99.Απόστολος Γιάννου

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: 99.Απόστολος Γιάννου

Δημοσίευση από jibbie »

σταθερη αξια κατω απο τα δοκαρια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
nick_shortjohn έγραψε:Θεός ο μάνατζέρ του! Έχει πάρει ότι πανάχρηστο κυκλοφορεί και με τα κονέ του το μοιράζει στα θύματα (μεγάλη μας τιμή)...
Κι άσε τον κόσμο να νομίζει πως τον πήραμε μετά από σκάουτινγκ και έρευνα (όπως το ...0,1% των μεταγραφών στην Ελλάδα)

φιλε ο γιαννου ηταν προταση του γεωργιαδη οταν ηταν ακομα στην εθνικη και τον ειχε παικτη οπως και τον σταμου.
του γεωργιαδη που απολη την αργεντινη δεν βρηκε τιποτα αξιολογο, αυτου ντε που πριν λιγες μερες εβλεπε αγωνες ΄β πορτογαλιας

Και πουλεν του μπολονι...Μην τα ξεχναμε αυτα...
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

αντε ρε χχχχχχ..που θες να παιξεις και μπάλλα !
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:
nick_shortjohn έγραψε:Θεός ο μάνατζέρ του! Έχει πάρει ότι πανάχρηστο κυκλοφορεί και με τα κονέ του το μοιράζει στα θύματα (μεγάλη μας τιμή)...
Κι άσε τον κόσμο να νομίζει πως τον πήραμε μετά από σκάουτινγκ και έρευνα (όπως το ...0,1% των μεταγραφών στην Ελλάδα)

φιλε ο γιαννου ηταν προταση του γεωργιαδη οταν ηταν ακομα στην εθνικη και τον ειχε παικτη οπως και τον σταμου.
του γεωργιαδη που απολη την αργεντινη δεν βρηκε τιποτα αξιολογο, αυτου ντε που πριν λιγες μερες εβλεπε αγωνες ΄β πορτογαλιας

Και πουλεν του μπολονι...Μην τα ξεχναμε αυτα...

Πλάκα κάνεις!
Δεν τον είχε 18αδα ούτε μετά τα 2 γκόλ με τον ΟΦΗ.Το πόσο ήταν πουλέν του φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιάννου όταν έφυγε ο Μπόλονι.

Δημοσίευσηαπό Τρόμος » Σάβ Μάιος 12, 2012 9:16 pm
"Μα γιατί δεν παίζω;"
Του έχει τσακίσει την ψυχολογία του Απόστολου Γιάννου ο Λάζλο Μπόλονι. Μία μέλι, μια κεντρί τον πάει τον "Αυστραλό" ο Ρουμάνος και ο 22χρονος φορ τα έχει χαμένα.
Η αλήθεια είναι πως ο Μπόλονι τον ανέδειξε τον Γιάννου φέτος, δίνοντάς του και φανέλα βασικού σε κάποια ματς, ενώ συνολικά τον έριξε στο γήπεδο σε 14 ματς φέτος. Και σε αρκετά από αυτά ο Γιάννου τα πήγε πολύ καλά, δικαιώνοντας τον προπονητή του ακόμα κι όταν αγωνίστηκε μακριά από τη φυσική του θέση, έξω από την περιοχή, σε ρόλο κρυφού φορ ή και ...οργανωτή. Το πάλεψε ο Γιάννου όσες φορές έπαιξε, έβαλε και δυο γκολάκια στο ματς με τον ΟΦΗ, έδειξε ότι μπορούσε να καθιερωθεί.

Τώρα τελευταία, όμως, έχασε την επαφή με την ενδεκάδα. Από το ματς της 29ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας έχει να πατήσει χορτάρι, αφού στα ματς των πλέι-οφ ο Μπόλονι δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τρία πρώτα, με ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) τον άφησε εκτός αποστολής.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί στην τούμπα άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως έχει δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσά τους.

Το μόνο που συνέβη πρόσφατα είναι ότι ο νεαρός φορ, προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται σε αυτά τα κρίσιμα ματς της χρονιάς, πλησίασε κάποια στιγμή τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και τον ρώτησε αν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του σχετικά με τους λόγους που δεν παίζει...

