Δ. Δρόσος

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λεει οτι ο κοσμος δεν βοηθησε καθολου!!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ρε δεν πας να γαμηθείς ΜΑΛΑΚΑ ΔΡΟΣΟ,
που εσύ θα κρίνεις ποιο είναι το μέγεθος του ΠΑΟΚ.
εγώ τότε κρίνω ότι ΠΡΕΠΕΙ να Ψοφήσεις ΤΩΡΑ!
τον έχουμε και υποχρέωση... πέρσι λέει ξεχάσαμε πως ήταν η ομάδα?
χαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

zoomgr μην λες τετοια..ενταξει αυτα που λεει και κανει ειναι λαθος αλλα οχι να λεμε τετοια πραγματα..
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

Δεν θέλαμε (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) κάποιον κύριο που μας είχε ευρωλίγκα πριν κάποια χρόνια,[/quote]
ε δεν γκρεμισαμε και το παλε,κυριως ο ιστορικοτερος συνδεσμοσ της ομαδας ειχε γαμ@@@ να τον διωξει και ΑΑιντε απο πισω και οι υπολοιποι μαλακες,δεν ριχνουμε αποκλειστικη ευθυνη ουτε λεμε οτι χασαμε το κελεπουρι,απλα κανουμε μια αποδοση ευθυνων για τις μαλακ..ες μας μιας και το αποτελεσμα του αδιακριτου λιθοβολισμου ηταν παντοτε στροφη προς το χειροτερο και ακομη και σημερα αυτη η ομαδα(η 2η λαοφιλεστερη σε γηπεδικο κοσμο) ειναι προς αποφυγη για τα ΜΕΓΑΛΟλαμογια(το σοβαροι επιχειρηματιες ειναι ανεκδοτο) της επικρατειας,πραμα που δεν μας εξυπηρετει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

με καυκη και χαριση θα παιζουμε απο εδω και περα και τον Τομασεβιτς στο 5..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ!
και δεν ξαναγράφω άλλο για τον γραφικό άμπαλο και κομπλεξικό...
μόνο για φωτογραφήσεις ήταν και συνεντεύξεις.
Τρισάθλιε!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

φευγουν μουλα,βασιλειαδης και γκρεγκορι; και ειμαστε οκ μεχρι το καλοκαιρι..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Οι υπολοιποι ολοι συγκροτουν μια πολυ καλη ομαδα...της Α2 ομως.
Α ρε βασιλειαδη και μουλαομεροβιτς παοκια...που ερχοσασταν σπιτι και την ομαδα της καρδιας σας
Απο μπουρδες τιποτα αλλο
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Η φυγή του Ουέσον ήταν ο προπομπός των εξελίξεων. Ο Δρόσος ή κάποιος σχετικός πιθανόν να εκμυστηρεύτηκε στον αμερικανό τι μέλει γενέσθαι , στήθηκε ο καυγάς σαν άλλοθι και από δω πάνε και άλλοι. Έχει αρρωστήσει το μυαλό μου. Πλέον η καχυποψία κυριαρχεί σε ότιδήποτε έχει σχέση με Δρόσο.
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

πω πω κολλησα τωρα
http://menz.gr/site/?p=402
η ιωαααννα ειπε να κανουμε οτι θελουμε,μια οθωμαν... φανταζομαι ειναι κι αυτη στο κολπο 8)
ο αδερφος καρινα ξερει ποσο συμφωνω μαζι του ως προς την ελευθερη κριτικη και τον χαιρετω κιολας,καιρο εχω να σε πετυχω :wink:
αλλα στην περιπτωση του δροσου ρε σεις μην υπερβαλουμε,ενταξει καποιοι ειχαν πει τις επιφυλαξεις τους,αλλα το καλοκαιρι τι να λεγαμε ξερεις παρε τον μπουλο θα κανουμε ερανο μετα του πατριαρχου ημων βεζυρτζη...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

δροσος στο εχτρασπορτ μιλαει με τον προεδρο τον ultras
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

palok έγραψε:παρακαλώ να γραφούν τα βασικά της συζήτησης γιατί από internet δεν μπορώ να πιάσω extrasport θεσσαλονίκης...

