει το παιχνιδι
Και καποιοι ακομα μιλανε για θεσμους και λαλακιες
Και καποιοι ακομα μιλανε για θεσμους και λαλακιες
- kataramenos5
Ρε παλικαρι μου, γραφεις αυτο" Κόλλημα με τον προηγούμενο" και σου εξηγησαμε τοσες φορε οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Odi έγραψε: Και γιατί προκαλώ ακριβώς;Ούτε αυτό το κατάλαβα.
Οταν το γραφεις ξανα και ξανα τον τρελαινεις τον αλλο ,δε το καταλαβαινεις?
Ασε τα 11-1 που σου λειπαν 10 παικτες κοντα, και βαλε κατω ποσους βαθμους εχασες απ τα κορακια ,μετρα παιχνιδια .Α και βαλε και τις καρτες κιτρινες κοκκινες τι φθορα σου φερανε οχι μονο γκολ ακυρωμενα κλπ.
Για τις θλασεις ουτε να διανοηθω να μη τις χρεωσω στον Τουντορα.
Το ξαναπα μας π@δαει ο χοντρος κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε το φταιχτη μεταξυ μας.Το συνδρομο της Στοκχολμης το λεγανε παλια.Τελευταια τ αλλαξανε σε Συνδρομο της Τουμπας.
Αυτο ειναι ενα κειμενο που διαβαζουμε σχεδον καθε χρονο τετοια εποχη αν αλλαξεις τα ονοματα.Τι να απαντησεις σ αυτο?Μπορω να μαι βεβαιος γαι το τι θα γινει αυριο?Μπορει καποιος? Μπορεις εσυ?Τέλος πάντων,αν νομίζετε οτι η ομάδα θα κέρδιζε πολλά με έναν τύπο στον πάγκο που δεν έκανε τίποτα απολύτως,εκτός από το να μειώνει την ομάδα του και αγωνιστικά να μην έχουμε μια βελτίωση μετά το ματς με τον βαζελο οκ.Εγώ λέω οτι θα βλέπαμε έναν συνεχιζόμενο καρναβάλι που δεν θα μας έβγαζε ούτε στα Play off και απλά θα έφευγε το Καλοκαίρι.Δηλαδή εσύ είσαι τόσο βέβαιος οτι δεν ήταν έτσι;
Εγω ειπα οτι παιρνουμε καθε χρονο μια διαδρομη και στη διασταυρωση του Μαρτιου παιρνουμε καθε χρονο το ιδιο μονοπατι και βουταμε στο γκρεμο.Ε ,θελω μια φορα να παρω και τον αλλο δρομο ρε φιλε.Ουτε ξερω που αδηγει ουτε ειμαι βεβαιος για κατι.Απλα την αλλη διαδρομη την εχω κανει και δε μου βγηκε σε καλο.
ΥΓ PLEASE μη ξαναγραψεις κι αλλο ποστ για κολλημα με τουντορ .PLEASE δηλαδη.
Ο χοντρός φταίει για το μπουρδέλο που παρουσιάζαμε για ομάδα.Έγινε κατ.Συνέχεια φταίει ο εχθρός,εμείς γ@μ@με και δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε.Πολύ βολικό αυτό.Η μαύρη μας η μοίρα και όσοι μας κυνηγάνε.Που κόντευες να βγεις εκτός play off από τον απλήρωτο Νιόνιο και πάλευες να πάρεις την νίκη για να μην σε περάσει η Τρίπολη.Για όλα ο χοντρός φταίει.Που είχες μια νίκη κάθε μήνα.
Τώρα η ΑΕΚ κερδίζει την Κομοτηνή 3-0.Μάλλον έχει Φορτούνη και Ιντέγε.Δεν εξηγείται αλλιώς.Η ίδια ομάδα που μέσα/έξω μας έριξε αθροιστικά 5 γκολ από τα συνολικά 17 που έχει πετύχει.Μάλλον οι διαιτητές φταίνε.
