23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Οαριστερός μπακ του ΠΑΟΚ,Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο «Μετρόπολις 95,5″ για τη νίκη της ομάδας του στη Λάρισα: «Παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε, είναι αλήθεια ότι μετά το 1-1 που ποήλθε από τυχαίο λάθος μάς πίεσε η Λάρισα,αλλά δεν έβαλε το δεύτερο γκολ εξαιτίας της καλής αμυντικής μας οργάνωσης.Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε μπροστά και σε μια αντεπίθεση ο Κλάους πέτυχε το γκολ και μάς χάρισε τους τρεις βαθμούς».
http://www.metrosport.gr/sakellariou-ka ... xechorista
[youtube]cSFzLfgKKLI[/youtube]
http://www.metrosport.gr/sakellariou-ka ... xechorista
[youtube]cSFzLfgKKLI[/youtube]
Ναι ρε μόνο ο παίκτης δεν φταίει...
Μια χαρά πληρώνεται, παίξει-δε παίξει καλά, νικήσουμε-χάσουμε...
Πρώτα φταίει αυτός που τον έφερε στην ομάδα και μετά ο προπονητής (που δεν έχουμε αν και συμπαθώ τον Χάβο) που πιστεύω ότι θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι άλλο (Γεωργίου)...
Τον Αθανασιάδη 3 ματς τον έβαλε αλλαγή, εεε, σε ένα το κάρφωσε!!!!!!!!!
Γιατι??? Γιατί γουστάρει που είναι Π.Α.Ο.Κ. και να παίζει με την φανέλα με τον δικέφαλο, όπως θα γουστάραμε και όλοι εμείς!!!!!!!!!!!!Τουλάχιστον εγώ από τον Σακελλαρίου θέλω όταν μπαίνει να σκυλιάζει!!!!Κάτι που δυστυχώς δεν το κάνει...
Μια χαρά πληρώνεται, παίξει-δε παίξει καλά, νικήσουμε-χάσουμε...
Πρώτα φταίει αυτός που τον έφερε στην ομάδα και μετά ο προπονητής (που δεν έχουμε αν και συμπαθώ τον Χάβο) που πιστεύω ότι θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι άλλο (Γεωργίου)...
Τον Αθανασιάδη 3 ματς τον έβαλε αλλαγή, εεε, σε ένα το κάρφωσε!!!!!!!!!
Γιατι??? Γιατί γουστάρει που είναι Π.Α.Ο.Κ. και να παίζει με την φανέλα με τον δικέφαλο, όπως θα γουστάραμε και όλοι εμείς!!!!!!!!!!!!Τουλάχιστον εγώ από τον Σακελλαρίου θέλω όταν μπαίνει να σκυλιάζει!!!!Κάτι που δυστυχώς δεν το κάνει...
Μπηκε απευθειας στα βαθια και σιγουρα οι πρώτες καλές ενέρηειες του και η άγνοια κινδύνου τον βοήθησαν.
Τώρα βγαίνει σιγά σιγά η πίεση που έχει και τώρα αντιλαμβάνεται το βάρος του να αγωνιζεται με τον ΠΑΟΚ!
Καιρό με τον καιρό βελτιώνεται.. Απλά θέλει στήριξη!
Τώρα βγαίνει σιγά σιγά η πίεση που έχει και τώρα αντιλαμβάνεται το βάρος του να αγωνιζεται με τον ΠΑΟΚ!
Καιρό με τον καιρό βελτιώνεται.. Απλά θέλει στήριξη!
kαι γω δεν κτλαβαινω το κλιμα πως αναστραφηκε εναντιον του αν και δεν τον ειδα με μπριζ ατρομητο και σιουρα ηταν αθλιος με λαρισσα....αλλα δεν μπορει πριν λιγο καιρο να μιλουσαμε για το θρασος του τις σεντρες του τις καλες εμφανισεις του και τωρα ξαφνικα να λεμε δεν κανει.....ισως εσκασε απο τα πολλα παιχνιδια...και επειδη δεν εχει την παιδεια- εμπειρια δεν μπορει να ανταπεξελθει χωρις φυσικη κατασταση....εγω στεκομαι στα καλα του παιχνιδια και περιμενω να ξεκουραστει για να επανελθει.......
από ότι είδα στις δηλώσεις σου και εσύ συμφωνείς (σε μεγάλο ποσοστό όπως λες) με τις δηλώσεις του Χαλκιά περί μη πρωταθλητισμού.
χμ
χμ
Από τον Βιέρι πάρε παράδειγμα όσον αφορά την βελτίωση του..
Κόψε τις πολλές επαφές με τους πρώην μαλλιάδες..
Κόψε τις πολλές επαφές με τους πρώην μαλλιάδες..

καλος ανασταλτικα σημερα, ο σολτανι δεν μας απειλησε
αν και τραυματιας ετρεχε με μισο ποδι, τσαμπουκας δεν του λειπει, βελτιωση σε συγκεκριμενους τομεις και θα παρει τα πανω του
αν και τραυματιας ετρεχε με μισο ποδι, τσαμπουκας δεν του λειπει, βελτιωση σε συγκεκριμενους τομεις και θα παρει τα πανω του
επιθετικα και με την μπαλα στα ποδια ειναι πολυ καλος ρε παιδια , εκτος και αν εγω βλεπω τοσο χαλια.
αμυντικα θελει πολυ δουλεια , νταξι αν εχει καναν σοβαρο αντιπαλο τον χανει.
αμυντικα θελει πολυ δουλεια , νταξι αν εχει καναν σοβαρο αντιπαλο τον χανει.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΑΛΙΑ FALEGKOS ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...
ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
σημερα σε κατι μπαλιες στον κενο χωρο εδειξε οτι εχει καλη επιταχυνση
αμυντικά μαλλον δεν ήταν κακος σημερα
αμυντικά μαλλον δεν ήταν κακος σημερα
πολυ καλος και παλι μετα απο σερι κακων εμαφανισεων...τα εχουμε πει εχει καποια ποιοτικα στοιχεια που δεν τα βρισκεις ευκολα και μιλαω για επιθετικα και με τη μπαλα στα ποδια φαινεται οτι το εχει θελει δουλεια πισω...χθες παντως δεν ειχε προβληματα με τον σολτανι...
Χτες,ηταν οντως καλος...Αμυντικα κυριως,επιθετικα ειναι σχετικα αξιοπιστος...