ειναι στον αερο τωρα(ιντερνετ) ειχε καποιο προβλημα μαλλον πριν
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

και τώρα είναι στον λίμπερο. Μας δουλεύεις ρε δρόσε???????? Τι ώρα είναι στο αμέρικα????? Δεν είσαι σε μετεγχειρητική περίοδο?????? Στα τηλέφωνα τη βγάζεις?? Οι παίχτες που σε ψάχνουνε γιατί δεν σε βρίσκουνε????????
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Kareena4ever έγραψε:Αυτα συμβαινουν σε ολα τα τμηματα του ΠΑΟΚ, οταν ο λαος μονο στηριζει αλλα δεν ασκει ταυτοχρονα κριτικη.
Ο ΠΑΟΚ ειναι συλλογος για γερα στομαχια και οποιος πιστευει πως με την απλη παρουσια σε ενα γηπεδο βοηθα και αποτρεπει δεινα ειναι βαθια νυχτωμενος.
Δε με ενδιαφερει ποιος εσβησε πολλα ποστ μου σ' αυτο το τοπικ πριν απο δυο μηνες που ασκουσαν κριτικη στον Δροσο.
Ουτε ποιος εσβησε τα ποστ καποιων αβανταδορων τοτε που εκαναν προσωπικες επιθεσεις σε οποιον ασκουσε κριτικη στον Δροσο.

Τα
"πατε ολοι στο γηπεδο να δειξουμε την αγαπη μας στο Δροσο",
"ο κοσμος δυστυχως δε γεμιζει το Παλατακι για να ζεστανει το Δροσο",
"η νοοτροπια του κοσμου φταιει που δεν εχει 8 χιλιαδες διαρκειας",
"σημασια δεν εχει ποιος φταιει για την καταντια του μπασκετ, σημασια εχει μονο εμεις να δηλωνουμε παροντες"
"αφηστε το Δροσο να τελειωσει το εργο του και μετα ασκειτε κριτικη"
"δεν ειναι ΠΑΟΚ οποιος δεν παει σημερα Παλατακι, ο Δροσος εβαλε εκατομμυρια και εσωσε τον ΠΑΟΚ απο την καταστροφη"
και ολα τα παρομοια ευτραπελα απο αβανταδορους εβαλαν και αυτα το λιθαρακι τους στο δραμα που κανει σημερα πολλους να διαρρηγνυουν τα ιματια τους.

Ταυτοχρονη στηριξη με κριτικη σε ολες τις εκφανσεις του συλλογου
Οχι στην προσωπολατρεια
ΠΑΟΚ και μονο ΠΑΟΚ παντου και παντα

Aυτοί που έσβησαν τα συγκεκριμένα Post μπορούν ίσως να απαντήσουν και
στα ερωτήματα που έθετα απο το καλοκαίρι μαζί με την καχυποψία μου, για την οποία άκουσα πολλά. Τι κάνει η dtl, που είναι το νησί, τι επαγγέλεται κλπ...

Αλλά αυτό που κυριαρχούσε ήταν : "Τι σε νοιάζε ρε που βρίσκει τα λεφτά ή για ποιο λόγο έφυγε μετά απο 1 σεζόν και απο τις δύο ομάδες στις οποίες μπλέχτικε, ο ΠΑΟΚ είναι "άλλο" κλπ..."

έχεις δίκιο φίλε μου. Αλλά τα ΦΥΤΑ και ο ΠΑΟΚ έχει πολλά απο αυτά δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει κριτική, τι σημαίνει αβάντα, ή τι σημαίνει εμπάθια... Οι Λευκές επιταγές μοιράζονται ακατάπαυστα, είτε λέγεται π.χ. Δρόσος, είτε Βιολίδης, είτε Κατσαρής, είτε όπως θέλει να λέγεται... Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα.

