Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
fotis

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από fotis »

Έπρεπε να βάλεις Ντελια να του τρέξει στο τέλος . Τι πόνο τους δίνεις τελικά !
Ωραίος τα ειπες μέσα!
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Όσο ανοίγεις το ρόστερ καταλαβαινεισ και εσυ ο ίδιος ποσο λάθος κάνεις με τις εμμονές σου σε αρχηγό κ Μπισε.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Προσωπικά και επειδή δεν έγινα ΠΑΟΚ για τους τίτλους, τον Λουτσέσκου μετά το σημερινό θα τον κρίνω με άλλα μάτια. Κυρίως με αυτά της καρδιάς.
Γιατί δε γίνεται να έγινε ήρωας ο Πάμπλο για μια μπουνιά μέσα σε μια αναμπουμπούλα στημένης φάσης και να μην είναι άξιος συγχαρητηρίων ο ΛΟύτσε που κάνει μπροστά τους, μέσα στα μούτρα τους οτιδήποτε θα ήθελε ο καθένας από εμάς να κάνει.
Όποιο μέλος του paokmania να βάζαμε στην αίθουσα τύπου (καλά όχι όποιο, υπάρχουν και οι εγωκεντρικοί που τους ενδιαφέρει το δίκιο του εαυτού τους) θα έλεγε περίπου τα ίδια πράγματα. ΠΙθανά αρκετοί από εμάς να φοβόμασταν να τα πούμε τόσο ξεκάθαρα.
Και όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιο σημαντικά από κάθε νίκη στο γήπεδο και κάθε λανθασμένη χρησιμοποίηση του Μπίσεσβαρ. Όταν θα χρειαστεί λοιπόν να τον κρίνω ξανά, θα υπάρχει μέσα μου μια φωνή που πάντα θα μου υπενθυμίζει τις σημαντικότερες αξίες του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntoniosK την Τρί 18 Οκτ 2022, 06:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AntoniosK

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
15_50 έγραψε: Νίκη, που ενώ φαινομενικά δίνει πολλά, ουσιαστικά δεν δίνει τίποτα παραπάνω από ένα νέο χαλάκι ικανό να κρύψει λίγη παραπάνω σκόνη.

Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέεεε...

15_50 έγραψε:Την καλησπέρα μου σε όλα τα Λουτσόσκυλα του φόρουμ.

Δεν θα συστρατευθώ ΠΟΤΕ με καμία άποψη η οποία είναι αντίθετη με την λογική του ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου ταυτόσημη με την λογική Λουτσέσκου.

Ότι χειρότερο είχε ΚΑΙ σήμερα ο ΠΑΟΚ, είναι αυτοί που το καλοκαίρι μας χαιρετούν και για τον τζένεραλ συνεχίζουν να είναι αναντικατάστατοι.

Κερδίσαμε τον Γαύρο όπως ακριβώς κόντεψε να μας κερδίσει η Λιβαδειά την προηγούμενη αγωνιστική.

Κερδίσαμε τον Γαύρο που τσίμπησε 3 από την Καραμπάχ για πλάκα και πάμε παρακάτω.

Στους τυφλούς έχασε αυτός που έβαλε γκολ στην εστία του.
Α, δηλαδή εσύ κατέχεις την ποδοσφαιρική λογική;

Βρες το λάθος:
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε όπως ακριβώς κόντεψε να μας κερδίσει η Λιβαδειά.

Ο γαύρος τσίμπησε 3 από την Qarabag, ενώ ο ΠΑΟΚ που τις Πέμπτες αράζει καναπέ, έπρεπε να ρίξει 5;
Δηλαδή όταν κερδίσαμε την Arsenal που πήρε τότε τρεμπλ, έπρεπε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο που βλέπαμε μπροστά μας;

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά.
Είναι ένα βαρετό άθλημα που έχει εκατό κιλά ψυχολογία μέσα, φυσική κατάσταση και πολλά άλλα. Μαθηματικά πάντως, δεν είναι. Ο α κερδίζει τον β, άρα ο α είναι υποχρεωμένος από τη φύση να κερδίζει πάντα τον γ, που ο β τον κερδίζει.

