Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Κρίμα...οι τερματοφύλακες καθοριστικές στο ματς, με αποκορύφωμα το χαμένο μας πέναλτι στο τέλος. Τα κοράκια με τις 2 αποβολές μας έδωσαν τη χαριστική βολή.
Ο σπίκερ γελοίος.
Το ματς φοβερό, ακόμη και για όσους (σαν και μένα) δεν έχουν ιδέα από το άθλημα
Ο σπίκερ γελοίος.
Το ματς φοβερό, ακόμη και για όσους (σαν και μένα) δεν έχουν ιδέα από το άθλημα
Για άλλη μια φορά κάναμε τις αντίπαλες τερματοφυλακες ηρωίδες Και δώσαμε το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι καλά, πόσα τετατετ χάσαμε και πέναλτι στο τέλος. Δεν πειράζει, πάμε για το επόμενο. Τις έχουμε νομίζω
- XamenoKormi
-
Michael Scott
Μετράει κανεις σκορ, πόσες αυτοκτονίες έχουμε κανει σε ολα τα αθλήματα φέτος;
Προηγείσαι ημίχρονο, στο γυρνάνε, το πας παράταση, προηγείσαι 3 φορες στην παράταση και δεν βγαζεις 1 αμυνα. Καπάκι παίρνεις 2 δίλεπτες μαζεμένες. Στο τελος κερδίζεις πεναλτι μπας και σώσεις κατι, το χάνεις...
Προηγείσαι ημίχρονο, στο γυρνάνε, το πας παράταση, προηγείσαι 3 φορες στην παράταση και δεν βγαζεις 1 αμυνα. Καπάκι παίρνεις 2 δίλεπτες μαζεμένες. Στο τελος κερδίζεις πεναλτι μπας και σώσεις κατι, το χάνεις...
Πολύ αστοχία σήμερα, και με σχεδόν τις μισές αποκρούσεις λογικό να χάσουμε στο τέλος. Γυρνάει η σειρά
Επίσης έχω την εντύπωση ότι παρά έπαιξε η Κουλουρη σήμερα. Δεν ξέρω αλλά ο Πελεκίδης δεν μου γεμίζει το μάτι
γιατί αγωνιστηκε η αεκ ενω υπάρχει ανακληση αδειας;θα προβουμε στα προβλεπόμενα ;