Πείτε το 100 φορές μπας και το πιστέψετε.Όσο εσύ έχεις δικαίωμα να είσαι υπέρ της παραμονής ενός προπονητή,άλλο τόσο έχω κ εγώ να γράφω οτι δεν έχει λογική.Δεν θα γράφω οτι σου αρέσει να διαβάζεις sorry.Ούτε θα βάλω όριο στο πόσες φορές θα γράψω κάτι.Μην διαβάζεις όσα γράφω,δεν με αφορά.
Και επειδή μια φορά μας έκατσε ο Σάντος που κάναμε καλά και τον κρατήσαμε τρία χρόνια,δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο που υπογράφουμε και μας εγγυάται οτι αν μείνει προπονητής για ένα χρόνο,μετά η ομάδα θα πετάει.
Τώρα η ΑΕΚ κερδίζει την Κομοτηνή 3-0.Μάλλον έχει Φορτούνη και Ιντέγε.Δεν εξηγείται αλλιώς.Η ίδια ομάδα που μέσα/έξω μας έριξε αθροιστικά 5 γκολ από τα συνολικά 17 που έχει πετύχει.Μάλλον οι διαιτητές φταίνε.
Πείτε το 100 φορές μπας και το πιστέψετε.Όσο εσύ έχεις δικαίωμα να είσαι υπέρ της παραμονής ενός προπονητή,άλλο τόσο έχω κ εγώ να γράφω οτι δεν έχει λογική.Δεν θα γράφω οτι σου αρέσει να διαβάζεις sorry.Ούτε θα βάλω όριο στο πόσες φορές θα γράψω κάτι.Μην διαβάζεις όσα γράφω,δεν με αφορά.
Και επειδή μια φορά μας έκατσε ο Σάντος που κάναμε καλά και τον κρατήσαμε τρία χρόνια,δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο που υπογράφουμε και μας εγγυάται οτι αν μείνει προπονητής για ένα χρόνο,μετά η ομάδα θα πετάει.
Ολες οι αποτυχίες στο τοπικ σαββιδη πρεπει να γράφονται αλλα βγάζουμε ολα τα στελέχη άχρηστα ππαλι, παλι να φορτώσουμε σε δυο φα ιτ ολα τα κακά και του χρονου εχουμε και λεμε
Δυστυχως Αν δεν καταλάβεις τι φταιει δεν υπαρχει περιπτωση να το διορθώσουμε και θα μιλάμε για συνταξιούχο στέφενς , τρελό, μίζες φα και Μάθητ μάγο ιτ
Αυτοι ειμαστε και απο οτι βλεπω εδω μεσα συνεχίζουμε να πέφτουμε στην ιδια λουμπα
Καμια ψυχραιμια ανάλυσης , διψάμε για αίμα
Δυστυχως Αν δεν καταλάβεις τι φταιει δεν υπαρχει περιπτωση να το διορθώσουμε και θα μιλάμε για συνταξιούχο στέφενς , τρελό, μίζες φα και Μάθητ μάγο ιτ
Αυτοι ειμαστε και απο οτι βλεπω εδω μεσα συνεχίζουμε να πέφτουμε στην ιδια λουμπα
Καμια ψυχραιμια ανάλυσης , διψάμε για αίμα
Έχω γράψει πολλές φορές οτι αν ο Σαββίδης συνεχίσει να λειτουργεί,έτσι δεν θα δούμε προκοπή ποτέ.Οι επιλογές του οδηγούν σε όλα αυτά.
Και για να κλείσω,πιστεύω ο Τούντορ ήθελε να φύγει.Δεν εξηγείται αλλιώς.Απλά αυτό που τόσα χρόνια έφταιγε για όλα ο προπονητής και φέτος με την πιο κακή αγωνιστική εικόνα ever θυμηθήκαμε τον "θεσμό του προπονητή" με ξεπερνά.