Ο "Σβούρας", όπως μάθαμε, απλώς του συνέστησε υπομονή και σκληρή δουλειά για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
sportdog

Τρόμος

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πολύ αυστηρή κριτική για ένα 22χρονο που λογίζεται ως παγκίτης.
Με το ίδιο πνεύμα, τον Λάζαρ πχ, που έχει να μας δώσει παιχνίδι της προκοπής από τον εντός με την Ραπίντ, θα έπρεπε ήδη να τον είχαμε απαγχονίσει. Το ίδιο και τον Φωτάκη, που εγώ τον έχω για πολλά περισσότερα.
Αν δεν το έχετε καταλάβει, για διάφορους λόγους (κακή απόδοση παικτών, τραυματισμοί, κάρτες), όλη μας η ομάδα φέτος είναι ένα παιδί που μέχρι πρόπερσι τον είχαμε για "ψήσιμο" στις Σέρρες και ένα άλλο που μέχρι πέρυσι τον είχαμε για ψήσιμο στην Επανομή και μέχρι πριν ένα μήνα έπαιρνε 800 ευρώ μισθό. Και ξεκινήσαμε με τερματοφύλακα τον 3ο περσυνό. Με στόπερ τον 4ο πέρυσι πίσω από Μάλε, Μπρούνο και ... Μπαλάφα.
Ουδείς άλλος έχει δώσει αυτό που περιμένουμε και από προχθές διαβάζω για τον Γιάννου (που μπήκε αλλαγή). Ποιος; Ο Λόρενς ή ο Βιβιάν που θεωρούνται έτοιμοι παίκτες; Ξέρω 'γώ ρε παιδιά .... κάτι δεν στέκει.
Και κριτική και στον προπονητή, που στον βωμό της εξυγείανσης πήρε στην προετοιμασία 10-15 πιτσιρίκια σε μια ομάδα που για να ελαφρύνει το μπάτζετ, έφτασε να διώξει τον Σάκη.

Εγκράτεια, στήριξη και υπομονή παίδες. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

jibbie έγραψε:σταθερη αξια κατω απο τα δοκαρια.

Για εκεί καλός είναι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δε φταίει αυτός.....!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MANIAKOS έγραψε:«Εχουμε την ποιότητα να πάρουμε πρωτάθλημα»

22 Οκτ 2011 10:06, Από PAOK24
«Εχουμε την ποιότητα να πάρουμε πρωτάθλημα»

Ο Απόστολος Γιάννου ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Λάζλο Μπόλονι. Ο 21χρονος διεθνής με την Ελπίδων έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «GOAL» και μίλησε για πολλά θέματα. «Είμαι ικανοποιημένος, απλά η απόδοσή μου δεν είχε καμία σημασία, αφού δεν πήραμε τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ», σχολίασε.

Για το αν περίμενε να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα θετικά. Δεν το περίμενα. Χάρηκα πολύ. Περίμενα να με πάρει ο προπονητής στο ξενοδοχείο, να μπω στο κλίμα και γενικά να γίνουν όλα πιο σταδιακά. Ξαφνικά άκουσα το όνομά μου».

Για το ποια είναι η θέση του, σχολίασε: «Η θέση μου προτού επιστρέψω στην Ελλάδα ήταν αυτή ακριβώς. Μετά λόγω σωματότυπου με έκαναν εδώ φορ, αλλά ο κ. Μπόλονι με θέλει πίσω από τον επιθετικό κυρίως».

Για τον Λάζλο Μπόλονι τόνισε: «Μ αρέσει ο τρόπος του και το πώς περνάει το μήνυμά του. Αντιμετωπίζει όλους τους παίκτες ισάξια, ανεξάρτητα με την ηλικία τους. Μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί της δεύτερης ομάδας όπως τον Γκαρσία».

Σε ό, τι αφορά τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και πότε ξεκίνησε το «φλερτ»: «Οταν γύρισα από την Αυστραλία αρχές Ιουλίου. Δεν θα το έλεγα επαφή, γιατί ανήκα ακόμα στην Καβάλα, αλλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον. Μόλις έμεινα ελεύθερος, συμφώνησα. Επίσης είχαμε μιλήσει πριν υπογράψω στην Καλαμαριά (σ.σ.: 2007), αλλά τότε για μια σειρά από λόγους δεν ευδοκίμησε. Η τότε ομάδα του ΠΑΟΚ δε δούλευε ακόμα με μικρούς στο βαθμό που δουλεύει σήμερα».

Παρότι του προτάθηκε τετραετές συμβόλαιο, αυτός επέλεξε το τριετές: «Γιατί υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι να πάω καλά και μετά να ανανεώσουμε και η άλλη το αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση δε θέλω να πάθω ό,τι και στην Καβάλα που δεν έπαιζα και έκανα ελάχιστες και τραγικές συμμετοχές. Σε αυτό το διάστημα θα αποδείξω αν μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Τη φετινή χρονιά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό νομίζω και αυτό βλέπω».

Για το αν είναι βαμμένος ΠΑΟΚτσής, είπε: «Την ομάδα τη σέβομαι, είμαι ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να πουλήσω ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Ολη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚτσήδες και όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι θα έπαιζα στον ΠΑΟΚ μια μέρα. Μέχρι τα δέκα μου ήμουν πιο φανατικός. Μετά μετακομίσαμε στην Αυστραλία και ηρέμησα αρκετά».

