Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Επανήλθε? Δεν πάνε κάποια χρόνια που είχε σταματήσει? Ή τόσο λάθος θυμάμαι?
Νομίζω ότι είχε αρκετά χρόνια που απείχε από τα FM δεν μπορώ να θυμηθώ απο πότε κι εγώ έπαθα ένα ψιλοσόκ που τον άκουσα μετά από τόσα χρόνια πάντως η εκπομπή ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ έχει γράψει ιστορία.
νΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..Ντρεπομαι που εχω τον Βασιλο και τον Σταμπουλη να λενε πως αποκλειεται ο Π.Α.Ο.Κ να περασει τον Αγιαξ με αυτον τον προπονητη, ντρεπομαι που λενε πως ο φιλεσπλαχνος Γκαρσια τους ειπε φευγω γιατι το καλο της ομαδας που αγαπαω δεν ειναι με τον Μπερετα...!!!
Τι λες ρε παιδι μου ,.Τετοια θυσια ..!!!!
Κια να τσιριζουν να υστερικοι ειδημονες πως επρεπε να ερθει αλλος προπονητης...
Αλλα το ποιος θα ερθει δεν το λενε...!!!!!
Ειδαν πολλα πραγματα οι δημοσσιογραφοι στην Γερμανια και καταλαβαν...!!!
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..!!
Ti βάζουν τον Γκαρσία μπροστά και του χρεώνουν το διώξιμο;
Ουστ βρε ΑΡΔ....
Ουστ βρε ΑΡΔ....
συμφωνω...ιδιως ο βασιλοπουλος απο ελλαδα ειδε παρα πολλα...moican4 έγραψε:νΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..Ντρεπομαι που εχω τον Βασιλο και τον Σταμπουλη να λενε πως αποκλειεται ο Π.Α.Ο.Κ να περασει τον Αγιαξ με αυτον τον προπονητη, ντρεπομαι που λενε πως ο φιλεσπλαχνος Γκαρσια τους ειπε φευγω γιατι το καλο της ομαδας που αγαπαω δεν ειναι με τον Μπερετα...!!!
Τί είναι αυτά που λές;; Ποιός έβαλε τον Γκαρσία ως φταίχτη για το διαζύγιο;; Ισα ισα είπαν οτι ως ακέραιος και ευθύς χαρακτήρας βγήκε μπροστά και αντέδρασε σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίχτες. Ελεος σας έχει πιάσει μια μανία να κράζετε ΑΡΔ χωρίς λόγο όλη την ώρα. κανένας δημοσιογράφος στη γη δεν διεκδικεί τον τίτλο του άγιου ή αλάνθαστου,πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχει νόημα κάθε τρείς και λίγο να κραζουμε με επίπλαστες προφάσεις..Εστιάστε λίγο και σε άλλα ζητήματα. Πλέον κάνουν κριτική οι ΑΡδ, κράζουμε που δημιουργούν πρόβλημα. Δεν κάνουν κριτική, κράζουμε που κρύβουν τα προβλήματα. Ε, μπαστα λίγο ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το επάγγελμα, μπάφιασα με τις υστερίες που βλέπω. 

Το πρόβλημα είναι η σχέση της ΠΑΕ με τους ΑΡΔ....
'Ψάχναμε να βρούμε λόγο να στηρίξουμε τον προπονητή στη Γερμανία'' είπε παραγωγός στον 103 πριν λίγο...
Σώπα ρε!!!!!
'Ψάχναμε να βρούμε λόγο να στηρίξουμε τον προπονητή στη Γερμανία'' είπε παραγωγός στον 103 πριν λίγο...
Σώπα ρε!!!!!
rainmaker έγραψε:Τί είναι αυτά που λές;; Ποιός έβαλε τον Γκαρσία ως φταίχτη για το διαζύγιο;; Ισα ισα είπαν οτι ως ακέραιος και ευθύς χαρακτήρας βγήκε μπροστά και αντέδρασε σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίχτες. Ελεος σας έχει πιάσει μια μανία να κράζετε ΑΡΔ χωρίς λόγο όλη την ώρα. κανένας δημοσιογράφος στη γη δεν διεκδικεί τον τίτλο του άγιου ή αλάνθαστου,πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχει νόημα κάθε τρείς και λίγο να κραζουμε με επίπλαστες προφάσεις..Εστιάστε λίγο και σε άλλα ζητήματα. Πλέον κάνουν κριτική οι ΑΡδ, κράζουμε που δημιουργούν πρόβλημα. Δεν κάνουν κριτική, κράζουμε που κρύβουν τα προβλήματα. Ε, μπαστα λίγο ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το επάγγελμα, μπάφιασα με τις υστερίες που βλέπω.
δηλ οποιος δεν γουσταρει θα βγαινει μπροστα να αντιδρα..? Τι ειναι αυτο σοβαρη ομαδα..? Δηλ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ επειδη δεν αγωνιστηκε ε.?
Ελατε αυτα ειναι για ηλιθιους και ολοι δεν ειμαστε...Φτανει με τους καραγκιοζηδες ...
- navigator11
συμφωνω με το μοϊκανο.προκειται για αστειοτητες!η διοικηση στα ματια μου ειναι απολυτα εκτεθειμενη με την αποπομπη του προπονητη.αφου καταφεραμε και σπασαμε το αρνητικο ρεκορ παρουσιας του παρασχου στον παγκο της ομαδας,τί να πω?συγχαρητηρια!αν φτασαμε στο σημειο να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ οι ΑΡΔ κι ο γκαρσια ή ο καθε γκαρσια,σκατα στα μουτρα μας!!!
Οταν πανε στα μπουζουκια και πιο διπλα καθεται αυτος τι περιμενεις.? Χαιρι.?
να αγιασει το πληκτρολογιο σου ρε μοικανε.moican4 έγραψε:Οταν πανε στα μπουζουκια και πιο διπλα καθεται αυτος τι περιμενεις.? Χαιρι.?
το προβλημα ειναι οτι ο βασιλοπουλος καταφερε να διωξει τον μπερετα σε 10 μερες. Το μοναδικο ονομα προπονητη ή παικτη που δεν το βγαλε πρωτος σαν ειδηση αλλα αλλη φυλλαδα της μιζερης αυτης πολης.... Καταφερε επισης να ξεφτιλισει την επιλογη του Βρυζα, του ανθρωπου που δεν θελει να βλεπει τετοια λαμογια ΑΡΔ στα ματια του... το ερωτημα ειναι ποιος κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ. Μαλλον ο βασιλοπουλος και ο καθε βασιλοπολυλος γιατι τετοια μυαλα που εχουμε αυτοι μας αξιζουν....
Το να παρουσιάζεται από κάποιους εδώ μέσα ο Θόδωρος ως άβουλο ον που αγεται και φέρεται από τις ορέξεις του κάθε Βασιλόπουλο είναι τουλάχιστον άστοχο.
- sidpanos
Αυτο ακριβως..καθηστε καλα..
Τι ειναι ο ζαγορ;και ο βρυζας...
Μην τρελαθουμε..
Τι ειναι ο ζαγορ;και ο βρυζας...
Μην τρελαθουμε..