Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

https://www.youtube.com/watch?v=igrkuUv4qVo

Ένας γαύρος, μας βγάζει τις τσίμπλες. Αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος αυτού του βίντεο. Μέχρι το 25ο λεπτό έχω δει, ότι πιο ωμό, ότι πιο ξεκάθαρο, ότι πιο στεγνό θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να μας εξηγήσει τα αυτονόητα.
Gaius Baltar

Δημοσίευση από Gaius Baltar »

Άρχοντα, στο "μάστιγα των καιρών, είναι η αέναη ανάγκη της online δικαίωσης" έφτασες τον Πόπερ. Η καλύτερη σύνοψη που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια.
Blackgr4 έγραψε:Δάσκαλε συγχώρα με αλλά νομίζω πως το πρόβλημα είναι αρκετά βαθύτερο. Τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις.
Το είχα ξαναγράψει πως μία μάστιγα των καιρών, είναι η αέναη ανάγκη της online δικαίωσης.
Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό σκέλος. Παντού το συναντάς.

Γίνεται πραγματικός διαγωνισμός για το ποιος θα γράψει την πιο ψαγμένη μαλακία, ποιος θα κουνήσει το δάχτυλο, ποιος θα "κερδίσει" σε μια διαφωνία. "Ναι αλλά όταν τα έλεγα εγώ...".
Μπράβο ρε μαλάκα που τα έλεγες, μόλις κέρδισες ένα χρησιμοποιημένο καλαμάκι από το Μπαγκλαντές, να πιείς τον επόμενο φραπέ σου..

Και θα το ξαναγράψω. Εγώ γίνομαι εμμονικός με την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, πεθαίνω να βλέπω την ομάδα να μεγαλώνει και να ενισχύεται διαρκώς, πολλές - ΠΟΛΛΈΣ - φορές γίνομαι άδικος απέναντι στον Ιβάν και στα χιλιάδες πράγματα που έχει προσφέρει, αλλά κακώς ή καλώς αυτό το κάνω για μία και μόνο γαμημένη επιθυμία μου.
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΊ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Που είναι το παράλογο σε αυτό;

Το να ξεκινάς Απρίλιο μήνα το παραμύθι περί καταρρεύσεων, να συγκρίνεις εντελώς ανόμοιες σεζόν προκειμένου να βρεις έδαφος για να επιχειρηματολογήσεις, να δικάζεις τον προπονητή για κάθε στραβό αποτέλεσμα ακόμα και απέναντι σε ομάδες πολύ καλύτερες σου (βλ. Μπριζ), κρύβει έστω και μισό θετικό πίσω από όλα αυτά; Και αν ναι ποιο είναι;

Σχεδόν το 99% των επιχειρημάτων που διαβάζαμε όλο τον Απρίλιο κατά του προπονητή, δεν είχαν ούτε μισή λογική βάση από πίσω τους. Σχεδόν όλα ήταν βασισμένα επάνω σε θεωρίες για πράγματα που ΘΑ βλέπαμε.
Και το 100% αυτών ήταν εναντίον όλων όσων είμαστε τόσο "άμπαλοι" που δεν τα βλέπαμε νωρίτερα..

Εδώ πάει περίπατο οποιαδήποτε περίπτωση συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Blackgr4 έγραψε:Όσοι γράφουμε συχνά, λίγο πολύ, νομίζω πως γνωριζόμαστε.

Η μανία ορισμένων για καυγάδες, ειρωνείες και εντάσεις, δυστυχώς έφτασε σε σημείο μέχρι και να μας "ταμπελιάσουν" σε Λουτσέσκου FC και άλλα επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού.

Ούτε κριτική, ούτε μαλακίες. Αναφέρομαι σε ξεκάθαρες προσβολές, ειρωνείες και φιτιλιές σε απαράδεκτο βαθμό.

Κριτική είναι αυτή που εγώ ο "Λουτσεσκικός" έγραψα μετά το 0-1 από το σκουλήκι και οποιαδήποτε άλλη φορά παρατήρησα πως δεν υπήρχε ούτε ένας διακριθέντας στο σύνολο της ομάδας.

Κριτική ΌΧΙ επειδή είμαι (ή το παίζω...) "μπαλαδόφατσα". Αλλά κριτική με βάση αυτά τα ελάχιστα που γνωρίζω εγώ για το ποδόσφαιρο (άσχετα αν το έχω σπουδάσει και παίξει) και για τα οποία δεν έχω καμία απολύτως υποχρέωση να δικαιολογηθώ στον οποιονδήποτε.

