Σωστά τα λες, το Ρέθυμνο ήθελε να σώσει, αλλά κατάφερε να κάνει μπουρδέλο τις άριστες σχέσεις ΠΑΟΚ και Λάρισας. Τώρα στήριξη και τίποτα άλλο.jibbie έγραψε:ο καλαφα ειναι δημοσιοσχετιστας,γι αυτο και λεει αυτες τις παπαριες..απ την αλλη,εχω την εντυπωση οτι περυσι δεν ηθελε να ριξει εμας,ηθελε να σωσει τη δικη του ομαδα,ισως καποια πραγματα τοτε τα βλεπαμε λιγακι φορτισμενα,ισως κανω και λαθος..
Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...
τελοσπαντων..εγω πιστευω οτι η μονη μεταγραφη που ειχε συμμετοχη ο μπαλογιαννης ηταν του τομασεβιτς..κ αυτο λογω σχεσεων με τον παο..οι περισσοτερες μεταγραφες γινανε απο δροσο μπουντουρη..
δεν μπορει να πει ο μπαλογιαννης οτι ο ιδιος δεν συμμετεχει.εννοειται οτι ειναι μερος του σχεδιασμου,αλλα ο σχεδιασμος δεν ειναι μονο οι μεταγραφες..
δεν μπορει να πει ο μπαλογιαννης οτι ο ιδιος δεν συμμετεχει.εννοειται οτι ειναι μερος του σχεδιασμου,αλλα ο σχεδιασμος δεν ειναι μονο οι μεταγραφες..
Πραγματικά στενοχωρήθηκα γιατί τον θεωρώ ικανό και πολύτιμο. Αν είναι Παοκτζής ή όχι δεν ξέρω, αλλά στην εποχή μας δεν πρέπει να στεκόμαστε ιδιαίτερα σε αυτό, όσο λυπηρό κι αν είναι. Ούτε ο πρόεδρος είναι Παοκζής (ίσως τον κάνουμε εμείς στην πορεία) αλλά αν δεν ήταν αυτός τώρα δεν θα συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα.
Ακριβώς αυτό τρομάζει κι εμένα Φώτη. Το θέμα είναι αν θα πάρει άλλον στην θέση του και αν ναι ποιος θα είναι αυτός. Κάποιος που θα μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του ή κάποιος που θα είναι μαριονέτα;
Σίγουρα ο Δρόσος όπως και οι περισσότεροι πρόεδροι στην Ελλάδα θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μπορεί να μας κακοφαίνεται αλλά αν βάζαμε τόσα χρήματα κι εμείς, ίσως παρασυρόμασταν και κάναμε τα ίδια.
Σίγουρα ο Δρόσος όπως και οι περισσότεροι πρόεδροι στην Ελλάδα θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μπορεί να μας κακοφαίνεται αλλά αν βάζαμε τόσα χρήματα κι εμείς, ίσως παρασυρόμασταν και κάναμε τα ίδια.
Eγω ειμαι μαζι με τον Δροσο!!!Τελεια και παυλα...Συγνωμη κι ολας απο ορισμενους αλλα λογω της ενασχολησης μου με τον ΑΣ,την αγωνια για τις τυχες του μπασκετ,την ενιωσα πολυ πιο εντονα απο πολλους απο εσας...Γι'αυτο δεν πρεπει να τον κρινετε πολυ αυστηρα...Το οτι πραγματοποιησε την ΑΜΚ στο μπασκετ,το οτι ολοι ειναι πληρωμενοι πραγμα εξωπραγματικο για τον μπασκετικο ΠΑΟΚ,το οτι δημιουργησε ενα καλο ροστερ και οτι αντιδρα αμεσα σε οτι δεν του αρεσει,ολα αυτα μου φτανουν οχι απλως να τον στηριξω αλλα να ειμαι μαζι του με πολυ εντονο τροπο!!!!Ο Θεος μας βοηθησε και βρεθηκε στο δρομο μας...Δεν θα του βαλουμε και τρικλοποδια ετσι?Κριτικη να κανουμε αλλα να μην ξεχναμε που βρισκομασταν περσυ...Αν ηταν ο προεδρος στη μετα Βεζυρτζη εποχη,θα τον εκρινα πολυ διαφορετικα...Διαδεχτηκε ομως τον Πανελουδη και αυτο δεν πρεπει να το ξεχναει κανενας!!!!Ολοι στο παλατακι λοιπον αν θελουμε να γινει οτι και στο ποδοσφαιρο...
