22. Alessandro Bianco

Απάντηση
Maxpaok

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από Maxpaok »

εγώ προσωπικά θα τονίσω την άποψη μου. Έχει να κάνει με την φιλοσοφία του λούτσε.
Δουλεύει αρκετό καιρό με κάποια παιδιά του ρόστερ. Ζυμώνει, οργώνει, δουλεύει τις σχέσεις μεταξύ των αθλητών του.
Τους κερδίζει, τον εμπιστεύονται.
'Ηρθε ένας δανεικός. Άγνωστο αν θα παραμείνει στο γκρουπ του.
Ο Λούτσε θα συνεχίσει να μοιράζει περισσότερο χρόνο στους παίκτες που ήδη δουλεύει έναντι όποιου νέου και κυρίως με αμφίβολη συνέχιση στην ομάδα του.
Θέλει κι άλλο χρόνο για να μπορέσει να δικαιολογήσει την επιλογή του στον κάθε δανεικό έναντι αθλητή του που έχει δουλέψει πολύ περισσότερο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με το που μπήκε κόψαμε 2 φορές την μπάλα!!

Δε δεχτήκαμε άλλη φάση,μέχρι εκείνο το σημείο πέρναγαν από το κέντρο εύκολα
Απορώ πραγματικά
Ελπίζω να το δει ο λουτσεσκου και να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο παίκτη
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Maxpaok έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 10:04 εγώ προσωπικά θα τονίσω την άποψη μου. Έχει να κάνει με την φιλοσοφία του λούτσε.
Δουλεύει αρκετό καιρό με κάποια παιδιά του ρόστερ. Ζυμώνει, οργώνει, δουλεύει τις σχέσεις μεταξύ των αθλητών του.
Τους κερδίζει, τον εμπιστεύονται.
'Ηρθε ένας δανεικός. Άγνωστο αν θα παραμείνει στο γκρουπ του.
Ο Λούτσε θα συνεχίσει να μοιράζει περισσότερο χρόνο στους παίκτες που ήδη δουλεύει έναντι όποιου νέου και κυρίως με αμφίβολη συνέχιση στην ομάδα του.
Θέλει κι άλλο χρόνο για να μπορέσει να δικαιολογήσει την επιλογή του στον κάθε δανεικό έναντι αθλητή του που έχει δουλέψει πολύ περισσότερο χρόνο.
Άρα όλοι όσοι εκραζαν στο καλοκαιρινό ποστ των μεταγραφών γιατι φέρνουμε δανεικούς, δικαιώνονται. Μπορούμε να πούμε ότι ξέρουν πλέον τον προπονητή μας και γι'αυτό όταν ακούν για δανεικούς αρχίζουν να βρίζουν την διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Μην τους αδικούμε λοιπόν ότι έβγαζαν κακία χωρίς λόγο. Σωστά ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

O προπονητης μου δίνει την εντύπωση ότι δε θέλει να "χάσει" εντελώς τον Καμαρα που είναι σίγουρα ξενερωμενος με τη απουσία λόγω τραυματισμών, και ίσως χαθεί εντελώς αν δεν παίζει καθόλου με την επιστροφή του.

Πέρσι ήταν ο #1 παίκτης στο κέντρο και τώρα είναι ίσως #3 και πάει για 4 και έρχεται και ο Ζαφείρης

Δε συμφωνώ αλλα δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση.
These users thanked the author astral for the post (total 4):
Tisis, Equalizer, giapas, kmallio
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Επιβάλλεται να παίξει βασικός μεθαύριο. Τον Τσιγγάρα θα έχει αντίπαλο
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

