Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:
Μπροστά έχεις 3...Μούσλι, Φιλομένο και Παπάζογλου...και ο 3ος σου έχει να παίξει μπάλλα κάτι μήνες και θέλει και ειδική μεταχείριση γιατί είχε και τραυματισμό...είναι εμφανώς ανέτοιμος να στηριχτείς πάνω του.
Βιειρίνια και Κούτσια δεν είναι φορ....και ακόμη και αν τον μικρό τον θες φορ τα 600-800 που έδωσες δεν θα στα ξεπληρώσει τουλάχιστο φέτος.
μα για επίθεση μίλησες προηγούμενος.

ο βιερινηα και ο κουτσιανικούλης στην επίθεση παίζουν. εκτος αν τους βγάλουμε και αυτούς κεντρώους η αμυντικά half. πριν από λίγο παραπονέθηκες ότι ο βιερινηα παίζει δεύτερος for.

αν μιλάς για centerfor μονο τότε ποσα παραπάνω από 1 εκ euro περίμενες να δώσουμε
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για τον αραμπατζή σου είπε ο santos ότι πίστευε ότι θα του βγει ο contreras στα δεξιά, έτσι ώστε να απελευθερώνεται ο lino στα αριστερά. δε του βγήκε. λεφτά δεν υπήρχαν όπως κατάλαβες από το θέμα του μουν

οποτε θα είχες σνάουτσνερ contreras. οποτε ο αραμπατζής στη θεωρεία είναι 3ι επιλογή στο δεξί back. e αν δε μπορεί και τρίτη επιλογή που θα παίξει 3 παιχνίδια το χρόνο τότε εντάξει την να πούμε κάναμε λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 14 Σεπ 2009, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Petm άστο καλύτερα...τα πράγματα τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά....βρήκες να μου πεις ότι δεν ήταν scout του Κοντρέρας γιατί ήταν συμπαίκτες...
άστο καλύτερα..ο καθένας με τη γνώμη του.
DAAT ήξερα τι θα γίνει....σ' αυτό το forum δυστυχώς συζητήσεις δεν μπορούν να γίνουν.....

Προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας για μέλη του site!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

εγώ ξέρω ότι έχουμε μονίμως τραυματίες....Κάτι πρέπει να γίνει...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:Petm άστο καλύτερα...τα πράγματα τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά....βρήκες να μου πεις ότι δεν ήταν scout του Κοντρέρας γιατί ήταν συμπαίκτες...
άστο καλύτερα..ο καθένας με τη γνώμη του.
.

δεν υπάρχει κάτι να αφήσω . ο καθένας έχει τι άποψη του .

εσύ λες ότι του contreras ήταν scouting του βρuζα,

εγώ λέω ότι ο βρuζας ήξερε το πρώην συμπαίκτη του πολύ καλύτερα από οποιοδήπτε πρoιόv πιθανού scouting.

ο καθένας διαβάζει και διαμορφώνει την άποψη του σε αυτά που ακούγονται δημοσια γύρw από το ΠΑΟΚ
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

ΠΩ ΠΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??? ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ???? ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ??? ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

άμα δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με τη λέξη scout τι να συζητήσουμε....
εννοώ ότι ο Βρύζας είχε και άλλους μπακ συμπαίκτες στην καριέρα του στην Ευρώπη αλλά έκρινε(ανίχνευσε με την πλατιά έννοια του όρου) ότι ο συγκεκριμένος ταιριάζει και τον πήρε...άμα θές να κολλήσεις στη λέξη scout και στο ότι δεν ταιριάζει στην περίσταση να το αλλάξω να τελειώνουμε.....
Και όχι μερικοί....υπάρχουν και ονόματα γι' αυτόν που το έκανε.....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εντάξει εσύ το εννοείς πιο γενικά. αυτό ok αν συνεχίσουμε τις αποτυχίες τότε θα βγούμε και θα πούμε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός η κάτι άλλο τέλος πάντων φέτος απέτυχε.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ευχαριστώ το site που μου έδωσε βήμα μέσα από ένα forum.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Yianko ξέρει αυτός.
Τον gash ξέρει και αυτός

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα αδέρφια που είπαμε μία η παραπάνω κουβέντες και χαλαστήκαμε. (Συγνώμη)

Δεν θέλω άλλο να βλέπω αυτήν την κατάσταση.

Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την μιζέρια.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ δεν είμαι Moon, δεν είμαι Κουτσιανικούλης...Είμαι Δικέφαλος, είμαι ΠΑΟΚ.

ΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Ζαγοράκη, κράτα, υπομονή... Ο ΠΑΟΚ αξίζει και το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν το κατάλαβα το μήνυμά σου Realcon ή κάνω ότι δεν το κατάλαβα !!

Η ομάδα σε έχει ανάγκη όπως όλους μας. Και το περιβάλλον συζητήσεων εδώ στο paokmania.

Πολλή αρνητική ενέργεια και η ατυχία συνεχίζεται. Είναι προφανές πλέον σε όλους.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Καλύτεροι σε όλα από τον αντίπαλο αλλά όχι αρχετά καλύτεροι. Τρίτο ηλίθιο γκολ εναντίον μας. Σχεδόν καμία ευκαιρία από τον αντίπαλο.

Καλές ευκαιρίες από εμάς αλλά όλες μα όλες "τζούφιες". Όπως με Χέρενφεεν. Χωρίς ενέργεια. Χωρίς θετική ενέργεια να το πω καλύτερα.

Μιζέρια και γκρίνια από όλους. Είτε βλέποντας το ματς στην TV είτε από κοντά.

Το ξέραμε κάποιοι ότι ο δρόμος που διάλεξε ο ηγέτης Θεόδωρος Ζαγοράκης θα ήταν δύσκολος. Θα έβγαζε κάποιες στιγμές και τον αυτοκαταστροφικό ευατό μας. Είπαμε από την αρχή. Διάλεξε για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής τον δύσκολο δρόμο. Τον δρόμο του νοικοκυριού, της προσπάθειας ...

Είναι προφανές ότι η ομάδα έχει δουλειά ακόμα για να φτάσει στις δυνατότητές της. Και η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου. Μα καθόλου. Πρέπει όλοι να το σκεφτούμε καλά. Σύντομα να αλλάξουμε ...

Έρχεται ματς δύσκολο το οποίο είναι κομβικό στην κατάστασή μας. Για εμένα είναι απλό. Αν μέσα στην εβδομάδα φροντίσουμε να στηρίξουμε την ομάδα και όχι την γκρίνια θα κερδίσουμε εύκολα !!! Ότι και αν κάνει ο Σάντος !!!

Και κάτι να γίνει με την διαιτησία !!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Κορυφαιος παικτης μας στο ματς ο Βιερινια..(μεχρι που μπηκε ο Κουτσι,μετα χαθηκε)
Μεχρι το 1-1 μου αρεσε η αντιμετωπιση του ματς...μετα την ισοφαριση ομως ελαχιστα πραματα θετικα..
ο Ιβιτς δεν ηταν κακος στο διαστημα που και οι υπολοιποι δεν ηταν κακοι..
μοιραιο το λαθος του Τσιριλο και δε το περιμενα απο αυτον λογω εμπειριας,θα συζητουσαμε αλλα τωρα αν δεν το ειχε κανει..αλλα ετσι ειναι η μπαλα.
ο Αραμπατζης ακομη να βρει τα πατηματα του,οποτε βλεπω Μουν συντομα.
ο Σορλεν υποθετω δεν ηταν απολυτα ετοιμος για αυτο δεν τον εβαλε ο Σαντος.
πικρα αλλα δεν αλλαζει...μη χαλιεστε ψυχολογικα.μπαλα ειναι.
οσοι θελουν ας συνεχισουν τη μιζερια...εχει δικιο ο realcon σε αυτα που γραφει...

