Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Έλα ρε παιχταρά!!!!!
Bravo στην ΠΑΕ γιά το σωστό τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα και αγοράσαμε τελικά ένα μεγάλο ταλέντο σε τόσο καλή ηλικία και μας απόδειξαν ότι θέλει και υπομονή κάποιες φορές για να γίνουν όλα όπως τα θέλουμε.
Υγεία και πολλές ασίστ!!!

Bravo στην ΠΑΕ γιά το σωστό τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα και αγοράσαμε τελικά ένα μεγάλο ταλέντο σε τόσο καλή ηλικία και μας απόδειξαν ότι θέλει και υπομονή κάποιες φορές για να γίνουν όλα όπως τα θέλουμε.
Υγεία και πολλές ασίστ!!!

αδερφια συγγνωμη που θα σας στενοχωρησω αλλα ενας παιχτης σε ηληκια 23-24 δεν ειναι ταλεντο.ο βιειρινια ειναι ενας παιχτης με πολυ καλα στοιχεια που του λοιπουν παιχνιδια.αν παρει αυτα τα παιχνιδια θα ανεβει και ψυχολογικα και θα αποκτηση εμπειρια που ειναι πολυ σημαντικο!
Διαφωνω. 23 χρονων ειναι ο παικτης και ΕΙΝΑΙ ακομα εξελιξιμος. Η περσινη χρονια ουσιαστικα δε μετραει στην εξελιξη του, πιστευω μεχρι τα 26 θα βελτιωνεται. Ολοι οι σοβαροι επαγγελματιες; βελτιωνονται ακομα και στα 28 η στα 32 τους. Σχολια τυπου "μονο στην Ελλαδα θεωρειται 23χρονος παικτης ταλεντο" ειναι για λαικη καταναλωση. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικη παριπτωση.
- paok4kyriakos
Οlorin ουσιαστικά λες τα ίδια με τον e8nos, αν και διαφωνείς...!
Άλλο ταλέντο και άλλο εξελίξιμος....

Άλλο ταλέντο και άλλο εξελίξιμος....

Μεγαλη συζητηση ανοιγεις novito! Συνοψιζω το προηγουμενο ποστ μου στην εξης φραση: πιστευω οτι ο Βιειρινια θα ειναι πολυ καλυτερος μετα απο 2 χρονια απο οτι ειναι τωρα! Αν αυτο εννοουσε και ο e8nos τοτε καταλαβα λαθος... 

- Maximus
Αδερφέ Olorin...Κάνω αυτό το σχόλιο- εν μερει ον τοπικ- για το θεμα των ταλεντων επειδή το εθιξες και σε ενα αλλο τοπικ μετα απο ποστ μου που υποστηριζα την φραση κλισέ ''μονο στην Ελλαδα θεωρειται 23χρονος παικτης ταλεντο" ...Olorin έγραψε:Διαφωνω. 23 χρονων ειναι ο παικτης και ΕΙΝΑΙ ακομα εξελιξιμος. Η περσινη χρονια ουσιαστικα δε μετραει στην εξελιξη του, πιστευω μεχρι τα 26 θα βελτιωνεται. Ολοι οι σοβαροι επαγγελματιες; βελτιωνονται ακομα και στα 28 η στα 32 τους. Σχολια τυπου "μονο στην Ελλαδα θεωρειται 23χρονος παικτης ταλεντο" ειναι για λαικη καταναλωση. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικη παριπτωση.
Νομιζω οτι εχει διαφορετικό νοημα η φραση αυτη οπως την λεει ο ενας και οπως την λεει ο αλλος...
Παιχτες 23 χρονων δεν θεωρουνται ταλεντα...μπορει να ειναι εξελιξιμοι αλλα οχι ταλεντα...Με αυτη τη λογική εξελιξιμος ειναι και ο 30αρης διοτι οσο ζεις,μαθαινεις! Αλλα, ταλεντο ειναι άλλο πράγμα... Δεν περιμενεις ο παιχτης στα 23 να ειναι ανετοιμο ''ταλεντο'' και στα 26 να σε γινει Μαραντονα!Αυτα δεν γινονται...Ο παιχτης θα φανει και στα 19-20 του...
Εμενα η διαφωνια μου (και οπως ερμηνευω την επιμαχη φραση) ειναι στην Ελληνικη χαζη νοοτροπια όπου ενας παιχτης αν δεν φθασει 25, δεν τον βαζουν βασικό διότι ειναι ''μικρός''! Μεχρι τα 25 ταλεντο και απο τα 31 γέρος...Δεν γινεται δουλεια ετσι...Στο εξωτερικό θα σε δωσουν ευκαιριες απο τα 20 σου...δεν θα περιμενουν τα 25 σου...
Οπως και να χει, στα μάτια μου, η παραμονή του Βιειρίνια για 3 χρόνια, είναι μια πολύ μεγάλη "διπλωματική" νίκη της Διοίκησης του ΠΑΟΚ απέναντι σε αυτή της Πόρτο και μάλιστα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες!!!
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο!!
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο!!
εγω ενα καταλαβα απο τη μεταγραφη αυτη:
το να ζηταει η πορτο ρητρα για παικτη της, σημαινει οτι εχει καταλαβει τι εστι βρυζας.
το να ζηταει η πορτο ρητρα για παικτη της, σημαινει οτι εχει καταλαβει τι εστι βρυζας.
- LittleJohn
Επιτελους εκλεισε αυτο το θεμα γιατι ειχα ανησυχησει παρα πολυ.Θεωρω τον Βιεϊρινια εναν απο τους καλυτερους παιχτες ολοκληρου του ροστερ μας.Για παντα εδω παιχτρονι μου!