Για το ντέρμπι με τον Άρη, ο Γιάννου δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν το θεωρώ διαφορετικό. Η ομάδα θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή».

Τέλος για το πως πανηγυρίζει τα γκολ του κι αν θα γίνει αυτό αύριο, στο ματς με τον Άρη, υπογράμμισε: «Το καγκουρό μάλλον θα κάνω, λόγω Αυστραλίας, όπως πανηγύριζα και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μακάρι να παίξω και να βάλω γκολ στον ΠΑΟΚ».

24

σε σχολιαζω το οτι παμε για πρωταθλημα.....αλκθεια ποτ ε θα τους τις κοψει τις πολλες δηλωσεις? οποτε περιμενω 2 επι 3 ποντους..

Δεν σε παω μακρυα...Περυσι τα δηλωσε ο γιαννου αυτα.

Και θυμαμαι οτι ο μπολονι τον θεωρουσε πουλεν.Ας με διαψευσει καποιος..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι τον θεωρουσε πουλεν ο μπολονι οντως και ηθελε να το καθιερωσει στην εδεκαδα....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το παλικάρι, δεν κάνει. Ούτε να πρεσάρει δεν μπορεί.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αν θέλετε να επιχειρηματολογήσετε κατά του Μπόλονι τουλάχιστον μην κάνετε το άπρο μαύρο.

Δημοσίευσηαπό Τρόμος » Σάβ Μάιος 12, 2012 9:16 pm
"Μα γιατί δεν παίζω;"
Του έχει τσακίσει την ψυχολογία του Απόστολου Γιάννου ο Λάζλο Μπόλονι. Μία μέλι, μια κεντρί τον πάει τον "Αυστραλό" ο Ρουμάνος και ο 22χρονος φορ τα έχει χαμένα.
Η αλήθεια είναι πως ο Μπόλονι τον ανέδειξε τον Γιάννου φέτος, δίνοντάς του και φανέλα βασικού σε κάποια ματς, ενώ συνολικά τον έριξε στο γήπεδο σε 14 ματς φέτος. Και σε αρκετά από αυτά ο Γιάννου τα πήγε πολύ καλά, δικαιώνοντας τον προπονητή του ακόμα κι όταν αγωνίστηκε μακριά από τη φυσική του θέση, έξω από την περιοχή, σε ρόλο κρυφού φορ ή και ...οργανωτή. Το πάλεψε ο Γιάννου όσες φορές έπαιξε, έβαλε και δυο γκολάκια στο ματς με τον ΟΦΗ, έδειξε ότι μπορούσε να καθιερωθεί.

Τώρα τελευταία, όμως, έχασε την επαφή με την ενδεκάδα. Από το ματς της 29ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας έχει να πατήσει χορτάρι, αφού στα ματς των πλέι-οφ ο Μπόλονι δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τρία πρώτα, με ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) τον άφησε εκτός αποστολής.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί στην τούμπα άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως έχει δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσά τους.

Το μόνο που συνέβη πρόσφατα είναι ότι ο νεαρός φορ, προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται σε αυτά τα κρίσιμα ματς της χρονιάς, πλησίασε κάποια στιγμή τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και τον ρώτησε αν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του σχετικά με τους λόγους που δεν παίζει...

και μετά την απομάκρυνση Μπόλονι, το πουλέν του Μπόλονι δήλωνε

Πέρσι σε κάποια παιχνίδια ούτε εμείς ξέραμε πως να παίξουμε. Ο καθένας έκανε ότι μπορούσε. Φέτος πιστεύω θα το αλλάξουμε αυτό. Ο κ. Δώνης έχει το δικό του τρόπο παιχνιδιού και πιστεύω θα το περάσει στους παίκτες αυτό. Πέρσι είχαμε προβλήματα και ατομικά και σε θέματα τακτικής. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε όταν είχαμε τη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ας μην ανοίξουμε όμως μία καινούργια Μπολονιάδα. :D
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν φταίμε εμείς! Ο Μπόλονι φταίει που δεν εξελίχθηκε ο συνονόματος!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

απορω ποια ηταν τα λαμπρα ποδοσφαιρικα μυαλα , που το καλοκαιρι αποφασιζαν να κρατησουν τον συγκεκριμενο αντι για τον Σακη.
Αδυνατώ να θυμηθώ αλλον παικτη που να εχει παρει τοσες πολλες ευκαιριες (πρεπει να εχει παιξει πανω απο 40 ματς) και να μην εχει δειξει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Καλο ξε-πουλημα τον ιανουαριο και ας παρουμε οποιον αλλον στην θεση του...αποκλειεται να ειναι χειροτερος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”