PS Ξερω δε θα αλλαξει κατι αλλα οσο μπορειτε οσοι δεν γουσταρετε το ενα ή το αλλο,να ειστε λιγο πιο κομψοι στους χαρακτηρισμους και να λετε μονο επιχειρηματα στις κριτικες...
τα σχολια στυλ "δε μπορω αλλο ιβιτς" "για τον Βιτολο παλι η ατυχια εφταιγε?" δεν κανουν την αποψη σας πιο δυνατη...
Δε ξερω τι στο διαολο σας επιασε φετος και βγαινει τοση αρνητικοτητα και γινοσαστε τοσο επικριτικοι και με το παραμικρο γκρινιαζετε...
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν κάθησα καν να διαβάσω τα σχόλια των φίλων συνοπαδών... Απλά γιατί ξέρω τι ακριβώς θα διαβάσω... Ποιός θα γράψει... Και τι ακριβώς θα γράψει... Είναι κουραστικό... Κάποιοι κλασσικοί μ@λ@κες πανηγυρτζήδες Έλληνες που είναι οι πρώτοι που κελαηδάνε στις νίκες, στις ήττες στάζουν χολή για τους πάντες και κατα προτίμηση για ορισμένους αντιπαθητικούς (για'αυτούς παίκτες), με τη μερίδα του λέοντος να παίρνουν πάντα οι Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σαβίνι(νέα προσθήκη στη μουρμούρα) ενώ θα θάψουν ανελειπώς και τον προπονητή, φταίει δεν φταίει, αφού γι'αυτούς ο Σάντος φταίει και μόνο επειδή υπάρχει ή αναπνέει και τέλος για επιδόρπιο το μενού θα έχει σίγουρα και ολίγον απο Γκαγκάτση... Οι ίδιοι θα γράψουν πρώτοι διθυράμβους στο topic του ΠΑΟΚ-οσφπ αν κερδίσουμε την επόμενη Κυριακή...
Στον αντίποδα, κάποιοι κόλακες θα αβαντάρουν τον μάγο Σάντος που ποτέ δεν έχει μερίδιο ευθύνης για τίποτα, μπορεί να φταίει η μπάλα, το χορτάρι, ο διαιτητής, ο αέρας, οι παίκτες, η τύχη, αλλά ποτέ αυτός, όπως και ποτέ δεν φταίνε και οι παίκτες πουλέν της κερκίδας όπως Βιερίνια, Λίνο, Κούτσια, κτλπ...
Και οι μεν και οι δε είναι εξίσου γραφικοί...
Και δεν μιλάω αποκλειστικά για το χθεσινό ματς... Άλλωστε δεν έχει σημασία, αφού με όποιον και να παίζαμε, εφόσον δεν κερδίζαμε τα ίδια θα έγραφαν όλοι τους...

Όσο για χθές... Ο ΠΑΟΚ ήταν καλούτσικος ώς το 60' περίπου... Ήταν ο κλασσικός περσινός ΠΑΟΚ της κανονικής σεζόν του οποίου τις νίκες πανηγυρίζαμε όλοι μαζί πέρισυ... Ένας ΠΑΟΚ που (σίγουρα) δεν θαμπώνει με την απόδοσή του, αλλά είναι σχεδόν πάντα έστω και λίγο καλύτερος απο τον αντίπαλό του, κάνει 4-5 ευκαιρίες με στόχο να βάλει ένα γκόλ και να μην φάει πίσω... Κλασσική επιτυχημένη συνταγή (σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι, αλλά επιτυχημένη είναι σίγουρα)... Ότι άλλο και αν συμβεί θα είναι έκπληξη... Έτσι και χθές, ήταν εμφανώς καλύτερος απο την Τρίπολη, έκανε μερικές φάσεις, σκόραρε, μπορούσε να ίσως να πετύχει άλλο ένα γκόλ ώστε να καθαρίσει το μάτς (και αυτοί που κράζουν να θριαμβολογούσαν) αλλά κάπου εκεί ήρθε το απίστευτο λάθος του Τσιρίλο (ευθύνη ίσως έχει και ο Χαλκιάς εφόσον βέβαια δεν του φώναξε να διώξει μακριά την μπάλα) που χάρισε μισό γκόλ στον Τσέζαρεκ... Απο εκεί και πέρα τα 60' πρώτα καλά αγωνιστικά λεπτά πήγαν περίπατο, το μάτς ξεκίνησε απο την αρχή, αλλά ήταν εμφανές ότι η ομάδα δεν είχε δυνάμεις (οι μόνοι φρέσκοι παίκτες μας είναι αυτοί που δεν έκαναν προετοιμασία, οι Βιερίνια και Βιτόλο) ώστε να αντιδράσει και να ξαναεπιτεθεί... Οι κινήσεις απο τον πάγκο μας, μου φάνηκαν λογικές (έξω Κονσεϊσάο-Ίβιτς, μέσα Φιλομένο-Κουτσιανικούλης), δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Σάντος στην προκείμενη περίπτωση για το χθεσινό κοουτσάρισμα. Η ομάδα που παρέταξε, μέχρι το 60' ήταν εμφανώς καλύτερη απο τον αντίπαλο, έκανε ευκαιρίες, σκόραρε και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά εκτός απο μία φάση στο 45' και αφού είχαμε χάσει 2-3 κολλητές ευκαιρίες και πήγε να εφαρμοστεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου... Και στο β' ημίχρονο μπάκαμε φορτσάτοι μέχρι να χαρίσει το γκόλ ο σέξυ Μπρούνο, ενώ είπαμε, τον ΠΑΟΚ μετά το 60'-70' ξεχάστε τον, τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες (στην καλή περίπτωαη)... Επομένως ξεχάστε την κριτική στον Σάντος για χθές, αφού νορμάλ ομάδα κατέβασε (για τα δεδομένα του), νορμάλ αλλαγές έκανε, απο τους παίκτες ζητούσε να βγούν μπροστά (ειδικά τους Κονσεισάο-Βιερίνια τους φώναζε διαρκώς και ακουγόταν μέχρι και στην tv)...

