Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ιάσονας

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Από λέφσκι που αναφέρεται το ρεπορταζ ίσως ο Κορντομπα να αξίζει να ασχοληθούμε, παίζει όμως σε θέση που αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Näsberg προπονείται ακόμα με την Vålerenga
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Κι ο Biseswar ως προχθές προπονούνταν με την Valemeze...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

proedros έγραψε:Αυτό που φοβόμουν έγινε...Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μετά από έναν ακόμη πρόωρο αποκλεισμό, σε απόλυτη αποσύνθεση. Εσωστρέφεια, γκρίνια, μουρμούρα, έριδες, ευθύνες, παραιτήσεις και λοιπά και λοιπά..
Εχμ... Δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα. Θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση στα ξεκάθαρα προβλήματα. Τα υπόλοιπα είναι για τον καφενέ
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

john4serres έγραψε:O Näsberg προπονείται ακόμα με την Vålerenga
Αύριο παίζει τον τελευταίο του αγώνα εκεί.
Λογικά την Κυριακή θα έρθει Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί (προσωπική εκτίμηση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Παρ 29 Ιούλ 2022, 18:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Στην Βουλγαρία λέει η Fotza γράφουν ότι ενδιαφερόμαστε για δυο παίχτες της Λέφσκι
:D
Ε καλά τώρα ; Το στον π@υτσο πήραμε τόσους στο σκαουτινγκ ;

Για γελοία και για κλάματα ταυτόχρονος
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Η Fourtsa το μόνο που μπορεί να ξέρει, στην καλύτερη είναι οι πιθανοί στόχοι που διαρρέει η ΠΑΕ και στην χειρότερη οι μλκς των συζητήσεών της (δλδ του Κλοκλό) με τον Κουλοπέτρο.

Κατά τα λοιπά, είναι κλασικά ΑΡΔκια που ασκούν επιδοτούμενη γελοιογραφία.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περίεργος είμαι να δώ την αντίδραση της οικογένειας Σαββίδη.

Αποδεικνύεται οτι κακώς απομακρύνθηκε ο Γιωργης. Από τότε που έγινε αυτό η ομάδα πάει απ το κακό στο χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αν θελεις να το ξεφτυλισεις εντελως και να πας για παικτες της Λεφσκι(παρεπιμπτοντως ο Κορτομπα κι εμενα μου αρεσε) το κανεις πριν το ματς να τους @@σεις την ψυχολογια,να τους βγαλεις εκτος ροστερ, οχι μετα,ουτε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε σωστα....
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ θα το πω μια ακόμα φορά, χωρίς να έχω σκοπό να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα, ίσα ίσα, θεωρώ πως όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση, τόσο πιο ήρεμοι θα είμαστε με αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ο Ιβάν για τους δικούς του χ-ψ λόγους, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύει στον ΠΑΟΚ όπως επένδυε στο παρελθόν.
Ίσως ήθελε απλά να πάρει ένα πρωτάθλημα;
Ίσως κάτι στράβωσε στη πορεία σε σχέση με τις δουλειές του και τη χώρα μας γενικά;
Ίσως δεν τον αφήνουν;
Ίσως ίσως ίσως. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει, ούτε πιστεύω πως θα το μάθουμε και ποτέ.
Μέσα σε αυτά αν προσθέσουμε και το γεγονός πως την Τούμπα την βλέπει πλέον μόνο μέσω Google Maps, θεωρώ πως κάνουμε κακό στη ψυχούλα μας ελπίζοντας πως θα ξυπνήσουμε και θα διαβάσουμε για μεταγραφές σοβαρού επιπέδου.

Μακάρι να με διαψεύσει. Το εύχομαι. Αλλά δεν το έχει κάνει εδώ και τουλάχιστον 2.5 χρόνια και ειδικά φέτος που καιγόμασταν για σοβαρό re-build με σοβαρές προσθήκες κανονικών έτοιμων παικτών. Οπότε γιατί να ελπίζω πως θα το κάνει τώρα; ΔΕΝ πρόκειται να το κάνει.

Και στεναχωριέμαι που θα το πω, αλλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το γήπεδο (λέω αν),
δεν βλέπω κάποιον λόγο να φοβόμαστε να βγει ο ΠΑΟΚ στην αγορά ψάχνοντας άλλον επενδυτή.
Ξέρω, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό που λέω. Ξέρω πως μας έσωσε, ξέρω πως μας μεγάλωσε, πάντα θα τον εκτιμώ για όσα έχει προσφέρει.
Δεν πρέπει όμως να οριοθετήσουμε χρονικά, για πόσα χρόνια ακόμα θα φτάνουν όσα έκανε στο παρελθόν;
Δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδας το να φροντίζει να μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων;
Από το 2019 και μετά πόσο μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ μας;
Αντικειμενικά πάντα, συγκρίνεται η τριετία 2016-2019 με το 2019-2022 από πλευράς ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος; Εγώ λέω κάθετα όχι.

Όλα αυτά είναι δικές μου σκέψεις και προβληματισμοί, με γνώμονα μόνο το καλό των τεσσάρων γραμμάτων, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Και ίσως μέσα μου ελπίζω όλα αυτά να μεταφερθούν με κάποιο μαγικό τρόπο στον Ιβάν ή στον Γιώργη για να καταλάβουν πως από εκεί που τους είχαμε ικανούς για τα πάντα (διάολε μια μέρα ξύπνησα και έρχονταν ο Μπερμπάτοφ, άσχετα αν δεν έπιασε ποτέ), πλέον αμφιβάλουμε για αυτούς και για τα πιο απλά πράγματα.

Σόρυ για το σεντόνι.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Blackgr4 έγραψε: θεωρώ πως κάνουμε κακό στη ψυχούλα μας ελπίζοντας πως θα ξυπνήσουμε και θα διαβάσουμε για μεταγραφές σοβαρού επιπέδου.

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μάλλον δεν είσαι Πόντιος, στην καταγωγή.
Αλλιώς θα ήξερες.

ΥΓ.
Στο μόνο που είμαι σιγουροτατος, είναι ότι ΓΗΠΕΔΑΡΑ θα φτιάξει 1.000.000 %.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

theo-drama έγραψε:Μάλλον δεν είσαι Πόντιος, στην καταγωγή.
Αλλιώς θα ήξερες.

ΥΓ.
Στο μόνο που είμαι σιγουροτατος, είναι ότι ΓΗΠΕΔΑΡΑ θα φτιάξει 1.000.000 %.
Δεν σε καταλαβαίνω. Αν θες εξήγησε μου πως ακριβώς υποστηρίζεις πως θα αντιδράσει ο Πόντιος Ιβάν γιατί δεν το αντιλαμβάνομαι μάλλον.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πλήρωσε τα χρέη, έφερε νταμπλ, πολλά Κύπελλα, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, θα φτιάξει γήπεδο.

Απλά είναι κρίμα γιατί τα λάθη που έγιναν ήταν εύκολο να μη γίνουν. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να γίνουν εφαλτήριο για κάτι συνεχιζόμενο και σπουδαίο.

Και όμως βάλανε - η ΠΑΕ - μόνοι τους τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους.

Μάθανε τίποτε τουλάχιστον; Δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”