Χάντμπολ 2010-2011
Re: Χάντμπολ 2010-2011
Δεν μπορω να καταλαβω την διαθεση καποιων , τελευταιο μολις παιχνιδι , για μανουρες και νταηλικια .
Συγγνωμη αλλα στην Λαμια περυσι ουτε σεξ ειχαμε , ουτε βια , μονο καθαροαιμη μ@λ@κια , που μας στοιχησε και σε εμας και σε αυτα τα παιδια ενα επιπλεον τροπαιο και μας κοστισε μισο πρωταθλημα σχεδον τιμωρια της εδρας ...
Συμφωνω με τον Besush .
Συγγνωμη αλλα στην Λαμια περυσι ουτε σεξ ειχαμε , ουτε βια , μονο καθαροαιμη μ@λ@κια , που μας στοιχησε και σε εμας και σε αυτα τα παιδια ενα επιπλεον τροπαιο και μας κοστισε μισο πρωταθλημα σχεδον τιμωρια της εδρας ...
Συμφωνω με τον Besush .
''Ο Κώστας Σταματιάδης, που εκπροσώπησε στη σύσκεψη της Ενωση, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η ομάδα του δεν θα διστάσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αν συμβούν έκτροπα. ''
Άρχισαν τις προκλήσεις.Ούτε πλαστικό ποτηράκι μέσα. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα που θα κερδίσει εύκολα
Άρχισαν τις προκλήσεις.Ούτε πλαστικό ποτηράκι μέσα. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα που θα κερδίσει εύκολα
Δυστυχως ΟΛΟΙ ξερουμε πως αν χασουμε θα γινουν.... το ξερουμε ολοι οσοι πηγαμε Μικρα και οπου αλλου μπορουσαμε (απο χανθ μεχρι Βεροια)
Οσο για τα ατομα που θα ερθουν ισως για πρωτη φορα στο γηπεδο... να τους πουμε πως κανονικα ειναι το 10ευρω... τα παιδια εχουν αναγκη απο χρηματα... απληρωτοι τοσο καιρο και ομως πανε για πρωταθλημα
Οσο για τα ατομα που θα ερθουν ισως για πρωτη φορα στο γηπεδο... να τους πουμε πως κανονικα ειναι το 10ευρω... τα παιδια εχουν αναγκη απο χρηματα... απληρωτοι τοσο καιρο και ομως πανε για πρωταθλημα
Δεν ξερω το "αν χασουμε θα γινουν"
Ξερω μονο το "αν γινουν τελειωνει η ομαδα Χαντμπολ...για παντα"!!
Και αν γινει αυτο μαγκες μου...σορρυ αλλα εγω ειμαι με τον αρντεμη!
Οποτε, ξαναρωταω καταρχην τους λατρεις των ελληνικης κοπης (=φλωρικων) ψευτο-επεισοδιων:
-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" (=ΠΕΤΑΩ ΚΕΡΜΑΤΑ Η ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 100 ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ);
-ΓΙΑΤΙ "ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ"; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ; ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ;
- ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ;
ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ, Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ.
Φυσικα δεν περιμενω να γινει κατι τετοιο οπως δεν περιμενω να υπαρχει πρυτανευση λογικης ουτε καποιου ειδους περιφρουρησης μιας που δεν βαζεις λυκους να φυλανε λυκους.
Αλλωστε η μεριδα του κοσμου με αλλη νοοτροπια θα δει απο την τηλεοραση το ματς ακριβως επειδη τετοιου ειδους φαινομενα την εκαναν να σκεφτεται ετσι.
Για οσους ειναι μεσα ευχομαι να ειναι τετοια η εξελιξη του ματς που μια πανηγυρικη νικη να βγαλει απο τα αρρωστημενα μυαλα τους καθε σκεψη για ψευτο-επεισοδια.
Ξερω μονο το "αν γινουν τελειωνει η ομαδα Χαντμπολ...για παντα"!!
Και αν γινει αυτο μαγκες μου...σορρυ αλλα εγω ειμαι με τον αρντεμη!
Οποτε, ξαναρωταω καταρχην τους λατρεις των ελληνικης κοπης (=φλωρικων) ψευτο-επεισοδιων:
-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" (=ΠΕΤΑΩ ΚΕΡΜΑΤΑ Η ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 100 ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ);
-ΓΙΑΤΙ "ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ"; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ; ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ;
- ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ;
ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ, Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ.
