Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Δεν υπάρχει πολίτης Β κατηγορίας, υπάρχει αυτός που έχει άκρες με τη Δικαιοσύνη.
Ας μην μιλήσουμε για τον ΒΜ, τον ΘΣ, και τις επικοινωνίες τους.........
Ναι θα πέσει η ποινή στην έφεση γιατί δεν μπορεί να σταθεί αυτό το έκτρωμα κυρίως δικονομικά. Ο Λουτσεσκου την έφαγε γιατί έκανε πάρα μα πάρα πολλές ζημιές στο ΠΟΚ.
Ας μην μιλήσουμε για τον ΒΜ, τον ΘΣ, και τις επικοινωνίες τους.........
Ναι θα πέσει η ποινή στην έφεση γιατί δεν μπορεί να σταθεί αυτό το έκτρωμα κυρίως δικονομικά. Ο Λουτσεσκου την έφαγε γιατί έκανε πάρα μα πάρα πολλές ζημιές στο ΠΟΚ.
Καραπαπάς για την ποινή των 4 μηνών: «Ορκισμένος μας αντίπαλος ο Λουτσέσκου, αλλά γελάμε μ' αυτά που βλέπουμε!»
Αυτά μου είπαν κι άλλοι τρεις φίλοι μου από Αθήνα.... Λογικοί άνθρωποι δύο βαζελοι κι ένας γαύρος
Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτά μου είπαν κι άλλοι τρεις φίλοι μου από Αθήνα.... Λογικοί άνθρωποι δύο βαζελοι κι ένας γαύρος
Sent from my iPad using Tapatalk
- ramolimendo
Θα έχει και συνέχεια καθώς φαίνεται το δικαστικό ρεπορτάζ του επεισοδιακού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. Τη Δευτέρα (30/12), όπως αναμενόταν, έγινε γνωστή η απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ, που επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις μήνες στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και στους Κωνσταντινίδη, Τσονάκα, Θεοδωρίδη και Καπούλα για το επεισόδιο στο πάρκινγκ της OPAP Arena μετά τον αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ωστόσο, αναμένεται τώρα να αναλάβει δράση και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος! Ο κ. Σπυρόπουλος έχει στα χέρια του το βίντεο, το οποίο έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr και αναμένεται να ασκήσει διώξεις στους παίκτες των «ασπρόμαυρων», που συμμετείχαν στα επεισόδια, όπως οι Τάισον, Κεντζιόρα και Οζντόεφ.
Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν μπορούσε να επιβάλει ποινές στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που πρωταγωνίστησαν στα εν λόγω επεισόδια, καθώς το φύλλο αγώνα είχε κλείσει. Αυτό, όμως, είναι πολύ πιθανό να συμβεί από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει διώξεις κατά παικτών του «δικεφάλου του Βορρά».
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Νννναι. Για την Ελλάδα μιλάμε...aivas19 έγραψε:Ο δικαστης δεν δικαζει βασει κλιματοςolienin έγραψε:Όταν σαν παε κοιμάσαι όρθιος μια εβδομάδα, ενώ οι άλλοι δημιουργούν κλίμα , και πάλι καλά να λέμε . Αν δεν καταλάβουμε ότι άνθρωποι σαν Κωνσταντινίδη Καρυπίδη , ακόμα κ κυρ κυρ δεν προσφέρουν αναλογικά της θέσης τους , χαιρι δε γίνεται . Είτε θα έχεις ένα γενικό αρχηγό που μόλις πάει να κατέβει κάποιος από το πούλμαν θα πει "καθιστε κάτω μη σας αρχίσω στις φαπες", η θα έχει επικοινωνία μετά κ νομικό επιτελείο να τους κάνεις πουτανα. Εμείς σα τα πρόβατα μια ζωή , επειδή είναι καλό παιδί ο Κωνσταντινίδης και ο Καρυπίδης , και ξαναγύρισε από το ΠΑΣΟΚ ο κυρ κυρ. Στελέχη ικανά , να ανακατεύουν το σύμπαν θες , όχι τουρίστες .
Λοιπόν. 1+1=2.
Δεν κάνουμε καμία έφεση. Κρατάμε τον Razvan μόνο για τις προπονήσεις.
Στέλνουμε ΤΩΡΑ μήνυμα στον Conceicao να του εξηγήσουμε τι έγινε. Υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο σαν βοηθός προπονητή (για να μπορεί να είναι στον πάγκο) και κάνει τον πρώτο προπονητή όσο ο Razvan θα είναι τιμωρημένος.
Παίρνει η Milan έναν προσωρινό μέχρι να βγει η χρονιά και υπογράφει Sergio από την επόμενη σεζόν.
Ας πάρουν το Μάντζιο, το Γιατρά, τόσους έχει ελεύθερους.