Το να γράφω για τον Μάντζιο τον γιδοβοσκό, πως παίρνει μόνιμα την ταυτότητα του Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Το να παρουσιάζω τον Αλμέϊδα ως μάγο που καταπίνει τον Λουτσέσκου, ενώ μιλάμε για έναν προπονητή που από τακτικής απόψεως είναι ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ πίσω από τον δεύτερο, αν και έχει ένα σαφέστατα πιο ακριβό ρόστερ, δεν είναι κριτική.

Το να δικαιολογώ τον κάθε Έκονγκ, Σαμάττα, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ και να τους παρουσιάζω ως παικταράδες (με βιογραφικάρες..), με μοναδικό σκοπό να πλήξω τον Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Το να δικαιολογώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που τον Ιανουάριο δεν πίστεψε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και η ενίσχυση του ρόστερ ήταν πενιχρή, με σκοπό να πλήξω και πάλι τον Λουτσέσκου, δεν είναι κριτική.

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις ατόμων, που ένα ολόκληρο χρόνο ήταν σε "εντεταλμένη υπηρεσία" να πυροβολούν τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Και βασικά όχι δεν ήταν ένας ολόκληρος χρόνος. Ξέρετε γιατί; Γιατί από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο έλειπαν σε διακοπές και ξαφνικά εμφανίστηκαν με τη πρώτη μυρωδιά στραβής. Υπάρχουν όλα. Τα γραπτά μένουν.

Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να στερήσουμε το δικαίωμα σχολιασμού από κανέναν. Όσο και να μας ενοχλεί αυτά που γράφει, θα έχει για πάντα το δικαίωμα να τα γράφει.
Ξαναλέω όμως, γνωριζόμαστε. Και φέτος γνωριστήκαμε ακόμα περισσότερο.
Ειρωνείες, προσβολές και φιτιλιές μακριά από εμάς. Οριστικά και αμετάκλητα.

++++++++++
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Όπως λέμε Χριστος Ανέστη και αληθώς ο Κυρίος για ένα εύλογό χρονικό διάστημα έτσι και εγώ θα λέω συγνώμη σε αυτόν τον άνθρωπο που έκανε με την ομαδάρα του τα ονειρά μας πραγματικότητα και πάλι Συγνώμη...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Έχω υπερασπιστεί τον Λούτσο εδώ μέσα όσο δεν πάει (ακόμα και φτάνοντας σε λκετικά - εκφραστικά λάθη).

Είναι φοβερός προπονητής? Είναι

Είναι πανέξυπνος? Είναι

Έχει μεγάλο μερίδιο στη φετινή φοβερή χρονιά? Έχει

Έχει κάνει λάθη? Έχει κάνει

Λάθη όλοι κάνουνε....εκτός από αυτούς που ζύνονται όλη μέρα (τι μπορεί να πάει λάθος εκεί?). Η διαφορά του έξυπνου με τον ηλίθιο είναι ότι ο ένας μαθαίνει και δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος ενώ ο ηλίθιος κάνει το ίδιο λάθος ευελπιστώντας για διαφορετικό αποτέλεσμα.

Προσωπικά το κύμα ευφορίας δεν με ξεγελάει...η γκρίνια σ' ένα μήνα πίσω θα είναι και θα φταίνε ο Ιβάν, ο Λούτσος, ο Γκαγκάτσης και το φεγγάρι μας το χλωμό με τον ανάδρομο Ερμή. Ως εκ τούτου απολαύστε το.....

ΥΓ Josh τα respect μου για το σχόλιο σαρκασμού προς το πρόσωπό σου και τις ωμές αλήθειες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:Δάσκαλε συγχώρα με αλλά νομίζω πως το πρόβλημα είναι αρκετά βαθύτερο. Τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις.
Το είχα ξαναγράψει πως μία μάστιγα των καιρών, είναι η αέναη ανάγκη της online δικαίωσης.
Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό σκέλος. Παντού το συναντάς.

Γίνεται πραγματικός διαγωνισμός για το ποιος θα γράψει την πιο ψαγμένη μαλακία, ποιος θα κουνήσει το δάχτυλο, ποιος θα "κερδίσει" σε μια διαφωνία. "Ναι αλλά όταν τα έλεγα εγώ...".
Μπράβο ρε μαλάκα που τα έλεγες, μόλις κέρδισες ένα χρησιμοποιημένο καλαμάκι από το Μπαγκλαντές, να πιείς τον επόμενο φραπέ σου..

