Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οι τηλεοπτικες μεταδοσεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη ηχητικη παιδια, βλεπω τωρα φασεις και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Σημερα ειδα Ισπανους να κλεινουν τα αυτια τους απο την φασαρια. Πανε τα παλια τα χρονια που οι στο σπικαζ δεν ακουγαν τον Χ-Ψ Βοιτσιδη στον παγκο και φωναζανε να ακουστουν ο ενας με τον αλλον.
Το γηπεδο σημερα ηταν πραγματικα αγνο και ΠΑΟΚτσηδικο. Υποθετω πολλα ατομα ειτε απο εξωτερικο ειτε που ειχαν να ερθουν πολυ καιρο. Ολο το γηπεδο ορθιο ητανε εκτος απο καποια σημεια στις μαυρες θεσεις και τα courtseats, φανταστικος πυρηνας κοσμου κατω και πλαγια απο τους Βασκους που πολλες φορες νουθετουσαν τον βασικο πυρηνα απεναντι με πιο.. ΠΑΟΚ συνθηματα, και ολο το γηπεδο ετοιμο να φωναζει μαζι ανα πασα στιγμη.
Ηταν πραγματικα η καλυτερη ατμοσφαιρα εφετος κι ενα βημα μπροστα σε αυτο το κομματι!
Τι νόημα έχει μετά από μία τιτάνια προσπάθεια όλης της ομάδας να κράζουμε έναν παίκτη επειδή δεν έκανε ματσάρα; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Και δεν ηταν και ο μόνος που δεν έκανε ματσάρα και προφανώς δε γίνεται να είναι όλοι σε σούπερ ημέρα ταυτόχρονα. Ας το σηκώσουμε και ας παίξουν όλοι μέτρια, ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει. Γιατί από ένα σημείο και μετά, αυτό λέγεται εμπάθεια...
Αφού έκλεισε η φωνή μας, αφού φάγαμε ένα τόνο βροχή μεχρι το αμάξι και μετα απο ενα ζεστό μπανακι για να μη πάθουμε πνευμονία και μια μπυριτσα για να πέσουν οι παλμοί, ας πω και εγώ την εμπειρία μου απο σήμερα.
Η κερκίδα εδωσε ρεσιτάλ. Ήταν απο τις καλύτερες ατμόσφαιρες που θυμάμαι προσωπικά και πιστεύω ότι ο κόσμος θα είχε πολύ να δώσει ακόμα αν δεν εκνευριζονταν με τα κακωματα των διαιτητών και σπαταλούσε ενέργεια να τους βρίζει... Οι τύποι σε κάποια φάση δεν προσπαθούσαν καν να δείχνουν αντικειμενικοι με αποκορύφωμα το σπρώξιμο του Ισλανδου στη τελευταία φάση που έγινε μπροστα μου και ακομα δεν μπορω να καταλαβω με τι θράσος δεν σφυριξαν επιθετικο... Θυμάμαι τουλάχιστον 3 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο μονο, που τις ειδα απο κοντα και θα μπορούσαν να σφυριχτουν καλάθι και φάουλ....
Στα παικτικα, μεγάλος Πατ, ηγέτης και μπροστάρης. Δεν το περιμενα παρόλο που ειναι πουλέν μου να πιάσει τέτοιο ρυθμό στην επίθεση. Ο Ταιρι ξερεις πλεον τι θα σου δώσει, αν και δεν μπήκανε τα 3ποντα. Ο Μουρ καταλυτικός στο 2ο ημίχρονο ενώ και ο Ομορουγι εδωσε μάχες.
Εχω ένα χούι σαν φίλαθλος. Μπορω να συγχωρέσω την αστοχία ενός παίκτη αλλα δεν εχω χειρότερο απο το να βλεπω έμπειρους παικτες να κανουν παιδιαστικα λαθη. Και δυστυχώς ο Μελβιν υπέπεσε σημερα σε καποια λάθη που δεν δικαιολογουνται για την εμπειρία του. Το ιδιο και ο Ντιμσα. Κατι κακές πάσες, κατι κακες λομπες, κατι που πατούσαν τις γραμμές... Τους περιμενα να ηρεμούν την ομαδα αλλα δεν ηταν και η καλύτερή τους ημέρα.
