Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DimisK »

+10000!!!
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

+10000000000000
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Είχα αναφέρει σε προηγούμενο post (πριν μια εβδομάδα) για τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης ψηφοφορίας που έινε πανελλαδικά για τους 100 μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Λίγα στοιχεία για την έρευνα: Έγινε Μάϊο 2008 μέσω internet από τον Σκάι, ψήφισαν γύρω στους 138.000 Έλληνες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι τεράστια επιτυχία για τον Θοδωρή, βγήκε στην 48η θέση!!! Μέσα στους 100 μόνο τρεις ήταν αθλητές (Ζαγοράκης, Δήμας και Γκάλης). Να φανταστείτε ότι δεν σου έδιναν επιλογές, απλά να ψηφίσεις κατά τη γνώμη σου τους 5 μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Να πω την αμαρτία μου δεν πήγε καν το μυαλό μου τότε στον Θοδωρή. Θυμάμαι ψήφισα Μέγα Αλέξανδρο, Αριστοτέλη, Καζαντζάκη, Ελευθέριο Βενιζέλο και Μίκη Θοδωράκη...
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Έτσι ακριβώς ioanmits. Αποτελεί μεγάλη επιτυχία και μόνο το γεγονός ότι είναι στην ίδια λίστα με Μ.Αλέξανδρο, Μ.Κωνσταντίνο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Ιπποκράτη, Καζαντζάκη, Κοραή, Λεωνίδα, Κολοκοτρώνη ,Διάκο, Παλαμά, Ελλύτη, Όμηρο, Αρχιμήδη , Πυθαγόρα, Περικλή και τόσες άλλες μορφές της παγκόσμιας ιστορίας. Πριν κάνουμε απάντηση σατανά διαβαζε προσεκτικά.Στα μεγάλωσα για να τα βλέπεις.Εγώ δεν τον είπα Ελλήνα,απλά μετέφερα ονόματα από τη λίστα.Τα παράπονα σε όσους ψήφισαν :mrgreen: !

Σπουδαία διάκριση για τον Θόδωρο και μακάρι να καταλάβει και ο ίδιος ότι δημιουργείται ένας μικρός μύθος για το πρόσωπό του, που επιβάλλεται να τον εκμεταλλευτεί δημιουργώντας τα σωστά πρότυπα για τη νεολαία αλλά και για την εξυγίανση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, ΑΡΚΕΙ να παραμείνει ταπεινός και προσγειωμένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vanroy την Τετ 25 Φεβ 2009, 03:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

O τριχωτος Ελληνοαμερικανος μποξερ που κατα λαθος επαιξε σε αλλο αθλημα
με την ευγλωττια Νεαντερνταλ απο την "Οδυσσεια του Διαστηματος" του Κιουμπρικ, την πνευματικη διαυγεια λιποθυμου χρυσοψαρου, την ευστροφια φραντζολας "Πουμπερνικελ", τους ντελικατους τροπους απο ζωντανο-νεκρο εβραικο γκολεμ, τον αλτρουισμο του γερολαδα Σταρενιου σε ελληνικες ταινιες, το μεγαλειο ψυχης του Νταφυ Ντακ οταν αντιμετωπισε με ανεπιτυχια τον Μπαγκς Μπανε,
τι θεση κατελαβε;
Ειμαστε λιγοι στα SMS, αλλα καλυτερα ετσι.
Ο ΠΑΟΚ δεν αρχιζει με ουτε τελειωνει σε γκαλοπ που αυτοικανοποιουν το αισθημα της καταπολεμησης ανασφαλειας η την εκπληρωση της αχρηστης, πλασματικης αναγκης ψευδεπιγραφης αναγνωρισης και καταξιωσης απο κοινωνικα συνολα.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Ζαγοράκης: "Μεγάλη τιμή"

Χαρούμενος που κατέλαβε την 48η θέση στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τους εκατό σημαντικότερους Έλληνες, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης. "Είναι μεγάλη τιμή για μένα οποιαδήποτε διάκριση προέρχεται από ψηφοφορία του κόσμου. Ειδικότερα όταν με κατατάσσει μέσα στις εκατό κορυφαίες μορφές της ελληνικής ιστορίας".

