Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
aristos90 έγραψε:Εγώ που ακούω καθημερινά τον Τζορμπατζόγλου και τον Κόλκα στο ράδιο τους βλέπω αρκετά αισιόδοξους που γενικά δεν τους λες και αισιόδοξους.
Αρχικά ο Κόλκας ανέφερε εχθές ότι για τις θέσεις του μέσου και εξτρέμ που είναι κοντά σε συμφωνία θα δώσουμε 1,1 με 1,3 εκατομμύρια συμβόλαιο περίπου και ότι για τον φορ έχει ενημέρωση ότι σκοπεύουν να δώσουν και περισσότερα. Επίσης λέει ότι ο Μπράντον είχε συμφωνήσει πριν 4 μέρες οπότε για αυτό ενημερώθηκε ο Κρμεντσικ και υπέγραψε στην Κύπρο. Δεν έγινε δηλαδή αυτό που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι ότι έκλεισε Κύπρο ο Κρμεντσικ και ο ΠΑΟΚ υπέγραψε τον Μπράντον επειδή χάσαμε το καραφλό κελεπούρι.
Ο Τζορμπατζόγλου κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι οι λίστες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλούς παίχτες και σήμερα είπε ότι μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες όσοι κράζουν θα λένε μπράβο Μπότο και Λουτσέσκου. Επίσης λέει ότι τον εξτρέμ δεν θα χρειαστεί καν να τον googlάρουμε και ότι ο Πλιάκος που ασχολείται με Ιταλία δεν θα χρειαστεί να googlάρει για κανέναν τους.
Γενικά ποτέ δεν πετάνε στα σύννεφα οι συγκεκριμένοι οπότε εγώ είμαι αισιόδοξος.

Όσον αφορά τον Μπράντον αν θεωρούμε ότι δεν μας κάνει ο περσινός δεύτερος φορ μας που βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, έτρεχε μέχρι το τέλος, ήταν αξιόλογος στην πρώτη του κιόλας χρονιά και το συμβόλαιο του ήταν μικρότερο από τους μισούς μας παίχτες αλλά μας κάνει ο Κρμεντσικ ο οποίος παραπαίει και κατέληξε στην Ινδονησία και είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία τι να πω.
Φίλε μου καλό είναι να υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας και να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι που ανέφερες, είναι οι πλέον συατημικοι και διαπλεκόμενοι με την διοίκηση. Οπότε αυτά τα λόγια είναι λόγια της διοίκησης και όχι δικά τους. Τι περίμενες να σου πει η διοίκηση δηλαδή; Οι παίκτες που θα πάρουμε θα είναι σαπακια και δεν παίζει φράγκο;
Σορρυ αλλά πριν μια βδομάδα, με βάση όσα γράφονταν εδώ μέσα(εγώ δεν τους ακούω), ρίχνανε πολύ δακρυ. Ειδικά ο κολκας.

Τι να πω.. Δεν ξέρω...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

DamoN έγραψε:
rainmaker έγραψε:

Πως τολμάς;
Συγγνώμη ρειν.
Έχω ένα πολυ απλό σκεπτικό στο μυαλό μου . Η ομάδα περυσι για 2 μήνες που είχε Σέντερ φορ τους έκανε πλάκα όλους
Χωρίς επιπλέον χαφ χωρίς εξτρεμ με τον Τάισον ανέτοιμο ακόμα . Με κουλιε ντελια πρώτη χρόνια και με ινγκι ραφα αουγκουστο να παίζουν νον στοπ. Ε φέτος που θα πάρει 3-4 παιχταράδες και 2-3 για να μην ξανακαουν οι 13-14 που έπαιζαν νον στοπ θα τους πηδήξει όλους

Πλάκα κάνω ρε φίλε! Προφανώς είναι λογικό αυτό που λες!

Η κατάστασή μας δεν είναι λογική!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ας κρατάμε μικρό καλάθι
μετά από τόσες σερί μεταγραφικές περιόδους αποδυνάμωσης της ομάδας, μέχρι να φτάσουμε στην πράξη να την ενισχύσουν, η προϊστορία αλλά και η στατιστική πάει με το ότι θα ακολουθήσουν άρθρα ότι πάμε στην 2η,3η,4η, κτλ επιλογή για τις θέσεις ή με το ότι πετάει στην προετοιμασία ο Μουργκ... και παρόμοιο μασαζάκι αντιξενερώματος