Φυσικα δεν περιμενω να γινει κατι τετοιο οπως δεν περιμενω να υπαρχει πρυτανευση λογικης ουτε καποιου ειδους περιφρουρησης μιας που δεν βαζεις λυκους να φυλανε λυκους.
Αλλωστε η μεριδα του κοσμου με αλλη νοοτροπια θα δει απο την τηλεοραση το ματς ακριβως επειδη τετοιου ειδους φαινομενα την εκαναν να σκεφτεται ετσι.
Για οσους ειναι μεσα ευχομαι να ειναι τετοια η εξελιξη του ματς που μια πανηγυρικη νικη να βγαλει απο τα αρρωστημενα μυαλα τους καθε σκεψη για ψευτο-επεισοδια.
Αδερφε αυτα μην τα λες σε μενα..ΠΑΝΤΑ ημουν κατα της βιας σε παιχτες (ως παιχτης και γω..) δυστυχως μερικοι δεν νιωθουν και κανουν οτι θελουν...αλλα μην λεμε μαλακιες μεταξυ μας ... αληθεια ειναι πως ολο και κατι θα φυγει αν χασουμε..τι να πω ψεματα..
Οσοι θα ναι σπιτι θα ναι γιατι δεν εχουν λεφτα για 10ευρο για το 3ο πρωταθλημα αλλα για την μπαλα εχουν, για το μπασκετ που θα παιζουμε με τον αρη θα εχουν.... κυριως(ΟΧΙ ΟΛΟΙ) για αυτο το λογο θα ειναι σπιτι τους !
Οσοι θα ναι σπιτι θα ναι γιατι δεν εχουν λεφτα για 10ευρο για το 3ο πρωταθλημα αλλα για την μπαλα εχουν, για το μπασκετ που θα παιζουμε με τον αρη θα εχουν.... κυριως(ΟΧΙ ΟΛΟΙ) για αυτο το λογο θα ειναι σπιτι τους !
Τελευταία ευκαιρία να καταστρέψουμε τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη των play-off.
Ελπίζω να καταφέρει η ΑΕΚ να φέρει αρκετή αστυνομία και ΜΑΤ. Το μενού θα έχει δακρυγόνα, διακοπή του αγώνα και πρωτάθλημα άνευ αγώνος στην ΑΕΚ. Γιατί όλα αυτά;
Γιατί έτσι μας αρέσει
Ελπίζω να καταφέρει η ΑΕΚ να φέρει αρκετή αστυνομία και ΜΑΤ. Το μενού θα έχει δακρυγόνα, διακοπή του αγώνα και πρωτάθλημα άνευ αγώνος στην ΑΕΚ. Γιατί όλα αυτά;
Γιατί έτσι μας αρέσει
Tι να πω, οτι δε συμφωνώ μαζί σου....
Αν είναι εφικτό ας πάνε ΠΑΟΚΙΑ 'χαντμπολικοί' και μόνο....
Αν είναι εφικτό ας πάνε ΠΑΟΚΙΑ 'χαντμπολικοί' και μόνο....
χαντμπολικα παοκια χαχαχαα
καλο !
υ.γ. θα εχει πολυυυυυ κοσμο τοτε.............3-4 αντε 5, καπου εκει
καλο !
υ.γ. θα εχει πολυυυυυ κοσμο τοτε.............3-4 αντε 5, καπου εκει
Φίλε μου ας είναι και 4 και 5(που είναι παραπάνω να είσαι σίγουρος), καλύτερα αυτοί παρά κάποιοι άλλοι..
Αν πέσουμε και σε αυτή τη φάκα, θα είμαστε το λιγότερο μ@λ@κες...
Αν πέσουμε και σε αυτή τη φάκα, θα είμαστε το λιγότερο μ@λ@κες...
-Θα μπορούσατε να αλλάξετε στρατόπεδα έστω και για μία ημέρα;
Ναουμίδης: «Δεν νομίζω να το έκανα. Πάνω από όλα είμαι ΠΑΟΚτσής. Με αυτή την ιδέα μεγάλωσα και με αυτή θέλω να πεθάνω».
Βακάλης: «Αν συμφωνούσε και ο Ευριπίδης για κάτι τέτοιο, τότε ίσως ναι...».
Τα παιδια της ομαδαρας αυτης ειναι ολοι ΠΑΟΚια.... οποτε πρεπει να τους βοηθησουμε οικονομικα...οσοι λιγοτεροι τσαμπα...30ευρω για ενα χρονο... (για μερικους 10....)