Συνχαρητηρια στην Προεδραρα μας!!!! :?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συγχαρητήρια.. και εις ανώτερα...
πάντα εσύ πρόεδρος για να πάει ο ΠΑΟΚ μας ψηλά....

γερά προεδράρα μου και μη μασάς από φλωρο-μαγκες και εμπόδια της σούπερ-κλίκας...
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

vanroy έγραψε:Πριν κάνουμε απάντηση σατανά διαβαζε προσεκτικά.Στα μεγάλωσα για να τα βλέπεις.Εγώ δεν τον είπα Ελλήνα,απλά μετέφερα ονόματα από τη λίστα.Τα παράπονα σε όσους ψήφισαν :mrgreen: !
..ακομα μια φορα με παρεξηγησες, μπρο. Παλι σε εσενα δεν αναφερομουν, απλα και εγω μετεφερα το ονομα του ρωμαιου κυριου στην απαντηση μου. Αλλα επειδη φοβηθηκα οτι μπορει να στραβωνες και δεν γουσταρω αντιπαραθεσεις, το εσβησα μονος μου.
Τελικα δεν τα καταφερα.
Anyway δεν τρεχει και τιποτα, peace. :twisted:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Μεσα στην 10αδα ο Καραμανλης και 62ος ο Παπαδοπουλας (ναι βρε,ο γνωστος!)

Τι ασχολειστε,εγω μηνυση θα τους εκανα αν με βαζαν σε τετοια λιστα!

Edit:Ειναι και ο Ματαξας μεσα,ε ρε γλεντια!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Ως Σατανά σε δικαιολογώ στην ενσταση σου απέναντι στον αυτοκρατορα που υπερασπίστηκε τον Χριστιανισμό. :mrgreen:
Από την άλλη όμως γι’αυτό εγώ έγραψα για μορφές παγκόσμιας ιστορίας και όχι για σημαντικότερους έλληνες αφού είδα ότι στην εν λόγω λίστα ψηφίστηκε π.χ. και ο Otto von Wittelsbach.. :o
Πράγμα που σηκώνει πολλή συζήτηση περι πατριδογνωσίας των νεοελλήνων ή για τη σοβαρότητα της λίστας ,αλλά αυτό δεν αφορά το τόπικ για τον Θόδωρο μας (την μεγάλη απήχηση του οποίου θέλησα να υπογραμίσω) αλλά κάποιο τόπικ κάπου στο «ότι να ναι» .