Καταλαβαινω την αποψη σου και στην ουσια δε διαφωνω. Προκειται για διαφορα ερμηνειας των λεξεων "ταλεντο" και "εξελιξιμος". Και εγω ειμαι υπερ των νεαρων παικτων. Απλα επισημαινω οτι στην Ελλαδα πολλες φορες φτανουμε και στο αλλο ακρο, δηλαδη στη "λατρεια" των μικρων παικτων μονο και μονο λογω της ηλικιας τους. Το αντιθετο βεβαια γινεται για τους 30+ που εδω θεωρουνται "τελειωμενοι". Η αποψη μου ειναι οτι οποιος ειναι καλυτερος θα παιζει.Maximus έγραψε:Αδερφέ Olorin...Κάνω αυτό το σχόλιο- εν μερει ον τοπικ- για το θεμα των ταλεντων επειδή το εθιξες και σε ενα αλλο τοπικ μετα απο ποστ μου που υποστηριζα την φραση κλισέ ''μονο στην Ελλαδα θεωρειται 23χρονος παικτης ταλεντο" ...Olorin έγραψε:Διαφωνω. 23 χρονων ειναι ο παικτης και ΕΙΝΑΙ ακομα εξελιξιμος. Η περσινη χρονια ουσιαστικα δε μετραει στην εξελιξη του, πιστευω μεχρι τα 26 θα βελτιωνεται. Ολοι οι σοβαροι επαγγελματιες; βελτιωνονται ακομα και στα 28 η στα 32 τους. Σχολια τυπου "μονο στην Ελλαδα θεωρειται 23χρονος παικτης ταλεντο" ειναι για λαικη καταναλωση. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικη παριπτωση.
Νομιζω οτι εχει διαφορετικό νοημα η φραση αυτη οπως την λεει ο ενας και οπως την λεει ο αλλος...
Παιχτες 23 χρονων δεν θεωρουνται ταλεντα...μπορει να ειναι εξελιξιμοι αλλα οχι ταλεντα...Με αυτη τη λογική εξελιξιμος ειναι και ο 30αρης διοτι οσο ζεις,μαθαινεις! Αλλα, ταλεντο ειναι άλλο πράγμα... Δεν περιμενεις ο παιχτης στα 23 να ειναι ανετοιμο ''ταλεντο'' και στα 26 να σε γινει Μαραντονα!Αυτα δεν γινονται...Ο παιχτης θα φανει και στα 19-20 του...
Εμενα η διαφωνια μου (και οπως ερμηνευω την επιμαχη φραση) ειναι στην Ελληνικη χαζη νοοτροπια όπου ενας παιχτης αν δεν φθασει 25, δεν τον βαζουν βασικό διότι ειναι ''μικρός''! Μεχρι τα 25 ταλεντο και απο τα 31 γέρος...Δεν γινεται δουλεια ετσι...Στο εξωτερικό θα σε δωσουν ευκαιριες απο τα 20 σου...δεν θα περιμενουν τα 25 σου...
Και εδω βαζω και 2 ακομα λεξεις στην κουβεντα:
"ικανοτητα" και "δυνατοτητα"