Τέλος γι'αυτους που ζητούν να αναλάβει κάποιος τις μετοχές, θα πρέπει να απαντήσουν πρώτα πόσα είναι τα χρέη τελικα, τι έγινε με την ΑΜΚ και ποιός πραγματικά έχει τις μετοχές....Η νοοτροποία "Οτι έγινε έγινε, απο εδώ και πέρα τώρα.." είναι αυτή που κατάντησε τον ΠΑΟΚ εδώ που είναι, είναι η νοοτροποία που κυριαρχεί στο ΔΣ του ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο κόσμος θα αποφασίσει

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα ο Δημήτρης Δρόσος έχει πάρει με την σειρά όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και εξηγεί ρους λόγους για τους οποίους θέλει να αποχωρήσει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Λόγοι οι οποίοι δεν έχουν γίνει αποδεκτοί από τον Ερασιτέχνη. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να εφαρμόσει το σχέδιο Β, «καθαρίζοντας» σε μια νύχτα τους Βασιλειάδη, Μούλα Γκρέγκορι.

Από το Σικάγο όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Δρόσος τοποθετήθηκε στο “Αθλητικό Metropolis για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του μπάσκετ του ΠΑΟΚ. «Καλούμαστε να αποφασίσουμε με νέες συνθήκες. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Με το ρόστερ, η ομάδα είναι στην 7η θέση. Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, που είχαμε από την αρχή. Αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, πάλι θα γινόντουσαν αλλαγές. Περιορίζουμε τα έξοδα. Στο βαθμό που πρέπει για να ανταποκριθούμε».

Είναι πολυτέλεια

Είναι αναγκαίοι για κάθε ομάδα Βασιλειάδης και Μουλαομέροβιτς, αλλά θεωρούνται πολυτέλεια με την οικονομική κατάσταση που βιώνει η ομάδα. Κάποιος θα κληθεί να την πληρώσει. Πλέον, είμαι σε θέση να παρακολουθώ τα θέματα. Από μακριά, βέβαια. Μίλησα με τον κ. Κατσαρή και όχι μόνο. Άλλαξαν τα δεδομένα, που υπήρχαν το καλοκαίρι. Είναι πολυτέλεια να διατηρώ μία ομάδα, στην 7η θέση, που είναι των 3 εκ. ευρώ και παραπάνω».

Σε υγιή βάση

«Πρέπει να βάλουμε σε υγιή βάση την ομάδα. Μένω εδώ και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ σεβόμενος την προσπάθεια του καλοκαιριού, αλλά και ένα καλύτερο όσο το δυνατόν μέλλον για την ομάδα. Ωστόσο, θα το πω ξεκάθαρα, ότι αν ο κόσμος κρίνει, πώς πρέπει να φύγω, θα φύγω».

«Μόνο εγώ πληρώνω »

Επανέλαβε ότι μπορεί να καλύψει οικονομικά στο μέγεθος, που μπορεί μόνο ο ίδιος και πρόσθεσε: «Να μιλήσω με τους παίκτες είναι λογικό. Ο αρχηγός προσφέρθηκε να μείνει ελεύθερος. Τι να κάνω εγώ; Στον ΠΑΟΚ δεν βάζει κανείς, πάνω από 1.000 ευρώ. Όλοι οι άλλοι διαθέτουν μόνο ιδέες. Θα το πω ξανά, βάζω χρήματα, εκεί που μπορώ. Καλή ως άψογη η κίνηση στα διαρκείας, αλλά είχαμε ίσως το φθηνότερο εισιτήριο στην Α1. Των 100 ευρώ. Οικονομικά, δεν ήταν τόσο ανταποδοτικό».

Τα έξοδα διπλασιάστηκαν

«Τα χρήματα που δόθηκαν μέχρι τώρα ήταν διπλάσια από τα έσοδα. Δεν μπορεί κανείς και δεν υπάρχει λογική να μου ζητάει να εξακολουθήσω να πληρώνω χρήματα, που δεν πρέπει και που δεν μπορώ να πληρώνω. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά θα είναι ικανοποιημένοι οι παίκτες. Θα τελειώσουμε τη χρονιά καλά οικονομικά, αν φύγουν δυο παίκτες. Θεωρώ, ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστικό πρόβλημα. Περιμένουμε την επιστροφή των Χαρίση, Καυκή και Ντιαρά… Και να ξέρετε και κάτι. Αν εγώ παραιτηθώ, που παραιτούμαι σήμερα κιόλας, μπορεί κάποιος να κρατήσει παίκτες όπως ο Βασιλειάδης, ο Μουλαομέροβιτς και τα άλλα παιδιά…;».

http://www.gazzetta.gr/content/view/22877/196/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”