Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
Enide

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από Enide »

Δεν σε γελούν τα αυτιά σου ο Ζοζέ είναι
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Επανήλθε? Δεν πάνε κάποια χρόνια που είχε σταματήσει? Ή τόσο λάθος θυμάμαι?
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Νομίζω ότι είχε αρκετά χρόνια που απείχε από τα FM δεν μπορώ να θυμηθώ απο πότε κι εγώ έπαθα ένα ψιλοσόκ που τον άκουσα μετά από τόσα χρόνια πάντως η εκπομπή ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ έχει γράψει ιστορία.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

νΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..Ντρεπομαι που εχω τον Βασιλο και τον Σταμπουλη να λενε πως αποκλειεται ο Π.Α.Ο.Κ να περασει τον Αγιαξ με αυτον τον προπονητη, ντρεπομαι που λενε πως ο φιλεσπλαχνος Γκαρσια τους ειπε φευγω γιατι το καλο της ομαδας που αγαπαω δεν ειναι με τον Μπερετα...!!!
Τι λες ρε παιδι μου ,.Τετοια θυσια ..!!!!
Κια να τσιριζουν να υστερικοι ειδημονες πως επρεπε να ερθει αλλος προπονητης...
Αλλα το ποιος θα ερθει δεν το λενε...!!!!!
Ειδαν πολλα πραγματα οι δημοσσιογραφοι στην Γερμανια και καταλαβαν...!!!

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ti βάζουν τον Γκαρσία μπροστά και του χρεώνουν το διώξιμο;
Ουστ βρε ΑΡΔ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

moican4 έγραψε:νΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..Ντρεπομαι που εχω τον Βασιλο και τον Σταμπουλη να λενε πως αποκλειεται ο Π.Α.Ο.Κ να περασει τον Αγιαξ με αυτον τον προπονητη, ντρεπομαι που λενε πως ο φιλεσπλαχνος Γκαρσια τους ειπε φευγω γιατι το καλο της ομαδας που αγαπαω δεν ειναι με τον Μπερετα...!!!
Τι λες ρε παιδι μου ,.Τετοια θυσια ..!!!!
Κια να τσιριζουν να υστερικοι ειδημονες πως επρεπε να ερθει αλλος προπονητης...
Αλλα το ποιος θα ερθει δεν το λενε...!!!!!
Ειδαν πολλα πραγματα οι δημοσσιογραφοι στην Γερμανια και καταλαβαν...!!!

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..!!
συμφωνω...ιδιως ο βασιλοπουλος απο ελλαδα ειδε παρα πολλα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τί είναι αυτά που λές;; Ποιός έβαλε τον Γκαρσία ως φταίχτη για το διαζύγιο;; Ισα ισα είπαν οτι ως ακέραιος και ευθύς χαρακτήρας βγήκε μπροστά και αντέδρασε σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίχτες. Ελεος σας έχει πιάσει μια μανία να κράζετε ΑΡΔ χωρίς λόγο όλη την ώρα. κανένας δημοσιογράφος στη γη δεν διεκδικεί τον τίτλο του άγιου ή αλάνθαστου,πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχει νόημα κάθε τρείς και λίγο να κραζουμε με επίπλαστες προφάσεις..Εστιάστε λίγο και σε άλλα ζητήματα. Πλέον κάνουν κριτική οι ΑΡδ, κράζουμε που δημιουργούν πρόβλημα. Δεν κάνουν κριτική, κράζουμε που κρύβουν τα προβλήματα. Ε, μπαστα λίγο ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το επάγγελμα, μπάφιασα με τις υστερίες που βλέπω. :redcard:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το πρόβλημα είναι η σχέση της ΠΑΕ με τους ΑΡΔ....
'Ψάχναμε να βρούμε λόγο να στηρίξουμε τον προπονητή στη Γερμανία'' είπε παραγωγός στον 103 πριν λίγο...
Σώπα ρε!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

rainmaker έγραψε:Τί είναι αυτά που λές;; Ποιός έβαλε τον Γκαρσία ως φταίχτη για το διαζύγιο;; Ισα ισα είπαν οτι ως ακέραιος και ευθύς χαρακτήρας βγήκε μπροστά και αντέδρασε σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίχτες. Ελεος σας έχει πιάσει μια μανία να κράζετε ΑΡΔ χωρίς λόγο όλη την ώρα. κανένας δημοσιογράφος στη γη δεν διεκδικεί τον τίτλο του άγιου ή αλάνθαστου,πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχει νόημα κάθε τρείς και λίγο να κραζουμε με επίπλαστες προφάσεις..Εστιάστε λίγο και σε άλλα ζητήματα. Πλέον κάνουν κριτική οι ΑΡδ, κράζουμε που δημιουργούν πρόβλημα. Δεν κάνουν κριτική, κράζουμε που κρύβουν τα προβλήματα. Ε, μπαστα λίγο ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το επάγγελμα, μπάφιασα με τις υστερίες που βλέπω. :redcard:

δηλ οποιος δεν γουσταρει θα βγαινει μπροστα να αντιδρα..? Τι ειναι αυτο σοβαρη ομαδα..? Δηλ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ επειδη δεν αγωνιστηκε ε.?
Ελατε αυτα ειναι για ηλιθιους και ολοι δεν ειμαστε...Φτανει με τους καραγκιοζηδες ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

συμφωνω με το μοϊκανο.προκειται για αστειοτητες!η διοικηση στα ματια μου ειναι απολυτα εκτεθειμενη με την αποπομπη του προπονητη.αφου καταφεραμε και σπασαμε το αρνητικο ρεκορ παρουσιας του παρασχου στον παγκο της ομαδας,τί να πω?συγχαρητηρια!αν φτασαμε στο σημειο να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ οι ΑΡΔ κι ο γκαρσια ή ο καθε γκαρσια,σκατα στα μουτρα μας!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οταν πανε στα μπουζουκια και πιο διπλα καθεται αυτος τι περιμενεις.? Χαιρι.?
kos

Δημοσίευση από kos »

moican4 έγραψε:Οταν πανε στα μπουζουκια και πιο διπλα καθεται αυτος τι περιμενεις.? Χαιρι.?
να αγιασει το πληκτρολογιο σου ρε μοικανε.
memts

Δημοσίευση από memts »

το προβλημα ειναι οτι ο βασιλοπουλος καταφερε να διωξει τον μπερετα σε 10 μερες. Το μοναδικο ονομα προπονητη ή παικτη που δεν το βγαλε πρωτος σαν ειδηση αλλα αλλη φυλλαδα της μιζερης αυτης πολης.... Καταφερε επισης να ξεφτιλισει την επιλογη του Βρυζα, του ανθρωπου που δεν θελει να βλεπει τετοια λαμογια ΑΡΔ στα ματια του... το ερωτημα ειναι ποιος κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ. Μαλλον ο βασιλοπουλος και ο καθε βασιλοπολυλος γιατι τετοια μυαλα που εχουμε αυτοι μας αξιζουν....
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Το να παρουσιάζεται από κάποιους εδώ μέσα ο Θόδωρος ως άβουλο ον που αγεται και φέρεται από τις ορέξεις του κάθε Βασιλόπουλο είναι τουλάχιστον άστοχο.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Αυτο ακριβως..καθηστε καλα..
Τι ειναι ο ζαγορ;και ο βρυζας...
Μην τρελαθουμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”