Ας μείνουμε εκτός Ευρώπης μωρέ,αλλά η ομάδα θα κερδίσει πολλά αν μείνει ο προπονητής.Πολλές μέρες έξτρα ξεκούραση για διακοπές το Καλοκαίρι για αρχή.
Και για να κλείσω,πιστεύω ο Τούντορ ήθελε να φύγει.Δεν εξηγείται αλλιώς.Απλά αυτό που τόσα χρόνια έφταιγε για όλα ο προπονητής και φέτος με την πιο κακή αγωνιστική εικόνα ever θυμηθήκαμε τον "θεσμό του προπονητή" με ξεπερνά.
Ας μείνουμε εκτός Ευρώπης μωρέ,αλλά η ομάδα θα κερδίσει πολλά αν μείνει ο προπονητής.Πολλές μέρες έξτρα ξεκούραση για διακοπές το Καλοκαίρι για αρχή.
- kataramenos5
Οταν μου βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα ,εχω καθε δικαιωμα να σου το πω.Οταν προκαλεις ενα σωρο κοσμο γραφωντας κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ εχω δικαιωμα να στο πω.Αν δε μπορες να το καταλαβεις λυπαμαι.Κριμα νεα παιδια να εχουν τετοια συλλογιστικη.Odi έγραψε: Πείτε το 100 φορές μπας και το πιστέψετε.Όσο εσύ έχεις δικαίωμα να είσαι υπέρ της παραμονής ενός προπονητή,άλλο τόσο έχω κ εγώ να γράφω οτι δεν έχει λογική.Δεν θα γράφω οτι σου αρέσει να διαβάζεις sorry.Ούτε θα βάλω όριο στο πόσες φορές θα γράψω κάτι.Μην διαβάζεις όσα γράφω,δεν με αφορά.
Δεν είδα να προκαλώ ένα σωρό κόσμο,αλλά οκ όπως θέλεις.
Έγραψες "please Μην γράψεις άλλο για κόλλημα με Τούντορ" και έγραψα "δεν θα γράφω οτι θέλεις να διαβάσεις".Τώρα έτσι όπως το ερμήνευσες οκ. Καθένας με την γνώμη του.Επίσης δεν είναι αλήθεια για σένα.Άλλος μπορεί να έχει κόλλημα και να ισχύει οτι λέω.Μιλάς για όλους;
Κρίμα είναι να επιμένεις σε μια κατάσταση που αποτυγχάνει συνέχεια και εσύ να συνεχίζεις να πιστεύεις χωρίς λόγο.
Έγραψες "please Μην γράψεις άλλο για κόλλημα με Τούντορ" και έγραψα "δεν θα γράφω οτι θέλεις να διαβάσεις".Τώρα έτσι όπως το ερμήνευσες οκ. Καθένας με την γνώμη του.Επίσης δεν είναι αλήθεια για σένα.Άλλος μπορεί να έχει κόλλημα και να ισχύει οτι λέω.Μιλάς για όλους;
Κρίμα είναι να επιμένεις σε μια κατάσταση που αποτυγχάνει συνέχεια και εσύ να συνεχίζεις να πιστεύεις χωρίς λόγο.
