99.Sekou Jabateh Oliseh
- ΑποστόληςΑ
- SePuLtUrA_4_
Re: 99.Sekou Jabateh Oliseh
Εγω πιστευω οτι αξιζει να περιμενουμε και αλλο και να του βαλουν μυαλο και να δουλεψει στην τακτικη. Ο ολισε ειναι παιχτουρα και το τοπι που ξερει δεν το ξερουν πολλοι στην ελλαδα. Απλα μεχρι στιγμης ειναι παιχτης αλανας. Αξιζει να περιμενουμε. Αν ο χουμπ του βαλει μυαλο θα λεμε μετα ποιος βιερινια. Ολισε αλλαξε μυαλα και θα τους κανεις πλακα. Εισαι πολυ μεγαλος παιχτης αλανας....γινε και επαγγελματιας και δεν θα χασεις ουτε εσυ ουτε ο ΠΑΟΚ.
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:καλα νεπε μη τσαιζ

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Ξέρει τόπι.Και όντως,είναι παιχτούρα αλάνας.Προς το παρόν.
εγω δεν κατανοώ το πως ο ολαϊταν παίζει σεντερ φορ (που δεν είχε παίξει ποτε, στη Βέροια έπαιζε στις 3 θεσεις πισω απο το φορ) και δεν μπορεί να παίξει ο Ολίσε.
που στην τελική αν πεις ότι ο πρωην της Βέροιας είναι λίγο πιο γρήγορος, σίγουρα ο δικός μας είναι πιο καλός χειριστής της μπάλας.
που στην τελική αν πεις ότι ο πρωην της Βέροιας είναι λίγο πιο γρήγορος, σίγουρα ο δικός μας είναι πιο καλός χειριστής της μπάλας.
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία, δεν πιάνει και θέση ξένου..eorptol έγραψε:Ο ολισε ξέρει και ποντιακα τον έμαθε ο κλαους
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αδιαθεσία ενοιωσε όταν ανακοινώθηκε 11αδα μήπως....?? γιατί ο Κόκλας 2-3 μέρες πετάει κατι περίεργα για όλισε..οτι δεν ειναι ευχαριστημένος κ νοιώθει αδικημένος....
- desperando
- Επικοινωνία:
ασε μας ρε σεκου που σε νταντευουμε ενα χρονο τωρα με τις βλακιες σου και μας το παιζεις και δυσκολος επειδη δεν παιζεις
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν παίξει σήμερα, θα παίξει στον Πλατανιά
(εκτός και αν επίκειται αποχώρηση...)
(εκτός και αν επίκειται αποχώρηση...)
Δεν υπάρχει αδικία. Ο προπονητής άμμα είσαι σοβαρός και καλός στις προπονήσεις σε βάζει. Ο Ολίσε ενώ έχει προσόντα ποδοσφαιρικά, ίσως και καλύτερα απ'όλους τους πλάγιους επιθετικούς που έχουμε δεν έχει κουκούτσι μυαλό. Αν δε ισχύει ότι ο μάνατζερ του ήρθε Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί την αποδέσμευση του παίκτη του 30 του μήνα είναι για να γελάς!

γιατί να μην είναι απλώς άρρωστος;; και γω είμαι! η παίζει τίποτα ..ραδιο- φονικό πάλι;
30 του μηνός και μετά την δήλωση Στέφενς οτι την βγάζουμε και με 2.5 επιθετικούς την χρονιά, πάει να κρεμάσει την ομάδα. Με όσα έχει δείξει ο παικτης τον ένα χρόνο που είναι εδώ θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει..
Εαν ισχύει και θέλει να φύγει
στο καλό, κανείς δεν μένει με το ζόρι. Εαν το κάνει για να ασκήση πίεση και να αγωνίζεται περισσότερο, στο καλό δεν θα κάνει στον προπονητή κανένας υποδείξεις για το ποιός θα αγωνιστεί, πόσο μάλλον ο μάνατζερ του Ολίσε..
Εαν ισχύει και θέλει να φύγει

- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι κάνει πείσματα. Ή είναι άρρωστος, ή φεύγει επειδή έρχεται άλλος.