εύχομαι ο ισπανός να μη δείχνει το δρόμο αλλά και το πόσο ψηλά βάλανε τον πήχη, ας είναι η εξαίρεση
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ο valencia της φενερ φαίνεται να έχει κλείσει στην Βραζιλία στην international
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
aristos90 έγραψε:Εγώ που ακούω καθημερινά τον Τζορμπατζόγλου και τον Κόλκα στο ράδιο τους βλέπω αρκετά αισιόδοξους που γενικά δεν τους λες και αισιόδοξους.
Αρχικά ο Κόλκας ανέφερε εχθές ότι για τις θέσεις του μέσου και εξτρέμ που είναι κοντά σε συμφωνία θα δώσουμε 1,1 με 1,3 εκατομμύρια συμβόλαιο περίπου και ότι για τον φορ έχει ενημέρωση ότι σκοπεύουν να δώσουν και περισσότερα. Επίσης λέει ότι ο Μπράντον είχε συμφωνήσει πριν 4 μέρες οπότε για αυτό ενημερώθηκε ο Κρμεντσικ και υπέγραψε στην Κύπρο. Δεν έγινε δηλαδή αυτό που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι ότι έκλεισε Κύπρο ο Κρμεντσικ και ο ΠΑΟΚ υπέγραψε τον Μπράντον επειδή χάσαμε το καραφλό κελεπούρι.
Ο Τζορμπατζόγλου κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι οι λίστες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλούς παίχτες και σήμερα είπε ότι μόλις αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κλείνει παίχτες όσοι κράζουν θα λένε μπράβο Μπότο και Λουτσέσκου. Επίσης λέει ότι τον εξτρέμ δεν θα χρειαστεί καν να τον googlάρουμε και ότι ο Πλιάκος που ασχολείται με Ιταλία δεν θα χρειαστεί να googlάρει για κανέναν τους.

Όσον αφορά τον Μπράντον αν θεωρούμε ότι δεν μας κάνει ο περσινός δεύτερος φορ μας που βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, έτρεχε μέχρι το τέλος, ήταν αξιόλογος στην πρώτη του κιόλας χρονιά και το συμβόλαιο του ήταν μικρότερο από τους μισούς μας παίχτες αλλά μας κάνει ο Κρμεντσικ ο οποίος παραπαίει και κατέληξε στην Ινδονησία και είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία τι να πω.
Φίλε μου καλό είναι να υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας και να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι που ανέφερες, είναι οι πλέον συατημικοι και διαπλεκόμενοι με την διοίκηση. Οπότε αυτά τα λόγια είναι λόγια της διοίκησης και όχι δικά τους. Τι περίμενες να σου πει η διοίκηση δηλαδή; Οι παίκτες που θα πάρουμε θα είναι σαπακια και δεν παίζει φράγκο;
Σορρυ αλλά πριν μια βδομάδα, με βάση όσα γράφονταν εδώ μέσα(εγώ δεν τους ακούω), ρίχνανε πολύ δακρυ. Ειδικά ο κολκας.

Τι να πω.. Δεν ξέρω...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι και αυτό μέρος της ψυχολογίας της μάζας. Μετά τον τελικό δεν μπορούσαν να βγαίνουν και να λένε όλα πάνε καλά γιατί θα τρώγανε γιαούρτια. Λέγανε για θέματα και προβλήματα. Είναι το λεγόμενο mourning period. Αυτά τα προβλήματα όμως "πρέπει" κάποια στιγμή να λυθούν. Ε τώρα θα γυρίσει το τροπάριο ότι τα θέματα λύθηκαν και τα πράγματα πάνε καλά. Αυτό θα είναι το bottom line όλων των άρθρων.

Δηλαδη εσύ με την δική σου λογική πιστεύεις ότι μέσα σε 10 μέρες από πλήρη απαισιοδοξία φτάσαμε σε αισιοδοξία; Και αν ναι με ποιες ενέργειες; Εγώ δεν θα πάρω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι σωστός.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

rainmaker έγραψε:Και τα προηγούμενα 13 χρόνια που μονίμως κλαίει ο Τσορμπατζόγλου ρε Μπαφαλο δεν είναι διαπλεκόμενος;

Ηρεμήστε λίγο, με το στανιό όλα μαύρα δε βάφονται, μη φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Ασε που εγώ προσωπικά περισσότερο απ το κάθε Μπραντον και κάθε μεταγραφή, βγάζω φλύκταινες με το συνεχές κλαψούρισμά του "λαου του ΠΑΟΚ"
Προσωπικά δεν κλαψουριζω. Έχω αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα και απλά το καταγράφω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

rainmaker έγραψε:
DamoN έγραψε:
rainmaker έγραψε:

Πως τολμάς;
Συγγνώμη ρειν.
Έχω ένα πολυ απλό σκεπτικό στο μυαλό μου . Η ομάδα περυσι για 2 μήνες που είχε Σέντερ φορ τους έκανε πλάκα όλους
Χωρίς επιπλέον χαφ χωρίς εξτρεμ με τον Τάισον ανέτοιμο ακόμα . Με κουλιε ντελια πρώτη χρόνια και με ινγκι ραφα αουγκουστο να παίζουν νον στοπ. Ε φέτος που θα πάρει 3-4 παιχταράδες και 2-3 για να μην ξανακαουν οι 13-14 που έπαιζαν νον στοπ θα τους πηδήξει όλους

Πλάκα κάνω ρε φίλε! Προφανώς είναι λογικό αυτό που λες!

