Π.Α.Ο.Κ. Football Retro
Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro
Καλά ευκολάκι ήταν αυτό και ήταν γνωστόν ότι γινόταν για τις καθυστερήσεις.
Βαθμός δυσκολίας 1 άρα 1 Χ 7 γιατί είναι Δευτέρα Χ 10 =70 πονταλάκια χαλαρά.
Βαθμός δυσκολίας 1 άρα 1 Χ 7 γιατί είναι Δευτέρα Χ 10 =70 πονταλάκια χαλαρά.

Κάτσε μη ρωτήσει και άλλα και μας το κάνει ποιο δύσκολο και χάσουμε και αυτά που έχουμε 

Εγώ κάνω παιχνίδι ρε.
Εγώ ρωτάω, εγώ βαθμολογάω.
Γκόρντον β.5
Πρακτορίνος β.4
Γκας β.3
Τελευταία ερώτηξη για σήμερα :
Ποιος ποδοσφαιριστήε έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.
Όνομα, εθνικότητα,ποσό συμβολαίου
Εγώ ρωτάω, εγώ βαθμολογάω.
Γκόρντον β.5
Πρακτορίνος β.4
Γκας β.3
Τελευταία ερώτηξη για σήμερα :
Ποιος ποδοσφαιριστήε έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.
Όνομα, εθνικότητα,ποσό συμβολαίου
Βάλε κανά δύσκολο λέμεεεε..
1928, Ραϊμόν Ετιέν, Εβραίος, 4.000 δραχμές / μήνα...
Βαριέμαι να σκανάρω το συμβόλαιο...

1928, Ραϊμόν Ετιέν, Εβραίος, 4.000 δραχμές / μήνα...
Βαριέμαι να σκανάρω το συμβόλαιο...

την δίλιτρη μαλαματίνα ( συλλεκτική ) κερδίζει ο Γκόρντονας.
ψιλοδιόρθωση : Γαλλο-εβραίος.
αύριο πάλε.
ψιλοδιόρθωση : Γαλλο-εβραίος.
αύριο πάλε.
Άσχετη ερώτηση αλλά τη κάνω εδώ γιατί είναι θέμα...ρετρό. Ξέρει κανείς τι απέγινε εκείνη η μαρμάρινη πλάκα ,με τον πιο ωραίο δικέφαλο που έχουμε δει, έξω από τη Θ1? Μετά από την ανέγερση του κτιρίου χάθηκε.Ελπίζω να μην το αμέλησαν τόσο που να χάθηκε εντελώς γιατί πρόκειται για ιστορικό κομμάτι...
Αδερφε καποια στιγμη περσι την ειχα σταμπαρει μεσα στο κτιριο ουσιαστικα και νομιζω στην κεντρικη εισοδο (οπως ανεβαινεις τα σκαλια φατσα στα καγκελα που οδηγουν στις κερκιδες)
Novito αν μιλάμε για την ίδια πλάκα ναι είναι όντως αυτή όπως μπαίνεις μέσα στη Θ1 στο διάδρομο που οδηγεί και στα γραφεία της ΠΑΕ. Αν δεν κάνω λάθος εκεί αναγράφεται και η χρονολογία ανέγερσης του γηπέδου μας..........
Αν δεν έβλεπα το post σου Νοβίτε, θα στοιχημάτιζα οτι μπορεί και να την είχε πάρει παραμάσχαλα μέλος της διοίκησης του 2004,τοτε με την ανακαίνηση, αφου είχε πάρει ολόκληρο σκέπαστρο για λογαριασμό της προσωπικής του κατασκευαστικής εταιρίας,θα ντρεπόταν να πάρει μια μαρμάρινη πλακέτα φεύγοντας;;
Αν δεν καταλάβατε για πχοιον λεω , εννοώ τον νύν πρόεδρο συλλόγου των παλαιμάχων ΠΑΟΚ και παραγωγό DVDs.
Αν δεν καταλάβατε για πχοιον λεω , εννοώ τον νύν πρόεδρο συλλόγου των παλαιμάχων ΠΑΟΚ και παραγωγό DVDs.
Δεν εννοώ εκείνη των εγκαινίων με το Κ.Καραμανλή κλπ του '59 αλλά με το δικέφαλο στα παλιά τα σκαλοπάτια της Θ1.Κανείς καμιά φωτό δεν έχει? το δικέφαλο που βάζουν τα παιδιά απ το Βαρδάρι σε αυτοκόλητα κ σημαία.
Μπα...μια τετράγωνη λευκή πλάκα με το δικέφαλο και να βγαίνουν κάτι σαν ακτίνες από πίσω του.Τρομερό ήταν.
Έλα Πράκτωρ κάπου θα την έχεις τη φωτό!
Έλα Πράκτωρ κάπου θα την έχεις τη φωτό!