Αν ενα ταλεντο 19χρονος ειναι ετοιμος να παιξει βασικος στον ΠΑΟΚ να παιξει, αλλιως να παει δανεικος, ωσπου να ειναι ετοιμος. Και αυτο γινεται και στο εξωτερικο, οι 20χρονοι που παιζουν βασικοι σε ομαδες παιζουν γιατι το αξιζουν συμφωνα με τις "ικανοτητες" τους και οχι συμφωνα με τις μελλοντικες "δυνατοτητες".
πολυ καλη μεταγραφη και,κατα τη γνωμη μου, συγκρινεται μονο με του κουτσια
Χαίρομαι που με λίγα χρήματα πήραμε ένα μεγάλο ταλέντο της Εθνικής Ελπίδων Πορτογαλίας και της Πόρτο. Επίσης πολύ θετικό το ότι οι παίκτες που έρχονται δανεικοί ζητάνε να μείνουν και τελικά τους αποκτάμε (Βερόν, Σορλέν, Βιεϊρίνια). Έχει μεγάλη αξία αυτό και αγωνιστικά (ομάδα με δανεικούς δεν γίνεται) και οικονομικά καθώς θα έχεις οφέλη από περιουσιακό σου στοιχείο, ενώ από δανεικό παίκτη δεν έχεις να περιμένεις τπτ.
Ο Βιεϊρίνια μού έκανε πολύ θετική εντύπωση στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Έκρηξη, ταχύτητα, ντρίμπλα, δύναμη, διεισδυτικότητα. Δυστυχώς ο τραυματισμός του νωρίς-νωρίς δεν τον άφησε να μας δείξει παραπάνω πράγματα. Εμένα προσωπικά μετά τον τραυματισμό του δεν μου άρεσε σε κανένα ματς. Κυρίως γιατί ακόμη και στα ματς που είχε όρεξη (με Αστέρα εκτός, με ΑΕΛ εκτός) δεν ηταν ουσιαστικός. Ειδικά οι σέντρες του με απογοήτευσαν, ενώ και τα καλά του ντριμπλαρίσματα συνήθως δεν συνοδεύονταν από σωστή πάσα.
Θέλει δουλιά ο μικρός και ελπίζω φέτος να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας γιατί το ταλέντο το έχει αναμφισβήτητα. Πάντως χαίρομαι που τον αποκτήσαμε!
Ο Βιεϊρίνια μού έκανε πολύ θετική εντύπωση στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Έκρηξη, ταχύτητα, ντρίμπλα, δύναμη, διεισδυτικότητα. Δυστυχώς ο τραυματισμός του νωρίς-νωρίς δεν τον άφησε να μας δείξει παραπάνω πράγματα. Εμένα προσωπικά μετά τον τραυματισμό του δεν μου άρεσε σε κανένα ματς. Κυρίως γιατί ακόμη και στα ματς που είχε όρεξη (με Αστέρα εκτός, με ΑΕΛ εκτός) δεν ηταν ουσιαστικός. Ειδικά οι σέντρες του με απογοήτευσαν, ενώ και τα καλά του ντριμπλαρίσματα συνήθως δεν συνοδεύονταν από σωστή πάσα.
Θέλει δουλιά ο μικρός και ελπίζω φέτος να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας γιατί το ταλέντο το έχει αναμφισβήτητα. Πάντως χαίρομαι που τον αποκτήσαμε!