Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια
Χαχααχαχαχαχα.......τώρα πρόσεξα τα πρόβατα..χαχαχαχααχχαα....α..ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ...στον καθαρό αέρα κάνεις προπονήσεις...

Μπράβο στη διοίκηση του ΠΑΟΚ που δίνει με το έργο αυτό όραμα και ελπίδα στις επόμενες γενιές Παοκτσήδων. Μπράβο στο Θοδωρή Ζαγοράκη, στο Ζήση Bρυζα και όσους εργάστηκαν και εργάζονται για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.
Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πηγαίνει μπροστά, το μέλλον μας ανήκει!
Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πηγαίνει μπροστά, το μέλλον μας ανήκει!
ntinos έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα! Τι ζαγοράκης και Κούδας. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!sidpanos έγραψε: το όνομα του προπονητικού θα πρέπει να είναι προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ...
γιατί ο ζαγόρ διαχειρίστηκε και δικά μου λεφτά και δικά σου κτλ κτλ...είναι έργο όλων μας...
Μαζί σας κι εγώ!!
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ κι όποιος θέλει να πληρώσει, βάζει και το όνομα του!
Προσωπολατρεία, τέλος!
ΥΓ. Α, πείτε να κάνουν και κανέναν αγιασμό για να ξορκιστεί και το φάντασμα των τραυματισμών!
- PAOK_NORTH_ARMY
Η φωτογραφία με τα πρόβατα και το σχόλιο του Ντίνου είναι όλα τα λεφτά. Χαχαχαχαχαχαχαχα
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... T&extLang=
Στο παραπάνω λινκ υπάρχουν φωτογραφίες από το προπονητικό..
Στο παραπάνω λινκ υπάρχουν φωτογραφίες από το προπονητικό..
Λές...?? Ίσως να μπερδεύτηκα και να νόμιζα ότι είναι το ίδιο... Στο προπονητικό δεν θα παίζουμε τα μάτς απο εδώ και πέρα...??LoverBoy έγραψε:Βασικά δεν έχεις καταλάβει οτι άλλο γήπεδο και άλλο προπονητικό...

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορώ να θεωρήσω σημαία του ΠΑΟΚ τον Κούδα... Δυσκολεύομαι να ξεχάσώ ότι υπήρξε όπως δυσκολεύομαι να ξεχάσω και ότι υπήρξε στήριγμα διοικήσεων του παρελθόντος...Less έγραψε:Εν πάση περιπτώσει δεν μιλώ τοσο για την ονομασία όσο για την τόσο αρνητική άποψη που εξέφρασες για τον Γ.Κούδα
Γενικά ίσως έχεις δίκιο ότι είμαι αρκετά σκληρός απέναντί του, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να χαρακτηριστεί σημαία μόνο λόγω των αθλητικών του επιδόσεων και να δοθεί το όνομάτου στο γήπεδό μας... Με την ίδια λογική θα έπρεπε το κλειστό του μπάσκετ να ονομαστεί "Μπάνε Πρέλεβιτς"... Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι ο ΠΑΟΚ διαχρονικά έχει έλλεψη απο "σημαίες" και ινδάλματα και όπως είπε και ο Φρόιντ (ελπίζω να μην το είπε κανένας άλλος και γίνω ρόμπα