15_50 έγραψε:Το Βαάζελο δεν χρειάζεται να το κυνηγήσεις, η καθίζησή του είναι νομοτελειακή, ο Γαύρος κλάνει σαν τους πεθαμένους η Κούλα έχει το μομέντουμ και εμείς τον Λουτσέσκου.
Κοίτα να δεις γκαντεμιά.

Είναι δυνατόν με επιχειρήματα να προσπαθείς να πείσεις ένας κομπλεξικό;
Δε γίνεται φίλε μου.
Είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος ξέρει πως αν ήταν προπονητής μας οποιοσδήποτε από Στέφενς, Τουντορ, Φερειρα σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, θα έκανε την κότα μη τυχόν και διαλύσει σχέσεις μελλοντικών συνεργατών του.
Αλλα για αυτόν, επειδή φαίνεται ότι είναι και γνώστης του αθλήματος (γελάει κ ο κάθε πικραμένος) σημασία έχει απλα να κράξει το Λουτσέσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntoniosK την Τρί 18 Οκτ 2022, 06:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AntoniosK

Maxpaok έγραψε:Αυτοί οι δύο φαντάζομαι ότι δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφια. Δύο ρεπορτερ. Δηλαδή δύο οπαδοί.
Χωρίς να σημαίνει ότι με βεβαιότητα θα είχαν διαφορετική θέση αν ήταν σπουδαγμενοι στο είδος τους.

Αρκετά λάθη μπορώ να του προσαψω. Κάποιες φορές σημειώνω κάποια. Κατά την άποψη μου, ασφαλώς....
Δεν μπορώ όμως να μην γράψω ότι χάρηκα που τους άφησε στα κρύα του λουτρού και αποχώρησε!!!
Απόλαυση!!!
Αντίληψη είναι φίλε μου...δεν είναι θέμα μόρφωσης.
Αυτοί για τα ποδοσφαιρικά έχουν αυτη τη λογική, άλλοι δημοφιλείς και σπουδαγμένοι δημοσιογράφοι έχουν αντίστοιχες απόψεις για ζητήματα της ζωής μας.
Ο φαταουλισμός είναι, η διαπλοκή είναι, ο φασισμός τους είναι.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Δεν τον πιστεύω προπονητικά, για τη χθεσινή όμως συνέντευξη τύπου υποκλίνομαι μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ωραιος χθες στις δηλωσεις ειπε πραγματα αληθινα και καλα εκανε και εφυγε απο την συνεντευξη με τους αρδ του gayΡου
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Τα ντέρμπι όταν κερδίζονται είναι κυρίως δουλειά του προπονητη.
Τα συγχαρητήριά μου όμως τα αξίζεις κυρίως για τις δηλώσεις σου.
Μπράβο που ανοίξεις και το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλημέρα γκάβλες!
Λοιπόν, θέλω να πω κάτι.
Αν μετά και αυτά που έγιναν στη χτεσινη συνέντευξη τύπου, κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάποιος από εδώ ασχοληθεί με τον Λουτσέσκου
πέραν την όποιας αγωνιστικής κριτικής και αρχίσει τα περίεργα θα φάει τέτοιο μπινελίκι
που θα πέσει ο σέρβερ και δεν θα ξανασηκωθεί.
και μιλάω σοβαρά.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε.. αυτοί είναι τα σιχαματα οι γαυροι. Πουτανας γιοι για μια ζωή. .
Κ εμένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε, αλλά βλέποντας το χτεσινό ένα μπράβο πρέπει να το πεις πιο πολύ για τις δηλώσεις παρά για το αγωνιστικό που φώναζε για;αλλαγή Νέλσον που δεν μπορούσε να σύρει. Σε μια κόντρα θα βάζαμε εύκολα το τρίτο με έναν γρήγορο παίχτη..
Γιατί είμαι ΠΑΟΚαρα θα πω μπράβο στην ομάδα για;το διπλό. Οι υπόλοιποι κοιτάξτε να την πείτε στον διπλανό σας που δεν θέλει τον λουτσεσκου. Αλλά και αυτοί ΠΑΟΚ είναι.. όχι Λουτσέσκου. ΠΑΟΚ.. ΠΑΟΚ..ΠΑΟΚ.. εσείς; ;
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Κι εγώ πιστεύω ότι κρύφθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα κάτω από το χαλί και ότι μία νίκη στο τηγάνι δε θα μας κάνει την ομάδα που ονειρευόμαστε(ακόμη και με αυτό το υλικό) αλλά τι να πεις γι αυτόν τον προπονητή. Μπορεί να τον κοροιδεύουν οι αντίπαλοι λέγοντας τον κλεφτοκοτά, αλλά 1-2-3-4-5-6... πρέπει να φοράει αυτό το όνομα με καμάρι. Μεγάλος κλεφτοκοτάς, ξέρει να παίρνει αυτά τα παιχνίδια και κανένας δεν μπορεί να πει το αντίθετο.