Μεγαλύτερη μαλακία από την επιλογή Γκαγκατση στην ΕΠΟ δεν έχω ξαναδεί.
Τόσο καιρό τρώμε άνευ λόγου πόλεμο επικοινωνιακά, η διαιτησία μας πηδάει και ο Λουτσεσκου έχει φάει κάνα 5μηνο τιμωρίες.
Δηλαδή αν ήταν πρόεδρος ο Ηλιόπουλος ο ίδιος, δε θα άλλαζε και τίποτα.
Τόσο καιρό τρώμε άνευ λόγου πόλεμο επικοινωνιακά, η διαιτησία μας πηδάει και ο Λουτσεσκου έχει φάει κάνα 5μηνο τιμωρίες.
Γιατί επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν; Ο Μάκης έχει πολύ μεγαλύτερες βλέψεις καριέρας πέρα και από την ΕΠΟ. Αδισφορος του είναι ο ΠΑΟΚMīngus έγραψε:Μεγαλύτερη μαλακία από την επιλογή Γκαγκατση στην ΕΠΟ δεν έχω ξαναδεί.
Φύγε απο εδω αν δε σε αρεσει η Χώρα σου.renegade έγραψε:Eagle1980 έγραψε:ΧαλάρωσεAmsterdamer_87 έγραψε:Απεδωθει ξανα δικαιοσυνη στην Βρωμοχωρα..![]()
Θίξαμε το λίκνο του πολιτισμού?
Ο Μάκης καλό είναι να μάθει πρώτα συντακτικό και μετά λέξεις όπως βλέψεις.
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ είσαι σίγουρος ότι θες να επέμβει η αστυνομία τώρα που θα έρθει το πούλμαν στις 9/1 ή θα το σκεφτόσουν;;joshua έγραψε:Ειμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να επεμβαίνει η αστυνομία κάθε φορά που κάποιος βλακας απευθύνεται με άκομψο τρόπο σε μια ομάδα, έναν παίκτη ,έναν προπονητή; Εγώ εύκολα,για πολλούς άλλους όμως σε αντίστροφη περίπτωση δεν είμαι σίγουρος.
Θες ας πούμε να ανέβει την Κλεάνθους χωρίς αστυνομία;
Γιατί ευρωπαϊκό έπαιζες και έξω από την 4 δεν περνάς ούτε με αίτηση.
-
Φυγε εσυ απο το ΠΑΟΚμανια αν ο καημος σου ειναι η χωρα της πουστιαςEagle1980 έγραψε:Φύγε απο εδω αν δε σε αρεσει η Χώρα σου.renegade έγραψε:Eagle1980 έγραψε: Χαλάρωσε![]()
Θίξαμε το λίκνο του πολιτισμού?
ΠΑΟΚrevolution
Χαλάρωσε. Κι εγώ έκανα εμπρηστική ας πούμε ανάρτηση για την 9/1 επειδή παρότι με χαμηλή αρτηριακή πίεση ανέβασα στα 200mmHg και έβγαλα αδρεναλίνη, αλλά την τροποποίησα και έσβησα τα του "κάψτε τα όλα και σκοτώστε τους". Ήταν αντίθετο προς την ηθική μου αντίληψη περί των τεκταινομένων (προσοχή¨ηθική αντίληψη δεν σημαίνει ότι θεωρώ εαυτόν ενάρετο, το αντίθετο μάλλον, αλλά μόνο την σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων).
Αυτό που με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου είναι το ότι η ομάδα έχει μείνει απροστάτευτη, πλήρωσε την έκρηξη αδρεναλίνης και τον παρορμητισμό του Κων/νίδη, τον οποίο όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να δικαιολογήσω και το ότι κατεβαίνει αδιάβαστη και απροετοίμαστη στις παρα-ποδοσφαιρικές πρακτικές της χαβούζας του λεκανοπεδίου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση, ούτε καλσόν δεν σκίζει. Η ομάδα δεν χρειάζεται βουτυρομπεμπέδες τύπου κυρ-κυρ, αλλά απαιτεί πλέον ένα παράγοντα του τύπου "Γεώργιος Παντελάκης".
Χαλάρωσε. Κι εγώ έκανα εμπρηστική ας πούμε ανάρτηση για την 9/1 επειδή παρότι με χαμηλή αρτηριακή πίεση ανέβασα στα 200mmHg και έβγαλα αδρεναλίνη, αλλά την τροποποίησα και έσβησα τα του "κάψτε τα όλα και σκοτώστε τους". Ήταν αντίθετο προς την ηθική μου αντίληψη περί των τεκταινομένων (προσοχή¨ηθική αντίληψη δεν σημαίνει ότι θεωρώ εαυτόν ενάρετο, το αντίθετο μάλλον, αλλά μόνο την σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων).
