ehemithos 199 έγραψε:εχω πει επανελειμμενα ποσο τυχερος νιωθω που δεν ακουω ραδιοφωνα αυτης της πολης...
Έχεις πολύ δίκιο αδερφέ. Εγώ έχω σταματήσει πολλά χρόνια να ακούω. Το έχω ξαναπει εδώ ότι δεν πρέπει να τους ακούμε ποτέ. Άντε μόνο αμα έχει κανέναν αγώνα αλλά και πάλι να μην τους πιστεύουμε σε ότι λένε. Υπηρετούνε το χρήμα και μόνο αυτό.. Δεν ήθελα να σχολιάσω γιατί για κάθε σχόλιο ανεξαρτήτως θέματος αυτοί χαίρονται, αλλά δεν άντεξα. Είναι ο καρκίνος της πόλης και του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης. Δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για Άρη, Ηρακλή. Απλά εμείς πουλάμε περισσότερο. Όχι βέβαια ότι εδώ στην Αθήνα που μένω τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου είναι καλύτερα αλλά η Θεσσαλονίκη με καίει εμένα. Κάτι Ραπτόπουλους και σία αν θέλετε να τους βλέπετε μόνο για χαβαλέ, να γελάτε. Σαν να βλέπετε Αννίτα Πάνια! Εκτός αυτού, δεν προσφέρουν τίποτα από άποψη ενημέρωσης. Τα έχουμε ξαναπει για δήθεν μεταγραφικούς στόχους κτλ. Πλεόν, στην εποχή που ζούμε εύκολα βρίσκουμε την ενημέρωση και μπορούμε να κρίνουμε μόνοι μας. Δεν περιμένουμε από τον κάθε τυχάρπαστο Πετρουλάκη