- Notorious4
Αρχικά ατυχέστατο το παράδειγμα σου με το Σύνδρομο Στοκχόλμης μάλλον δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται. Δεύερον , η καραμέλα για το οτί για το 99% των δεινών φταίει ο φαταούλ πρέπει να πάψει σαν δικαιολογία και μόνο κακό κάνει στην ομάδα.Ο Σαββίδης είναι ο υπαίτιος της κατάστασης μας αρέσει δεν μας αρέσει.Στην πρώτη του χρονιά φρόντισε να διώξει τον Δώνη λόγο της κόντρας του με τον Garcia ( για μένα ο Δώνης ήταν ο πιο φέρελπις coach) και με μαφιόζικους τρόπους αν θυμάστε καλά ενώ η συνεχής πίεση που ασκούσε προς τους προπονητές μάλλον είναι η πρώτη σεζόν που έπαψε να υφίσταται.Για τις υπόλοιπες χρονιές δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Στέφενς και τον γιό του που μας κουβάλησαν οτί σκουπίδι είχε απομείνει ενώ η έλευση του ΑΑ , ενός προπονητή γεμάτο εμπάθειες και τεχνοτροπίες των 90ς.Επίσης στα 4 χρόνια της παρουσίας του Σαββίδη πότε δεν έχει κάνει μια οργανωμένη επένδυση σε έμψυχο δυναμικό (ρόστερ). Ναι έχει βάλει πολλά λεφτά στην ΠΑΕ , ναι μας ξεχρέωσσε και τον ευχαριστούμε. Ναι ανέβασε το εξω-αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας αλλά στο αγωνιστικό μάλλον έχει βάλει περισσότερα λεφτά στην Ρόστοφ παρά σε εμάς.kataramenos5 έγραψε:Ρε παλικαρι μου, γραφεις αυτο" Κόλλημα με τον προηγούμενο" και σου εξηγησαμε τοσες φορε οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Odi έγραψε: Και γιατί προκαλώ ακριβώς;Ούτε αυτό το κατάλαβα.
Οταν το γραφεις ξανα και ξανα τον τρελαινεις τον αλλο ,δε το καταλαβαινεις?
Ασε τα 11-1 που σου λειπαν 10 παικτες κοντα, και βαλε κατω ποσους βαθμους εχασες απ τα κορακια ,μετρα παιχνιδια .Α και βαλε και τις καρτες κιτρινες κοκκινες τι φθορα σου φερανε οχι μονο γκολ ακυρωμενα κλπ.
Για τις θλασεις ουτε να διανοηθω να μη τις χρεωσω στον Τουντορα.
Το ξαναπα μας π@δαει ο χοντρος κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε το φταιχτη μεταξυ μας.Το συνδρομο της Στοκχολμης το λεγανε παλια.Τελευταια τ αλλαξανε σε Συνδρομο της Τουμπας.
Αυτο ειναι ενα κειμενο που διαβαζουμε σχεδον καθε χρονο τετοια εποχη αν αλλαξεις τα ονοματα.Τι να απαντησεις σ αυτο?Μπορω να μαι βεβαιος γαι το τι θα γινει αυριο?Μπορει καποιος? Μπορεις εσυ?Τέλος πάντων,αν νομίζετε οτι η ομάδα θα κέρδιζε πολλά με έναν τύπο στον πάγκο που δεν έκανε τίποτα απολύτως,εκτός από το να μειώνει την ομάδα του και αγωνιστικά να μην έχουμε μια βελτίωση μετά το ματς με τον βαζελο οκ.Εγώ λέω οτι θα βλέπαμε έναν συνεχιζόμενο καρναβάλι που δεν θα μας έβγαζε ούτε στα Play off και απλά θα έφευγε το Καλοκαίρι.Δηλαδή εσύ είσαι τόσο βέβαιος οτι δεν ήταν έτσι;
Εγω ειπα οτι παιρνουμε καθε χρονο μια διαδρομη και στη διασταυρωση του Μαρτιου παιρνουμε καθε χρονο το ιδιο μονοπατι και βουταμε στο γκρεμο.Ε ,θελω μια φορα να παρω και τον αλλο δρομο ρε φιλε.Ουτε ξερω που αδηγει ουτε ειμαι βεβαιος για κατι.Απλα την αλλη διαδρομη την εχω κανει και δε μου βγηκε σε καλο.
ΥΓ PLEASE μη ξαναγραψεις κι αλλο ποστ για κολλημα με τουντορ .PLEASE δηλαδη.