@Sera4
Φίλε Sera καλημέρα.
Έχω γράψει κάποια πράγματα στο τόπικ του Καμαρά.
Από τον Ρασβάν δε βλέπω κάποια περίεργη διαχείριση γενικά.
Ίσα ίσα που για χθες θεωρώ πως το είχε πολύ όμορφα σκεφτεί τον αγώνα και αυτό επιβεβαιώθηκε.
Έχω ένα και μοναδικό συγκεκριμένο παράπονο για την είσοδο του Καμαρά.
Αυτό, ναι, είναι ανεξήγητο για μένα.
Επειδή σε διαβάζω, καταλαβαίνω τις αντιρρήσεις σου, όμως για αρκετά από όσα λες δίνω εξήγηση. Πρόσεξε, δε λέω πως έχεις λάθος ή σωστό. Λέω πως καταλαβαίνω τις αποφάσεις του προπονητή.
Πρέπει να έχουμε κάτι στο νου μας. Ο προπονητής καταστρώνει ένα πλάνο για κάθε παιχνίδι πριν τη διεξαγωγή αυτού. Οι αποφάσεις του και η στρατηγική καλούνται να σχεδιαστούν πριν συμβεί το παιχνίδι. Δεν υπάρχει undo ή replay.
Υπό αυτήν την έννοια εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αν μια απόφασή του αποδειχθεί λάθος εκ του αποτελέσματος αρκεί αυτή η απόφαση να έχει ένα λογικό υπόβαθρο, ένα σκεπτικό, κάποια αιτία που οδηγεί τον προπονητή σε αυτήν την απόφαση. Αν λοιπόν ικανοποιούνται αυτές οι συνθήκες, δεν έχω καμία ένσταση ακόμα να βγει λάθος η απόφαση.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Ο προπονητής χθες είχε ένα δίλημμα. Να ξεκινήσει Τσάλοφ ή Μύθου. Ξεκίνησε Τσάλοφ. Κατά τη γνώμη δικαιώθηκε για αυτήν την απόφαση και εξηγώ στο τόπικ του Καμαρά το γιατί. Έστω όμως ότι η απόφαση αυτή έβγαινε λάθος και η ομάδα έχανε στο ημίχρονο 4-0 χωρίς να κάνει υποψία φάσης και όλα τα γκολ που τρώγαμε ήταν στη μετάβαση από λάθη του Τσάλοφ. Τι θα κοίταζα εγώ πριν κρίνω τον προπονητή; Αυτή η απόφαση που βγήκε λάθος, πριν την έναρξη του αγώνα είχε κάποιο σκεπτικό; Είχε λόγους αγωνιστικούς ή με αγωνιστικό μακροπρόθεσμο αντίκτυπο ο προπονητής για να προβεί σε αυτήν την απόφαση; Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκω λόγο. Έχω ακούσει τον προπονητή να τονίζει πως πολλές φορές αυτοί που τελειώνουν ένα παιχνίδι είναι σημαντικότεροι από αυτούς που το αρχίζουν. Υπάρχει πρόσφατο κακό παράδειγμα με τη Μπραν που επιβεβαιώθηκε το συγκεκριμένο καθώς μόλις μπήκε ο Τσάλοφ, η ομάδα έχασε την πρώτη ζώνη άμυνας και σταδιακά άρχισε να καταρρέει. Οπότε ο προπονητής επέλεξε να έχει δυνατή ομάδα στο τέλος και διαχειριστική στην αρχή. Βλέπω λοιπόν λογική σε αυτό που έκανε. Του βγήκε γιατί με αυτό το πλάνο στο 65 ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ακόμα κι αν έβγαινε λάθος δε θα με πείραζε γιατί υπήρχε σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση. Οι προπονητές ασταμάτητα βρίσκονται μπροστά σε διλήμματα ειδικά σε στιγμές που το ρόστερ έχει τεντωθεί, έχει φορτωθεί οπότε μοιραία όποια απόφαση και να πάρουν έχει θετικά και αρνητικά. Από τη στιγμή που κάτι πρέπει να αποφασίσουν εμένα δε με πειράζει προς τα που θα γείρει η ζυγαριά αφού εκ των προτέρων ξέρω πως καμία δεν είναι ιδανική. Ξέρω όμως πως υπάρχει σκεπτικό και αυτό μου αρκεί.
Πάμε λοιπόν στο ερώτημά σου. Αν έχω εξήγηση στην προτίμηση Καμαρά αντί Μπιάνκο.
Αυτό είναι που με έχει τρελάνει. Δε μπορώ να βρω εξήγηση.
Αγωνιστικά δε μπορώ να βρω καθώς ο Μπιάνκο έχει δοκιμαστεί σε υψηλότερου επιπέδου ευρωπαϊκούς αγώνες με Λιλ, Μπραν και Γιουνγκ Μπόις. Σε επίπεδο ετοιμότητας δε μπορώ να βρω καθώς ο Μαντί έλειπε πολύ καιρό και μόλις που επέστρεψε. Σε επίπεδο προσαρμογής δε μπορώ να βρω καθώς ο Ρασβάν μετά τον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις δήλωσε για τον Μπιάνκο πως πλέον έχει προσαρμοστεί και τον υπολογίζει κανονικά στο γκρουπ των εν δυνάμει βασικών. Σε επίπεδο τακτικής προσήλωσης δε μπορώ να βρω καθώς ο Μπιάνκο δείχνει πιο συνεπής από τον Μαντί. Σε επίπεδο απαιτήσεων του αγώνα δε μπορώ να βρω καθώς οι Βούλγαροι δεν έξειξαν μια ομάδα σκληρή που κλωτσούσε και χρειαζόμασταν κάποιον ανώτερο σωματοδομικά. Σε επίπεδο πειθαρχικής συμπεριφοράς δε μπορώ να βρω καθώς αν είχε γίνει κάτι δε θα έμπαινε καθόλου ο Ιταλός. Σε επίπεδο αναγκαιότητας δε μπορώ να βρω καθώς ο Καμαρά δεν είναι Μεϊτέ να σκεφτώ πως έχει ανασφάλεια να αγωνίζεται χωρίς αυτόν.
Δεν μπορώ να βρω από κάπου να πιαστώ. Να έχει πιο ψηλά τον Καμαρά από τον Μπιάνκο; Το βρίσκω απίθανο και απίθανα αυτοκτονικό. Να θέλει να τονώσει το ηθικό του Καμαρά και να τον κάνει να νιώσει σημαντικός καθώς έδειχνε πεσμένος πριν τον τραυματισμό; Μπορεί, αλλά αυτό δεν το κάνεις σε ματς τελικό.
Ειλικρινά δε μπορώ να βρω εξήγηση για κάτι που βάζει όλη την ομάδα σε δύσκολη θέση, για κάτι που εκ των προτέρων φώναζε λάθος. Σου είπα, πάντα με ενδιαφέρει το εκ των προτέρων. Μπορεί ο Καμαρά να το έγραφε στο 98 και να χάριζε τη νίκη. Αυτό είναι εκ των υστέρων όμως. Την ώρα της αλλαγής
όμως στο 65, πριν ακόμα ξετυλιχθεί το κουβάρι του αγώνα, δεν βρίσκω ούτε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της επιλογής Καμαρά έναντι Μπιάνκο. Στο 65 με τη μορφή που είχε ο αγώνας, ενώ προηγείσαι, δεν υπάρχει Καμαρά ως επιλογή. Δεν υπάρχει επιλογή ενός παίκτη που ενώ η ομάδα στο τέλος καίγεται να σκοράρει, αναγκάζεται ο προπονητής να του λέει κάλμα κάλμα ενώ σε όλους λέει βιαστείτε. Στο 65 ήμασταν μπροστά στο σκορ.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο γαύρος παντός θα τον τσιμπούσε άνετα τον Μπiανκο και θα του έδινε παιχνίδια γιατί παίζει με τέτοιους στυλ χάφ. Πάνω κάτω τα ίδια κάνει ο Χέσε στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε η ομάδα που παίζουμε για τους χάφ μας, ενώ οι περισσότερες ομάδες παίζουν για τους φορ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 12 Δεκ 2025, 15:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post:
giapas
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τον έβαλε για να αναρωτιόμαστε το γιατί :mrgreen:

