ο σαντος δε δοκιμασε καμια γιαυτο...gika έγραψε:Όντας ο πρώτος που την είχα πέσει στον Νάγκμπε για το σπορτόνιο, μπορώ να πω ότι είμαι έξυπνος, διορατικός, ανοιχτόμυαλος, φοβερός, τιτανοτεράστιος και πάνω από όλα μετριοφρονος....
![]()
![]()
![]()
Κάτι πιο σχετικό... Πώς γίνεται το κάθε αθλητικό σάιτ να δίνει και άλλη εντεκάδα???![]()
ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Re: ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 24/01, 19:00 ΝΕΤ
Αρα δεν υπάρχουν έγκυρα ρεπορτάζ πέρα από προβλέψεις....
Πέρα από την πλάκα αυτό δεν είναι μειονέκτημά για μας?? Πως θα ξέρουν οι παίκτες που και πως θα στηθούν αν δεν το έχουν δουλέψει??
Πέρα από την πλάκα αυτό δεν είναι μειονέκτημά για μας?? Πως θα ξέρουν οι παίκτες που και πως θα στηθούν αν δεν το έχουν δουλέψει??
-
Θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό,
τα αίματα ποτάμια στα @ρχίδια μου εγώ!
Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό,
στα @ρχίδια μου να γράφω τον ολυμπιακό...
Ολυμπι, ολυμπί, ολυμπιακέ,
ομάδα ομαδάρα σας,
γ@μώ τον Πειραιά σας,
και το μ@υνί της μάνας σας!!
τα αίματα ποτάμια στα @ρχίδια μου εγώ!
Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό,
στα @ρχίδια μου να γράφω τον ολυμπιακό...
Ολυμπι, ολυμπί, ολυμπιακέ,
ομάδα ομαδάρα σας,
γ@μώ τον Πειραιά σας,
και το μ@υνί της μάνας σας!!
+1... Ούτε ο γάλλος, ούτε ο πορτο-γάλλος..dimitris1988 έγραψε:παντως αριστερα θελει κουτσια...ο γαλλος δεν ειναι ετοιμος
-
δεν μπορει καποιος να σπασει τα ποδια του γαμ.... του τοροσιδη?στο λαιμο, μου καθεται ο σκατογαυρος
- sidpanos
δεν είμαστε εμείς αδερφές σαν τους κάτω να ζητάμε κίτρινες και τραυματισμούς στους αντιπάλους....
όλα το χόρτο 90'...ποδοσφαιρικος πόλεμος...
όλα το χόρτο 90'...ποδοσφαιρικος πόλεμος...
Εκπληκτικο βιντεακι.......Ελπιζω και αυριο να ειμαστε μετα το ματς σε αυτο το mood(oh,yeahhhh).......

- paok kerkyra
γαυροι μο@νια γαυροι μο@νια γ@μω τον βρωμοπειραια και την 7 και την 8 γ@μω τον ολυμπιλαγοοοοο
Αντε γ@μήστε τους αύριο δεν μπόρω να περιμένω θελω γκολ και ξύλο στον πουστ@ρά τον θρύνο
Αντε γ@μήστε τους αύριο δεν μπόρω να περιμένω θελω γκολ και ξύλο στον πουστ@ρά τον θρύνο
- Caballo Viejo
Το αυριανό ματς θα δείξει πολλά για τις νέες ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διότι και να περάσουμε αύριο με Χ ή 2 μπορούν να μας στήσουν αργότερα. Ιδίως στα πλει - οφ, αυτό το απίστευτο εφεύρημα που ακυρώνει την αγωνιστική προσπάθεια όλης της χρονιάς.
Αύριο θα δούμε...
Αύριο θα δούμε...
-
τι σχημα θα δουμε ομως...? οτι να ναι γραφεται...δεν πειραζει...κιντερ εκπληξη... 

Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο αλλα ο Βλανταν Φραντζας Ιβιτς ειναι μεγαλη απωλεια αν δεν ειναι ετοιμος και δεν παιξει στο 100%........Ειναι σε hot κατασταση..... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis44 την Σάβ 23 Ιαν 2010, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
oohh paokara lyse twra to agrotikooooo,na katevyume me ton ilektriko,na gamisume ton olimpiako