Ναουμίδης: «Δεν νομίζω να το έκανα. Πάνω από όλα είμαι ΠΑΟΚτσής. Με αυτή την ιδέα μεγάλωσα και με αυτή θέλω να πεθάνω».
Βακάλης: «Αν συμφωνούσε και ο Ευριπίδης για κάτι τέτοιο, τότε ίσως ναι...».
Τα παιδια της ομαδαρας αυτης ειναι ολοι ΠΑΟΚια.... οποτε πρεπει να τους βοηθησουμε οικονομικα...οσοι λιγοτεροι τσαμπα...30ευρω για ενα χρονο... (για μερικους 10....)
Μια χαρα κοσμο θα εχει.... εδω τη Τεταρτη ειχε αρκετο.... λιγο η ωρα μας γαμα αλλα οκ...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Καλά μυαλά και πονηριά. αυτό θέλει.
το χανούμι το έχουμε.
κύριε μπιτσαξή πότε θα τιμωρείσετε αυτή την επαίσχυντη ομάδα που οι χούλιγκανς της κουβαλάνε 30 μολότωφ σε αγώνα χάντμπολ? τι άλλο πρέπει να έχουν μαζί τους για να κάνετε κάτι? αμυντικές χειροβομβίδες?
το χανούμι το έχουμε.
κύριε μπιτσαξή πότε θα τιμωρείσετε αυτή την επαίσχυντη ομάδα που οι χούλιγκανς της κουβαλάνε 30 μολότωφ σε αγώνα χάντμπολ? τι άλλο πρέπει να έχουν μαζί τους για να κάνετε κάτι? αμυντικές χειροβομβίδες?
Χαιρομαι για το πρωτο σκελος...παρολ'αυτα δεν αλλαζει κατι σ'οσα ειπα...πιθανα σοβαρα εκτρωπα θα ειναι το τελος αυτης της ομαδας, οτι κι αν λεν καποιοι παιχτες. Αλλωστε πιστευεις σε κατι οσο σε πιστευει κι αυτο. Αν σε ξενερωσει αλλαζεις ιδεες!novitok έγραψε:Αδερφε αυτα μην τα λες σε μενα..ΠΑΝΤΑ ημουν κατα της βιας σε παιχτες (ως παιχτης και γω..) δυστυχως μερικοι δεν νιωθουν και κανουν οτι θελουν...αλλα μην λεμε μαλακιες μεταξυ μας ... αληθεια ειναι πως ολο και κατι θα φυγει αν χασουμε..τι να πω ψεματα..
Οσο για το δευτερο και τη βεβαιοτητα σου οτι ο μονος λογος που πολυς κοσμος απομακρυνεται απο το γηπεδο (οποιουδηποτε αθληματος) για οικονομικους λογους και οχι (και) λογω βιας η αλλων λογων, μπορω να αναφερθω μονο προσωπικα.
Επελεξα λοιπον , οπως εκανα και τα 2 τελευταια χρονια να μην ειμαι παρων στην τελευταια αγωνιστικη των πλευ-οφ και στα πανηγυρια. Κι αυτο παροτι πηγαινω σε 5-6 ματς χαντμπολ τουλαχιστον καθε χρονια αν και ζω 300+ χλμ απο θεσ/νικη. Απο την Τιβι το τελευταιο ματς...Και αυτο παρολο που θα μπορουσα ανετα να το συνδιασω με την Κυριακατικη εκδρομη για τη μπαλα που ετσι κι αλλιως θα γινει ("σπιτια υπαρχουν", που θα λεγε κι ο Γιωργακης).
Αντ'αυτου προτιμησα να ξοδεψω ενα πολυ μεγαλυτερο ποσο απο τα 10 ευρω για να ανεβω μονο και μονο για τον πρωτο αγωνα την προηγουμενη βδομαδα επειδη ηξερα οτι α)δεν θα εχει κοσμο β) δεν θα χει πολλους πανηγυρτζηδες
Αντιθετως δεν θεωρω απαραιτητη την παρουσια μου μεθαυριο επειδη ξερω οτι θα εχει κοσμο αρα στηριξη και επειδη φοβαμαι μην ξενερωσω μ'αυτα που θα δω αν στραβωσει κατι.
Αρα μην περνεις ορκο οτι ολοι εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης.
Δεν υπαρχουν "χαντμπολικα παοκια"...μονο ΠΑΟΚτσηδες που νιωθουν και δεν ξεχωριζουν τα παιδια της ιδιας μανας.