Και θα το ξαναγράψω. Εγώ γίνομαι εμμονικός με την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, πεθαίνω να βλέπω την ομάδα να μεγαλώνει και να ενισχύεται διαρκώς, πολλές - ΠΟΛΛΈΣ - φορές γίνομαι άδικος απέναντι στον Ιβάν και στα χιλιάδες πράγματα που έχει προσφέρει, αλλά κακώς ή καλώς αυτό το κάνω για μία και μόνο γαμημένη επιθυμία μου.
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΊ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Που είναι το παράλογο σε αυτό;

Το να ξεκινάς Απρίλιο μήνα το παραμύθι περί καταρρεύσεων, να συγκρίνεις εντελώς ανόμοιες σεζόν προκειμένου να βρεις έδαφος για να επιχειρηματολογήσεις, να δικάζεις τον προπονητή για κάθε στραβό αποτέλεσμα ακόμα και απέναντι σε ομάδες πολύ καλύτερες σου (βλ. Μπριζ), κρύβει έστω και μισό θετικό πίσω από όλα αυτά; Και αν ναι ποιο είναι;

Σχεδόν το 99% των επιχειρημάτων που διαβάζαμε όλο τον Απρίλιο κατά του προπονητή, δεν είχαν ούτε μισή λογική βάση από πίσω τους. Σχεδόν όλα ήταν βασισμένα επάνω σε θεωρίες για πράγματα που ΘΑ βλέπαμε.
Και το 100% αυτών ήταν εναντίον όλων όσων είμαστε τόσο "άμπαλοι" που δεν τα βλέπαμε νωρίτερα..

Εδώ πάει περίπατο οποιαδήποτε περίπτωση συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
Πολύ σωστά και δυστυχώς δεν είναι μονο ονλάιν φανόμενο. Ξεκίνησε και συνεχίζεται στα τοξικά ραδιόφωνα που παράγουν και διδάσκουν αυτή την άρρωστη νοοτροπία.

Ευτυχώς μαζί με τον ΠΑΟΚ κέρδισε και το ποδόσφαιρο, πράγμα σπάνιο στον τοξικό γιδοτοπο μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
Maxpaok έγραψε:ο ρενέ πράγματι ήταν από τους φίλους που δεν πίστευε στον λούτσε, έγραφε για την επόμενη ημέρα χωρίς αυτόν.
είχε τα δικά του επιχειρήματα. σωστά, λανθασμένα. ωστόσο ποτέ, δε νομίζω να μου ξέφυγε κάτι, δεν έγραψε για "ρουμάνος, κλεφτοκοτάς, τον πούλο" κι άλλα απαράδεκτα επίθετα.
όλοι δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απόψεις αλλά μπορούμε να είμαστε πιο κόσμιοι και συνετοί στον λόγο μας.
δε νομίζω να έχει σημειώσει κάτι απρεπή.
στα σχόλια μεταξύ αγώνων έχουν καταγραφεί απείρου κάλους επίθετα και χαρακτηρισμοί
Διαφωνώ. Υπήρχε διάστημα που έπαιρνε όλα τα τοπικ σβάρνα με ειρωνίες και περισπούδαστες αναλύσεις για το πως για όλα φταίει ο προπονητής. Ένα συγγνώμη δεν είδα, εκτός αν το έχασα. Αν το έχασα ζήτω συγγνώμη εγώ απ τον ρενε. Αντιθέτως απ όσα βλέπω πάλι ειρωνίες διαβάζω για όσους αντρίκια είπαν ότι έκαναν λάθος. Αυτό για μένα είναι ντροπή. Αυτά από μένα και το κλείνω εδώ. Είναι ημέρες χαράς και δικαίωσης για όλους.

Με αφορμή απλώς αυτό το ποστ, κάτι σκίρτησε μέσα μου κι είπα να ρίξω ένα βλέφαρο στο ομότιτλο νήμα υπ' αριθμόν III ένα χρόνο πριν. Πάνω σε κλίμα έκδηλης απογοήτευσης και θυμού για τον χαμένο τελικό απέναντι στην αεχαρα γράφτηκαν πολλά. Μεταξύ αυτών και πραγματικά μαργαριτάρια, που άνετα θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στην πόρτα της οριστικής εξόδου από το παρεάκι μας μπορεί και το 1/3 των μελών του φόρουμ, μπορεί να γράφω και μικρό ποσοστό. Να τα αφήσουμε πίσω μας; Να τα αφήσουμε. Χρησιμότατο όμως θα είναι και να μην τα λησμονήσουμε έτσι εύκολα, διότι σε ανάλογο σταυροδρόμι δεν αποκλείεται να ξαναβρεθούμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Paokmania podcast, πρωταθληματικό επεισόδιο 17!