Αυτή είναι περίπου και η δική μου σκέψη. Προπονητικό Κεντρο ΠΑΟΚ. Αυτά τα ΠΑΟΚ τρεινιγγκ σεντερ και ΠΑΟΚ σπορτς αρίνα που είναι και τρεντυ ονόματα δεν μου αρέσουν. Τι πιο καλό από το "Προπονητικό Κεντρο ΠΑΟΚ"; Απλό, σαφές και κατανοητό από όλους τι στεγαζεται εκεί ακόμη και στους πλέον αδαεις από αθλητικά.sidpanos έγραψε:τα πρόσωπα μπορούν να τιμηθούν με πλακέτες ή με ένα τύμβο απο μάρμαρο που θα γράφονται τα ονόματα όσων βοήθησαν στο προπονητικό...
το όνομα του προπονητικού θα πρέπει να είναι προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ...
γιατί ο ζαγόρ διαχειρίστηκε και δικά μου λεφτά και δικά σου κτλ κτλ...είναι έργο όλων μας...
Πάντως στο poll ψηφισα Ζαγορακης για τον εξής λογο. Επειδή το νουμερο 1 προβλημα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρονια (αλλά και της Ελλάδας γενικότερα) ήταν η κακοδιαχειριση και η διασπαθιση των χρηματων του κόσμου, συμβολικά για να θυμιζει τι σπουδαια πραματα μπορεί να κανει μια διοικηση που σεβεται τα λεφτα του κοσμου.
Αλλά το καλύτερο θα ήταν να ονομασθεί απλά και ξαστερα: "Προπονητικό Κεντρο ΠΑΟΚ" και σε κεντρικό σημείο αυτο που λεει πιο πάνω ο sidpanos με μια επιγραφή του τυπου: "Το παρόν κεντρο ενεπνεύσθη και θεμελιωθηκε επί διοικησεως Θ. Ζαγορακη (και όποιον άλλον είχε-έχει σημαντική προσφορά) και χρηματοδοτηθηκε από τον κοσμο του ΠΑΟΚ (και όποιον άλλον είχε σημαντική προσφορά)".
ρε παιδια τι κολημα ειναι αυτο με το ονομα?υπαρχει περιπτωση να πει ο ΠΑΟΚτσης <<σημερα πηγα μια βολτα στο ''ζαγορακης''>>?ΟΧΙ!θα πει οτι πηγε στο προπονητικο(σκετο) η στη μεσημβρια.τρανο παραδειγμα το παλατακι.εδω και ποσα χρονια η ονομασια του γηπεδου ειναι ''PAOK Sports Arena'' αλλα δεν ακουω κανεναν να το λεει ετσι...απο τον πρωτο φιλαθλο μεχρι τον τελευταιο δημοσιογραφο.
- ContrerasPablo
ntinos έγραψε:Nα'σαι καλά ρε Steenage! Άντε ξεκινήσαμε!!! Έτσι να βλέπω τα αετόπουλα![]()
ΥΓ: Τα πρόβατα της φωτό (βλ φόντο) ελπίζω να μην φάνε το γκαζόν μας

- ContrerasPablo
δεν το καταλαβα αυτο....απο ποτε το να τιμας εναν ανθρωπο για την προσφορα του ειναι προσωπολατρεια?δηλαδη οταν τυπωνει φανελακια γκαρσια τι ειναι?εκει τπτ...στον αναγεννενητη του ΠΑΟΚ ολα....free4 έγραψε:ntinos έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα! Τι ζαγοράκης και Κούδας. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!sidpanos έγραψε: το όνομα του προπονητικού θα πρέπει να είναι προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ...
Μαζί σας κι εγώ!!
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ κι όποιος θέλει να πληρώσει, βάζει και το όνομα του!
Προσωπολατρεία, τέλος!
ΥΓ. Α, πείτε να κάνουν και κανέναν αγιασμό για να ξορκιστεί και το φάντασμα των τραυματισμών!
- sidpanos
κοντρέρας το νόημα είναι ακριβώς στα λόγια σου...
γιατί να μην ονομαστεί προπονητήριο λαού του ΠΑΟΚ?
Αφού και ο ζαγόρ είπε οτι ο χρηματοδοτης είμαστε εμείς....
Κατι σαν αυτο εννοεις;vanroy έγραψε: Αυτή είναι περίπου και η δική μου σκέψη. Προπονητικό Κεντρο ΠΑΟΚ. Αυτά τα ΠΑΟΚ τρεινιγγκ σεντερ και ΠΑΟΚ σπορτς αρίνα που είναι και τρεντυ ονόματα δεν μου αρέσουν. Τι πιο καλό από το "Προπονητικό Κεντρο ΠΑΟΚ"; Απλό, σαφές και κατανοητό από όλους τι στεγαζεται εκεί ακόμη και στους πλέον αδαεις από αθλητικά.
http://www.panoramio.com/photo/10182375
δεν θα διαφωνησω. Και νομιζω ειναι το καλυτερο για να μην τσακωνωμαστε για "χαζα" πραγματα..
- ContrerasPablo
χαιρω πολυ.... ΟΜΩΣ Ο ΚΟΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΟ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ...sidpanos έγραψε:κοντρέρας το νόημα είναι ακριβώς στα λόγια σου...