Ο γαύρος μπορεί να μας πονάει αλλά τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανέβει 2 σκαλιά σε θέμα ρόστερ και είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς ας μην γελιόμαστε.Σίγουρα έχει ευνοίθει , σίγουρα έχουμε αδικηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κακή πορεία της ομάδας και τους δεκάδες τραυματισμούς λόγο Μεσήμβρίας (εύθυνης και έργο ζαγοράκη ) που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Αν ο Σαββίδης δεν κάνει σοβαρή επένδυση του χρόνου θα γυρίσουμε σε ποδοσφαιρικό μεσαίωνα.
- kataramenos5
- hasio_john
Αδερφέ Κατ, γιατί να σταματήσει να λέει την γνώμη του ο άνθρωπος?
Σωστή ή λάθος δεν με νοιάζει (προσωπικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αυτά που λέει), αυτό όμως είναι το σχόλιό του! Πες και συ το δικό σου και όλα καλά. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια ενός δημόσιου φόρουμ, να βλέπουμε πολλές γνώμες και μετά να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε και όλα καλά!
Όπως και επίσης καμιά δίψα για αίμα μανιακέ. Δηλαδή να μην γράψουμε αυτά που νιώθουμε?
Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει, είχε χαλάσει η ζωή μου, είχα μαλώσει με την οικογένειά μου εξαιτίας του παλιού προπονητή και έμπαινα στο φόρουμ και έβλεπα συνεχώς για στήριξη και στήριξη και πλάνο 3ετές και υπομονή και θα στρώσει και θα θα θα θα θα και να τον κρατήσουμε μέχρι να γεράσει και τέτοια! Να μην γράψουμε δηλαδή ότι μερικοί αρρωστήσαμε με αυτά που βλέπαμε??
Κακό είναι?
Προσωπικές γνώμες είναι !! Δεν σημαίνει πως πρέπει να τις δεχτείτε κιόλας κάποιοι.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ με την γνώμη του και το σχόλιό του.
Μερικοί έχετε μπερδέψει λίγο την έννοια της δημόσιας / προσωπικής σκέψης σε κάτι!
Έχει παραγίνει το κακό με τις ειρωνείες (ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, ΓΕΝΙΚΑ μιλάω) στο φόρουμ!
Λέει κάποιος την γνώμη του και αμέσως δέχεται την παρατήρηση/ ειρωνεία / διόρθωση λες και περνάει τίποτα εξετάσεις στο φόρουμ και πρέπει να τον περάσουμε από το ΠΑΟΚόμετρο!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ / ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ! Ο χρόνος θα τον δικαιώσει ή όχι..
Και εννοείτε όταν συμβαίνουν αυτά που λέω η όμορφή συζήτηση που υπήρχε και απολαμβάναμε όλοι σιωπηλά, καταλήγει στις 2 παραπάνω απαντήσεις! ΑΔΙΚΑ χαλάει η όμορφη εικόνα και άδικα χαλιόμαστε κει μεις μεταξύ μας!
Υ.γ. ΜΗΝ πεταχτεί κανείς και μου πει πάλι για το LIVE και τέτοια! Εξήγησα ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ γιατί απλά δέχτηκα την παραπάνω ειρωνεία που περιγράφω! Μετά ανακάλεσα και τέλος.
Σαν παιδάκια δημοτικού ρε π@ύστη μου κάνουμε! Αντί για να είμαστε εδώ μια χαλαρή παρέα και να συζητάμε για την καύλα μας και να γουστάρουμε και ας έχουμε αντίθετες γνώμες, εμείς μαμιόμαστε μεταξύ μας! Έλεος..
Το κλείνω... (αν θέλετε ας το μεταφέρετε στο καφενείο ή όπου αλλού, απλά ήθελα να το πω και βρήκα αφορμή στα παραπάνω!)
Σωστή ή λάθος δεν με νοιάζει (προσωπικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αυτά που λέει), αυτό όμως είναι το σχόλιό του! Πες και συ το δικό σου και όλα καλά. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια ενός δημόσιου φόρουμ, να βλέπουμε πολλές γνώμες και μετά να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε και όλα καλά!

