80. Cristiano Moraes Oliveira
- paok4kyriakos
- ΑποστόληςΑ
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Τελικά δεν έπαιξε το 20λεπτο που πίστευα, αλλά μόνο ένα τρίλεπτο! Δεν πειράζει!
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Την επιθυμία να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο Μοράις.
«Το πρώτο και βασικό που θέλω είναι να φτάσω στο απόλυτο της φυσικής κατάστασης που πρέπει να έχω και όνειρό μου είναι μία μέρα να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να ζήσω μαζί με τους φιλάθλους τη γιορτή που θα στήσουν» δήλωσε ο Κριστιάνο στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ΠΑΟΚ Magazine» και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία του με το «δικέφαλο»:
«Ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα, μία ομάδα με υψηλό επίπεδο. Ηξερα ότι παίζουν καλοί παίκτες στην ομάδα, όπως ο Λίνο, τον οποίο γνώριζα από την Πορτογαλία. Ερχόμενος στην ομάδα διαπίστωσα ότι ο ΠΑΟΚ παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και μπορεί να δημιουργεί πολλές ωραίες φάσεις».
Μιλώντας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Στη Βραζιλία είχα μάθει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, όπως αυτή της Τούμπας. Λατρεύω να παίζω μπροστά σε τέτοιο κόσμο κι αυτό που θέλω είναι να είμαι στην κατάσταση που χρειάζεται για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Υ.Γ
γολντει
ένας ο Νάγμπε και ένας εγώ.
«Το πρώτο και βασικό που θέλω είναι να φτάσω στο απόλυτο της φυσικής κατάστασης που πρέπει να έχω και όνειρό μου είναι μία μέρα να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να ζήσω μαζί με τους φιλάθλους τη γιορτή που θα στήσουν» δήλωσε ο Κριστιάνο στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ΠΑΟΚ Magazine» και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία του με το «δικέφαλο»:
«Ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα, μία ομάδα με υψηλό επίπεδο. Ηξερα ότι παίζουν καλοί παίκτες στην ομάδα, όπως ο Λίνο, τον οποίο γνώριζα από την Πορτογαλία. Ερχόμενος στην ομάδα διαπίστωσα ότι ο ΠΑΟΚ παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και μπορεί να δημιουργεί πολλές ωραίες φάσεις».
Μιλώντας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Στη Βραζιλία είχα μάθει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, όπως αυτή της Τούμπας. Λατρεύω να παίζω μπροστά σε τέτοιο κόσμο κι αυτό που θέλω είναι να είμαι στην κατάσταση που χρειάζεται για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Υ.Γ
γολντει
ένας ο Νάγμπε και ένας εγώ.
Ρε Γκας που κολλάει η συνέντευξη του Κριστιάνο με τον Βιέρι??
Λα λα λα λα λα ,δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!!

Λα λα λα λα λα ,δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!!
- PABLO GARCIA1
φιλαράκι..εσύ ο καινούργιος...stay on topic :ugeek:
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ρε Γκας που κολλάει η συνέντευξη του Κριστιάνο με τον Βιέρι??
Λα λα λα λα λα ,δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!!![]()
![]()
![]()
Μετακινήθηκες
ανεβασμενος ηταν σημερα σε σχεση με τις πρωτες εμφανισεις του
εγω ειδα καποια θετικα στοιχεια σημερα και μακαρι να εχει περιθωρια βελτιωσης
εγω ειδα καποια θετικα στοιχεια σημερα και μακαρι να εχει περιθωρια βελτιωσης
- mesimvrinos
ο ΚΡιστιανο φαινετε οτι εχει πολυ τεχνικη αλλα απο οτι καταλαβα πρωτη φορα παιζει οργανομενο ποδοσφαιρο
εκει στο χωριο την πακος μαλλον τους πετουσαν στο γηπεδο και τους λεγαν παιξτε.....
με τον Σαντος προπονητη θα μαθει και αυτος τακτικη οπως μαθαινει και ο κουτσια
σε κανα 3 μηνες πιστευω θα ειναι ετοιμος ......μην γελατε τοσο θελει.......
εκει στο χωριο την πακος μαλλον τους πετουσαν στο γηπεδο και τους λεγαν παιξτε.....
με τον Σαντος προπονητη θα μαθει και αυτος τακτικη οπως μαθαινει και ο κουτσια
σε κανα 3 μηνες πιστευω θα ειναι ετοιμος ......μην γελατε τοσο θελει.......
Θέμα χρόνου η προσαρμογή του.
Μακάρι να γίνει το χρονικό σημείο που πρέπει και αυτός.
Μακάρι να γίνει το χρονικό σημείο που πρέπει και αυτός.
Το οτι το κατεχει το τοπι φαινεται. Δεν "κατεχει" ομως την αμυνα. Τον εβλεπα στο γηπεδο αντι να μαρκαρει τον παικτη που ειχε την μπαλα προσπαθουσε να του κανει προσποιηση μπας και την χασει.?
Ειλικρινα δεν καταλαβα..Θα του τα εξηγησει ο Δασκαλος συντομα..
ΥΓ. Πρωτο τακλιν τον ειδα να κανει χθες...
ΥΓ. Πρωτο τακλιν τον ειδα να κανει χθες...
Τα ίδια λόγια, χρησιμοποιήθηκαν και για τον Κουτσια. Ο Σαντος ξέρει γιατί τον πήραμε. Δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε. Κάθε φορά αυτό λέει ο προπονητής της ομάδος.
Έχουμε σαν ΛΑΟΣ ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Να τελειώνουμε παίκτες χωρίς να τους δώσουμε καν την προσαρμογή που δικαιούνται να έχουν. Λυπηρό, αλλά πραγματικό
Έχουμε σαν ΛΑΟΣ ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Να τελειώνουμε παίκτες χωρίς να τους δώσουμε καν την προσαρμογή που δικαιούνται να έχουν. Λυπηρό, αλλά πραγματικό
Το να πεις δεν κανει πρεπει να εχεις σαφη εικονα. Και αυτη προκυπτει απο συνεχη παιχνιδια (τουλαχιστον 6-7).Εγω ειπα για την αμυνα που παιζει με οσα ΛΙΓΑ ειδα μεχρι τωρα..Φυσικα ο Π.Α.Ο.Κ δεν τον απεκτησε για την αμυνα του αλλα για αλλα πραγματα αλλα η αμυνα εινα ικατι που δουλευει ο Σαντος για ολους..Ειπα , θα διορθωθει συντομα..Οποιος νομιζει οτι δεν κατεχει την μπαλα μαλλον βιαζεται..