Ειρήνη ημίν λοιπόν και συνεχίζουμε στο topic που είναι αφιερωμένο στην προεδράρα μας ,που μάλλον έχει αρχίσει να δέχεται ένα υπουλο πόλεμο. :evil:
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Kareena4ever έγραψε:O τριχωτος Ελληνοαμερικανος μποξερ που κατα λαθος επαιξε σε αλλο αθλημα
με την ευγλωττια Νεαντερνταλ απο την "Οδυσσεια του Διαστηματος" του Κιουμπρικ, την πνευματικη διαυγεια λιποθυμου χρυσοψαρου, την ευστροφια φραντζολας "Πουμπερνικελ", τους ντελικατους τροπους απο ζωντανο-νεκρο εβραικο γκολεμ, τον αλτρουισμο του γερολαδα Σταρενιου σε ελληνικες ταινιες, το μεγαλειο ψυχης του Νταφυ Ντακ οταν αντιμετωπισε με ανεπιτυχια τον Μπαγκς Μπανε,
τι θεση κατελαβε;
Ειμαστε λιγοι στα SMS, αλλα καλυτερα ετσι.
Ο ΠΑΟΚ δεν αρχιζει με ουτε τελειωνει σε γκαλοπ που αυτοικανοποιουν το αισθημα της καταπολεμησης ανασφαλειας η την εκπληρωση της αχρηστης, πλασματικης αναγκης ψευδεπιγραφης αναγνωρισης και καταξιωσης απο κοινωνικα συνολα.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ
Φιλε Kareena αν νομίζεις ότι ή παραπάνω διαδικασία για την ανάδειξη των κορυφαίων Έλλήνων έγινε απλά για να ικανοποιήσει απλά την ανάγκη κάποιων που απλά τους ένοιαζε εάν θα βγει πρώτος ο Μεγας Αλέξανδρος που ήταν από την Μακεδονιά ή ο Περικλής από την Αθήνα θαρείς και ψηφίζουμε ετσι απλά έαν ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακος είναι καλύτερη ομάδα, νομίζω ότι είσαι λάθος. Βλέποντας τις δύο εκπομπές και ποιοι τελικά αναδείχθηκαν ως οι 100 κορυφαίοι Έλληνες νομιζω ότι εκφράζει σε ποσοστό άνω του 90 % την πλειοψηφία των Ελλήνων. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν οι περισσότεροι γιάτι κάποιοι πρόγονοι μας που έχουμε απλά ακούσει το όνομα τους έχουν χαρακτήρισθεί μεγάλες προσωπικότητες παγκοσμίως και ότι τελικα είναι πολλά πράγματα που αγνοόυμε για αυτούς. Το ότι σε αυτή την διαδικασία έχουν ξεχωρίσει σαν ένα από τους 100 κορυφαίους Έλληνες και τον Θοδωρή Ζαγοράκη δείχνει το μέγεθος της προσωπικότητας του Θοδωρή που μας έχει κάνει την τιμή και ήγείται της προπάθειας για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας. Και φυσικά για να σε προλάβω δεν έχει σημασία εάν βγήκε 48ος ή έαν έβγενε πρώτος ή εκατοστός. Οι άνθρωποι που τον ψήφισαν πιστεύω τον ψήφισαν γιατί ο Θοδωρής ειναι μια προσωπικότητα που ξεπερναέι τα Ελληνικά σύνορα και επίσης για μένα είναι πολυ σημαντικό που τον ψήφισαν και άνθρωποι που εκτος από τους προφανείς (Μέγα Αλέξανδρο, Βενιζέλο κλπ) ψήφισαν και προσωπικότητες όπως ο Γεώργιος Παπανικολάου, ο Καραθεοδωρή και ο Νανόπουλος που δεν είναι γνωστοι στο ευρύτερο κοινό. Και φυσικά δεν λέω ότι ο Θοδωρής μπάινει στην ίδια σειρά με τους παραπάνω αλλά εαν έπρεπε μεσα σε αυτους τους 100 να έμπενε και μια ποδοσφαιρική προσωπικοτητα νομίζω ότι δίκαια βρίσκεται μέσα σε αυτούς.

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Συγχαρητηρια κι απο μενα στο Θοδωρο...
vanroy έγραψε:...Μ.Κωνσταντίνο...
Αυτος ο μ@@@@@ς που κολλαει εδω τωρα???? Δεν ηταν Ελληνας (ευτυχως).
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

γιατι ηταν ο οθωνας?
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Καμια σχεση με το ερωτημα που εθεσα το μηνυμα σου, φιλε koskir.
Ο Νικ τι θεση κατελαβε τελικα;
Κι αν θες, μπορει καποιος να συνεχισει το συλλογισμο.
Δεν εχει διαφορα η θεση που καταλαμβανουν οι υποψηφιοι σε ενα γκαλοπ;
Πως εγινε η επιλογη 100 προσωπων και απο ποιους για να δοθουν σαν επιλογες προς ψηφιση;
Με ποια κριτηρια επιλεχθηκαν 3 ανθρωποι του αθλητισμου αναμεσα στους 100 σαν υποψηφιοι;
48 χιλιαδες τελικα οι ψηφοι η πανω απο 300 χιλιαδες;
Η εκπομπη ειναι εφαρμογη ιδεας-εκπομπων σε πολλες χωρες η μονο στην Ελλαδα;
Με SMS μπορουσε καποιος να ψηφισει η οχι και ποσες φορες;
Ειναι ευκαιρια για τους Ελληνες να γνωρισουν την ιστορια τους ενα τετοιο γκαλοπ;
Η πραγματικη αξια ενος μεγαλου ανθρωπου σε καποια χωρα μπορει ποτε να αναδειχθει απο γκαλοπ;
Δεν υπαρχει τελος στα ερωτηματα.