Όπως και επίσης καμιά δίψα για αίμα μανιακέ. Δηλαδή να μην γράψουμε αυτά που νιώθουμε?
Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει, είχε χαλάσει η ζωή μου, είχα μαλώσει με την οικογένειά μου εξαιτίας του παλιού προπονητή και έμπαινα στο φόρουμ και έβλεπα συνεχώς για στήριξη και στήριξη και πλάνο 3ετές και υπομονή και θα στρώσει και θα θα θα θα θα και να τον κρατήσουμε μέχρι να γεράσει και τέτοια! Να μην γράψουμε δηλαδή ότι μερικοί αρρωστήσαμε με αυτά που βλέπαμε??
Κακό είναι?
Προσωπικές γνώμες είναι !! Δεν σημαίνει πως πρέπει να τις δεχτείτε κιόλας κάποιοι.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ με την γνώμη του και το σχόλιό του.
Μερικοί έχετε μπερδέψει λίγο την έννοια της δημόσιας / προσωπικής σκέψης σε κάτι!
Έχει παραγίνει το κακό με τις ειρωνείες (ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, ΓΕΝΙΚΑ μιλάω) στο φόρουμ!
Λέει κάποιος την γνώμη του και αμέσως δέχεται την παρατήρηση/ ειρωνεία / διόρθωση λες και περνάει τίποτα εξετάσεις στο φόρουμ και πρέπει να τον περάσουμε από το ΠΑΟΚόμετρο!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ / ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ! Ο χρόνος θα τον δικαιώσει ή όχι..
Και εννοείτε όταν συμβαίνουν αυτά που λέω η όμορφή συζήτηση που υπήρχε και απολαμβάναμε όλοι σιωπηλά, καταλήγει στις 2 παραπάνω απαντήσεις! ΑΔΙΚΑ χαλάει η όμορφη εικόνα και άδικα χαλιόμαστε κει μεις μεταξύ μας!
Υ.γ. ΜΗΝ πεταχτεί κανείς και μου πει πάλι για το LIVE και τέτοια! Εξήγησα ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ γιατί απλά δέχτηκα την παραπάνω ειρωνεία που περιγράφω! Μετά ανακάλεσα και τέλος.
Σαν παιδάκια δημοτικού ρε π@ύστη μου κάνουμε! Αντί για να είμαστε εδώ μια χαλαρή παρέα και να συζητάμε για την καύλα μας και να γουστάρουμε και ας έχουμε αντίθετες γνώμες, εμείς μαμιόμαστε μεταξύ μας! Έλεος..
Το κλείνω... (αν θέλετε ας το μεταφέρετε στο καφενείο ή όπου αλλού, απλά ήθελα να το πω και βρήκα αφορμή στα παραπάνω!)
Οφ τόπικ και για τελευταία φορά στο τόπικ του προπονητή μας (μια που φαίνεται ότι ο σεβασμός είναι ακριβός).Odi έγραψε: Και επειδή μια φορά μας έκατσε ο Σάντος που κάναμε καλά και τον κρατήσαμε τρία χρόνια,δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο που υπογράφουμε και μας εγγυάται οτι αν μείνει προπονητής για ένα χρόνο,μετά η ομάδα θα πετάει.
Τον Σάντος δεν τον κρατήσαμε εμείς. Τον κράτησε αυτός που τον έφερε, παρότι τελείωσε την πρώτη του χρονιά με ΜΙΑ νίκη σε εννιά ματς. Εντάξει, όχι σε έντεκα, δεν πρόλαβε, είχαν τελειώσει πια οι αγωνιστικές. Και με ήττα στον ουραγό Εργοτέλη. Και με μία απίστευτα άτυχη ήττα εντός Τούμπας από τον - ανύπαρκτο τότε - Αστέρα Τρίπολης. Και με τεσσάρα εντός από την κούλα. Αλλά έμεινε, επειδή αυτός που έτρεχε την ομάδα ήταν σίγουρος ότι είναι καλός προπονητής.