Τι διαφορετικό υπάρχει σε σχέση με την περσινή σεζόν...?? Ένα πράγμα μόνο... Η αστεία (έστω και για αυτή την χρονική περίοδο) φυσική κατάσταση της ομάδας, η οποία κλατάρει σε κάθε μάτς φέτος το αργότερο στο 70'... Μπορεί και να κλατάρει νωρίτερα, στο 60', αλλά να αντέξει περισσότερο απο το 65'-70' αποκλείεται... Απο εκεί και μετά οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα, ενώ μερικοί πιο σκληροί αντέχουν και μένουν όρθιοι, αλλά δεν μπορούν να τρέξουν... Και δεν είναι δικαιολογία για τους 72 τραυματισμούς και για τις λιποθυμίες μετά το 60' κάθε αγώνα το ότι άρχισε νωρίς η προετοιμασία... Ελπίζω αυτό να συμβαίνει βάση σχεδιασμού (αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος) και κυρίως πως σύντομα αυτό θα αλλάξει...

Υ.Γ. Γρηγοριάδης... Ένας απο τους πιο ΑΣΤΕΙΟΥΣ "δημοσιογράφους" που έχουν εμφανιστεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη...
Υ.Γ.2. Όταν ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς, ο Θόδωρος μίλησε για 3 θλάσεις... Λάθος... Καλύτερα να έλεγε ότι αυτά είναι εσωτερικά θέματα και λύνονται εκ των έσω για το καλό της ομάδας και όχι να προβεί σε αυτή την περίεργη διαίρεση με το αμφίβολο αποτέλεσμα...
Υ.Γ.3. Ο οσφπ έκανε εργομετρικά τεστ στη διακοπή και τα αποτελέσματα ήταν για κλάμματα... Ελπίζω τα δικά μας -όταν γίνουν- να είναι διαφορετικά...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

η αλήθεια είναι

ότι στα 3 χρόνια παρουσίας του Αστέρα Τριπόλεως στην σούπρα

...έχει καλύτερη Προϊστορία στα ματσάκια με εμάς

τουτέστιν καλύτερο παρελθόν...παρόν και μέλλον

οπότε...καταλαβαίνει κανείς...την μετριότητα του συνονθυλεύματος που φοράει την τιμημένη φανέλλα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ειναι γνωστό παγκοσμίως ότι το 1-0 ειναι ευθραστο αποτελεσμα...Οσο ομαδαρα και να εχεις, οσο και να πιεζεις τον αντιπαλο, μπορει με ενα λαθος της αμυνας με μια στραβοκλωτσια να γινει το 1-1 και να ξανακυνηγας παλι το γκολ-νικη...Αυτα ειναι αυτονοητα...

Τωρα τι φταιει; Φταιει οτι δεν ριξαμε 2-3 μπαλακια στο πρωτο ημιχρονο να καθαρισουμε το ματς; Φταει οτι απλα δεν εχουμε την ποιοτητα να ριξουμε αυτα τα 2-3 μπαλακια; Φταιει οτι ειναι αμυντικογενης ο Σαντος; Φταιει οτι καναμε ευκαιριες αλλα δεν εμπαινε η ρημαδα η μπαλα; Φταιει η τυχη;

Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...Εγω παντως ειμαι σχετικα ικανοποιημενος απο χτες...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

REalcon έγραψε:...
REalcon είναι δύσκολο να βρούμε κανα σπίτι στην Αυστραλία??? Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση σ αυτή τη πόλη.... Θα μαι μακριά απ τον ΠΑΟΚ μεν, αλλά δε θα ακούω τόσες μ@λακίες κάθε μέρα.... Για μερικούς φαίνεται η χρονιά τελειώνει μέσα Σεπτέμβρη... τι να πω...

υ.γ. Προσβολές προς μέλη του site σβήστηκαν και σύντομα θα φέρνουν και ban.... Αφού μερικοί δε νοιώθουν δεν υπάρχει άλλη λύση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”