Τα πυρά πηγαίνουν όλα πάνω στον Καμαρά που μπορεί να είναι και φευγάτος :mrgreen:

Τον θεωρεί game changer απο τα περσινά του κατορθώματα.

Σεβασμός προς τον παίκτη που πέρσι κράτησε την ομάδα ψηλά στα δύσκολα.

Έτσι του ήρθε.

κτλ κτλ κτλ.

Συμβαίνουν αυτά ... και όσο δεν είμαστε στα αποδυτήρια δεν μπορούμε να κρίνουμε με ευκολία το γιατί.
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Είναι έως τώρα ο καλύτερος στο κέντρο μετά τον Meite, μόνο στις κεφαλιές έχει θέμα, όσο δεν θα παίζει με τον Ζαφείρη δεν υπάρχει θέμα πιστεύω. Έχει βάλει και γκολ. Πρέπει να μπει περισσότερο στο rotation και οι Meite, Ozdoev να ξεκουράζονται πιο πολύ.
Doctor Doo

Δημοσίευση από Doctor Doo »

Κρίμα για τον Μπιάνκο, το ματς φώναζε το ότι η πρώτη αλλαγή στα χαφ έπρεπε να είναι αυτός. Ταχυδυναμικος, καλή μεταβίβαση , πορωμενος για να αποδείξει πράγματα σε πολύ καλή ηλικία. Αλήθεια απορώ με γνωστό ΠΑΟΚτση γιουτιουμπικο παραγωγό που δεν τον θεωρεί κάτι σπουδαίο λες και έχουμε Κρος, μοντριτς , ινιεστα και ο μπιάνκο είναι κάτι ανάμεσα σε Μπαλάφα και Σαμπο. Στα δικά μου μάτια πάντως έπρεπε να βρίσκεται πάνω από τον Καμαρά πόσω μάλλον σε ματς τελικό όπως το χθεσινό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”