Για τον Τούντορ δεν ήταν κανείς μας τόσο σίγουρος, ούτε καν αυτός, ο ΤΔ που τον έφερε. Και που αυτός ο ΤΔ θα έπρεπε να αποφασίσει αν τελικά μας κάνει. Από τη στιγμή που έφυγε ο ΤΔ, ο προπονητής έγινε απλώς η ασπίδα του μεγαλομετόχου. Και όταν τα σκάγια άρχισαν να χτυπάνε και τον Ιβάν, ο Τούντορ είχε τελειώσει.
Το γιατί άρχισαν τα σκάγια να χτυπάνε τον Ιβάν ΤΩΡΑ, είναι άλλη μεγάλη ιστορία.
Κατάλαβα εγώ. Είδες να γράφουν ότι μέχρι και ο Δώνης ήταν καλύτερος προπονητής.nikolasf έγραψε:@Κατ
Κατάλαβες πλέον γιατί αραίωσα από εδώ μέσα φίλε!![]()
![]()
![]()

Το περίεργο είναι ότι σε αυτό δεν αντέδρασε ο hasio_john.

Συγνωμη παιδιά αλλά προσωπικά δεν είδα κανέναν εδω πέρα να είναι υποστηρικτής του Τουντορ ή Τουντοροσκυλο.
Μην μπερδευετε την απογοητευση για το οτι δεν μπορει να χτιστεί τιποτε ή το φόβο πως προβληματα (παλι) θα κρυφτουν κατω απο το χαλί.
Ο ΠΑΟΚ έχει νεο προπονητη. Ας κοιταξουμε να μην απαξιωσουμε για αλλη μια φορα μια τεράστια προσωπικότητα. Το στοιχημα είναι αυτο και μπραβο στο Ιβιτς που δεχθηκε να ρισκάρει τη δημοφιλία του.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Μην μπερδευετε την απογοητευση για το οτι δεν μπορει να χτιστεί τιποτε ή το φόβο πως προβληματα (παλι) θα κρυφτουν κατω απο το χαλί.
Ο ΠΑΟΚ έχει νεο προπονητη. Ας κοιταξουμε να μην απαξιωσουμε για αλλη μια φορα μια τεράστια προσωπικότητα. Το στοιχημα είναι αυτο και μπραβο στο Ιβιτς που δεχθηκε να ρισκάρει τη δημοφιλία του.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- kataramenos5
Ρε σεις διαβαζετε αυτα που γραφω η μπα?Ειπα εγω να μην εχει γνωμη ?Ταμπελες ομως δε μπορει να κολλαει με το ετσι θελω.1000 φορες εξηγησαμε οτι δεν ειναι θεμα Τουντορ (στεφενς ,αα ,μπολονι)και δε μπορει να μας αποκαλει ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ μ αυτον.Αυτο ενοχλει, η ταμπελα ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με Τουντορ.Ειπα εγω οτι οΤουντορ ηταν προπονηταρα,οτι θα περναμε ΤΣ Λ μ αυτον? Το καλοκαιρι στο τοπικ του ΦΑ εγραψα οτι "η χρονια ειναι χαμενη απ την αρχη" .Πλακα μου κανετε?hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, γιατί να σταματήσει να λέει την γνώμη του ο άνθρωπος?
Σωστή ή λάθος δεν με νοιάζει (προσωπικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αυτά που λέει), αυτό όμως είναι το σχόλιό του! Πες και συ το δικό σου και όλα καλά.
Ο αλλος μου λεει θα γραφω οτι θελω μη διαβαζεις.Ειναι συμπεριφορα αυτη?Εσυ λες γραψε κι εσυ το δικο σου(υποθετω επειδη δε καταλαβες) .Αν βγω και σας αποκαλω λοιπον ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟΥΣ σε καθε ποστ θα ειναι ΟΚ?Τι δε καταλαβαινετε?