Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από eorptol »

μπορεις να μου πεις ρε μεγαλε γιατι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ποστ σου κατηγορανε την διοικηση μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο....
αν εισουν αντικειμενικος θα ειχες και θετικα σχολια για την καλλιτερη διοικηση που ειδαμε μετα την εποχη παντελακη μεχρι τωρα.....
αντε με τις εξυπναδες σου ......και στο τελευταιο σου ποστ πας να πεις
κατι και ξεκινας με ειρωνεια σχολια για την διοικηση......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

E και? Και να είναι στα αποδυτήρια ο εισαγγελέας, υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την μη ύπαρξη ρεύματος, πάγκων, νερού, καλοριφερ στα αποδητήρια που φιλοξενούνται οπαδοί του Ολυμπιακού??? Αν τους αφήσουν έτσι στα αποδητήρια και μετά βγουν στην πυρινη ατμόσφαιρα που θα έχουμε φτιάξει θα πεθάνουν απο τον φόβο τους...
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Ρε φιλε Πανθεσσαλονι τωρα βρηκες να μαλωσεις με ολους;
εχουμε τοσα κ τοσα κ θα φαγωθουμε μεταξυ μας;οτι κ να εισαι.αν οντως εισαι δικος μας σταματα να μπρυζωνεις κ αν οχι μην γραφεις.

eorptol μην ασχολησε ασε να γραφει οτι θελει.

gika για τα χαστουκια λεω για τα υπολοιπα συμφωνω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να τονίσω ότι όταν λέω για πύρινη ατμόσφαιρα δεν εννοώ να πετάμε αντίκειμενα και να τους σπασουμε στο ξύλο... Αλλα εννοώ ότι τα συνθήματα μας θα δονούν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας πολλα ρίχτερ σεισμο, την ώρα που τα βεγγαλικά μας θα έχουν κάνει την ατμόσφαιρα να θυμίζει το πως έμοιαζε το Ιράκ την ώρα που οι βόμβες ακουμπούσαν στα ματωμένα τσιμέντα...
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

Αδερφε μου σου εστειλα και pm.
Συμφωνω με την διοικηση σε πολλα. Θελω περισσοτερα. Η κριτικη μου (κατα τη γνωμη μου) κανει καλο και βοηθαει. Αν ειμουν Ζαγορ πχ δεν θα ανεχομουν να αναφερει καμια φυλλαδα ΤΙΠΟΤΑ για τον ΠΑΟΚ. Μη το βλεπεις σαν αρνητικη κριτικη. Προσπαθω να τους ξυπνησω και να τους πω οτι εχουν στα χερια τους τρομερη δυναμη. Δεν μπορει να ανεχομαστε μαλακιες απο τον πηλαδακη, τον πανοπουλο, τον σκορδα κτλ. Βγαινει βρωμα οτι η ομαδα δεν τα παει καλα με τον φακελο. ΑΠΑΙΤΩ ΚΥΝΗΓΙ του πηλαδακη μεχρι να πατησει μαυρο χιονι. Αναφερονται στην ομαδα μας οι ατρομητοι και αλλοι τραχαναδες. Τα ιδια.Δεν μπορει να ανεχομαστε μια ζωη μαλακιες,Αντιδραση στους κατω ΑΛΛΑ και στους εδω "φιλους μας".

Αλλο ενα ωραιο. Εβγαλε ανακοινωση ο βαζελος για το γηπεδο του. Ειπε μεσα σε αλλα οτι δινει τη λεωφορο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ) ενω αλλες ΠΑΕ (ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-προφανως εμεις) εκαναν γηπεδα χωρις να δωσουν αντιπαροχη.

Να κινηθει η ΠΑΕ εναντιον του βαζελου. Να μη δεχτουμε εκταση που ανηκει στον Ελληνικο λαο να δωθει για το γηπεδο της εταιριας τους.
Μιας αντιπαλου εταιριας. Το κρατος θα δωσει απιστευτα λεφτα για απαλοτροιωσεις στον Βοτανικο.
Ο Ζαγορ πρεπει να πει οτι αν γινει γηπεδο στο βαζελο ΤΕΡΜΑ τα χρεη μας + κρατικη επιχορηγηση. Τερμα. Δεν παμε με το σταυρο στο χερι.

Αν πουν οχι παιρνει τα κλειδια ο Ζαγορ και τα αφηνει στο Διοικητηριο.

Ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα με το οποιο γραφω
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Εικόνα

:D :D :D :D :D :D
:) :) :) :) :) :) :)
:D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

το μονο που θελω αυριο ειναι ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Πανθεσσαλονι

Δημοσίευση από Πανθεσσαλονι »

gika έγραψε:E και? Και να είναι στα αποδυτήρια ο εισαγγελέας, υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την μη ύπαρξη ρεύματος, πάγκων, νερού, καλοριφερ στα αποδητήρια που φιλοξενούνται οπαδοί του Ολυμπιακού??? Αν τους αφήσουν έτσι στα αποδητήρια και μετά βγουν στην πυρινη ατμόσφαιρα που θα έχουμε φτιάξει θα πεθάνουν απο τον φόβο τους...

Αναφερεσαι στο pm.
Δε με καταλαβες ή εγω δεν εγινα κατανοητος. Δε διαμαρτυρομαι γιατι εξαιτιας του εισαγγελεα δεν θα εχω την ευκαιρια να τους σαπισω στο ξυλο. Λεω οτι εξαιτιας της καλης μας καρδιας και της αδρανειας θα εχω 3 εισαγγελεις που δεν εχουν κανενα λογο να βρισκονται εκει. Αφηνουμε τον κοκκαλη να βγαζει ανακοινωσεις και να μιλαει για το κλιμα που θα επικρατει στο σπιτι μας. Πρεπει να βρουμε τροπο να του κοψουμε τον βηχα.

Αν εχεις διαβασει και αλλα μου ποστ θα ξερεις και την αποψη που εχω για τα επισοδεια και γι αυτους που τα προκαλουν. Οπως επισης και για την προστασια που πρεπει να προσφερουμε στα πιτσιρικια και να μην τα αφηνουμε να καταστρεφουν τις ζωες τους.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

:)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ
ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ, ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ 1972, ΤΟ 1982, ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΤΟ 2002
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....ΟΜΩΣ..
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ-ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
PAOK SYMI

Μπραβο ρε dimbar.Συμφωνω σε ολα :)
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

ετσι ρε. σωστος
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Γτ γαμώτο το ματς να πέφτει την μέρα της 7ήμερης? :(
PAOK SYMI

:?:
Τωρα το καταλαβα :oops:
περνα καλα κ οπως λεει κ ο Bougatsas εχεις πολλα χρονια μπροστα σου για να δεις πως θα προσκυνα ο γκευ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Κυρ 08 Μαρ 2009, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Μην σε νοιάζει και πολύ, κοίτα να περάσεις καλά στην εκδρομή σου και μην ανυσηχείς για το ματς. Έχεις χρόνια μπροστά σου να δεις τον γκει να τσιμπουκώνει τον Δικέφαλο Αετό. Καλά να περάσεις.
:) :) :) :)

:? :? :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”