Απο κει και περα, μονο και μονο επειδη εκανες παραθεση το μηνυμα μου να σου πω τι σκεφτομαι για αυτα που εγραψες.
1.Γραφεις:
"...αν νομίζεις ότι ή παραπάνω διαδικασία για την ανάδειξη των κορυφαίων Έλλήνων έγινε απλά για να ικανοποιήσει απλά την ανάγκη κάποιων που απλά τους ένοιαζε εάν θα βγει πρώτος ο Μεγας Αλέξανδρος που ήταν από την Μακεδονιά ή ο Περικλής από την Αθήνα θαρείς και ψηφίζουμε ετσι απλά έαν ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακος είναι καλύτερη ομάδα, νομίζω ότι είσαι λάθος. Βλέποντας τις δύο εκπομπές και ποιοι τελικά αναδείχθηκαν ως οι 100 κορυφαίοι Έλληνες νομιζω ότι εκφράζει σε ποσοστό άνω του 90 % την πλειοψηφία των Ελλήνων".

Δεν εγραψα κατι τετοιο και εισαι λαθος να προκαταλαμβανεις το τι νομιζουν αλλοι. Καποιος που ψηφισε Μεγα Αλεξανδρο η Περικλη εχει τους λογους του να το κανει, οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
Μπορει καποιος απο τη Μακεδονια να ψηφισε Περικλη, καποιος απο την Αθηνα Μεγα Αλεξανδρο, καποιος απο την Κρητη Ζαγορακη και καποιος απο την Καβαλα Βενιζελο.
Αυτο δε μου λεει τιποτα για το στατιστικα προκλητικο υποκειμενικο συμπερασμα που εξαγεις.
Πως δηλαδη 90% των Ελληνων σκεφτονται οπως απεικονιζουν αριθμοι σε ενα, κατα την υποκειμενικη μου γνωμη, ανουσιο γκαλοπ εντυπωσιασμου με υποψηφιους οπως ο Παπαδοπουλος.

2. Γραφεις:
"Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν οι περισσότεροι γιάτι κάποιοι πρόγονοι μας που έχουμε απλά ακούσει το όνομα τους έχουν χαρακτήρισθεί μεγάλες προσωπικότητες παγκοσμίως και ότι τελικα είναι πολλά πράγματα που αγνοόυμε για αυτούς."

Η πραγματικη παιδεια και η καλλιεργεια του πνευματος στους ανθρωπους μιας χωρας ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων.
Ευκαιρια για να αναζητησει κανεις πτυχες της ιστοριας του, της ριζας του, της εξελιξης ενος κοινωνικου συνολου μεσα στο χρονο εχει, οταν χρησιμοποιει ο ιδιος τα κεντρισματα απο το περιβαλλον του, ωστε καθημερινα να γνωριζει και κατι για τον εαυτο του.
Θα μου επιτρεψεις να μην πιστευω πως ενα γκαλοπ ειναι ευκαιρια να γνωρισει καποιος κομματια παζλ ανθρωπων που αφησαν το στιγμα τους, ποσο μαλλον να κανει αξιολογικη κριση πως ειναι οι 100 μεγαλοι.
Ουτε σε πανελληνια, ουτε σε παγκοσμια γεωγραφικη κλιμακα δεν μαθαινει κανεις μεσα απο ενα τετοιο γκαλοπ κατι ουσιαστικο.

3. Γραφεις:
"Το ότι σε αυτή την διαδικασία έχουν ξεχωρίσει σαν ένα από τους 100 κορυφαίους Έλληνες και τον Θοδωρή Ζαγοράκη δείχνει το μέγεθος της προσωπικότητας του Θοδωρή που μας έχει κάνει την τιμή και ήγείται της προπάθειας για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας. Και φυσικά για να σε προλάβω δεν έχει σημασία εάν βγήκε 48ος ή έαν έβγενε πρώτος ή εκατοστός."

Λαθος εισαι παλι, κατα την υποκειμενικη μου ταπεινη γνωμη.
Το μεγεθος της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου φαινεται κυριως απο τα εργα του. Κι αυτα κρινονται καλυτερα, οταν περασει ενα χρονικο διαστημα και φανει τι εχει μεινει πισω σαν παρακαταθηκη ενος ανθρωπου. Ειναι αστειο να χαιρομαι η να υπερηφανευομαι που εχει επιλεγει ο Ζαγορακης υποψηφιος για ενα γκαλοπ. Με το ιδιο σκεπτικο, αν αντι του Ζαγορακη ηταν υποψηφιος ο Κοκκαλης και εβγαινε 48ος θα επρεπε να λυπαμαι για την κριση του 90% των Ελληνων που θα' λεγες εσυ;