Ελπίζουμε να ξημέρωσε μία τελείως διαφορετική μέρα και να μη χαθεί η φετινή χρονιά.

:pano:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

κρατά το πατημένο , τώρα είναι το ζουμί

Συνεχίζουμε, βάλε και τους υπόλοιπους σιγά σιγά και βρες μια λύση να είμαστε επικίνδυνοι όταν χάνουμε την κατοχή

Παίρνει τον χρόνο που του αξίζει ,όλοι πρέπει όμως να ξέρουν ότι κάθε κυριακή πρέπει να χτίζουν και να πλησιάζουν προς τα ψηλα ώστε το γενάρη η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εγραψα και χτες πως το χτεσινο παιχνιδι πρεπει να γινει ευαγγελιο για τη συνεχεια,οχι γιατι παιξαμε κατι το εκπληκτικο, αλλα γιατι υπαρχουν συγκεκριμενα συμπερασματα που πρεπει να βγουν...Σταματαμε την αναπτυξη απο την αμυνα,ειδικα απεναντι σε αντιπαλους που εχουν την ποιοτητα να σε πρεσαρουν ψηλα.Αδικεις με αυτο τον τροπο και τα συγκεκριμενα ακραια μπακ που εχουμε και τον απειρο τερματοφυλακα,ακομα και τον νεαρο Κουλιερακη.Ανοιγουμε το ροτεισον σε σειρα θεσεων με τη χρησιμοποιηση παικτων οπως ο Σαστρε και ο Σοαρες .Παικτες οπως ο Μπισεσβαρ η ο Βιερινια ειναι ωρα σιγα σιγα να ετοιμαζονται για την αποχωρηση.Δεν γυρναμε πισω μετα απο την επιτευξη γκολ.Η ομαδα γενικα παρολα τα κενα πρεπει να αγωνιζεται με αυτοπεποιθηση και το ιδιο ισχυει και για τον ιδιο.Σε προηγουμενα παιχνιδια εμοιαζε να μην πιστευει στις δυνατοτητες του ροστερ και αυτο ειχε επιπτωση τοσο στο παιχνιδι οσο και στα αποτελεσματα.1000 φορες να πεσεις μαχομενος παρα μοιρολατρικα.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Ειδα μολις τις δηλωσεις του. Τον εχω σκισει για πολλα και του εχω χρεωσει πολλα. Θεωρουσα και θεωρω πως παρα το μετριο ροστερ εχει μεγαλη ευθυνη για την εικονα της ομαδας στα ματς πριν τον γαυρο.
Αλλα...
Πως τους πετσοκοψε ετσι? Πως τους γαμησε ετσι?
Εχει πολλα κιλα προσωπικοτητα και κακαλα.
Κριμα που δεν εχουμε διοικητικα στελεχη σαν αυτον.

Σε εκραξα στο ημιχρονο γιατι η ομαδα ηταν χαλι, αλλα το γυρισες! Μπραβο κοουτς! κανε το 2 στα 2 στα επομενα και ξεβρακωσε με!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πώς, με καθαρές πάσες μιας επαφής, έσπασαν στο 1' την πίεση ψηλά και ταξίδεψαν ως την άλλη άκρη του γηπέδου για ν' απειλήσουν, αυτό το κάνει μόνον ομάδα που δουλεύει. Αλλιώς, δεν γίνεται.
Από το άρθρο του Σπυρόπουλου
Ας το έχουμε στο μυαλό μας όσοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα αν και έχω δηλώσει Ραζβανοσκυλο) προτρέχουμε να τον σκίζουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”