Ακούτε από YouTube & Spotify, like, subscribe, σχόλια και share στους φίλους σας!!
Και 5 αστεράκια στο Spotify!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

jibbie έγραψε:
renegade έγραψε:Όπως είπε και κάποιος...ο λουτσέσκου κατουράει κ οι ΠΑΟΚτσιδες πίνουν αγιασμό
Εσυ ειδικά μετά τα όσα είπες φέτος, απορώ που έχεις μούτρα και λες τέτοια πράγματα. Να στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, ντροπή σου.
Για εξεγησε μου λίγο που είναι το κακό σε αυτό που έγραψα?
Προφανώς κάτι έχεις παρερμηνεύσει.
Αυτό που έγραψα αναφέρεται σε κάτι που είπε ο στόχος ( έτσι ακριβώς το είπε ) και εννοούσε με αυτη του την ακραία έκφραση ότι πλέον για μας τους ΠΑΟΚτσιδες ο λουτσέσκου αποκτά μια άλλη οντότητα,πιο Θεϊκή,που ακόμα και ( αυτή η ακραία ενέργεια του κατουρου) μετατρέπεται σε Αγίασμα για εμάς.
Μπορεί να είναι ακραίο αλλά έτσι είναι και ο λουτσέσκου το κέρδισε με το σπαθί του
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν καταλαβαίνω καλά, είναι στο πνεύμα του "χύσε να κοινωνήσουμε". Δεν βλέπω κάτι μεμπτό τύπου "σας κατουράει" κτλ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Για το Λούτσο , ασχέτως κατάληξης πρωταθλήματος, θα πω ότι λέω εδώ και καιρό.
Δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου, είναι όμως ο καταλληλότερος για τον ΠΑΟΚ μας.
Όπως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και η κατάσταση στην Ελλάδα.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός κάποια στιγμή να ανέβει επίπεδα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά σαν κλαμπ, και να θέλει και να φέρει καταλληλότερο από το Ρουμάνο.
Μέχρι τότε, Λούτσος και Άγιος ο Θεός, το Ρουμάνο και τα μάτια μας.

Α ναι και να μην ξεχάσω, φχαριστούμε για το φετινό.
Άμα ήμουν μικρός και έκανα σενάριο στο μυαλό μου πώς θέλω ο ΠΑΟΚ να το πάρει, δε θα έγραφα να γ@μησει στη σειρά όλα τα σιχάματα σαν ιαπωνική ταινία σαμουράι, θα έλεγα στον εαυτό μου κόψε κάτι, κάντο ελάχιστα πιο ρεαλιστικό.
Ε αυτός το έκανε. Δε θα ξεχαστεί ποτέ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Αν και σε υποστήριξα φανατικά μετά την Λαμία έγραψα αυτό.
Είμαι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Sorry
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Υγ και για τους πονηρούς
Όπως τον μίσησα τον ρασβαν για τον πόνο της απώλειας του κυπέλλου πέρσι...έτσι τώρα τον αγαπώ για την τεράστια χαρά που χάρισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να " απολογηθω" γιατί τα συναισθήματα μου προς τον ρασβαν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα ( κ δικαίωμα τους) αλλά δεν αισθάνομαι ότι οφείλω καμία τέτοια απολογία.

Αυτή τη στιγμή στον οργανισμό ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι τους οποίους τους αγαπώ πέρα από κάθε αποτελεσμα...ο μεγαλος Ιβάν και ο Αντρέ
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ιάσονας έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Αν και σε υποστήριξα φανατικά μετά την Λαμία έγραψα αυτό.
Είμαι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Sorry
Ρε συ, σοβαρά το έγραψες αυτό? Εσύ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ασε, Θωμά, πολλοί λιγοψύχησαν.
Μένει ο Σαούλ να γίνει πάλι Παύλος και επίσημα και όλοι θα καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης εδώ - μέχρι την πρώτη στραβή, βεβαίως. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”