Κατάλαβα ότι κανείς πλάκα δεν ήταν ειρωνικό ήταν χιουμοριστικό .
Η επεξήγηση σε μπέρδεψε από κάτω αλλά το εγραψα πιο πολύ να το δει κανένας γιατί θυμόμαστε το φίνις της ομάδας με τραυματίες ολιβειρα ναρει και από τραυματισμό αουγκουστο Σαστρε Ινγκασον και ξεχάσαμε τι λέγαμε τον γεναρη ότι θελουμε μόνο ένα Σέντερ φορ ακόμα για να το χτυπήσουμε από φέτος ( που εγώ προσωπικά μέσα μου δεν το πίστευα γιατί δεν είχαμε πάγκο )

Η κατάστασή μας δεν είναι λογική!
aristos90

Δημοσίευση από aristos90 »

https://www.transfermarkt.com/soualiho- ... ler/164913
Γρήγορος μέσος (αναφέρουν συνέχεια ότι θέλουμε παίχτες με ταχύτητα), ανήκει στην Μπενφίκα (ξέρει ο Μπότο), έπαιζε στην Μίλαν (είπε στον Πλιάκο ο Τζορμπατζόγλου ότι ξέρει τους παίχτες και ο Πλιάκος είπε άρα θα πάρετε παίχτη της Μίλαν), γνωστός στην Ιταλική αγορά (σε όλο το τιμ της ομάδας που έχουνε πει ότι τους αρέσει η αγορά αυτή) και στην ηλικιακή ομάδα που ψάχνουμε πλέον.
Θα ακουστεί σύντομα.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

aristos90 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/soualiho-meite/profil/spieler/164913
Γρήγορος μέσος (αναφέρουν συνέχεια ότι θέλουμε παίχτες με ταχύτητα), ανήκει στην Μπενφίκα (ξέρει ο Μπότο), έπαιζε στην Μίλαν (είπε στον Πλιάκο ο Τζορμπατζόγλου ότι ξέρει τους παίχτες και ο Πλιάκος είπε άρα θα πάρετε παίχτη της Μίλαν), γνωστός στην Ιταλική αγορά (σε όλο το τιμ της ομάδας που έχουνε πει ότι τους αρέσει η αγορά αυτή) και στην ηλικιακή ομάδα που ψάχνουμε πλέον.
Θα ακουστεί σύντομα.
Αυτός είναι πιο αργος από τον Κουρτιτς φίλε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

aristos90 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:

Ωραία άρα μην λέμε δεν μιλάει η διοίκηση στον κόσμο αφού μιλάνε οι συστημικοί δημοσιογράφοι.
Φυσικά και μιλάει η παε στον κόσμο μέσω των συστημικων δημοσιογράφων. Όπως έχω αναφέρει ωστόσο άλλη βαρύτητα έχει το non paper και άλλη να βγει ο Εκτελεστικός διευθυντής και να πει 1, 2, 3 πράγματα. Και αυτό γιατί στο πρώτο απλά δεν μετουσιωθηκε σε πράξη μια διαρροή ενώ στο δεύτερο σενάριο είναι υπόλογος όσων είπε και θα κριθεί με βάση του τι από αυτά έγινε. Δεν χρειάζεται πιστεύω να αναλύσω για ποιο λογο η παε προτιμά το πρώτο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aristos90 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/soualiho-meite/profil/spieler/164913
Θα ακουστεί σύντομα.
Τον μπαρελα της Ίντερ εννοούν . Νόμιζα μπροζοβιτς αλλά είπε γρήγορος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

JohnDag έγραψε:Κάνω quote εσενα αλλά απαντάω σε όλα τα μηνύματα αυτού του τύπου, μην το πάρεις προσωπικά.

Ο τύπος είμαι εγώ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ωραιος τυπος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το ξέρω! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ULTRA GIGA PLOT TWIST:

Όλοι οι παίκτες είναι κλεισμένοι, απλώς όλοι είτε είναι Ολλανδοί, είτε έπαιζαν Eredivisie φέτος και θα ανακοινωθούν όλοι μαζί την πρώτη μέρα της προετοιμασίας! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”