4. Γραφεις:
"Οι άνθρωποι που τον ψήφισαν πιστεύω τον ψήφισαν γιατί ο Θοδωρής ειναι μια προσωπικότητα που ξεπερναέι τα Ελληνικά σύνορα και επίσης για μένα είναι πολυ σημαντικό που τον ψήφισαν και άνθρωποι που εκτος από τους προφανείς (Μέγα Αλέξανδρο, Βενιζέλο κλπ) ψήφισαν και προσωπικότητες όπως ο Γεώργιος Παπανικολάου, ο Καραθεοδωρή και ο Νανόπουλος που δεν είναι γνωστοι στο ευρύτερο κοινό. Και φυσικά δεν λέω ότι ο Θοδωρής μπάινει στην ίδια σειρά με τους παραπάνω αλλά εαν έπρεπε μεσα σε αυτους τους 100 να έμπενε και μια ποδοσφαιρική προσωπικοτητα νομίζω ότι δίκαια βρίσκεται μέσα σε αυτούς."

Απο την αγαπη σου για τον ΠΑΟΚ και την πιστη σου στην προσπαθεια που γινεται απο Ζαγορακη, καποιους ανθρωπους διπλα του και συσσωμο τον κοσμο μαζι στο πλευρο του, παρασυρεσαι.
Καταλαβαινω τι εννοεις με αυτα που γραφεις, αλλα θα σου πω μονο ενα.

Ο Ζαγορακης χαιρεται πολυ περισσοτερο (απο "την τιμη" που του εγινε με αυτο το γκαλοπ) οταν σε επαφη με τον κοσμο (εννοω τον κοσμο του ΠΑΟΚ, οχι ολους τους Ελληνες υπηκοοους) υπαρχει η αισθηση μιας γερης σχεσης.
Η εντυπωση πως οι κρικοι του οικοδομηματος που λεγεται ΠΑΟΚ αρχιζουν να δυναμωνουν σε μια αμφιδρομη σχεση με τον κοσμο που περνα και απο υφαλους και απο χαμηλα και απο υψηλα βαρομετρικα.
Αλλα παντοτε διακατεχεται η σχεση αυτη απο την προθεση να αγωνιστει κανεις με κοινο στοχο παντα το καλο του συλλογου.

Εγω, απο την αντιπερα οχθη σαν απλος φιλος του ΠΑΟΚ, χαιρομαι πολυ περισσοτερο (απο τα αποτελεσματα ενος γκαλοπ) οταν εκδιδονται ανακοινωσεις απο την ΠΑΕ, οπως αυτη που βγηκε σημερα.
Οταν γινονται συνεντευξεις τυπου, στις οποιες μπορει να διαβασει καποιος θετικα βηματα προς τα εμπρος αναμεσα στις γραμμες.
Οταν μαθαινω πως ξεκινανε οι εργασιες για το προπονητικο κεντρο.
Οταν εχω στην ακρη του μυαλου μου πως ισως καποια μερα ξεκινησω το νεο γηπεδο.
Οταν εχω την ελπιδα πως αυτο που ξεκινησε με την τελευταια ΑΜΚ σαν πολυμετοχικοτητα βρει σε βαθος χρονου καλουπια, οπου ο κοσμος δε θα διοικει αλλα θα εχει ενα απλο, μεστο λογο ελεγχου στα τεκταινομενα του συλλογου. Και χιλια χρονου αφοτου φυγει απο τη διασταση αυτης της ζωης ο Κοσκιρ, ο Καρινα, ο Ζαγορακης και καθε αλλο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

καταρχην συγχαρητηρια και απο μενα στον προεδρο......

δευτερον,αδερφε πλατωνα οσο δικιο και να εχεις,οσο και να μην ηταν ελληνας,οσο σεβαστη και αν ειναι αυτη η αποψη οπως και ολες οι υπολοιπες, νομιζω ειναι ατοπημα να χαρακτηριζεις ενα προσωπο που αρκετοι και για προφανεις λογους μπορει να σεβονται,με αρκετα @@@@........οχι μονο για το συγκεκριμενο προσωπο αλλα και για καθε αλλη αναλογη προσωπικοτητα ειτε αυτη ηταν καλη ειτε ασχημη....

υ.γ 1: τα λεω ολα αυτα πολυ φιλικα και χωρις καμια αρνητικη διαθεση
υ.γ 2:σορρυ για το οφφτοπικ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”