Στα προπονητικά, ο Μπουτσκος το χειρίστηκε καλά θεωρω. Μοναδικό ψεγάδι η αρχη του 4ου δεκαλεπτου και η πεντάδα που ξεκίνησε το δεκαλεπτο. Με πατ-φιλλιο-άλλεν-μελβιν-μουρ, με οριακα δλδ εναν χειριστη στην επίθεση, φυσικα δεν βάλαμε καλάθι και ξεκινησαμε με 0-6 σκορ την περίοδο. Το διόρθωσε ομως σχετικα γρηγορα με ταιμ αουτ.
Αυτο που με εντυπωσίασε στη Μπιλμπάο είναι οτι δεν έκαναν λαθη παρα την καυτή ατμοσφαιρα. Πέρα απο μια κακή πάσα τους στο 2ο ημίχρονο και κατι βήματα δεν θυμάμαι αλλα τρανταχτά λαθη. Γι αυτο και παρόλο που συνολικα πηραν λιγότερα ριμπάουντ (39-35) πραγματοποίησαν πολλά περισσότερα σουτ απο εμας (70-61)... Πραγματικά σπάνιο να βλέπεις μια τοσο συμπαγή ομαδα. Φαίνεται οτι εχουν χτίσει χημεία με τις λίγες αλλαγές στο ροστερ. Στην Ισπανία δεν ξερω τι ματς θα δουμε, σίγουρα θα πιέσουν πολυ περισσοτερο αλλα σιγουρα δεν θα εχουν την δικη μας ατμοσφαιρα.
Υ.Γ. Το παλατάκι θα γινει ενα πραγματικό στολιδι με την ανακαίνιση. Είναι πραγματικη ΕΔΡΑ. Κριμα να μην υπαρχει ακομα συμφωνία με τον ΑΣ...
Εγώ μια επισήμανση περί ατμόσφαιρας θέλω να κάνω. Αυτό που έγινε χθες στον συγκεκριμένο αγώνα από όλους, που ήταν παρόντες, οφείλει, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, να αποτελεί τον κανόνα της εικόνας και στην Τούμπα. Ωραία συνθήματα, σύντομα, επιβλητικά, καυλωτικά για την ομάδα. Υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος, που ξενερώνω την πέτσα μου με τα ... μυθιστορήματα που κατά 80% φωνάζονται κατά τη διάρκεια σχεδόν κάθε αγώνα μας.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 23:22
Οι τηλεοπτικες μεταδοσεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη ηχητικη παιδια, βλεπω τωρα φασεις και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Σημερα ειδα Ισπανους να κλεινουν τα αυτια τους απο την φασαρια. Πανε τα παλια τα χρονια που οι στο σπικαζ δεν ακουγαν τον Χ-Ψ Βοιτσιδη στον παγκο και φωναζανε να ακουστουν ο ενας με τον αλλον.
Το γηπεδο σημερα ηταν πραγματικα αγνο και ΠΑΟΚτσηδικο. Υποθετω πολλα ατομα ειτε απο εξωτερικο ειτε που ειχαν να ερθουν πολυ καιρο. Ολο το γηπεδο ορθιο ητανε εκτος απο καποια σημεια στις μαυρες θεσεις και τα courtseats, φανταστικος πυρηνας κοσμου κατω και πλαγια απο τους Βασκους που πολλες φορες νουθετουσαν τον βασικο πυρηνα απεναντι με πιο.. ΠΑΟΚ συνθηματα, και ολο το γηπεδο ετοιμο να φωναζει μαζι ανα πασα στιγμη.
Ηταν πραγματικα η καλυτερη ατμοσφαιρα εφετος κι ενα βημα μπροστα σε αυτο το κομματι!
Το κλειστό σήμερα έζησε ιστορική κερκίδα. Ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο που αγανάκτησε ο κόσμος από τα σφυρίγματα και φώναζαν ολοι, στη δε γιουχα, πραγματικά δεν ακουγες ούτε τον εαυτό σου.