ΣωστοVfB v2 έγραψε:Μόλις είδα το μαρκάρισμα του Χατζισαφί. Δυο φορές ποιο κόκκινη ήταν απο του Τέρζιτς. Μιλάμε απίστευτα πράματα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
κιεγω μολις το ειδα...Επρεπε να καλεσει var και στο πρωτο .Δεν εχει σημασια που ηταν στην αρχη του αγωνα>..
- potamda
- Bet Guru 2023
1-0 ο Αστέρας στο 28'!
Πάμε για ονειρικό ΣΚ!
Τον ΟΦΗ να κερδίσω...
Πάμε για ονειρικό ΣΚ!
Τον ΟΦΗ να κερδίσω...
- comismontechristo
Και τώρα .. φορτώστεpotamda έγραψε:1-0 ο Αστέρας στο 28'!
...

Ψάχνεις τρόπο να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα και δεν βρίσκεις. Οι άλλοι 3 είναι τόσο κακοί. Γκέλα με τους μικρούς σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Τα μικρά ματς και τα μάτια μας
Βρε λέτε να μας το πάρει ο Κάρυ;;

Βρε λέτε να μας το πάρει ο Κάρυ;;

Ας μη βιαζόμαστε ακόμα για σήμερα και γενικώς…
Δεν το λέω για σήμερα.lamosas έγραψε:Ας μη βιαζόμαστε ακόμα για σήμερα και γενικώς…
Η αεχ μετράει ήδη 4 χοντρές γκελες, ο βαζελος 3 και ο γαύρος 2.
Ενταξει ομως περσι μεσα εξω αιντραχτ κερδισες ευρωπη,ντιναμο εριξες 5αρα. Φετος ευρωπη με αγχος πηραμε πρωτο βαθμο μετα απο 3 αγωνιστικες.nunies4 έγραψε:Ψάχνεις τρόπο να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα και δεν βρίσκεις. Οι άλλοι 3 είναι τόσο κακοί. Γκέλα με τους μικρούς σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Βρε λέτε να μας το πάρει ο Κάρυ;;![]()
Δεν δειχνουμε οτι παταμε και εμεις πολυ καλα,ασχετα αν ειμαδτε ενα κλικ πανω απτους αλλους
Για αυτό ακριβώς λέω πόσο σημαντικό είναι να μην έχουμε απώλειες στα μικρά ματς σε αυτή την φάση που και εμείς δεν πατάμε καλα
Τώρα είδα τα στιγμιότυπα από το Σέρρες-αεκούλα.
Το πέναλτι που ζητάνε στην φάση του Πιερό είναι για γέλια, ολόκληρο θηρίο έπεσε σε άγγιγμα του ανέμου.
Κανένα πέναλτι στον Οντουμπάτζο, ο επιτιθέμενος δεξιός μπακ της αεκ πέφτει πάνω στα πόδια του αμυντικού.
Σαφής υποψία πέναλτι στον Πινέδα, αλλά ωραία ανέφερε ο φίλος παραπάνω τον μύθο του ψεύτη βοσκού.
Φίλος μου από Αθήνα και φίλος της αεκ στην ηλικία μου που τα βλέπει πιο αντικειμενικά, για την φάση του Περέιρα με το Αγρίνιο μου είπε πως ίσως και να ήταν, αλλά είναι δύσκολη και σε ότι αφορά την μεταξύ μας αναμέτρηση, κανένα πέναλτι του Μπάμπα στον Λιβάι.
Κ@λ@φαρδος ο ρούλης, οι βάζελοι θέλουν να διώξουν τον προπονητή τους και το χειρότερο αποτέλεσμα για τον συμπολίτη σήμερα θα είναι η ισοπαλία. Και την Τετάρτη βρίσκει την κούλα στην εσωστρέφεια με ανοικτή πλέον την αμφισβήτηση του Αλμέιδα.
Το πέναλτι που ζητάνε στην φάση του Πιερό είναι για γέλια, ολόκληρο θηρίο έπεσε σε άγγιγμα του ανέμου.
Κανένα πέναλτι στον Οντουμπάτζο, ο επιτιθέμενος δεξιός μπακ της αεκ πέφτει πάνω στα πόδια του αμυντικού.
Σαφής υποψία πέναλτι στον Πινέδα, αλλά ωραία ανέφερε ο φίλος παραπάνω τον μύθο του ψεύτη βοσκού.
Φίλος μου από Αθήνα και φίλος της αεκ στην ηλικία μου που τα βλέπει πιο αντικειμενικά, για την φάση του Περέιρα με το Αγρίνιο μου είπε πως ίσως και να ήταν, αλλά είναι δύσκολη και σε ότι αφορά την μεταξύ μας αναμέτρηση, κανένα πέναλτι του Μπάμπα στον Λιβάι.
Κ@λ@φαρδος ο ρούλης, οι βάζελοι θέλουν να διώξουν τον προπονητή τους και το χειρότερο αποτέλεσμα για τον συμπολίτη σήμερα θα είναι η ισοπαλία. Και την Τετάρτη βρίσκει την κούλα στην εσωστρέφεια με ανοικτή πλέον την αμφισβήτηση του Αλμέιδα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ωραίο πρόγραμμα η Κούλα τις επόμενες αγωνιστικές:
Ατρόμητο εκτός
Αστέρα εντός
Ολυμπιακό εκτός
Άρη εντός
ΟΦΗ εκτός
Μπορεί να μείνει πολύ πίσω!
Ατρόμητο εκτός
Αστέρα εντός