Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Δημοσίευση από brigate4 »

Μπορεί κάποιος να μου δώσει διεύθυνση, τηλ ?
Με προσωπικό μήνυμα...ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων. Αν έχεις το τηλέφωνό μου πάρε με.
Άβαταρ μέλους
passaris4

Δημοσίευση από passaris4 »

Δεν ξέρω αν έπρεπε να την βάλω εδώ ή στα Ρετρό.
Πάντως αυτό είναι το κασκόλ του συνδέμου τα πρώτα χρόνια λειτουργείας του.
Κάπου έχω και φωτογραφίες από τον σύνδεσμο τότε στη Βεραντζέρου. Όταν τις βρω και τις σκανάρω θα τις μοιραστώ μαζί σας.
Κάποιος με κάποιον τρόπο μπορεί να μου στείλει την διεύθυνση να ενισχύσω και εγώ ρε παιδιά;

Εικόνα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων. Αν έχεις το τηλέφωνό μου πάρε με.
Εγώ που δεν το έχω πως θα το μάθω;
Άβαταρ μέλους
wrathchild

Δημοσίευση από wrathchild »

Καλησπέρα παίδες. Γνωρίζει κανείς που μπορω να απευθυνθώ για να γραφτώ στο σύνδεσμο? Σας ευχαριστω εκ των πρωτέρον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διευθύνσεις όπως καταλαβαίνεις δεν δίνουμε στον αέρα. Εάν έρθεις αύριο στη Ν. Σμύρνη μπορείς να μας ρωτήσεις. Όλο και κάποιον από εμάς θα βρεις. Εγώ πάντως θα είμαι έξω από τις Θ2 και Θ3 κατά 16:30
Άβαταρ μέλους
wrathchild

Δημοσίευση από wrathchild »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Διευθύνσεις όπως καταλαβαίνεις δεν δίνουμε στον αέρα. Εάν έρθεις αύριο στη Ν. Σμύρνη μπορείς να μας ρωτήσεις. Όλο και κάποιον από εμάς θα βρεις. Εγώ πάντως θα είμαι έξω από τις Θ2 και Θ3 κατά 16:30
Μπορω να ποσταρω το Mail μου και να μου πεις πληροφορίες? ένα παιδί που ρώτησα στην ν.σμυρνη με απέφυγε με ελαφρά πηδηματάκια.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

passaris4 έγραψε:Δεν ξέρω αν έπρεπε να την βάλω εδώ ή στα Ρετρό.
Πάντως αυτό είναι το κασκόλ του συνδέμου τα πρώτα χρόνια λειτουργείας του.
Κάπου έχω και φωτογραφίες από τον σύνδεσμο τότε στη Βεραντζέρου. Όταν τις βρω και τις σκανάρω θα τις μοιραστώ μαζί σας.
Κάποιος με κάποιον τρόπο μπορεί να μου στείλει την διεύθυνση να ενισχύσω και εγώ ρε παιδιά;

Εικόνα

Αδερφε, οποτε βρεις χρονο καντο, θα ηταν μεγαλη μας χαρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

wrathchild έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διευθύνσεις όπως καταλαβαίνεις δεν δίνουμε στον αέρα. Εάν έρθεις αύριο στη Ν. Σμύρνη μπορείς να μας ρωτήσεις. Όλο και κάποιον από εμάς θα βρεις. Εγώ πάντως θα είμαι έξω από τις Θ2 και Θ3 κατά 16:30
Μπορω να ποσταρω το Mail μου και να μου πεις πληροφορίες? ένα παιδί που ρώτησα στην ν.σμυρνη με απέφυγε με ελαφρά πηδηματάκια.
Δεν δίνονται πληροφορίες ηλεκτρονικά, γιατί στο παρελθόν την έχουμε πατήσει. Πρέπει να σε γνωρίσουμε πρώτα φατσικά. Μην το παρεξηγείς και μην το παίρνεις προσωπικά. Ο Σύνδεσμος κάθε τρεις και λίγο αλλάζει διεύθυνση γιατί του καίνε τα γραφεία.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Αποστολη εισαι μελλος του Πανελληνιου??
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αποστολε, ο συνδεσμος ειναι ακομα εκει που μου ειχες πει? 2 φορες που ειχα παει δεν ειχα βρει κανεναν.... επισης θυμησε μου, 1ος η 2ος οροφος ηταν? :P
Zapre

Δημοσίευση από Zapre »

ΑποστόληςΑ έγραψε:. Ο Σύνδεσμος κάθε τρεις και λίγο αλλάζει διεύθυνση γιατί του καίνε τα γραφεία.
[/color]
Πας καλα ρε μεγαλε ? αμφιβαλλω κατα ποσο εχεις σχεση με τον Πανελληνιο και γραφεις και ξεφτιλικια πραγματα.Τα γραφεια του συνδεσμου καηκαν πριν τρια χρονια,-με διαρηξη- δευτερα του πασχα,μερα αργιας 3 την νυχτα ενω ηταν κλειστος φυσικα.Στα γραφεια εκεινα στεγαζοταν πανω απο 7 χρονια σολομου ,7ος οροφος και οποιος προσεγγιυε εφευγε με τα ποδια στις πλατες.Τα νεα γραφεια επισης στην ομονοια λειτουργουν ηδη πανω απο εναμιση χρονο.Δεν το λες και τρεις και λιγο ετσι ?

Απορω πως ολοι οι αλλοθρησκοι γνωριζουν που ειναι ο ΣΦ και δεν ξερουν ΠΑΟΚσηδες,στην τελικη σε καποιο ματς που ειναι αθηνα πας ομονοια και βλεπεις απο που ξεκιναει η πορεια.δεν ειναι δζσκολο ,εκτος αν εισαι τυφλος και κουφος μαζι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ampalaeos έγραψε:Αποστολη εισαι μελλος του Πανελληνιου??
Ναι. ΑΜ 2097
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

pgetsos έγραψε:Αποστολε, ο συνδεσμος ειναι ακομα εκει που μου ειχες πει? 2 φορες που ειχα παει δεν ειχα βρει κανεναν.... επισης θυμησε μου, 1ος η 2ος οροφος ηταν? :P
Είναι εκεί από τις 04.11.2012 (εγκαίνια την ημέρα του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ) Δεν είναι πάντα ανοικτός. Κυρίως πριν από αγώνες. Δεν έχει ταμπέλες και άλλα ενδεικτικά σημεία. Πρέπει να γνωρίζεις την διεύθυνση, τον όροφο και το ποια πόρτα είναι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λοιπής Ελλάδος”