Αυτό που με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου είναι το ότι η ομάδα έχει μείνει απροστάτευτη, πλήρωσε την έκρηξη αδρεναλίνης και τον παρορμητισμό του Κων/νίδη, τον οποίο όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να δικαιολογήσω και το ότι κατεβαίνει αδιάβαστη και απροετοίμαστη στις παρα-ποδοσφαιρικές πρακτικές της χαβούζας του λεκανοπεδίου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση, ούτε καλσόν δεν σκίζει. Η ομάδα δεν χρειάζεται βουτυρομπεμπέδες τύπου κυρ-κυρ, αλλά απαιτεί πλέον ένα παράγοντα του τύπου "Γεώργιος Παντελάκης".
Χάσαμε μια μάχη επαναλαμβάνω δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο δεν μας φταίει καμία χώρα για την απόφαση που παίρνουν κάποια φυσικά πρόσωπα, σας περνάει απο το λίγο σας μυαλό να μην συμφωνεί το μεγαλυτερο ποσοστό σε όλη την χώρα για την απόφαση αυτη ειται είναι καλαμάτα είτε ολυμπιακός για δικούς τους λόγους...Καλό το παραμύθι για την κακή Ελλάδα αλλά είδαμε και τις άλλες χώρες τα χάλια τους..και μην ζητάς να σου αναλύσω για κάθε μία ξεχωριστά θα με πάρει πολύ χρόνο. Τωρα αυτο που κάνουμε σαν μια σοβαρή πάνω απο όλα εταιρία είναι ανασυγκρότηση και επαναξιολόγηση των δεδομένων και της κατάστασης. Ο Πρόεδρός μας είναι μετρ του είδους να το ξέρετε και σύντομα θα δούμε την απάντησή του πάντα σε λογικά πλαίσια.
- BlackMagicPAOK
Βοιτσιδης,
ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει έφεση ως την Πέμπτη, η οποία μάλλον θα εκδικαστεί ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας....
ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει έφεση ως την Πέμπτη, η οποία μάλλον θα εκδικαστεί ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας....
Ετοιμαστείτε να μείνουμε και με μείον 3 παίκτες για 2-3 αγώνες.ramolimendo έγραψε:Θα έχει και συνέχεια καθώς φαίνεται το δικαστικό ρεπορτάζ του επεισοδιακού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. Τη Δευτέρα (30/12), όπως αναμενόταν, έγινε γνωστή η απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ, που επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις μήνες στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και στους Κωνσταντινίδη, Τσονάκα, Θεοδωρίδη και Καπούλα για το επεισόδιο στο πάρκινγκ της OPAP Arena μετά τον αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ωστόσο, αναμένεται τώρα να αναλάβει δράση και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος! Ο κ. Σπυρόπουλος έχει στα χέρια του το βίντεο, το οποίο έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr και αναμένεται να ασκήσει διώξεις στους παίκτες των «ασπρόμαυρων», που συμμετείχαν στα επεισόδια, όπως οι Τάισον, Κεντζιόρα και Οζντόεφ.
Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν μπορούσε να επιβάλει ποινές στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που πρωταγωνίστησαν στα εν λόγω επεισόδια, καθώς το φύλλο αγώνα είχε κλείσει. Αυτό, όμως, είναι πολύ πιθανό να συμβεί από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει διώξεις κατά παικτών του «δικεφάλου του Βορρά».
Φίλε μου σ ευχαριστώ.Eagle1980 έγραψε:Χάσαμε μια μάχη επαναλαμβάνω δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο δεν μας φταίει καμία χώρα για την απόφαση που παίρνουν κάποια φυσικά πρόσωπα, σας περνάει απο το λίγο σας μυαλό να μην συμφωνεί το μεγαλυτερο ποσοστό σε όλη την χώρα για την απόφαση αυτη ειται είναι καλαμάτα είτε ολυμπιακός για δικούς τους λόγους...Καλό το παραμύθι για την κακή Ελλάδα αλλά είδαμε και τις άλλες χώρες τα χάλια τους..και μην ζητάς να σου αναλύσω για κάθε μία ξεχωριστά θα με πάρει πολύ χρόνο. Τωρα αυτο που κάνουμε σαν μια σοβαρή πάνω απο όλα εταιρία είναι ανασυγκρότηση και επαναξιολόγηση των δεδομένων και της κατάστασης. Ο Πρόεδρός μας είναι μετρ του είδους να το ξέρετε και σύντομα θα δούμε την απάντησή του πάντα σε λογικά πλαίσια.
Με ταξιδεψες για λίγο σε ένα παράλληλο σύμπαν.