Kαταλαβαινω τι θελεις να πεις και εχεις δικιο αλλα εγω προσωπικα φετος,δεν τραβαω και κανενα ζορι για τον πρωταθλητισμο....Γι'αυτο που τραβαω πραγματικα μεγαλο ζορι ειναι η οικονομικη εξυγειανση,η μειωση των χρεων,η δημιουργια ενος καλου ροστερ ωστε να μπορουμε του χρονου με καποιες προσθηκες να χτυπησουμε την κορυφη και η σωστη λειτουργια γενικα του τμηματος...Τωρα το να παρει καποιους παιχτες σε λαθος θεσεις ή να παρει εναν προπονητη που δεν ταιριαζει με τη χημεια της ομαδας,με στεναχωρουν σαν Παοκτση αλλα τα προσπερνω πολυ γρηγορα και παω για αλλα...
Ο.Κ. ο Δρόσος είναι ένα ερωτηματικό. Όπου πάει όμως τα σπρώχνει και όταν για αντάλλαγμα βλέπει άδειο γήπεδο τι θα έπρεπε να κάνει; Εγώ δεν τον κατηγορώ που αφήνει τις ομάδες από την στιγμή που δεν παίρνει αυτό που του αξίζει. Γι αυτό σε κάθε μου post γράφω να γεμίσουμε το γήπεδο. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι διαφορετικό. Έχει κόσμο που όλες οι ομάδες ζηλεύουν. Μπορούμε και πρέπει να τον κρατήσουμε. Στο χέρι μας είναι. Όσο για την νοοτροπία "πληρώνω και κάνω ότι θέλω" π.χ. ο γαύρος δεν έπαθε τίποτα με τα 11 πρωταθλήματα του Σωκράτη! Σε τελική ανάλυση ας τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς. Να μην ξεχνάμε όμως τι συζητούσαμε το καλοκαίρι (περί συμμετοχής στο πρωτάθλημα) και τι συζητάμε τώρα (συμμετοχή στην Ευρωλίγκα). Πολλά δεν μας αρέσουν αλλά καλύτερα να τα πνίξουμε για το καλό του ΠΑΟΚ. 8000 κόσμο για να τους στείλουμε όλους αδιάβαστους. Αυτή πρέπει ν είναι η απάντησή μας. Έτσι "απαντάει" ο κόσμος του ΠΑΟΚ 

ΠΑΟΚ ή παγετός ειναι το ερωτημα..gash042 έγραψε:Δρόσος ή παγετός?
Θα δείξει...
Πόσο κόσμο θα έχουμε σήμερα?
και η απαντηση πρεπει να ειναι αυτη..
http://www.youtube.com/watch?v=F2un8ngf ... 1&Itemid=9
Φίλε Φώτη μάλλον παρεξήγησες αυτά που λέω. Δεν λέω να πάμε στο γήπεδο για τον Δρόσο αλλά για να στηρίξουμε την προσπάθειά του που είναι ένας μεγάλος ΠΑΟΚ άρα κατ΄επέκταση στηρίζω ΠΑΟΚfotis52 έγραψε:Κωστα αν πηγαινουμε γηπεδο για να μη φυγει ο Δροσος, μαλλον στραβα αρμενιζουμε....Εγω θα πηγαινω για να βλεπω μπασκετ....
Κι αν ο Δροσος θεωρει οτι ειναι εφικτο ο κοσμος του ΠΑΟΚ (κι οποιοσδηποτε αλλης Ελληνικης ομαδας) να γεμιζει δυο γηπεδα καθε ΣΚ, τοτε μαλλον ζει στο Αμερικα...Ποσο μαλλον, οταν το ενδιαφερον μονοπωλει η ομαδα ποδοσφαιρου......
Δεν θα με εκβιαζει εμενα ο Δροσος και κανενας Δροσος με απειλες του στυλ "Αν δεν ανταποκριθει ο κοσμος θα φυγω κλπ....."....Δεν εχει πει κατι τετοιο αλλα ολες του οι δηλωσεις εμμεσως αυτο υποδηλωνουν....
Κι οσο αφορα τον Κοκκαλη, αυτος εχει και την οικονομικη απλα να κανει οτι γουσταρει.....Ο Δροσος δεν νομιζω...Για τον ΠΑΟΚ ειναι μονοδρομος ο σωστος σχεδιασμος και οι προσεγμενες κινησεις, οπως στο ποδοσφαιρο.....
Πηγαίνεις στο γήπεδο για να δεις μπάσκετ αλλά θυμάσαι καλά ότι αν δεν ερχόταν ο Δρόσος πιθανότατα δεν θα συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα. Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τον Δρόσο αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο; Που είναι οι Παοκάρες διοικητικοί; Ούτε στο γήπεδο δεν έρχονται. Όσο για το αν υπάρχει Δρόσος του χρόνου επαναλαμβάνω ότι στο χέρι μας είναι. Τέλος θεωρώ εύκολο για τον κόσμο μας να έχει 4000 σε κάθε ματς στο παλατάκι. 3500 είναι μόνο τα διαρκείας. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.