Διακοπές
-
Stavros_Paoki
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Επειδή θα πάω να συζητήσω την μεταγραφή μου στην ομαδά με τον Βρύζα στην γενέτειρα του(Καβάλα), καμιά καλή παραλία εκεί πέρα;
Όταν ήμουν ακόμη φοιτητής (πάνω από 10 χρόνια πριν), οι Αμμόλοφοι θεωρούνταν πολύ trendy και must παραλία. Πολύ ωραία αμμουδιά αλλά πολύ ρηχά νερά, αν θυμάμαι καλά.
Εμείς και στην Καλαμίτσα κάναμε, δεν μας χάλαγε...
Πριν 5 χρόνια που είχα πάει με την γυναίκα, είχαμε μείνει στο Toska που έχει ψιλο-ιδιωτική παραλία.

Εμείς και στην Καλαμίτσα κάναμε, δεν μας χάλαγε...
Πριν 5 χρόνια που είχα πάει με την γυναίκα, είχαμε μείνει στο Toska που έχει ψιλο-ιδιωτική παραλία.

Οι αμμόλοφοι κάποτε ήταν ωραίοι, τώρα πατάει ο ένας τον άλλον. Η Τόσκα είναι όμορφη αλλά για 45+ (όπως εγώ)! Για ηλικίες 16-25 καθαρά ΜΠΑΤΗΣ και τέλος!! Άνω των 25 μόνο με κηδεμόνα 
αν και Καβαλιωτης,σου προτεινω να επισκεψτεις και τη Θασο...αξιζει τον κοπο...οι παραλιες της Καβαλας εινια πολυ καλες,σε ολο το μηκος του νομου...α ρε πατριδα...ανεβαινω τον Αυγουστο μετα απο 3 χρονια...και σταση σιγουρα στο ΝΑΟ για το ευρωπαικο παιχνιδι...
-
Stavros_Paoki
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 17 είμαι και θα μείνω στον αδερφό μου που είναι φοιτητης, οπότε μάλλον προς μπατή παω.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ είμαι ήδη στις διακοπές μου: Θεσσαλονίκη! Γίνε ταξιδευτής στον τόπο σου!!! 
Roman μια απτα ιδια σημερα ηρθα στν αγαπημενη μου Πολιχνη.Οπως τοπες ταξιδευτες στν τοπο μας
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- ΑποστόληςΑ
Χαιρετώ εγώ.. Αύριο πρωί-πρωί, ΚΤΕΛ μέχρι Βόλο, όπου το πρόγραμμα έχει άραγμα για καφέ και το μεσημέρι μια βόλτα από τα τσιπουράδικα και έπειτα κατά τις πέντε παρά καράβι για Σκιάθο. Τα λέμε την άλλη δευτέρα (ή Κυριακή βράδυ). Α, το ξενοδοχείο έχει wi-fi οπότε αν σκάσει καμιά μεταγραφή τρελή κι όχι μπογκανί-μπαγκουρα-ζεμαν (α λα ζαμαν φου)-και μπερν(ς) θα μπω να το γιορτάσω.
Au revoir! A demain!!
Au revoir! A demain!!
Πέμτη 7 το απόγευμα φεύγει το καραβάκι για Κω..
7 θα ξεκινήσω, 7 θα φτάσω
Αλλα θα αξίζει τον κόπο
7 θα ξεκινήσω, 7 θα φτάσω
Αλλα θα αξίζει τον κόπο